14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5313 Kinek ez, kinek az :) -
FrancescoTotti #5312 Én elég konzervatív vagyok ilyen téren, jobban szeretem, ha nem poénkodik túl sokat egy kommentátor, elvégre is a meccs miatt nézi mindenki a közvetítést.
Annyi humor bőven elég, amennyit az MTV-sek vagy Hajdú B. szokott nyomni. -
#5311 A Horti jóarc :D.Én jót röhögök rajta :).Persze egy BL döntőt nem adnék neki :D.SK-n sztem nincs normális kommentátor.Van az a másik orrhangú Hethéssi vagy hogy írják, olyan mintha mindig be lenne dugulva az orra :D.
Az a szabadrúgás viszont nem volt rossz, főleg olyan távolságból, szval amiatt lehetett dicsérni a Salihovic-ot.De volt egy olyan beszólása Ákosnak, amikor Van Bommel-t letalpalta Den Ba Ba, erre azt mondja h nem is találta el :).Talppal télleg nem, de mással igen :) -
FrancescoTotti #5310 Hortinál rosszabb a világon nincs.
Az nem tud kimondani egy mondatot az elejétől a végéig nyelvtani hiba nélkül. -
#5309 az első esetre nem emlékszem.
A szabadrúgás meg élőképen veszélyesnek tűnt. -
#5308 Méghogy jól. Amikor volt a mezőnyben egy szabálytalanság és a bíró előnszabályt adott, Van Bommel integetett két kézzel, hogy gyerünk, vigyük tovább. Erre ez a tökfej mit mond: Van Bommel is mutatta, hoy miért nem fújt a bíró...
A másik szenzációs beszólása, amikor Salihovic szabadrúgása fölé ment 1 méterrel és mellé is legalább annyival: szenzációs, micsoda rugótechnikája van ennek az embernek...
Na szóval ennyit róla. Akkor már inkább Horti -
#5307 pontosan :P -
FrancescoTotti #5306 Nagyon megy a Hoffenheim idén, kiváncsi leszek, hogy kitart-e a formájuk az idény végéig. -
#5305 pedig szerintem tegnap jól közvetített. Ibisevic góljánál az semmi nem volt, ezer ilyen van egy meccsen. -
#5304 Jaj, a Lédererrel nem kell törődni. Az egy pancser, így még a nagymamám is tud közvetíteni...
Tudod:
Ritka
Tudaltal
Léderer -
#5303 a második félidő elején tényleg nyomott a Hoffenheim.Az első félidőben azért nem mondanám h fölényben voltak, voltak itt is ott is lehetőségek.
Amúgy ja, 0-1 után vigyázni kellett a kontrákra, mert tényleg rohadt jól játsszák ezt a hoffenheimiek...
húú, most egy nagy közhellyel élve: "a győzelmet nem kell megmagyarázni"-->ezzel azért nem értek egyet teljes mértékben :D
Amúgy Ákoska nem tudom h néha milyen meccset nézett, mert olykor abszolút fals dolgokat mondott :). -
OPM #5302 a meccs egészét nézve cseppet sem voltunk jobbak.
0-1 után kifejezetten aggódtam hogy ebből nagyobb zakó lesz, mert valljuk be kb egykapuztak Lahm góljáig a vendégek
számomra ő és Ribéry voltak (tőlünk) a legjobbak! -
Gabe18 #5301 Mi az hogy nem érdemeltük meg?Első félidőben egy 11-es simán elmaradt,a Hoffenheim vezető gólja teljessen szabálytalan volt (később a mezőnyben egy ugyanolyan kézzel lökést ellenünk befújt a paraszt bíró),és akkor nem érdemeltük meg?
Ez már a Lédereri hatás úgy nézem... -
#5300 jah, kicsit felhúzták a srácot.de most jól is védett, kivéve azt az egy elbaltázott kijövetelét, de szerencsére nem lett belőle baj -
#5299 ez még az egyenlítő gól:D.Borowski ott van a háttérben :D -
OPM #5298 azt viszont örömmel láttam hogy végre Rensing is kezd tökös lenni! -
#5297 Ez jó kép :)
-
#5296 hopsz, túl sok a "legjobb" sry -
#5295 amúgy egyetértek:valóban Lució volt a legjobb a Bayern legjobbja ezen a meccsen.Az a sarokkal mentett labdája pl nem akármi volt:).És még emberhez is ment. -
#5294 Oké, én azt mondom h ha 1-1 a vége, senki nem szólhat egy szót se.A semleges szurkolók nagy része nyilván majd sajnálja a Hoffenheimet, ami persze érthető: egy "semleges" meccsen általában a kisebb csapatoknak szurkolnak (ugyanez pl teniszben, persze kivételek vannak :D).
