Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
DE Poldi sérült gipszben van a lába<#rinya>

München ist ROT!!!

B0B0
Csak a Piza, Makaay, Poldi felállással van esélyünk. Santa Cruz pihenjen csak, és kell a 3 csatár.
Az egyébként külön öröm, hogy Demichelis betonbiztos hátul, komolyan mondom jobb mint Lúció és Van Buyten

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
De most elõre kell nézni 😄 Vasárnap ujra látjuk a meccsünket hál Isten,
már elvonási tüneteim voltak hogy nem láttam a Bl meccset és az elõzõ három hétben meg minden meccset igen kicsit elkényesztetett bennünket a tv xD..
Nehéz lesz idegenben fõleg a Schalke otthonában, hát nem is tudom mit mondjak elég nekünk az X? ááá nem, nyerni kell mert csak igy maradhatunk versenyben a Bremaval, Magath egyébként azt nyilatkozta hogy "Továbbjutottunk a Bl-ben most egy darabig koncentrálhatunk a bajnokságra és még Novemberben be akarju fogni a Werdert" szoval nem megengedett az x föleg ugy hogy eddig botrányos volt az idegenbeli szereplésünk mindenképp javítani kell a mérlegen szerintem..

München ist ROT!!!

B0B0
Az akkori csapat produkált egy-két "nem semmi"-t 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bercy
Zickler rövid táv futásban lehet jobb lett volna, de nagyon szinpatikus srác volt.
Azon az említett Madrid meccsek a Kahn-Elber gól? Az nem volt semmi!
B0B0
Zickler nagyon jó focista volt, csak a labda zavarta 😊

De az a Madridi 4:2 az nagy volt tényleg 😊

Zickler.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

huhúú anno ziekler-asszem így írja- hogy oltotta õket😄😄😄😄
õ volt az egyik kedvenc csatárom
komolyan mondom ilyen gyors fehérembert én még nem láttam
olyan volt mint mostanság martins:elhagyta a labdát😄😄😄😄

violence can be used for good - JUSTICE

France men
Nah gyerekek, a hivatalos oldalon olvastam hogy Desilert hamrosan újra láthatjuk a pályán, már az elsõ csapattal eddz egy ideje és hamarosan visszatér juppiiiii!😉

München ist ROT!!!

Mor3llo
reméljük h nem Lyon 😛PPPPP
egyébként évek óta az elsõ kiesési körben nehéz ellenfeleket kapunk.. atöbbiek meg elbukdácsolnak a döntõig, elõdöntõig gyenge csapatokat kapván..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na hát én valami könnyû kis ellenfelet szeretnék,nem Chelsea-t meg Lyon-t,ráérünk arra még késõbb is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nehogy a Lyon legyen belõle 😄DDDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Bercy
Télleg, igazad van. A válogatott bajnokságoknál van úgy ahogy én gondoltam.
Remélem így a chelsea-t kapjuk és hazaküldük õket Ballack-ostúl<#nyes>
Mor3llo
huh, megnyugodtam

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Ez jó hír! 😊 Elkerülném mind a Barcát, mind a Chelsea-t 😊 Így már jöhet a Real (de csak a te tiszteletedre) 😊

oneal1
húúú de király!!!!!!!!!!!!!! köszöntem!!!!!!!!!

!Forza Ferrari!

France men
ö ö én asszem nem szimbolizál semmit csak kirajzolja kicsit furán azt hogy DFB! Megcsináltam animácioba talán igy jobban látszik:

München ist ROT!!!

itt

15.12.2006
12.00CET Nyon UEFA Champions League First knockout round

tehát sorsolnak, bármelyik csoportból lehet, ez a lényeg, különben már elõre kalkulálgatnának

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

úgy tudom azonos nemzetiséget nem sorsolnak össze a 16 között... ezért nem értem, honnan tudjátok, hogy a Chelsea csoportjából kaptok?, mert úgy emlékszem sorsolás van ezután (ha nem, bocs 😊

oneal1
hali!!
Bocs hogy itt kérdezem meg de nemtaláltam németes topicot és ezért nem akartam nyitni egyet!
szval a kérdés hogy a DFB nek azaz Deutscher Fußball-Bundnak a logójával kapcoslatos!
Tehát a logó az 3 db háromszög egyben!
Ezek mit vagy miket szimbolizálnak?

Fontos lenne!!

Köszi!

!Forza Ferrari!

