14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Mor3llo
    Hibázott, de azért szerintem lehet rá számítani a jövőben!
  • B0B0
    Hát Lell azért igen messze van még egy ilyen rossz Lahm szintjétől is...
  • France men
    Uh! :) Banyeg Demichelis volt az előző szezon legjobb védője nálam, és szinte minden meccset végigjátszott
  • Taranov
    És nem lesz hiány középhátvédből? Demichelis fog talán ott játszani?
    (Egyébként én sajnos egy bajnokit sem látok, mióta a Sportklubon adják a Bundesligát)
  • France men
    Már játszott is ellenünk bajnokin
    Buyten megvan.. meg a csodacsilalg Breno akit volt szerencsém élőben megtekinteni az Anderlecht ellen, no hát nem fűznék hozzá semmit..
  • Taranov
    Közben látom, hogy ő már a Hannoverben van.
  • Taranov
    Ilyen csapattal viszont illett volna nyerni.
    A középső védőkkel mi a helyzet? Van Buyten megvan még? (Ehhez kapcsolódó kérdés: Ismaellel mi a helyzet, régebben mintha valami sérülés miatt került volna ki a keretből, de azóta sem látom)
  • France men
    Maga a kezdőcsapatot nem mondhatnám olyan tartalékosnak!!!
    ---------------------Rensing--------------------

-Sagnol-----Lucio--------------Micho-------Lell-

-Altintop-----Bommel----Borowski--------Schweini-

-----------------Toni------Klose-----------------

No de nézhetjük, úgy a dolgot, hogy a középpályáról hiányzott a Bundesliga legjobb játékosa és Zé Roberto aki szintén nagyon nagy spiler, (csak sajnos jövöre elmegy :( ), Uli meg azt hiszi, hogy ilyen Borowskikkal lehet őt pótolni...! Tény, hogy Ribery nélkül semmire nem mentünk! Plussz még Lahm is hiányzik a bal oldalról ami azért szntem nem akkora gáz mert Lell is kezdett tavaly végig csak a jobb oldalon! Úgyhogy KLinsinek össze kell kapni a gárdát, és Szeptemberben meg már várjuk RIBÉRY-t :)
  • Taranov
    Én ismerek egy Yilmazt, aki szerintem török, de nem válogatott. Lehet viszont, hogy ő egy másik Yilmaz.
  • Taranov
    Nem örülök a vereségnek, de a nevekből ítélve eléggé tartalékos volt a csapat.
  • France men
    Yilmaz és Ekici az ifikből vannak és azért edzettek a felnőttekkel, hogy meglegyen a létszám, de majd ahogy visszatér az össze sztár ami most már lassan bekövetkezik akkor mennek vissza az amatörökbe vagy az ifibe!

Egyébként Léderer rosszul tudja --> Az a wenya vagy NGenya (a bantu nigger), na ő nincs hozzánk igazolva, csak nálunk edz 3 hétig és meccseken is játszhat!
  • II Rocky II
    sztem saját nevelés lehet..énse halottam még róla :D
    sőőt a Chelseaben golt lőtt ,Di Stanto is ...ő is fura :D
    ja fura hiszen tavaly a bundesliban megverték majd a végén vmi tétnélküli meccs is volt ha jól emlékszem akkor meg iksz lett:S
    most meg igazi tétje volt végülis és kikaptak :S
    a legjobban kahn miatt birtam a bayernt
  • Taranov
    Ez elég nagy meglepetésnek tűnik így elsőre.
    De ki az az Ekici, aki a Bayern gólját lőtte?
  • II Rocky II
    váó most nézem kikapottt a bayern :S nem semmi
    hajnal legalább gólt ennek örülök..ennél jobban bemutatkozni az új csapatban nem is lehetne :]
  • Taranov
    És vagy Luca Toni lő 2 gólt, vagy egyet ő és egyet Schweinsteiger.
  • Taranov
    Én 2-0-ra :)
  • fcbmfc
    vagyis nem döntő csak a kupa döl el
  • fcbmfc
    ma döntő :P 3:1 re tippelek ti?
  • fcbmfc
    Halitok

Van egy kb. 4 honapos bayern oldal most van fejujítás alatt nagyon kafa lesz lesz bayern magazin,bayern TV lesz minden de kéne még pár ember ezért itt meghírdetem hogy milyen posztokra lehet jelentkezni!

posztok:
    Szerkesztő ( minél több ) -Naponta híreket fordít
    Fórumos (1-2 Darab) -Az oldal forumába írdogál
    Galériás (betelt) -Képeket gyüj össze és teszi be a képekhez
    Videos (1 DB) -Videokat gyüjt és teszi be a videokhoz
    Grafikus (1 DB) -Flash-okat képeket( méretez,alakít át kérésre )
    Banner cserélő (1 DB) -Mindenkive bannert cserél
    Bayern TV-s -a Bayern TV misörát csinálja heti egy adás kell
    Bayern Magazin (1 DB -A Bayern magazint szerkeszti
    Bayern radio (1-2 Darab) -A Bayern meccsei komentálja mikrafonon a rádioba (bayern radio) azok kedvéjért aki nem tudják nézni!

senkit nem utasítunk el !aki jelentkezne annak msn: [email protected] e-mail: [email protected]

az oldal: www.fc-bayern.cwi.hu

és mindenki mondja meg egymásnak hogy nézzenek be erre az oldalra mert nagyon király lesz a felujítások után de most se utolsó

• Taranov
    Na, neki örülök.
  • 5w0rdf15h
    Borowski a Werderből....de azon kívül...passz
  • Taranov
    Én még nem hallottam ilyenről a fociban, hogy hűségnyilatkozat.
    Ha élő szerződése van, a klubja dönti el, hogy engedi-e kivásárolni, nem?

