Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Rummenigge: Az európai foci hóhéra Abramovics

Karl-Heinz Rummenigge szerint a Chelsea tulajdonOsa, Roman Abramovics sokat árt az európai labdarúgásnak, mértéktelen költekezésével lehetetlen versenyre kelni. A Bayern München alelnöke az európai szövetség (UEFA) és az Európai Unió közös fellépésre lenne szükség, hogy egészségesebb irányt vehessen a földrész klubfutballja. A német klub most azt tervezi, hogy kilép a G-14 elnevezésû szervezetbõl, mert az már nem tölti be megalakulásakor kijelölt funkcióját.

Karl-Heinz Rummenigge sötéten látja a német csapatok jövõjét

„Abramovics fojtogatja az európai labdarúgást, nézzék csak meg, mit mûvel az átigazolási idõszakok alatt. Miként lehetnének ilyen körülmények között versenyképesek a német csapatok. Nehezen hiszem, hogy a következõ tíz évben bármelyik együttesünk bejutna egy európai sorozat döntõjébe” – mondta a korábbi kiváló csatár.

Rummenigge nem hozta fel ellenpéldának saját klubját, pedig a Bayern magabiztosan került idén a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjébe, arra is képes volt, hogy Milánóban gyõzze le 2-0-ra a rendkívül erõs kerettel rendelkezõ Internazionalét. A Werder Bremen is derekasan helytáll, múlt héten 1-0-ra legyõzte az Abramovics által birtokolt Chelsea-t, igaz a továbbjutáshoz pontot kell szereznie a címvédõ otthonában.

„A világ nyolcadik csodája lenne, ha a Werder elbúcsúztatná a Barcelonát. A Bremen gazdaságilag nem veheti fel a versenyt a spanyolokkal, elég, ha azt nézzük, hogy a televíziós jogokból 23 millió eurós bevételre tesz szert, míg a spanyol klub 143 millióval számolhat”

A Bayern már megtapasztalhatta, hogy milyen, szinte lehetetlen feladatot jelent a versengés a Chelsea gazdasági erejével. A bajor elitklub nem tudta megtartani legértékesebb labdarúgóját, Michael Ballackot, mivel a londoniak „visszautasíthatatlan” ajánlatot tettek.

Roman Abramovics alaposan átírta az európai erõviszonyokat

„Csak remélni tudom, hogy az Európai Unió meg tudja valahogyan fékezni Abramovics költekezését, s a tévés jogok piacán keletkezõ egyenlõtlenséget” – jegyezte meg Rummenigge.

A G-14-gyel kapcsolatban annyit mondott az alapítótagnak számító Bayern alelnöke, hogy a csoportosulás tagjai önzõ módon cselekednek, így az együttmûködés egyre nagyobb akadályokba ütközik.

„Napjainkban már mindenki kizárólag a saját érdekeivel törõdik, megszûnt az egység. Világosan mondhatom: Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke és számos társa csak magáért harcol, ugyanezt teszik az olaszok és az angolok. Alaposan át kell gondolnunk, hogy van-e értelme a maradásunknak” – jelentette ki Karl-Heinz Rummenigge.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ki lõtte megint a gyõztes gól gyerekek?? Na ki? 😊 Hát persze, hogy Piza! Jövünk föl mint a talajvíz! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Podo20
1-2

Hoeness:Roy Makkay olyan mint egy fantom:Egyszercsak megjelenik,és csenget A Futball az a sport amelyet 22-en játszanak és a végén a németek nyernek:DD Immer Wiedel Fc Bayern!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Deisler ma jó vót.

Podo20
Mostmár azér is meg kell verni az Intert!!

Hoeness:Roy Makkay olyan mint egy fantom:Egyszercsak megjelenik,és csenget A Futball az a sport amelyet 22-en játszanak és a végén a németek nyernek:DD Immer Wiedel Fc Bayern!!

