14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #4910 Hát ha 1-0 a németeknek,akkor azért merőben más az egész.Azért akkora különbség nem lett volna úgy,főleg mivel onnan a spanyoloknak kellett volna nyitni,hogy azt mondanám hogy onnan is tuti spanyol győzelem.
Ettől függetlenül nem érzem hogy nagy igazságtalanság történt volna.Sajnos pár ember hitehagyott lett túl hamar,a védelmet meg alapjaiban kell átalakitani a VB-re.Na meg egy új kapus,és nem ártana ha Gomez a válogatottban is úgy játszana mint a klubjában (Podolski-Schweinsteiger meg forditva).
Szép eredmény ez az ezüst,csak a vereség napján nem könnyű ezt érezni.Sok csapat cserélne velünk,akik már rég pihenön vannak... -
#4909 Klinsi számított rá a válogatottban,úgyhogy biztos megkapja majd a kellő bizalmat.Már persze ha marad.Furcsa lenne zebramezben:)
jóéjt -
#4908 Remélem poldi marad, itt a válogatottban egy új poszton láthattuk játszani és nem volt rossz. Szerintem Jürgen is hasonló helyen játszattja majd. -
#4907 ki tudja.felesleges is ezen rágódni.azt hittem a spanyolok az elődöntőben voltak a csúcson.hát tévedtem -
#4906 Sőt,van olyan h még azt se.
Amúgy hogy a Münchenről is essen szó: Poldit ugye a Juve akarja megvenni elvileg.Én szeretném ha maradna.Nagyon várom már a szezonkezdetet Klinsmannal! -
#4905 Hát a mai meccs alapján ha 1-0 a németeknek, a spanyolok onnan is nyertek volna...szerintem
Löw tisztán látta a dolgokat, nem beszélt hülyeségeket, nem mentegetőzött. Korrekt hozzáállásnak tartom az övét. -
#4904 Hát gondolj bele, hogy szereléseknél se csak a szándékos szabálytalanságot fújják le. Ami szabálytalan az szabálytalan, mégha véletlen is. A szándékosság csak a lapokat befolyásolja. -
#4903 Na igen.Jöhetne a "ha":1-0 a németeknek satöbbi.Volt még utána 80 perc....Löw korrektül nyilatkozott,teljesen helyesen látta a dolgokat. -
#4902 Ezt nem tudtam, azt hittem, hogy csak a "szándékos" kezezést kell befújni. Persze ha így lenne, nem lehetne megítélni, hogy melyik volt szándékos. -
#4901 Hát szabály szerint a véletlen kezezést is le kell fújni ha nincs testhez szorítva a kéz. Szóval az egyértelmüen 11-es de mivel véletlen kéz ezért piros lap nem jár.
De úgy gondolom teljesen mind1, a spanyolok jobbak voltak, megérdemelten nyertek. -
Gabe18 #4900 Index.hu:
"Joachim Löw
El kell ismernünk, a spanyolok fantasztikusan játszottak, több helyzetük volt, teljesen megérdemelten nyertek. Az első 15-20 percben nem volt gond, utána azonban eladott labdákkal és súlyos hibákkal felhoztuk az ellenfelet, elvesztettük a fonalat. A második játékrészben nagyobb nyomást gyakoroltunk, de igazán komoly helyzetünk nem volt. Az utolsó percig reménykedtem az egyenlítésben, de a játékunkban nem volt benne a gól, abban bízhattunk csak, hogy ellenfelünk hibázik, ez azonban nem következett be. Természetesen nem kell szégyenkeznünk, ezüstérmesek lettünk az Eb-n." -
#4899 Szerintem a kezezésnél csak felpattant a kezére a labda, nem tudom elképzelni, hogy lett volna benne szándékosság. Meg is ijedt tőle.
Az igaz, hogy nem volt leszorítva, de én ezért ilyen helyzetben nem adtam volna 11-est. (Elképzelhető lett volna olyan szituáció, amikor ez egy góltól foszthatta volna meg a németeket, de szerintem ez nem az a helyzet volt) -
#4898 Oké,Lahm elrúghatta volna Magyarországig azt a labdát,el is kellett volna,de Lehmann meg nemtom hova jött.Lahm láthatóan megállt,kommunikálhattak volna jobban.Mindegy végülis,Lehmannt sose tartottam klasszis kapusnak,nem is kérdés h Oli sokkal jobb (a VB döntő ellenére,mert addig viszont ő meg Ballack vitte el azt a szürke német csapatot).És ha már a szürkeségnél járunk,örömmel látom h a VB után ismét gólgazdag,jó játékkal rukkoltak elő a németek-szerintem. (persze voltak rossz meccseik)
Ballackról:én picikét többet vártam volna tőle.Semmiképp nem őt szeretném okolni a vereségért,de lássuk be,ez nem volt egy túl jó meccse.De nagy játékos természetesen,csak egyszer nyerhetne már a döntőben!
Spanyolok megérdemelten nyertek,el kell mindenképp mondani.Ugyanez elvárható lenne az ellenféltől ha a németek diadalmaskodtak volna.
Gabe-nek igaza van,az első gól eléggé meghatározta a dolgokat.De igazából egy igazán nagy helyzetük se volt a németeknek.És hiába nagy küzdők,labda nélkül a végén nem lehet gólt lőni.
Portugálok ellen jól ment,pedig hasonló típusú csapat a spanyollal.
