Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sufnituning
Sztem a 2. félidõben elég szépen játszottak, megérdemeltek volna egy gólt! VAGY KETTÕT! 😊

For sale: thedronewebshop.com

B0B0
Tudod, csak annyit tennék hozzá, hogy az elsõ gólt Kahnnak illett volna kivédenie!

A násodikról meg szerintem ne is beszéljünk. Az m1 a szünetben is szépen elkussol miatta...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ez a lényeg, két ajéndékgóllal könnyû továbbjutni, persze, most ez sírásnak tûnik, de jusson eszünkbe a tavalyi elsõ meccsen megítélt 11-es is, mert ugye az szintén nem volt az. Tavalyelõtt meg hadd nem mondjam, hogy a Chelsea ellen miket kaptunk...

Kissé unalmas már

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Ez a Milan egy öreg Milan, ha nem lenne folyamatosan összevisszaság a középpályán, valaki összefogná Õket, akkor sokkal többre mennénk.Ha megnézzük, a Milan ismét kapott 1 kamu tizenegyest, és Inzaghi rúgott 1 lesgólt.sajnos már kár ezen rágódni, ennyi volt, csak bosszant h alig látok meccset, h ne ellenünk fújjanak..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Én azt mondom, hogy kell ide 1 csatár.Makaay már nem az igazi, rengeteg labdát elszórakoz, Poldi nem Bayern szintû még, kölcsönkellene adni mint anno Lahmot, Santa Cruz pedig rohadt ügyes a labdával, de nem adnak Neki lehetõséget, és már nem is fekszik Neki a Bayern stílusa.Pizza az egyetlen értelmes csatár, de ha nem hosszabítanak Vele, akkor menni fog.Pedig szerintem most messze a legjobb csatárunk.Irányító kérdésben Van der Vaart lenne a tökéletes megoldás.De mivel a HSV-nél építik a jövõ csapatát, így tuti nem fogják elengedni.Riquelme is jó lenne, de félek h az Õ elegáns irányító játékát néha bedarálnák.A védelem szerintem jó, annak ellenére, hogy vannak megingások, de néha hatalmas bravúrokra képes a hátsó tengely.Talán nem ártana bal szélre egy igazi ballábas játékos, mert elnézve a tegnapi középpályát, 2 ifivel, rövid cserepaddal, hát elég siralmas így BL elõdöntõ elõtt.Ezzel nem Ottl-t és Lell-t akarom leírni, mert tényleg sokat futottak(én Lell helyett Görlitzet kezdettem volna), de azért valljuk be : egy klasszikus irányító csak jobban mutatott volna pl. Ottl helyén.
Igazolni,igazolni,igazolni.Ez kell ide mostmár.És nem a chilei szupersztárra gondolok itt, meg afrika maradonájára, hanem értelmes játékosokra.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Igen,de ha nem veszünk köréjük még legalább csapatrészenként egy meghatározó embert,akkor szerintem baj lesz az ilyen,BL szintû csapatok ellen.
A védelem hiába nagy nevekbõl áll,ingatag.(mai elsõ gól is...)
Középályán nincs igazi irányitónk,pedig nagyon kéne.
És még legalább egy ütöképes csatár.Fõleg ha még Pizarró is megy,de ha nem akkor is.
Rensingre azt mondom,ha kikiáltjuk elsõ számú kapusnak,legyen.De akkor onnantól ki kell állni mellette,mert az elsõ idényében biztos lesz 1-2 gyengébb meccse.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
by BL.. 😞 De azért én erre büszke vagyok hogy egy Inter vagy Real. aki milliárdokat költ a játékosokra semmire nem mennek évek óta.. nekünk meg micsoda utánpótlásunk van! Ez már félig a jövõ Bayernje! --> RENSING, LELL, LAHM, SCHWEINI, OTTL, GÖRLITZ, POLDI,
és mind saját nemzetiségûek! Ilyen játékosokkal nem sok európai csapat dicsekedhet!

München ist ROT!!!

Ma olyan gyengén és elképzelés nélkül játszottunk,mint a BL-ben idén egyszer sem.Az elsõ gól egyértelmûen megint a nagyszerü védelmünknek köszönhetõ,forogtak ott mint a ringlispil a két olasz melett.
Utánna a második gólal a bíró le is rendezte a mérközést.
A Milan teljes lelki nyugalommal azt csinálhatta amit a legjobban tud,vezetésbõl simán kivédekezte a meccset.Ugy a 70. perc körül még egyszer volt egy fellángolás,akkor volt egy rövid ideig benne a gól,de azon kivül csak hitehagyott beivelgetések mentek,ami csemege volt a védelemnek.
Ma a kulcsemberek is becsõdöltek,Makaay semmi,Lahm sem tudott támadásban hozzátenni semmit,Podolski az elején kétszer odakeveredett de utánna teljessen eltünt.Még a végén megint Van Buyten került a legnagyobb helyzetbe.Bommel robotolt de neki se jött össze igazán semmi.
Az elsõ meccs után ez nagyon elkeseritõ,sokkal jobban kellett volna élnünk az ott kiharcolt eredményel.
Végülis a legjobb 8-ba bekerültünk.Leginkább az Inter,és a Real elleni erdményekre lehetünk büszkék.Ennek is örüljünk kicsit (bár ilyenkor nyilván nem lehet),mert ki tuja mikor jutunk el ide is még egyszer,mert a távozóinkat elnézve nagyon ki kéne nyáron nyitni a pénztárcát hogy ezekkel a csapatokal jövõre is partiban legyünk.Már ha a 3. hely a bajnokságban egyáltalán meg lesz...