Taranov
Hát én akkor még nem drukkoltam a Bayernnek.
Idén azért okoz egy kis csalódást a Bayern, mert általánosságban kifejezve, én jobban szeretek egy küzdõ kiscsapatot, mint egy lusta nagycsapatot. Most a Bayernre inkább az utóbbi igaz.
Az tetszett nekem igazán az utóbbi években, amikor a Chelseat elvertük 3-2-re. Ez azért volt emlékezetes, mert a Chelsea ellen történt, de a bajnokságban számos ilyen szép meccs volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Szerintem meg az nagyon jó, hogy az utóbbi hónapokban Pizzaro fel tudott nõni Makaay mellé (BL-ben ugye 4 gól), és szerintem alakul az a középpálya Van Bommellel és Schweinivel. Amúgy ha már mintapéldát hozol fel a középpályára akkor tedd a Effenberg-Jeremiessel! 😊

Taranov
Engem az eredmények csak harmadsorban zavarnak.
Az aggasztóbb dolog, hogy az az összhang már nincs meg, ami a Deisler-Schweinsteiger-Ballack középpályán volt úgy 2 éve. Bár nekem személyszerint Salihamidzic a kedvencem, õ a legszimpatikusabb arc a csapatból, de úgy gondolom, hogy Ballack és Deisler is hiányzik most a jó játékhoz.
A másik, hogy kiemelkedõ egyéni teljesítmények nincsenek, inkább kiemelkedõ egyéni hibák, pl. a csatárok bénázása gyakran.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mor3llo
Azért Bayern München vagyunk, a csoportbõl illik továbbmenni, akármilyen is a teljesítményünk.A BL szereplésrõl annyit, hogy az elsõ 3 meccsen kifogástalanul játszottunk szinte, labdatartós,okos focit játszottunk . Az utolsó 2 meccs meg mirõl szól ? Alig támadunk, tologatjuk a labdát, mikor nem tudunk mit kezdeni vele, akkor felvágjuk.Ha eljutunk helyzetig, akkor annyira könnyelmûven lõjük mellé, vagy bele a kapusba, hogy egyszerûen sírni tudnék...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Azért ne legyetek telhetetlenek, szerintem nagy szó, hogy továbbmentünk a csoportból ráadásul ennyire simán! Nem tudom, ki fogja még az Intert megverni Milánóban, de nem sokan. Pont a BL-szereplést nem kéne kritizálni, ott van arra a bajnokság, meg a kupa

Mor3llo
Hát ekkora f*ng játékkal...azt nem értem, kétszer is ott volt a lehetõség, hogy csoportelsõk legyünk.De mi nem tudunk megnyerni 1 rohadt meccset sem a 2 közül.Hát nagyon faja...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mostmár szerintem a csoportelsõséget is elbukjuk...Ennyit a 3 meccs 9 pontos kezdésröl...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Szerintem is. A továbbjutás a lényeg, az meg már régóta megvan

Taranov
Jó csapat ez.
A Bayern meg nem arról híres az utóbbi idõben, hogy hozza a kötelezõt.

Podo20
áááá 2-2-t játszani a szpartakkal.....

Mor3llo
áhh...egyszerûen nevetséges amit mûvelünk...mekkora lépéselõnyben voltunk ??? MEKKORÁBA ??? erre elherdáljuk az egész mindenséget...a tököm kivan már, felmegyeünk a pályára, vmit totyorgunk, megkapjuk a labdát, elvágjuk a francba, és majd csak lesz vmi....néha komolyan olyan elképzelés nélküli játékot produkálunk, hogy a hajamat tépem.Makaay meg igaz h húzza a csapatot, de azt nem értem, egy labdát miért nem tud ellõni a hosszúba, miért lövi bele izomból a kapusba ? ????

Mor3llo
jah, de kicsit mintha durván játszana, nem ? holnap nyerni kell, és jóval nagyobb az esély h 'könnyebb' csapatot kapunk!

B0B0
Most néztem az összefoglalót. A második gól elõtt azért Van Bommel igencsak megküzdött a lasziért. Ezért szeretem!

banok
Jancker a Mattersburghoz igazolt

Ausztriában, a Mattersburgnál folytatja pályafutását Carsten Jancker, egykori német labdarúgó-válogatott csatár.

