Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Ja, már látom

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Csal a bíró!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Viszont Van Bommel lövése láttán biztos megfagyott a vér a spanyolok ereiben 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem-nem, a pályán van.

B0B0
Jól láttam, hogy nem láttam Rault?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Hát az már régen volt 😊

Taranov
Az valahogy kimaradt az életembõl, hogy Reyes a Realba igazolt, most egy kicsit meglepõdtem 😄
Az az utolsó hír, amire emlékszem, hogy Reyes távozik az Arsenalból 😊

ha Raul ott játszik, akkor gyõztetek 😊). Reyest teszi balra remélem 😄D

ez az nso egy kalap kaki sztem...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Szóval én egy olyanra gondoltam, hogy

Sagnol - Lucio - Van Buyten - Lahn
Hargreaves
Salihamidzic - Schweinsteiger
Van Bommel
Makaay - Podolski

Taranov
Salihamidzic nem a megszokott poszton játszik. Érdekes, hogy Ottlt már sikerült annyira beépíteni a csapatba, hogy egy sorsdöntõ BL meccsen is játszhat, de ez jó.
Ha Hargreaves is a pályán lesz, nem lenne vajon jobb a 4-1-2-1-2-es felállás?
Sagnollal mi történt?

Jagumo
Sok Szerencsét kivánok a Mai mecshez!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

B0B0

mondjuk változások lehetnek még

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Húúú, a Hargreaves Van Bommel párosra nagyon kíváncsi leszek!

A ma esti várható kezdõcsapatok

Real Madrid: Iker Casillas, Torres, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos, Gago, Beckham, Raúl, Guti, Reyes és Van Nistelrooy.

Bayern München: Kahn, Salihamidzic, Lucio, Van Buyten, Lahm, Sagnol, Van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger, Makaay és Podolski.

Nagy meccs lesz 😊

Ottmar Hitzfeld: "Gigászi csata lesz."

B0B0
Hát ez a banda nem az a közönségcsapat-típus

France men
Én azt csináltam a aachen ellen csak a kupa meccsen nem most.. 3:0 nál ennyhén nem voltam magamnál.. 😞😞

München ist ROT!!!

B0B0
Ki tudja. Lehet, hogy a félidõben kikapcsolom a TV-t 😊

ebbõl lehet egy 4:3-as meccs is akár 😄DDD

B0B0
Az m1 a mienket adja

Bercy
Majd jövõ hét kedden kiderül. Remélem a mi meccsünket adja majd a TV 😉
B0B0
Bár a fene tudja. Lehet, hogy pont ez elõny nekünk 😊

B0B0
Tudod az a vicces, hogy te is meg én is azt kiabáljuk, hogy most mennyire szarok vagyunk...Aztán majd melátjuk, hogy mi lesz a meccsen

Egyébként szerintem a ti helyzetetek jobb, márcsak azért is, mert nem nálatok volt edzõváltás most.

3...

De olyanok lehettek mint az Arsenal tavaly, ha minket kiüttök (mert ki fogtok valószínûleg), csak a döntõben nyerjetek 😊

B0B0
Szerintem elsõ 4 (a Werder tavalyi jó szereplése miatt) de lehet, hogy én tudom rosszul

tudtommal csak az elsõ három indulhat a BL-ben, szal jelenleg UEFA-s helyen vagyunk 😞

B0B0
Gyerekek, azé jó lenne az elsõ 4-ben végezni a BL miatt

Aachen - Bayern 1:0

B0B0
A múltkori Ibrahimovic kritizálásra találtam (ugyan kicsit megkésve) egy jó videot. Benne van mekkora szemét néha a pályán, de az is, hogy milyen elképesztõ dolgkoat mûvel néha:

videjó

Falconer
Ja, latom... Rohadekok. Emilben kell nekik elmagyarazni hogy pontosan mire is akarom a fotot hasznalni. Szanalmas. Es ha csak siman wallpapernek akarom berakni, akkor azt nem lehet? Ahhh....

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Az Allianz arena weblapja csak nekem ker felhasznalonevet meg jelszot, hogy letoltsek egy-egy kepet? o.O

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mor3llo
Eddig sokan leírták Karimit.Akárki akármit mondd, szerintem nagyon jó irányítónak !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

France men
1:0-ra vezetünk A kis Jamcsi csapat ellen!! Karimi ûlom paszt adott és Santa érvényesitette!! 21:00 -kor játszunk a Salzburgal.. ilyen 45 perces meccsek!!

München ist ROT!!!

B0B0
Ezt én is megmosolyogtam 😊

"van egy olyan záradék a szerzõdésében, hogy ha egy igazi nagycsapat keresi, akkor távozha" ez elég konkrét szerzõdés lehet <#gonosz1>

B0B0
A német Bild címû magazin szerint Bernd Schuster válthatja a következõ szezonban Ottmar Hitzfeldet a Bayern München kispadján. A jelenleg a Getafe együttesénél dolgozó szakembernek van egy olyan záradék a szerzõdésében, hogy ha egy igazi nagycsapat keresi, akkor távozhat.

A tavaszi szezont gyengén kezdõ Bayern Münchennél a második meccs után elküldték Felix Magathot, és az egykori sikerkovácsot, Ottmar Hitzfeldet nevezték ki. A bajorok mellett Dortmundban is eredményesen dolgozó edzõ – bár a vezetõség próbálja rábírni a folytatásra – kijelentette, hogy mindössze a szezon végéig vállalja a megbízatást.

Bernd Schustert elengedi a Getafe
Miután ez kiderült, repkedtek a nevek a Bayern háza táján (írtak Gerard Houllierrõl és José Mourinhóról is), de most felmerült Bernd Schuster neve is.