Valahogy érezni lehetett hogy itt nem nagyon lesz egyenlítés.A Bayern azért nyomott a Getafe ellen,tettek a gólért,de itt erre esély sem volt.
Amúgy az a kezezés a 16-oson belül:nektek mi a véleményetek? -
Gabe18 #4897 Ez Lahm gólja volt egyértelműen.Pozicióelőnyben volt a spanyol gyerekel szemben,és ilyenkor nem várok a kapusra hanem felrúgom az 50 sorba a labdát.Sajnos mondhatni ezen ment el,mert amig 0-0 volt addig nem jött ki ennyire a Spanyolok fölénye,de innen néhány rövid periódust leszámítva az volt amit ők akartak.
Összességében a jobb csapat nyert sajnos,és a legszomorúbb hogy most a németek mentálissan is vesztettek,mert néhány játékos jóval a meccs vége előtt már feladta... -
#4896 jaja kicsit felelőtlen volt -
#4895 Hát nem tudom, én ott inkább Lahmot éreztem bűnösnek. -
#4894 meg hogy összejött :P
na jó nem teljesen :) -
#4893 Hát végülis 2002-ben, 2006-ban és 2008-ban is érmet kaptak a németek, szóval ez nem is kérdés, hogy számolni kell velük.
Ettől függetlenül nagyon tetszett a spanyolokban, hogy 0-1 után sem álltak le, gyönyörűen végigtámadták az egész meccset.
Lehmannak köszönhető többek közt, hogy nem jött össze még több spanyol gól. -
#4892 Sajnos itt lefocizták a németeket, nem igazán Ballack hibája volt.
Persze ha mindenki máshogy áll hozzá, illetve mindenki többet nyújt, akkor felnőhettek volna a spanyolokhoz.
Egyébként én azt gondolom, hogy jól vezette végig Ballack a németeket az EB-n, jól játszott. -
#4891 Spanyolok megérdemelten nyertek, nem lemákoltak, így nem is bosszankodok. Sajnos a VB után az EB se jött össze, de a sok fikázónak el kell ismernie, hogy számolni kell a németekkel.
Mostantől ismét lehet a Bayernre koncentráli. Vajon ki lesz a "nagy" igazolás nyáron? -
#4890 szegény Ballack...sztem már kilehet a sok ezüsttől.amúgy ezen a meccsen elég halványan játszott.... -
#4889 hát de balfaszkodott.Lehmannal sztem az nagy baj h bravúrkapus.Vannak nagy védései de sztem eszméletlen bizonytalan úgy általában.Más kérdés hogy Lahm is lehetett volna tökösebb annál a gólnál,úgyhogy ez a kettőjük sara.Sajna el kell ismerni h ezen a meccsen jobbak voltak a spanyolok, a németek meg nem tudták hozni a portugál-formát.Viszont szerintem ez így is egy szép eredmény,a sokak által lesajnált Bundesligaból mégiscsak ki lehet rakni jelenleg Európa második legjobb csapatát.Sok PL majmolónak meg nem is volt itt a csapata:). -
#4888 reméljük nem balfaszkodik mind a BL döntőn anno... -
#4887 Ámen!!! -
#4886 Az igaz. Most is meg fogjuk. De nem a kapus miatt :P -
Gabe18 #4885 Köpke időszak?Bár olyan lenne ez is.Ugyanis vele megnyertük az EB-t... -
#4884 Össze fogja ott szedni magát, szerintem...legalább remélem :D -
#4883 én is félek tőle h valamit belepkézik. -
#4882 Jajja csak Lehman ne balfaszkodjon.
Elég volt nekem a Köpke időszakot kibírni, erre most itt ez a Lehman.
Ha rajta megy el a meccs én beperelem. -
#4881 Igen.Jobb is, hogy most "jött ki" ez a gyengébb produkció, így a döntőre megint előjöhet a portugálok elleni futball.Remélem a spanyolok kifocizták magukat tegnap:)) -
#4880 Ja értem, azt hittem, hogy az bronzérmes, aki kevésbé kap ki az elődöntőben. -
#4879 nincs bronzmeccs.az oroszok és a törökök bronzérmesek -
#4878 Szerintem nem kapnak érmet, de mind a törökök mind az oroszok bronzérmesnek nevezhetik magukat. -
#4877 És az elődöntők eredménye azt jelenti, hogy a törökök a bronzérmesek?
Vagy itt nincs bronzérem? -
#4876 Majd a spanyolok ellen vasárnap... Ott ismét csúcs formát kell nyújtani.
Nagyon remélem, hogy a németek emelik a magasba a kupát a végén. -
#4875 én is kicsit jobb játékot vártam volna a németektől (én mindig is németdrukker vtam:)),törökök nem azt játszották ami várható lett volna tőlük,hanem támadtak rendesen.ezért már szimpatikusabbak mint mondjuk a világbajnok (leglábbis nekem), én is szurkoltam a törököknek,de csak az elődöntőig, amit elértek tiszteletreméltó eredmény. -
#4874 A portugálok ellen nagyon tetszettek a németek, de sajnos ezt a múltkori meccset _szerintem_ (bár török drukker vagyok :) nem érdemelték meg teljes mértékben.
Jobb lett volna, ha hosszabbítás van és utána nagy küzdelem, amiben eldől, hogy ki a jobb. -
#4873 De otthon a Bayernben játszott utoljára -
pinnacle #4872 Ballack csak ex-bayernes:) -
#4871 Skacok! Még mindig áll az, hogy a német válogatottban csak Bayernes játékosok rúgtak gólt :)