14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    rohadt életbe abba!!
  • antijuve
    Poldi nem idős,csak nem igazán termeli a gólokat.Bár mostanság én személy szerint elégedett vagyok vele. (oké,Dortmund ellen nem csinált sokmindent,bár volt helyzete)

majd jön Mario Gomez:DD
  • B0B0
    Ezzel csak az a baj, hogy Toni 31, Kloswe 30 idén, Podolski meg ugye...
  • Taranov
    Mondjuk ez igaz, de azért a Bayern is versenybe szállhat bármelyik csapattal.
  • antijuve
    ezer százalék hogy hívni fogják:S
  • Taranov
    Na, de akkor egy évet még marad, és ha jövőre nem hívják jó helyekre, vagy a Bayernben stabil kezdő lenne, akkor simán ittmaradhat még.
    Az lett volna a ciki, ha 2008 nyarán járna le.
  • antijuve
    Schlau meg a Hannoverbe megy Husztihoz:D
  • antijuve
    nso-n is írtak róla
  • antijuve
    ha jól tom lejár a szerződése majd,aztán nem nagyon akart eddig hosszabbítani
  • Taranov
    Lahm miért megy? Ki jön helyette?
  • Mor3llo
    Lahm azért még nem bizti...
    Schlaut énis sajnálom :(
  • France men
    DAnke SChön.... elmegy Schlaudraff és lehet Lahm is... überfasza.. annyi lehetőséget kapott Schlau hogy mit ne mondjak! Emlékeztetném Hoenesst amikor ellenünk félpályáról végigvitte... ááá ostobaság eladni:(:(
  • B0B0
    Piszok mázlista! :)
  • OPM
    gyerekek, jártam tegnap az Allianz Arenaban :P

nagy élmény volt végre élőben látni

persze a shopot sem hagyhattuk ki,
    vettem magamnak egy szürke I LOVE FC BAYERN pólót meg Arénás gumicukrot :D
  • B0B0
    Szerintem hidrogénezteti
  • antijuve
    grat hozzá,sztem jó lett:)
  • Taranov
    Schweinsteiger festi a haját, vagy ez az eredeti, és régebben festette? :)
  • France men
    Azért egy átmenetit összeraktam, ha már úgyis szóbajött :)
  • Taranov
    Szerintem is érdemes várni, egy szezont kibír egy banner :)
  • antijuve
    ok,értjük:D.várjunk a szezon végéig:D
  • France men
    Vannak über jó képeim a kupáról... de ha abból lenne most mondjuk egy banner akkor 1 hét múlva megint cserélhetnénk mert megkapjuk a slátástálat ::D:D:D Utána meg......
  • Taranov
    Jó képek! :D
  • B0B0
    Lassan érik a banner cseréje! ;)
  • Bercy #4527
    Huuu b@zz ha jól látom Poldit keményen pofán küldték :)))
  • France men
    NANÁ :D:D :

• Mor3llo

Na ezzel most megnevetettél :D
  • Taranov
    Én gyerekkoromban, amikor még nem igazán figyeltem a focit, azt hittem az Arsenalról, hogy francia csapat :D
  • antijuve
    de,egy van:Theo Walcott:D
    persze nem védeni akarom az Arsenal-t,mert nem szeretem őket sem:))
  • Mor3llo
    ahol nincs 1 darab angol sem -.-'
  • antijuve
    (az Arsenal kivétel az első 4 angol csapat közül)
  • antijuve
    sok sikert hozzá:)
  • antijuve
    hát sajna nem.Pedig szurkoltam a Roma-nak ha már az Inter kiesett.
    Igazából pont a Roma az a csapat,amit sztem nem lehet hasonlítani egyik angol klubhoz sem.Pool,Chelsea,MU:mind mind televásárolják magukat sztárjátékosokkal míg a Roma inkább "ismeretlenebb" játékosokkal próbálkozik és nagyon jó csapatot hozott össze Spalletti.
  • tamos95
    Hellotok létrejött egy uj bayernes oldal FC bayern fan pagehttp://fc-bayern.cwi.hu/

tudom hogy még lehet hova felödni de csak 2napos az oldal ezért kéne még 1-2 szerkesztő/fordíto

lehet jelentkezni
    fordítonak
    feltétel:jol tudjál bayernes híreket magyarra fordítani
    lehet még jelentkezni még olyan embernek is aki jól ért a e107 oldalmotorokhoz mert hát elkéne 1kis sehítésg

szoval gyerünk Fc Bayern Fan page
    ja és lécci regisztrálj mert a legtöbb menü csak a regisztráltaknak lessz elérhető
  • Taranov
    (De még ők sem tudnak eljutni a BL elődöntőig.)
  • Taranov
    Pont gondoltam rá, hogy nem is baj, hogy Uli nem vásárol ennyiért. Mondjuk az is igaz, hogy a német bajnokságban egy világszínvonalú csapat van jelenleg, az olaszban meg mondjuk 2-3 is akad.
  • B0B0
    Csak Ulinak ne mutasd meg, mert a végén soha nem vásárol többet :DD
  • Taranov
    Most megnéztem, hogy mennyit adott a Roma ezekért a nevekért, hááát nem csoda, hogy csődközelbe kerültek.
  • Taranov
    Nem tudtam, hogy Batistuta a Fiorentinában is játszott, de most látom, hogy a karrierje során egyetlen egyszer adtak érte átigazolási díjat, és az a Roma volt majdnem 35 millió euróval (ha egyáltalán euróban adják meg az összegeket itt a transfermarkt.de-n). A Romától ingyen ment át az Interhez 2003-ban.
    Valószínűleg ezért mondják, hogy a 2001-es bajnoki cím majdnem csődbevitte az AS Romát, mert ha még adtak pénzt Cafuért, Emersonért, Samuelért, Panucciért, Montelláért, Cassanoért...
  • II Rocky II
    ja akkor kevertem a csatárral :) bazz az jo pénz érte..de láthattuk az uefa mecseken is mekkkorakatvédett :S:D
    kahn ja már öreg..jövöre már a bundesligaban sem fog védeni ugye?visszavonul...
  • Taranov
    Most Frey kapusra gondoltam. Bár én nem nagyon ismerem a Fiorentinát, ahogy már említettem, de amikor látom Frey meccseit, mindig nagyokat véd, és a transfermarkt.de szerint 22 millió az ára. Ez nem semmi annak fényében, hogy Kahnra 4,5 milliót írnak (jó, persze, ő nem fiatal már), Hildebrandra 10-et, Casillasra 28-at.