Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Ezt a "nem a jobb csapat nyert"-re írtam 😉

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Én a Bayernnek drukkoltam, és drukkolok ezután is, de lássuk be, hogy a kamu 11-es jól kompenzálta a Gilardino gólját, amit nem adtak meg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

5w0rdf15h
😄DDDddddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

báttyó02
"a jutúbos újregedre"
gyáá dekemény valaki csak tudnám mire😄DDDDDdd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Bercy
Maradjunk annyiban, hogy mindkettõtöknek köszönet a videókért<#crazya><#eljen>
B0B0
Jóóóóvaaaan! Akkor töltögess föl magad halálra, oszt majd kifáradsz!!! 😄DDD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

gabber_saviola
február 25 elött itt senkit sem zavart, hogy beraktam ide a gólokat, ha néztem Bayern meccset, most meg itt vered a nyálad a jutúbos újregedre 😄DDdddddddd

DjBP: látom unatkozol 😄dddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

B0B0
Ez mekkora kép 😊

B0B0
"csatája" 😄DDD

na látom youtube-osok csatája a nézettségért 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Ki mondta, hogy zavar????????????

Csak én már beraktam elõtted és nem értettem, miért törted érte magad. Egyszóval "kíméltelek" volna 😊)

ne tudjuk meg milyen lenne, ha nem egyenlítettek volna 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
veled mivan barátom? 😮
mint láthatod beraktam a gólokat, nem értem mit zavar ez téged

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Reyi
viszont Sagnolnak végetért a szezon <#rinya>

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

B0B0
Mindenesetre ha Kahn nyáron tényleg visszavonul, akkor nem kell majd izgulnunk

leoon
Hát ja elég jó volt! De azért jó lesz ha vissza jön az öreg! 😄

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

B0B0
Rensingggel szerintem elégedettek lehetünk, egyik gólról sem tehetett

B0B0
Erre az "év szerelése"-re csak annyit, hogy Lúció finoman szólva lemosta a pályáról a manuszt... 😊

B0B0
Ezt most minek is? Ráadásul hibás is <#nemtudom>

Mor3llo
Egyébként az orosz bíró ismét a Milannak fújt.Lúcio talán az év szerelését mutatta be, de a bíró befújta.Elég nevetséges.Nekünk minden apró szabálytalanságot(és nem szabálytalanságot) befújt, de Milan rugdalózhatott...(gondolok itt mikor Lahmba beleszálltak).Egyedül Gilardino lesgólját köszönhetjük meg neki, az szvsz nem volt lesz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Óóóóó 2:2 lett !! hihetetlenül örültem 😄 Van Buyten végre megmutatta mitõl döglik a légy...😉 Poldi, Makaay viszont semmit sem ért.Elkeserítõ.Nem értem miért nem Pizza kezd.Beállása utáni 3 percben már több értelmes dolgot tett mint Poldi.De bizti tudja Hitzfeld...😊
1hét múlva, az Allianzba ki kell végezni a Milant 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Falconer
Yeee beeebii, Buyten a bajorok istene!!!! Ez meg jobb mint ami a Real ellen volt. Milannak kemeny dolga lesz, ha tovabb akar jutni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

gabber_saviola
AC Milan <1 - 0> Bayern Munich A. Pirlo

LINK

D.v. Buyten AC Milan <1 - 1> Bayern Munich

LINK

AC Milan <2 - 1> Bayern Munich Kaka (pen.)

LINK

AC Milan <2 - 2> Bayern Munich D.v. Buyten

LINK

LasCar16
szerintem ti nem azt a meccset láttátok mint én, 11es véleményem szerint is jogtalan volt... halkan örülnék egy ilyen eredmény után, sajnos lejött az egész szezon képe a Milanról..helyzetkihasználás,szerencse..de ebbe most nem mennék bele, egyszerûen csak bosszantó az egész..ilyen a futball, visszavágón javítunk, nem érdemtelenül..ennyi

#acm

5w0rdf15h
naja...ott a pont

5w0rdf15h
1 hét ^^

B0B0
Hagyd a fenébe. Majd rájönnek amikor 2 hét múlva kiesnek.

B0B0

Milan topikban azt irja valaki hogy a Bayern mult évbe se volt sehol meg jövöre se lesz...
Az szép.Én meg megkérdezném hogy a Milan milyen jogon lett egyáltalán BL résztvevõ a második vonal helyett.De ezzel nagyon kényes olasz témákat feszegetnék.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
ezt most te se gondoltad komolyan ugye?

B0B0
Hát persze, a fekete-piros fátyolt meg vedd le az arcodról, mert nem láttad a jogtalan 11-est például...

LasCar16
sajnálom h. nem a jobb csapat nyert, izgalmas visszavágót várok, ilyen meccs után nekünk kellene gratulálnotok...

#acm

Reyi
Szép volt fiúk!!

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

B0B0
Gólok mingyá 😊

B0B0
Lell nagyon jó volt egyébként 😊

Nuno88
kamutizit beszívtuk a végén 😊

szép volt gratula nektek

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

B0B0
Na skacok! Akkor most a Bunkószkóni (Berlusconi) lemegy gratulálni Ancelottinak??? <#eplus2>

5w0rdf15h
vááááááá visszaszívva minden 😄Dddddd

Van Buyten egy isten 😄

Taranov
Gattuso viszont jópofa, hogy a bíró óráját nézi. Nagy bunkó ez az arc, de bírom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
BAZD MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2:2!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bercy
gyáááááááá
Taranov
Mekkora gól!

5w0rdf15h
hát de akkor se egy tapasztalatlan bírót kéne küldeni bl negyeddöntõre bíráskodni.....

Taranov
Ez mondjuk pont nincs összefüggésben a nemzetiségével. Valószínuleg bekiabálták neki, hogy nem volt les Gilardino gólja.

B0B0
Orosz geci

5w0rdf15h
roh@dt bíró hülye tahó p@r@szt orosz

Taranov
Nevetséges!

Taranov
Asszem, hogy ez a furcsa visszafelé pattanás zavarta meg Didát.

Taranov
Nem rossz-nem rossz. Kedvezõ az eredmény.

5w0rdf15h
és oooooottttttt az 1-1!!!!!!!!!
Van Buyten!!