Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az az utolsó hír, amire emlékszem, hogy Reyes távozik az Arsenalból 😊
ez az nso egy kalap kaki sztem...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Sagnol - Lucio - Van Buyten - Lahn
Hargreaves
Salihamidzic - Schweinsteiger
Van Bommel
Makaay - Podolski
Ha Hargreaves is a pályán lesz, nem lenne vajon jobb a 4-1-2-1-2-es felállás?
Sagnollal mi történt?
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Real Madrid: Iker Casillas, Torres, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos, Gago, Beckham, Raúl, Guti, Reyes és Van Nistelrooy.
Bayern München: Kahn, Salihamidzic, Lucio, Van Buyten, Lahm, Sagnol, Van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger, Makaay és Podolski.
Nagy meccs lesz 😊
München ist ROT!!!
Egyébként szerintem a ti helyzetetek jobb, márcsak azért is, mert nem nálatok volt edzõváltás most.
De olyanok lehettek mint az Arsenal tavaly, ha minket kiüttök (mert ki fogtok valószínûleg), csak a döntõben nyerjetek 😊
Aachen - Bayern 1:0
videjó
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
München ist ROT!!!
A tavaszi szezont gyengén kezdõ Bayern Münchennél a második meccs után elküldték Felix Magathot, és az egykori sikerkovácsot, Ottmar Hitzfeldet nevezték ki. A bajorok mellett Dortmundban is eredményesen dolgozó edzõ – bár a vezetõség próbálja rábírni a folytatásra – kijelentette, hogy mindössze a szezon végéig vállalja a megbízatást.
Bernd Schustert elengedi a Getafe
Miután ez kiderült, repkedtek a nevek a Bayern háza táján (írtak Gerard Houllierrõl és José Mourinhóról is), de most felmerült Bernd Schuster neve is.
A Köln és a Leverkusen egykori klasszisa hosszú éveket töltött Spanyolországban, megjárta a Barcelonát, a Real Madridot és az Atletico Madridot. Edzõként is az Ibériai-félszigeten dolgozik, a Getafe szakmai munkáját vezeti.
A kiscsapatnak számító Getafe nagyon jól szerepel a bajnokságban, jelenleg a hetedik helyen áll. Természetesen meg vannak elégedve Schuster munkájával, de szinte biztos, hogy élõ szerzõdése ellenére sem tudják megtartani.
A szakember ugyanis jó szerzõdést kötött a klubbal: kikötötte, hogy amennyiben egy igazi nagycsapat szerzõdtetné õt, úgy azonnal távozhat.
Münchenben is szívesen látnák Schustert, akirõl Franz Beckenbauer elnök úgy nyilatkozott, hogy nagyon jó esélye van az edzõi posztra.
„Nem lenne rossz” – nyilatkozta Schuster a Bild címû magazinnak. – „Nagyon szívesen dolgoznék a Bundesliga élvonalában, errõl a Wolfsburgnál és a Stuttgartnál csak az utolsó pillanatban csúsztam le.”
„Bayern? Miért is ne? De azt nem merem biztosra venni, hogy én is érdeklem a klubot, én nem vagyok annyira kirakatban, mint Wenger, Mourinho, vagy Capello.”
Schuster játékosként 120 meccsen 18 gólt lõtt a Bundesligában, de edzõként csak a másodosztályig jutott Németországban: a két kölni csapatot, a Fortunát és az FC-t irányította rövid ideig.
De azért benyögte hogy Hoeness sálja jo mondtam is Vaternak amikor néztük a meccset mondom vegyél egyet bazzz de hagyd már abba a csapat szídását mert áá... szvsz nagyon idegesitö volt.. !! :@:@
München ist ROT!!!
Léderer elmehet a fenébe, olyan hülye mint a segg. Szokásosan.
Megusztuk gól nélkül,néha már tetszetös dolgokat is csináltunk,és végülis 3 pontot szereztünk.
Nekem Podolski tetszett a legjobban.Benne láttam azt leginkább hogy meg akarja mutatni hogy helye van a kezdõben.
Lucio kivételessen általában jó helyen volt,ez is helyes.
A becserélt Görlitz pedig szintén jó volt,értékes cserének bizonyult.
Kis gyõzelem volt de talán egy nagy lépés a jövöre nézve.
Léderer meg ne a meccset törölje,hanem saját magát a mikrofon mögül...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
München ist ROT!!!
A cselszit nem gondoltam volna hogy ennyire lent van..
München ist ROT!!!
1. Real Madrid (292.2 millió euró)
2. Barcelona (259.1 millió euró)
3. Juventus (251.2 millió euró)
4. Manchester United (242.6 millió euró)
5. AC Milan (238.7 millió euró)
6. Chelsea (221.0 millió euró)
7. Internazionale (206.6 millió euró)
8. Bayern München (204.7 millió euró)
9. Arsenal (192.4 millió euró)
10. Liverpool (176.0 millió euró)
A Bayern a nyolcadik a sorban, az elsõ három pedig sorrendben a Real, Barcelona, Manchester United.
Elõttünk van többek közt a Chelsea és az Inter, közvetleül mögöttünk pedig az Arsenal és a Liverpool.
(Nekem ebbõl az jött le, hogy tudnánk azért bõven vásárolni, csak az utóbbi idõben kicsit úgy kezdtünk muködni, mint az Ajax)