Taranov
Valóban jól játszottunk, csak úgy potyogtak a gólok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

France men
Az a tavaly elõtti Müncheni meccs az nagyon tetszett.. bár az elõtti Londoni nem annyira 😄😄😄

München ist ROT!!!

fingom sincs mire lenne jó a chelsea ellen a fcb-sztem inkább a chelseanek állna a zászló
de jó meccs lenne😄

France men
Bedarálni õket a levesbe, kontrából meg megszorni õket<#hehe>

München ist ROT!!!

B0B0
Chelsea-t pont egy rakkolós német vagy angol csapat tudná legyûrni, nem pedig egy fricskázós spanyol, vagy védekezõ olasz. Most csak ez az ellenszer van a Chelsea ellen.

Taranov
Ahogy figyeltem a Chelsea és az Arsenal játékát tegnap és azelõtt, olyan passzaik vannak, hogy sajnos nem tudom elképzelni, hogy túljárnánk az eszükön, vagyis a Chelsea eszén, hisz vele kerülhetünk össze.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Higgyétek el, több esélyünk lenne a Chelsea ellen mint a Barca ellen. A Barca sokkal kreatívabb.

Taranov
Igen-igen, a Brémára gondoltam, sorry.
Én személyszerint azért drukkolok a Brémának, a német csapatok szimpatikusabbak, mint a spanyolok.

Bercy
Mármint, hogy a Bréma?
Lehet, hogy õk lesznek a másodikak és az nekünk jó lenne, mert papíron gyengébbek mint a barca vagy a chelsea, de szerintem a barca össze fogja szedni magát az utolsó 2 meccsre és õk jutnak tovább.
Mor3llo
és ez biztos h 'A' csoport ? nem igaz, hogy sosem tudunk kifogni egy gyengébb csapatot, egy ilyen Milan meg hót krumpli csapatokkal bebukdácsol a elõdöntõig, döntõig már évek óta...

Taranov
Nem hiszel benne, hogy esetleg a Barca lesz a csoport második?
Mert akkor összekerülhetnénk vele, még így is mi leszünk az esélytelenebbek, de könnyebb dolgunk lesz, mint a Chelseavel vagy a Barcával.

Bercy
'A' csoportal, tehát jó eséllyel chelsea vagy barca.
Taranov
Melyik csoport 2. helyezettjével fogunk játszani, ha elsõk leszünk?

France men
MOst már csak az elsõség a kérdés de remélem az is meglesz 😉

München ist ROT!!!

Legjobb 16 között a csapat!

Mor3llo
Aki akarja élõben megtekinteni a Bayern- Sportingot , az rámegy a kovetkezõ linkre:
http://www.shareup.com/downloading-47142.html
letölti a programot, felrakja, elindítja, 20.45-kor kiválasztja a ESPN2 csatornát, és élvezi a meccset 😉))

Mor3llo
Be is kell 😊 Kár h nem Dos Santos kezd 😞

B0B0
Ma este bebiztosíthatjuk a továbbjutást! 😊

B0B0
Van Bommel egyre jobban beérik a csapatba. Nagyon jó igazolás volt!

néztem az összefoglalót és azért nem volt rossz
bommel jó volt meg makaay is
viszont a bréma az kemény dió

B0B0
Na igen. Csoda, hogy hagyták lõni azt a körülményest 😊

France men
Szép volt, de Makaay gólja elõtt meg Santa vetemedett el egy nagy lövésre ez is felettébb meglepõ volt és aztán végül a kipattanóbol születetta gól!

München ist ROT!!!

B0B0
Most nézem a tegnapi meccs ismétlését. Hát gyerekek, Van Bommel mekkora gólt lõtt! Kapásból egy beadást 20-ról

Mor3llo
hna jah, mekkora erõvel lõtte meg 😄

B0B0
Van Bommelé szebb volt 😊

Mor3llo
De ha megfigyeled, már rég nem a saját posztján játszik.Már-már szinte egyfajta irányító.Az a tegnapi félfordulatos lökete is csodálatos volt, kár h nem akadt be

B0B0
Jó, az nem volt csúnya, de õ régen nem szép gólokat rúgott hanem sokat

azért a bréma ellen nem volt csúnya az a mozdulat, hogy bevágta 😉

B0B0
Hát hát. Ez a tegnap esti produkció eléggé halovány volt. Az az igazság, hogy most vált világossá Makaay játéka. Ez újabban nem bír olyan gólt lõni ahol meg kell csinálnia a helyzetet. Most is volt 3 lehetõsége, mindet elbaszta, pedig régen ilyen helyzetekbõl mindig rúgott egy gólt.

France men
És valaki beszólt szünetben, hogy mir keres ez az ember a pályán, nah tessék...(sms-ben)

München ist ROT!!!