Ezen a meccsen nem szabadott kikapni, egyrészt a presztízs miatt, másrészt, mert akkor 6 ponttal ment volna a Hoffenheim.Akárhogyan is, MINIMUM ikszre ki kellett hozni (természetesen bunda meg ilyenek nélkül:D).
Ebben a szezonban volt már pár ponthullajtás, amit meg a Bayern nem érdemelt meg.(Jó, ez hülyén hangozhat, de kétszer is kétgólos előnyt elpackázni a végén...-persze ez megközelítés kérdése, de a végén nem egy öngól döntött, hanem az, hogy Ibertsberger befelé "passzolta" be a labdát.) -
#5293 Miért is nem? Nem értem, mi ez a nem érdemeltük meg! Nézzük meg hány 100%-os ziccere volt a Hoffenheimnek és hány a Bayernnek. Mert az arány kb. 2:5. Erről ennyit, a Hoffenheim nem játszott rosszul, de egyvalami nagyon hiányzott belőlük. Az az átütő támadójáték. Hiába. Nálam Lúció a meccs embere, akin legalább 5-6 ilyen dinamikus támadás halt el. -
#5292 Egy tsöppet adrenalin növelő volt a mérkőzés :D:D:D:DD::D:DD:
Grat a fiúknak!!!!! -
#5291 hát igen, kapásból háromra tiszta fejelési lehetőségére emlékszem a kapu előtt, és még kaput sem talált.viszont öt meccs óta mindig gólt lő legalább. -
#5290 IGEN, ERRŐL VAN SZÓ! Hatalmas mérkőzés, elképesztő iram, Ribery és Klose ma kicsit halovány volt. Lúcio, Van Bommel óriásit küzdött, Toninak rá kell paskolni a seggére, hogy 5 helyzetből ne csak egyet lőjjön be!
Auf geht's!!! -
#5289 nem mindig az nyer, aki megérdemli.szerintem is igazságosabb lett volna az X, de most ezért fájjon az ő fejük -
OPM #5288 lüketóni
a végén még ő a meccs embere ezzel a góllal
hihetetlen mennyire ügyetlen, csodálom hogy a többiek miért nem ordítják le a fejét már egyszer..
én nem tudok örülni ennek a győzelemnek, nem érdemeltük meg. -
#5287 GYŐZELEM!!!!!!!!
Hát el kell ismerni, hogy ebben volt egy jó adag szerencse is.Ettől függetlenül rettentően örülök a győzelemnek!:)).
Hoffenheim gólja előtt volt lökés, be lehetett volna fújni, nem?:D Mindegy végülis.Győztünk, ez a lényeg.Nekem nagyon tetszett a meccs, jól játszott a Hoffenheim, a Bayern inkább küzdött :)). -
#5286 Bassza meg, milyen rég nem örültem ennyire egy győzelemnek! :) -
#5285 Jön a derbi, gyerekek!!! :) -
#5284 A pénteki Bayern-Hoffenheim meccset a SportKlub adja majd ahogy idén mindig. A németeknél a fizetős Premiere közvetít. A stream majd valszeg lesz.
És én is nagyon várom ezt a rangadót (fura leírni ezt erre a meccsre...) -
#5283 sportklub biztosan.meg ha tudod fogni a német csatornák közül azt amelyik a Bundesliga meccseket adja, akkor az is (mindegyiket közvetítik a németek ha minden igaz:)) -
#5282 ááá nehogy már.az ilyenekkel sosem csinált jó üzletet a Bayern... (ld.:Hashemian, Karimi-bár őt asszem nem a BL-ből vették) -
Hajnalcat #5281 Eladó sálak!
(Van még több is, holnap még rakok)
1000 Ft/db
e-mail címem, ahol érdeklődni lehet: [email protected]
-
#5280 Közvetíti valamelyik a Bayern - Hoffenheim meccset? -
#5279 A Kaiser nem Hoeness!
Ő udvarol és vásárolni akar. -
#5278 Jaja, az nagy meccs lesz, már várom! :) -
OPM #5277 következő fordulóban lesz az igazán komoly meccs!! -
forsbergp21 #5276 Gratulálok. Nagyszerű győzelem! Kösz a streamet, Banok! -
#5275 Igen:))
Azért szorítok a Leverkusennek, mert nekem mindig szimpatikusak voltak, és szerintem idén kifejezetten jó focit játszanak (ha megy nekik), de valóban nem elég stabilak (sztem) a bajnoki címhez.De BL-ben remélem ott lesznek jövőre. -
#5274 Elég csúnyán beindult a kicsi a második félidőre! :)