14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Pázzmek! Ribéry kurva nagy volt
  • II Rocky II
    gratta a győzelemhez...nemtom hogy bírta megcsinálni Ribery hogy 1 perc alatt két gólt vágjon:D nem gondoltam hogy ennyire nyer a bayern..oan 2-1 re gondoltam .de hogy 4-1 :OO
  • antijuve
    Ribery zseniális.
  • B0B0
    Na de 4x3 az 12 és a Schalkét meg a Werdert megvertük, úgyhogy ennyi
  • Mor3llo
    megintcsak hót gyengék vagyunk...első 10-15perc szenzációs, utána meg fos az egész...
  • Taranov
    lüketóni :D
  • OPM
    juhej, 1-0

lüketóóóni!!
  • Taranov
    Igen, a Brémának ki kellett volna kapnia, hogy bajnok lehessen a Bayern már ezen a hétvégén.
  • OPM
    mert ha nyerünk, "csak" 12 pont az előny 4 fordulóval a vége előtt
  • B0B0
    Miért?
  • OPM
    matematikailag még nem.
  • B0B0
    A Bréma ma ixelt Hajnalékkal, így ha mi holnap nyerünk, akkor bajnokok vagyunk! :)
  • B0B0
    Lahm 5 évre a Barcáé (állítólag)
  • B0B0
    Szerintem egyszerűbb lesz, márcsak annak tükrében is, hogy Ribéry a Getafe ellen nem volt jó, most viszont ott van a toppon! (azok a cselek)
  • Taranov
    Hát nem könnyítette meg a saját dolgát a Bayern.
    Remélem azért egyszerűbb lesz a visszavágó, mint a Getafe ellen.
  • Bercy #4575
    Úgy néz ki Toni nélkül nagyon "gólerőtlenek" vagyunk.
    Nagy szükség lesz rá.
    hörgh hörgh hörgh!
  • B0B0
    "Toni meg visszatér nálunk"

Ez a kulcsmondat
  • antijuve
    Nagy kár ezért a meccsért:((. Simán nyerni kellett volna,bár a Zenitnek sem egy helyzete volt.A védelem szerintem megint nem állt mindig a helyzet magaslatán,többször is zavarba hozták őket,és hát ugye az öngólról nem kell külön beszélni...Ezek ellenére 1-nél több gólt kellett volna lőnie a Bayernnek.Nézzük a jó oldalát:otthon kikaptunk az Anderlecht-től,iksz a Getafe ellen és mindig továbbjutás (bár az Anderlecht meccs már oly mindegy volt).Ami még jó hogy jópár Zenit alapember nem játszhat a visszavágón,Toni meg visszatér nálunk.
    Hát kemény meccs lesz:))
  • antijuve
    hát lehet hogy nem ártana...
  • B0B0
    Lúciót nem akarjuk eladni?
  • antijuve
    neeee!!!!Lucio....jesszusom mit csinált már megint
  • B0B0
    Hát ezt ritka szarul rúgta :)
  • Bercy #4568
    hörgh hörgh.
  • Taranov
    Igen, gondoltam, hogy valami ilyesmi történt, mert a livescore.com azt jelzi, hogy kihagyta a büntetőt, de lőtt egyet akcióból.
  • antijuve
    basszus,a frászt hozta rám ez a kis francia:).csak a kipattanót lőtte be:))
  • Taranov
    Ja jó, mostmár oké :)
    1-0
  • antijuve
    Tooooooooor für den FC Bayern München:)))
  • Taranov
    Még 0-0 van. Mi történt?
  • antijuve
    Büntető!!!
  • Bercy #4561
    hörgh!
  • B0B0
    Sajna Toni ma nem játszik :(((
  • Taranov
    Na, végre valakivel egyetértek. (Annyi különbséggel, hogy én nem tapasztaltam a visszaesését, ugyanis hónapok óta nem láttam a Bayernt, leszámítva a kupadöntőt, ugye)
  • B0B0
    Én nem sjnálom, hogy elmegy, mostanában nagyon visszaesett a fiú, menjen csak, most még jó pénzt lehet érte kapni!
  • Bercy #4557
    Nem tudom én se. Talán azért, mert a Németeknél nem jellemző a "sztár" mítosz (hülyébben nem tudtam volna kifejezni).
    Szóval itt nem lesz senkiből Beckham (egy közepes szintű játékos akit szét sztárolnak, istenítenek peddig semmi extra).
    Ők meg talán erre vágynak, hogy kirakat sztárok lehessenek.
  • antijuve
    ráadásul pont abba a rossz Barcába menne?:S
  • Taranov
    Igen :)
    Egyébként nem tudom, miért ragaszkodnak ennyire hozzá, hogy külföldön játsszanak. Ahelyett, hogy kihasználnák, hogy a saját országukban is ilyen erős a bajnokság. (A magyar focistáknak ez a lehetőség nem igen adatik meg )
  • Bercy #4554
    Jah és miután elment nyerjük meg a BL-t, hogy szívhassa a fogát a "hűtlen disznaja" ;)
  • antijuve
    sajnálom,de hát ha mindenképp váltani akar...
  • Taranov
    *csak ne ingyen menjen.
  • Taranov
    Ha így gondolja, akkor menjen nyugodtan.
    Ballackot sem értettem, hogy miért akart mindenképp külföldre menni, de jobb is, hogy elment, mert annak idején minden átigazolási időszak előtt arról beszéltek, hogy menni akar.