14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4550 rohadt életbe abba!! -
#4549 Poldi nem idős,csak nem igazán termeli a gólokat.Bár mostanság én személy szerint elégedett vagyok vele. (oké,Dortmund ellen nem csinált sokmindent,bár volt helyzete)
majd jön Mario Gomez:DD -
#4548 Ezzel csak az a baj, hogy Toni 31, Kloswe 30 idén, Podolski meg ugye... -
#4547 Mondjuk ez igaz, de azért a Bayern is versenybe szállhat bármelyik csapattal. -
#4546 ezer százalék hogy hívni fogják:S -
#4545 Na, de akkor egy évet még marad, és ha jövőre nem hívják jó helyekre, vagy a Bayernben stabil kezdő lenne, akkor simán ittmaradhat még.
Az lett volna a ciki, ha 2008 nyarán járna le. -
#4544 Schlau meg a Hannoverbe megy Husztihoz:D -
#4543 nso-n is írtak róla -
#4542 ha jól tom lejár a szerződése majd,aztán nem nagyon akart eddig hosszabbítani -
#4541 Lahm miért megy? Ki jön helyette? -
#4540 Lahm azért még nem bizti...
Schlaut énis sajnálom :( -
#4539 DAnke SChön.... elmegy Schlaudraff és lehet Lahm is... überfasza.. annyi lehetőséget kapott Schlau hogy mit ne mondjak! Emlékeztetném Hoenesst amikor ellenünk félpályáról végigvitte... ááá ostobaság eladni:(:( -
#4538 Piszok mázlista! :) -
OPM #4537 gyerekek, jártam tegnap az Allianz Arenaban :P
nagy élmény volt végre élőben látni
persze a shopot sem hagyhattuk ki,
vettem magamnak egy szürke I LOVE FC BAYERN pólót meg Arénás gumicukrot :D
-
#4536 Szerintem hidrogénezteti -
#4535 grat hozzá,sztem jó lett:) -
#4534 Schweinsteiger festi a haját, vagy ez az eredeti, és régebben festette? :) -
#4533 Azért egy átmenetit összeraktam, ha már úgyis szóbajött :) -
#4532 Szerintem is érdemes várni, egy szezont kibír egy banner :) -
#4531 ok,értjük:D.várjunk a szezon végéig:D -
#4530 Vannak über jó képeim a kupáról... de ha abból lenne most mondjuk egy banner akkor 1 hét múlva megint cserélhetnénk mert megkapjuk a slátástálat ::D:D:D Utána meg...... -
#4529 Jó képek! :D -
#4528 Lassan érik a banner cseréje! ;) -
#4527 Huuu b@zz ha jól látom Poldit keményen pofán küldték :))) -
#4526 NANÁ :D:D :
-
Na ezzel most megnevetettél :D -
#4524 Én gyerekkoromban, amikor még nem igazán figyeltem a focit, azt hittem az Arsenalról, hogy francia csapat :D -
#4523 de,egy van:Theo Walcott:D
persze nem védeni akarom az Arsenal-t,mert nem szeretem őket sem:)) -
#4522 ahol nincs 1 darab angol sem -.-' -
#4521 (az Arsenal kivétel az első 4 angol csapat közül) -
#4520 sok sikert hozzá:) -
#4519 hát sajna nem.Pedig szurkoltam a Roma-nak ha már az Inter kiesett.
Igazából pont a Roma az a csapat,amit sztem nem lehet hasonlítani egyik angol klubhoz sem.Pool,Chelsea,MU:mind mind televásárolják magukat sztárjátékosokkal míg a Roma inkább "ismeretlenebb" játékosokkal próbálkozik és nagyon jó csapatot hozott össze Spalletti. -
tamos95 #4518 Hellotok létrejött egy uj bayernes oldal FC bayern fan pagehttp://fc-bayern.cwi.hu/
tudom hogy még lehet hova felödni de csak 2napos az oldal ezért kéne még 1-2 szerkesztő/fordíto
lehet jelentkezni
fordítonak
feltétel:jol tudjál bayernes híreket magyarra fordítani
lehet még jelentkezni még olyan embernek is aki jól ért a e107 oldalmotorokhoz mert hát elkéne 1kis sehítésg
szoval gyerünk Fc Bayern Fan page
ja és lécci regisztrálj mert a legtöbb menü csak a regisztráltaknak lessz elérhető -
#4517 (De még ők sem tudnak eljutni a BL elődöntőig.) -
#4516 Pont gondoltam rá, hogy nem is baj, hogy Uli nem vásárol ennyiért. Mondjuk az is igaz, hogy a német bajnokságban egy világszínvonalú csapat van jelenleg, az olaszban meg mondjuk 2-3 is akad. -
#4515 Csak Ulinak ne mutasd meg, mert a végén soha nem vásárol többet :DD -
#4514 Most megnéztem, hogy mennyit adott a Roma ezekért a nevekért, hááát nem csoda, hogy csődközelbe kerültek. -
#4513 Nem tudtam, hogy Batistuta a Fiorentinában is játszott, de most látom, hogy a karrierje során egyetlen egyszer adtak érte átigazolási díjat, és az a Roma volt majdnem 35 millió euróval (ha egyáltalán euróban adják meg az összegeket itt a transfermarkt.de-n). A Romától ingyen ment át az Interhez 2003-ban.
Valószínűleg ezért mondják, hogy a 2001-es bajnoki cím majdnem csődbevitte az AS Romát, mert ha még adtak pénzt Cafuért, Emersonért, Samuelért, Panucciért, Montelláért, Cassanoért... -
#4512 ja akkor kevertem a csatárral :) bazz az jo pénz érte..de láthattuk az uefa mecseken is mekkkorakatvédett :S:D
kahn ja már öreg..jövöre már a bundesligaban sem fog védeni ugye?visszavonul... -
#4511 Most Frey kapusra gondoltam. Bár én nem nagyon ismerem a Fiorentinát, ahogy már említettem, de amikor látom Frey meccseit, mindig nagyokat véd, és a transfermarkt.de szerint 22 millió az ára. Ez nem semmi annak fényében, hogy Kahnra 4,5 milliót írnak (jó, persze, ő nem fiatal már), Hildebrandra 10-et, Casillasra 28-at.