(nso)

B0B0
Látod látod, mondtam, hogy a tiszteletünkre összekapják magunkat XD

B0B0
Nem hittem volna, hogy a Stuttgartot megverjük, de így már negyedikek vagyunk és már csak 3 pont van az elsõ hely és köztünk 😊

nemláttam még, thx!

elkell ismerni szépkis támadásból született az a vfb gól 😊

banok
Bayern München-Stuttgart
Youtube
letöltés

Podo20
Legjobban annak örülök h a "Fantom" villant

France men
Ah nagyon örülök, és Basti visszatért micsoda érzés volt áááá! Emlékszem amikor lesérült nagyon örülök neki!! Remélem a köv meccsen már többet kap..!

München ist ROT!!!

banok
majd lesz összefoglaló XD még ma. XD

70'

2-1

:S

tháááááá

1-1 Makaay

Bayern - Sturrgart 15'

0-1

nem láttam a meccst szal naon köszike 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

banok

Taranov
Ki kommentálta?

B0B0
Szerintem ettõl még nem lesz hûl Magath alatt a szék. Mindenki látta, hogy a játékunk egy kalap szart sem ért. Eredménycentrikusan kell nézni ezt a meccset, sehogy máshogy 😉

Hát ez van.Régóta mondom,csak akkor tudunk játszani ha már ész nélkül kell rohanni.

A játékunk ma kb 10%-al volt jobb mint a Hannover ellen.Csak a Leverkusen is teljessen bizonytalanul játszott,szerintem õk maguk is meglepödtek hogy sikerült forditaniuk.Ez aztán szinte megzavarta õket,ezért tudtuk lehajrázni õket.

Amugy semmivel nem voltunk jobbak.Én már ugy voltam vele 1-2-nél hogy igázából nem is érdekelt.Sokat idegeskedtem én már ezért a csapatért,amikor megérte...De amit mostanában csinálunk,azért már nem éri meg.

Ugyhogy én ezzel a forditással se tudok most valahogy boldog lenni.Holnap a német ujságok tele lesznek az errõl szólo hírekkel,a játékról majd mindenki kussol.

Az ilyen 10-15 percek mentik meg Magath-ot,aki ezek után megint hetekig-hónapokig támadhatatlan lesz,hisz lám milyen fantasztikus bravúrokra képes a csapat...

Na most felkészültem,lehet küldözgetni a véleményemért bárhova... :-)

B0B0
Hát ezt nem hittem volna, de bevallom, már rég örültem ennyire egy gyõzelemnek. És ami a lényeg: Piza szerezte a gyõztes gólt! 😊)

Mor3llo
óriási gyõzelem...bár a mutatott játék leszámítva az utolsó 7-8 percet....

France men
Wazzee hogy mekkora extázisba értem a meccs végére... nagyon kiraa YES YES!

München ist ROT!!!

kommentátort leszámítva ofkóz....

utolsó 15 percet láttam csak, de iszonyat jókis derby volt!! 😊

B0B0
Harmatgyenge meccsen egy árva gól.

B0B0
Ha ezen múlik Magath feje, akkor inkább kapjunk ki és menjen már végre a gyennybe!!!!!!

Mor3llo
Ma nyerünk kell.Botlott a Bréma.Ki kell használni, muszááj!!!!!!!!!!4

B0B0
Holnap sportklub 15:30

France men
Hát de nem vertük...<#wow3>
NAh de nyugtával dícsérd a napot... Bremen - Dortmund 1:3 most nekünk kell lépni 😉

München ist ROT!!!

B0B0
Ez igaz 😊

Ahogy más fórumba már irta más,a 11. forduló utáni utolsót,a cseresorral is simán kell vernünk.Erre ls a mutatott játékra (játék...pff...<#szomoru2> ) ez nem mentség...

France men
Én azért most már azt is meglemitem hogy akármilyen nagy csapat vagyunk és bármelyik ilyen csapat -6 emberrel azért nem könnyü.. Lucio, Isma, most Sagnol is hiányzott, Deisler, Harg..., Poldi, Scholl ez már 7 de azért ezek nagy veszteségek :s:S:S:S szerintem a tavasszal 3x ilyen erõsek leszünk...😉

München ist ROT!!!

Taranov
Ha a Bayern jól játszik, minden német csapatot meg kéne tudni vernie.
A Brémának sem szabadna jobbnak lennie, mint a Bayernnek.

5w0rdf15h
najó a 2. félidõben 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"