Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karl-Heinz Rummenigge szerint a Chelsea tulajdonOsa, Roman Abramovics sokat árt az európai labdarúgásnak, mértéktelen költekezésével lehetetlen versenyre kelni. A Bayern München alelnöke az európai szövetség (UEFA) és az Európai Unió közös fellépésre lenne szükség, hogy egészségesebb irányt vehessen a földrész klubfutballja. A német klub most azt tervezi, hogy kilép a G-14 elnevezésû szervezetbõl, mert az már nem tölti be megalakulásakor kijelölt funkcióját.
Karl-Heinz Rummenigge sötéten látja a német csapatok jövõjét
„Abramovics fojtogatja az európai labdarúgást, nézzék csak meg, mit mûvel az átigazolási idõszakok alatt. Miként lehetnének ilyen körülmények között versenyképesek a német csapatok. Nehezen hiszem, hogy a következõ tíz évben bármelyik együttesünk bejutna egy európai sorozat döntõjébe” – mondta a korábbi kiváló csatár.
Rummenigge nem hozta fel ellenpéldának saját klubját, pedig a Bayern magabiztosan került idén a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjébe, arra is képes volt, hogy Milánóban gyõzze le 2-0-ra a rendkívül erõs kerettel rendelkezõ Internazionalét. A Werder Bremen is derekasan helytáll, múlt héten 1-0-ra legyõzte az Abramovics által birtokolt Chelsea-t, igaz a továbbjutáshoz pontot kell szereznie a címvédõ otthonában.
„A világ nyolcadik csodája lenne, ha a Werder elbúcsúztatná a Barcelonát. A Bremen gazdaságilag nem veheti fel a versenyt a spanyolokkal, elég, ha azt nézzük, hogy a televíziós jogokból 23 millió eurós bevételre tesz szert, míg a spanyol klub 143 millióval számolhat”
A Bayern már megtapasztalhatta, hogy milyen, szinte lehetetlen feladatot jelent a versengés a Chelsea gazdasági erejével. A bajor elitklub nem tudta megtartani legértékesebb labdarúgóját, Michael Ballackot, mivel a londoniak „visszautasíthatatlan” ajánlatot tettek.
Roman Abramovics alaposan átírta az európai erõviszonyokat
„Csak remélni tudom, hogy az Európai Unió meg tudja valahogyan fékezni Abramovics költekezését, s a tévés jogok piacán keletkezõ egyenlõtlenséget” – jegyezte meg Rummenigge.
A G-14-gyel kapcsolatban annyit mondott az alapítótagnak számító Bayern alelnöke, hogy a csoportosulás tagjai önzõ módon cselekednek, így az együttmûködés egyre nagyobb akadályokba ütközik.
„Napjainkban már mindenki kizárólag a saját érdekeivel törõdik, megszûnt az egység. Világosan mondhatom: Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke és számos társa csak magáért harcol, ugyanezt teszik az olaszok és az angolok. Alaposan át kell gondolnunk, hogy van-e értelme a maradásunknak” – jelentette ki Karl-Heinz Rummenigge.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Hoeness:Roy Makkay olyan mint egy fantom:Egyszercsak megjelenik,és csenget A Futball az a sport amelyet 22-en játszanak és a végén a németek nyernek:DD Immer Wiedel Fc Bayern!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hoeness:Roy Makkay olyan mint egy fantom:Egyszercsak megjelenik,és csenget A Futball az a sport amelyet 22-en játszanak és a végén a németek nyernek:DD Immer Wiedel Fc Bayern!!
Idén azért okoz egy kis csalódást a Bayern, mert általánosságban kifejezve, én jobban szeretek egy küzdõ kiscsapatot, mint egy lusta nagycsapatot. Most a Bayernre inkább az utóbbi igaz.
Az tetszett nekem igazán az utóbbi években, amikor a Chelseat elvertük 3-2-re. Ez azért volt emlékezetes, mert a Chelsea ellen történt, de a bajnokságban számos ilyen szép meccs volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az aggasztóbb dolog, hogy az az összhang már nincs meg, ami a Deisler-Schweinsteiger-Ballack középpályán volt úgy 2 éve. Bár nekem személyszerint Salihamidzic a kedvencem, õ a legszimpatikusabb arc a csapatból, de úgy gondolom, hogy Ballack és Deisler is hiányzik most a jó játékhoz.
A másik, hogy kiemelkedõ egyéni teljesítmények nincsenek, inkább kiemelkedõ egyéni hibák, pl. a csatárok bénázása gyakran.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Bayern meg nem arról híres az utóbbi idõben, hogy hozza a kötelezõt.
Ausztriában, a Mattersburgnál folytatja pályafutását Carsten Jancker, egykori német labdarúgó-válogatott csatár.
(nso)
elkell ismerni szépkis támadásból született az a vfb gól 😊
München ist ROT!!!
2-1
:S
1-1 Makaay
0-1
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A játékunk ma kb 10%-al volt jobb mint a Hannover ellen.Csak a Leverkusen is teljessen bizonytalanul játszott,szerintem õk maguk is meglepödtek hogy sikerült forditaniuk.Ez aztán szinte megzavarta õket,ezért tudtuk lehajrázni õket.
Amugy semmivel nem voltunk jobbak.Én már ugy voltam vele 1-2-nél hogy igázából nem is érdekelt.Sokat idegeskedtem én már ezért a csapatért,amikor megérte...De amit mostanában csinálunk,azért már nem éri meg.
Ugyhogy én ezzel a forditással se tudok most valahogy boldog lenni.Holnap a német ujságok tele lesznek az errõl szólo hírekkel,a játékról majd mindenki kussol.
Az ilyen 10-15 percek mentik meg Magath-ot,aki ezek után megint hetekig-hónapokig támadhatatlan lesz,hisz lám milyen fantasztikus bravúrokra képes a csapat...
Na most felkészültem,lehet küldözgetni a véleményemért bárhova... :-)
NAh de nyugtával dícsérd a napot... Bremen - Dortmund 1:3 most nekünk kell lépni 😉
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
A Brémának sem szabadna jobbnak lennie, mint a Bayernnek.