A Köln és a Leverkusen egykori klasszisa hosszú éveket töltött Spanyolországban, megjárta a Barcelonát, a Real Madridot és az Atletico Madridot. Edzõként is az Ibériai-félszigeten dolgozik, a Getafe szakmai munkáját vezeti.

A kiscsapatnak számító Getafe nagyon jól szerepel a bajnokságban, jelenleg a hetedik helyen áll. Természetesen meg vannak elégedve Schuster munkájával, de szinte biztos, hogy élõ szerzõdése ellenére sem tudják megtartani.

A szakember ugyanis jó szerzõdést kötött a klubbal: kikötötte, hogy amennyiben egy igazi nagycsapat szerzõdtetné õt, úgy azonnal távozhat.

Münchenben is szívesen látnák Schustert, akirõl Franz Beckenbauer elnök úgy nyilatkozott, hogy nagyon jó esélye van az edzõi posztra.

„Nem lenne rossz” – nyilatkozta Schuster a Bild címû magazinnak. – „Nagyon szívesen dolgoznék a Bundesliga élvonalában, errõl a Wolfsburgnál és a Stuttgartnál csak az utolsó pillanatban csúsztam le.”

„Bayern? Miért is ne? De azt nem merem biztosra venni, hogy én is érdeklem a klubot, én nem vagyok annyira kirakatban, mint Wenger, Mourinho, vagy Capello.”

Schuster játékosként 120 meccsen 18 gólt lõtt a Bundesligában, de edzõként csak a másodosztályig jutott Németországban: a két kölni csapatot, a Fortunát és az FC-t irányította rövid ideig.

France men
Összevissza szitkolozott... azt sem tudta már mit mondjon Kahn-ra hogy milyen szar.. johogy nem mondta már ki..Szerintem rajta semmi nem mulik.. akkor szidta az egész játékot.. de azt meg nem tudta mondani hogy Sagnollal mi van ááá nem nem birta beütni azt hogy fcb.de és megkeresni ott volt hogy térdproblémák.. nem öneki ez meglepetés.. akkor azt mondta ez a Bayern a legrosszabban játszo bayern ha megnyeri a bajnokságot akkor ez az olyan bajnok csapat aki alegrosszabban játszik.. szoval egy fasz..
De azért benyögte hogy Hoeness sálja jo mondtam is Vaternak amikor néztük a meccset mondom vegyél egyet bazzz de hagyd már abba a csapat szídását mert áá... szvsz nagyon idegesitö volt.. !! :@:@

München ist ROT!!!

Taranov
Mit mondott ez a szerencsétlen Léderer? :-)

B0B0
Szerintem Van Bommel végre jól játszott, jópárszor befûzte az ellenfelet jó labdaátvételeivel, bár a jó labdákkal még adós. Ja! És amit Hizfeld hozott: hajtottak! Odacsúsztak majdnem minden labdáért és ha kis szerencsénk van akkor 2 vagy 3 null a vége.

Léderer elmehet a fenébe, olyan hülye mint a segg. Szokásosan.

Egy hét alatt látható a fejlödés.
Megusztuk gól nélkül,néha már tetszetös dolgokat is csináltunk,és végülis 3 pontot szereztünk.
Nekem Podolski tetszett a legjobban.Benne láttam azt leginkább hogy meg akarja mutatni hogy helye van a kezdõben.
Lucio kivételessen általában jó helyen volt,ez is helyes.
A becserélt Görlitz pedig szintén jó volt,értékes cserének bizonyult.
Kis gyõzelem volt de talán egy nagy lépés a jövöre nézve.

Léderer meg ne a meccset törölje,hanem saját magát a mikrofon mögül...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
grat a fiuknak!!! Azt ajánlom a Madridnak máskor is nyerjen mert akkor mi is nyerünk.. de ha kikapnak akkor nem is folytatom 😄😄😄

München ist ROT!!!

B0B0
Ez van

Reyi
szabályos gólt nem adtak meg...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

B0B0
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Makaay!!!!!!!! 1:0

B0B0
Chelsea "csak" azért a 6., mert Abramovics nem az összes pénzét teszi bele, de azért õk a legtõkeerõsebbek.

France men
Egy nb2-es csapat is köztük van 😄😄
A cselszit nem gondoltam volna hogy ennyire lent van..

München ist ROT!!!

Taranov
Akkor el is tévesztettem a Manchester - Juventus sorrendet.

B0B0
Deloitte - A világ leggazdagabb tíz csapata
1. Real Madrid (292.2 millió euró)
2. Barcelona (259.1 millió euró)
3. Juventus (251.2 millió euró)
4. Manchester United (242.6 millió euró)
5. AC Milan (238.7 millió euró)
6. Chelsea (221.0 millió euró)
7. Internazionale (206.6 millió euró)
8. Bayern München (204.7 millió euró)
9. Arsenal (192.4 millió euró)
10. Liverpool (176.0 millió euró)

France men
Forintba nem hiszem mivel német oldalon találtam 😄😄

München ist ROT!!!

Taranov
Valamelyik napilag sportrovatában volt ma egy lista a 10 leggazdagabb klubról.
A Bayern a nyolcadik a sorban, az elsõ három pedig sorrendben a Real, Barcelona, Manchester United.
Elõttünk van többek közt a Chelsea és az Inter, közvetleül mögöttünk pedig az Arsenal és a Liverpool.

(Nekem ebbõl az jött le, hogy tudnánk azért bõven vásárolni, csak az utóbbi idõben kicsit úgy kezdtünk muködni, mint az Ajax)