Egyébként nagyon megköszönném, ha valaki összefoglalná az érkezőket és a távozókat, mert én nem igazán vagyok tisztában pl. azzal, hogy Button kívül érkezett-e végül valaki.
  • B0B0
    Nemzeti Sport meginthozta önmagát:

"A legtöbb bajnoki aranyéremmel büszkélkedő, aktuális címvédő Bayern München speciel egyetlen játékost sem igazolt az elmúlt héten, ennek ellenére nem unatkoztak a „bőrgatyások” és híveik: Lukas Podolski és Bastian Schweinsteiger hűségnyilatkozatot tett mellettük, bemutatták az új, igazán ütősre sikeredett fehér és fekete mezeket, és kiderült, hogy a csapat esze, a kontinenstorna után sikeres műtéten áteső Franck Ribéry már szeptemberben elkezdheti az edzéseket.

Az edző, a Mario Gomezről immáron hivatalosan is lemondó Jürgen Klinsmann csupán egyetlen dolog miatt ráncolhatja homlokát az első bajnokiig: a szupertehetséges, de rutintalan Michael Rensing vagy a tapasztalt, de már 34 esztendős Hans-Jörg Butt vegye át a visszavonult portás, Oliver Kahn örökét?"

-Schweinsteigernek és Podolskinak is élő szerződése van, úgyhogy nem tudom milyen hűségnyilatkozatot tettek, talán előfizettek egy Chello Light-ra?
    -Az EB-n megmondta Klinsmann, hogy Rensing toronymagasan az elsőszámú kapus!
  • France men
    Ej srácok nagy a punnyadás... ma döntő!!! DORTMUND - BAYERN!!
  • Mor3llo
    Huh, elég betyárak
  • France men
    Új mezek:

BL:

Idegenbeli:
  • antijuve
    deee, Dos Santos távozott pl
  • II Rocky II
    jött borowski és butt? és nem ment még el senkise?jól vagyok informálva?
  • fcbmfc
    hupsz rosszul írtam az üzenetemnél a linket kimaradt egy kötöjel javítom http://www.fc-bayern.cwi.hu
  • fcbmfc
    Hali nemrég újult fel az oldalam http://www.fc-bayern.cwi.hu és szeretném fellendíteni ha van hír amit lehet fordítani akkor azt lefordítjuk nagyon fejlődő oldal 1 hetes az új oldal eddig másikfajta oldal volt rajta!

várom:szerkesztők,Deiningerek,Fórumosok,programozok,aki Flashoz értenek,Segítők...jelentkezését ( senkit nem utasítunk el! )

aki eljön az oldalra az regisztráljon mert sok dolog csak úgy látszik!
    http://www.fcbayern.cwi.hu
  • B0B0
    :)
  • B0B0
    Klinsmann: Podolski és Rensing marad!
  • B0B0
    NSO=kacsa
  • antijuve
    Poldi Kölnben?
  • SzocsA
    megérdemelték volna a németek a győzelmet ahogy a hollandok is! vagy elbízták magukat vagy nemtudom mi volt velük! egyszerűen nem lehet azt elhinni hogy egyszer sem találták el a kaput! lámpalázuk volt vagy mi a törökök ellen hogy játszottak főleg Schweinsteiger ő volt ribery a német vállogatottban!
    lahm nem tudom hogy miért hagyta abba a csatár üldőzését! a kapusra számítot . ő volt a legkissebb és a leggyorsabb. és azt sem értem hogy hogy tudták a németeket fejbárbajban lenyomni a sokkal kissebb spanyolok!

ez van a spanyolok is megérdemelték a győzelmet!

ballacknak semmi sem sikerűl mindig elbukik a dontőben két év alatt 8 ezüstöt gyűjtött be! szegény
    ballack átka
  • Csesza
    ez a meccs alapján sztem megérdemelte, hogy nem nyert, mert valami undorítóan játszott, alattomosan rúgott oda nagyon sokszor és 1000%ig biztos vagyok benne hogy a második legtöbbet szabálytalankodó játékoshoz képest is sokkal többet szabálytalankodott...
  • Taranov
    Hát én azért a törököket jobban sajnálom, főleg hogy a 86. percben egyenlítettek.
  • Csuky
    Igazad(igazatok) van, csak erre azt tudom mondom a 2. helynél nincs rosszabb, fölég egy döntőt elbukni, Németek ált. benne vannak az első 3-ba , csak nem nyernek vagy rég nyertek :(
  • Taranov
    Igazatok van mindenben, amit leírtatok.
  • Bercy #4911
    Szerintem ez a kulcs szó, hogy nem történt igazságtalanság. A spanyolok tegnap jobbak voltak. Nem mákoltak, egyszerűen jobbak voltak. Így egyáltalán nem bosszant a végeredmény csak kicsit elszomorít.
    A németek játékába nem volt fantázia. Ilyen a foci.