14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4510 a dortmundi freyre gondolsz? -
#4509 Tudod ezek a játékosok akiket most felsoroltál, hmm..hát hogyis mondjam nagy nevek, de az az igazság, hogy volt egy manusz, akit csak Peléhez, Maradonához és Eusebiohoz lehet mérni, ő pedig Gabriel Omar Batistuta. Amikor a Fiorentina leigazolta akkor csak egy szürke kiscsapat volt, után viszont mindig ott voltak az első 4 helyek egyikén (bár bajnokok nem lettek). Amikor Batistuta elment a Romába (a Roma egyből bajnok is lett) a Fiorentina rögtön kiesett. Csak egy kis eredménysor:
A Fiorentinában játszott meccsek (1991-2000): 269 Ezalatt rúgott gólok: 168
A Romában játszott meccsek (2000-2003): 63 Ezalatt rúgott gólok: 30
A válogatottban játszott meccsek: 78 Válogatott gólok: 56
Halkan megjegyzem, hogy amikor elment a Romából már 34 éves volt. -
#4508 nah,ha már így szóba került a Fiorentina és a múltját feszegettük,utánanéztem a sikereiknek:)
Kétszer lettek bajnokok (1956 és 69)
Hatszoros Olasz Kupa győztes
KEK győztes 1961-ben
UEFA kupa másodikok 1990-ből
BEK másodikok 1957-ből
asszem kiveséztük őket:) -
#4507 oké,én se túlzottan:D asszem ők nyerték az első KEK kiírást:)) -
#4506 Ja hogy a régmúltból? Hát akadtak páran, bár a történelmét nem igazán ismerem a Fiorentinának.
Most hirtelen csak a jelenre gondoltam, de most is ott van Mutu, Ujfalusi, Pasqual, Pazzini, Vieri stb. Azért ők sem rosszak.
És akkor még nem beszéltünk Freyről. -
#4505 Batistuta,Di Livio,Chiesa....stb:D -
#4504 Szerintem Toni volt a legnagyobb játékosa :)
Azért most is vannak jók, bár Mutuval én nem szimpatizálok, főleg a drogbotránya miatt, de ő is nagyon nagy játékos.
Rajta kívül is vannak jópáran. -
#4503 Hááát igen. Volt a Fiorentinának egy hatalmas nagy játékosa. Ugye tudod ki az? :) -
#4502 Erről nem tudtam :D
Egyébként az tényleg nem lett volna olyan szép, ha egy másik olasz csapathoz megy, egyrészt azért, mert a Fiorentina sem olyan rossz (nem az a helyzet Tonival, mint egy olyan csatárral, akit mondjuk a Livornoban felfedeznek), másrészt szép azért a klubhűség. -
#4501 Még jó, hogy a Fiorentina elnöke azért fényezte Tonit, hogy elmegy olaszországból és így nem kell a Fiorentina ellen játszania :DD -
#4500 Ennek mondjuk örülök, mert a PSV elleni teljesítményük alapján megérdemlik a döntőt.
Ráadásul Toni a volt csapata ellen...
Érdekes lenne, remélem eljut odáig a "Brájen". -
#4499 Szerintem borítékolhatjuk, hogy a Fiorentina lesz a döntőben az ellenfél és ők valóban nagyon veszélyesek. -
#4498 így van.én nagyon tartok a Zenittől:S -
#4497 még menjetek tul az elődöntőn aztán lehet döntőről beszélni :D -
#4496 Nem jó az ilyet elkiabálni, de szerintem az UEFA kupa döntő lesz a legnehebb meccs az idény hátralévő részében. -
#4495 legrosszabb eshetőségre gondoltam:)),de nem hinném h vereség lenne:D. -
#4494 Hű, te kis pesszimista! :DD -
#4493 ok,legyen 1:)
maradt 7 p -
#4492 Stuttgart? Hmm? :) -
#4491 grat a kupagyőzelemhez.
volt sörlocsolás?:D -
Zsolcz #4490 MEGVAN A NÉMET KUPA!:)) -
Gabe18 #4489 -
#4488 áhh jó volt látni ezeket a képeket:))
idén ez a második cím már:D.a Ligakupát is megnyerte a Bayern még nyár végén:)))
Most már csak az UEFA-kupára kell nagyon koncentrálni.Bajnokságot nem tudom elképzelni hogy elveszítsék,már nem is játszanak rangadót -
#4487 Olyan nagyon nem izgultam, de így azért pörgősebb volt a meccs, mintha simán 0-1-re megnyeri a Bayern :) -
#4486 Pipa voltam rájuk, hogy ennyire kiengedtek a rendes játékidő végén, de a lényeg, hogy megvan az idei első cím! :)
Kahn nagy volt (ismét), Toni meg... :) -
#4485 hát ez a gól :D Toni kész volt már....végén meg Ribery ölelkezése :DD azon jót röhögtem -
#4484 hehe,köszi Livorno:)
viszont a Bayernnél:egyszer hopp másszor kopp:((( -
#4483 Hát besz@arok.
Ma szinte ugyanez volt a Roma-Livorno meccsen is, ami a kupadöntő előtt ment a Sport1-en. -
#4482 dehogy nincs... nem tudom hol élsz... na mind1 ha szerinted szegénységi bizonyítványt állítottam ki, akkor hidd azt. lesz@rom :)
vita részemről lezárva. megy a 2. félidő :) -
#4481 Nem kell egyformán látni a dolgokat, de nincs olyan a világon, hogy "utálom az olaszokat, utánom a németeket, utálom a franciákat".
Ennek semmi értelme nincs, egyszerűen magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, aki ilyeneket mesél.
Egyébként igazad van, az a lényeg, hogy vezetünk. -
#4480 nem kell nyomni a fikát, mert nem vagyunk 1formák (hála az égnek) és ez miatt nem látjuk 1formán a dolgokat. de a lényeg: vezetünk :) -
#4479 lehet ,h az előítélet beszél belőlem (ismertem párat), de nekem ez elég. (voltam pár helyen (nem sok) és az alatt a kevés idő alatt leszűrtem néhány tanulságot:)) -
#4478 Keményebben is megfogalmazhattam volna. -
#4477 Ha 20 évet töltöttél volna Olaszországban, még elfogadnám, hogy gyűlölöd őket. (Bár aki akár csak pár hetet volt, az már nem mond ilyet)
De ezzel a mondatoddal nyilvánvalóvá vált, hogy baromira nem ismered az olaszokat. -
#4476 pont 1 olasz :( gyűlölöm őket. de mivel itt játszik így elnézem neki :D
-
#4475 ki más mind TONI :) -
#4474 1:0 :D csak így tovább -
#4473 Holnap 20:00-tól élőben látható a kupadöntő a Sport1-en. -
#4472 ahogy látom nem írtam,hogy mondtad -
#4471 Nem is mondtam, hogy nem érthető