Reyi
hát ez gyenge volt... <#rinya>

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

gabber_saviola
Bayern Munich - AC Milan C. Seedorf gol

LINK

Bayern Munich-AC Milan F. Inzaghi gol

LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
el sajnos

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Elment a hajó

5w0rdf15h
én mondtam h ez a bíró nem fog jól bíráskodni....nem véletlen fújnak rá spanyol bajnokikon

Tojesz
Nagyon küzd a csapat, ez pozitv<#eljen>

Tojesz
Bíró nem nagyon veszi figyelembe a hazai pályát...
Mintha idegenben játszana a csapat

Tojesz
Ha az elsõ 10 percben nem történik semmi, akkor tényleg felesleges idegeskedni...<#shakehead>

B0B0
Én meg azt nem értem, miért mindig ellenünk fújnak a BL-ben. (A második gólra utalnék ugye...)

Na,ennyi volt.

Felesleges rajta idegeskedni,csak azt nem értem a Milan a mezén miért nem UEFA.com hirdetést visel?

Bercy
Reménykedni énis reménykedek, csak az elején olyan szépen játszottunk és hirtelen jött az a 2 gól(ráadásul a második eléggé lesgyanús bár ezen kár rágódni)...
Tojesz
3 méterrõl azért berúghatta volna Podolski<#fejvakaras>

France men
KURVA ÉLET:....... <#rinya><#rinya> ....... FCB ÜBER ALLES!!!!!!!!!!!!

München ist ROT!!!

Tojesz
Én napom is szar volt, de végignézem és reménykedek Van Buytenben meg Lucioban hogy fejelnek egyet- egyet

5w0rdf15h
tejóisten mi történt itt? :o

Bercy
A Bayer az a Leverkusen a müncheni csaptnak BayerN a neve 😊

A meccs meg olyan mint a napom volt(sz@r). Mindjárt ki is nyomom a TV-t.
Jagumo
nem vagyok se Bayer se Milan drukker de drukkolok😊
(4.-es kormoban voltam Bayer drukker😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

B0B0
Szerintem is Piza hasznosabb lenne

LasCar16
hát srácok gyõzzön a jobb MUFCnak meg le kell verni az egoját..nagy meccs lesz a mai<#pias>

#acm

Taranov
Mindent bele, fiúk!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

France men
Szerintem Brazzo lesz a jobb hátvéd! És Lell meg Brazzo elõtt vagy Lell lehet hogy nem is játszik hanem Ottl kezd és Harg-ot kiküldi a jobb szélre! Jha és Poldi sem biztos szerintem! Habár.. nagyon bízik benne az öreg de szerintem most jobban járnánk Pizaval!!

#3070 --> Ezt mi is reméljük 😉 Bár 99' ért már 2001-ben busszút áltunk de a 99' ért egyszer nem elég <#eplus2>

München ist ROT!!!

Scholes18
Hajrá Bayern, én remélem továbbjuttok és létrejön újra a várva várt Manchester United - Bayern München óriás meccs!
sok sikert!

Glory Glory Man United!!

B0B0
Most egy kicsit nyugodtabb lettem:

5w0rdf15h
fú az nemjó 😞 most vezette hétvégén valencia meccsét és jópár hibás döntése volt így majd szétszedték meccs után 😄

France men
Mejuto Gonzalez

München ist ROT!!!

B0B0
Azért a végén ott a szálka.

Amúgy ki az? Medina Cantalejo?

France men
van Bommel dícsérte: "Ich kenne ihn noch aus meiner Zeit beim FC Barcelona. Er ist ein sehr guter Schiedsrichter, einer der besten in Spanien", sagte Bayern-Mittelfeldstar Mark van Bommel: "Aber auch ein Super-Spieler kann mal ein schlechtes Spiel machen."

München ist ROT!!!

B0B0
Nem szeretem a spanyol bírókat, mind mind rengeteget hibázik. Nem véletlen, hogy állandóan bírálják õket. Bár az utóbbi orosz után már nem mondok semmit

France men
aham!
Egyébként Spanyol lesz a játékvezetõ, az aki vezette a Juventus ellen az 1:0-ás meccset és azt is õ vezette amikor 3:2-re vertük a cselszit 😉

München ist ROT!!!

REALista
Van Bommel játszhat holnap a Milán elleni visszavágon?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Csak behúztuk 😊

B0B0
Nah, kiszórtak egy embert a Hannoverbõl, ez így csak mi veszthetjük el!

B0B0
Basszameg, mekkor gólt lõttünk!!!!

hannover - münchen

1-2

71'

B0B0
Sport2-n most megy a Milan meccs

France men
Bazzze.. most olvasom Sagnol 4 hónap szünet!! :😞:😞(😞😞:😞

München ist ROT!!!

<#idiota>

Taranov
Hát pont ez az. Ennél egyértelmubb dolog régen nem volt a csapat háza táján, senki nem számitott rá, hogy Rensing lesz ezekután a kezdõ.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Nemtudom miert. Szvsz en erre szamitottam.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

France men
Sajnos igen pedig nem tünt olyan vészesnek... 😞😞( Szerintem Brazzo majd hátrébb húzódik és Görlitz fog jobb oldalon játszani vagy esetleg Lell is kezdeni fog majd a meccseken...

München ist ROT!!!

France men
Ezt a kérdést én is sokszor felrakom magamnak...

München ist ROT!!!

B0B0
Olvasom jurósporton, hogy Hitzfeld, annak elenére, hogy Rensing tegnap szenzációs volt, Kahnt játszatja tovább kezdõként, de örül, hogy ha neki esetleg hiányoznia kell, akkor van egy másik biztos pont is.

Na ettõl most nagyon meglepõdtem 😄DDD <#wilting>