14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5353 Ugyanmár, kacsa az egész, nem szabad ilyennel foglalkozni :) -
#5352 Ribéry 60 milka
Reál megint hozza magát.
Remélem Frankie gondolkodik, és tudja, hogy nálunk sztár, ott pedig jó eséllyel csak egy lenne a sok közül. De ha véletlen mégis kinőné magát, a Real úgyis "elhasználná" 1-2 áév alatt. -
#5351 :-) Pedig az sem hatna! -
#5350 "a tehetség önmagában nem elég. Munka nélkül semmit sem lehet elérni."
Ezt a magyar futballakadémiák falára fehér festékkel kéne felírni!
-
#5349 Ribéry csőrét bassza az aranylabda szavazás :) -
FrancescoTotti #5348 Nem nagyon voltak opciók :D -
#5347 a sorrend jó :)
Go Vale!:) -
#5346 Jó kérdés :) -
#5345 Ez kérdés ? :) -
#5344 NSO dream team szavazás:
-
#5343 Ezt a szöveget :) -
#5342 Jó csapatnak szerencséje van :D -
campy #5341 mázlisták xD Sporting tényleg könnyű ellenfél -
#5340 UEFA-kupában a Werder alaposan belehúzott :S. -
#5339 Chelsea (angol)–Juventus (olasz)
Villarreal (spanyol)–Panathinaikosz (görög)
Sporting CP (portugál)–Bayern München (német)
Atlético Madrid (spanyol)–FC Porto (portugál)
Olympique Lyon (francia)–FC Barcelona (spanyol)
Real Madrid (spanyol)–Liverpool FC (angol)
Arsenal (angol)–AS Roma (olasz)
Internazionale (olasz)–Manchester United (angol)
huhh hát vannak érdekes párharcok :).fúú de jó h megvertük a Lyont!!A Barcával játszani nem lett volna túl jó.A sorsolásnak szerintem örülhetünk, a Sporting mindenképp kiejthető csapat. (melyik nem az mondjuk, de nem tartozik Eu. közvetlen élmezőnyéhez :) ). -
#5338 Kijövetelekben télleg fejlődnie kell.Még ha ezt a gólt nem is varrnám a nyakába teljesen. -
#5337 Rensing vs. Beckenbauer
Balhé :) -
#5336 Pontegyenlőséggel a Hoffenheim-mel. (Köszönet a Schalke-nak:D).
Kicsit rapszodikus ősz volt, a szezon eleje nem sikerült valami jól, de aztán összeért a csapat úgy tűnik :).
BL-ben magabiztos továbbjutás az első helyen, kupában még állunk, bajnokságra is jó esélyünk van, nem lehetünk elégedetlenek a gyengébb kezdés ellenére sem.Legalábbis ez a véleményem:).
Egyedül a védelem az ami gyengébb a kelleténél, de azért elől sikerül ezt kompenzálni általában.Mindenesetre a BL-ben nem lesz jó, ha hazai pályán kapjuk a gólokat, szóval ebben mindenképp javulni kéne. -
#5335 Hát ez pech volt :S.Szerintem nem volt valami szabályos az uccsó gól, de hát ez van.
Most már a Schalke-ban kell bízni, hátha... :)) -
FrancescoTotti #5334 Mi volt ez tegnap? :)
Lehmann ott kolbászolt már a Bayern kapujánál :) -
#5333 Azt sokak szeme kikerüli, hogy Klose 5 gólnál jár a BL-ben és esélyes lehet akár a gólkirályi címre is! -
#5332 Tévedtem.Mégis izgulni kellett a győzelemért.Ez a második félidő egyszerűen szenvedés volt, egyedül Rensing nyújtott értékelhető teljesítményt, ha ő nincs, akkor győzelem sincs.Elképesztő hibák, nem is számoltam, hogy hány labdát sikerült eladni a 16-os előterében.Középpályát én nem nagyon találtam a második félidőben.Labdát nem igen sikerült tartani, néha ide-oda rugdosták a bogyót a játékosok.Még szerencse, hogy vége lett a meccsnek... -
#5331 na, még egyet kell rúgatnunk a Lyon-nal és akkor X lesz... -
#5330 Helyette jött egy Lyon gól :( -
#5329 Huhh, majdnem jött a negyedik!Micsoda összjáték.Csak így tovább!!! -
#5328 hát kell hozzá egy Lyon is :D -
OPM #5327 44'
Újabb nagy francia védelmi hiba, szerencséjükre Borowski lesre futott, így ollózása hiábavaló volt.
parádézunk?
http://sportgeza.hu/futball/meccs/2008/12/10/lyon-bayern_munchen -
#5326 Nem a legjobb meccsük.De már továbbjutottak, és az is benne van, hogy könnyebb ellenfelet kapnak majd, mint a Bayern. -
#5325 bár úgy lenne -
OPM #5324 MEGNYERJÜK A BL-t IDÉN!! -
#5323 Gyönyörű győzelem lehet ebből, de azért meg kel hagynom, sajnálom egy kicsit eddig a Lyont, mert rendkívül szimpatikus csapat. -
#5322 amúgy gólaránya is jobb a Münchennek. (ezt a meccset se számítva persze) -
#5321 3-0.asszem talán már nem kell izgulni a győzelemért :))
-
#5320 sztem elég lenne az X is :S.leglábbis a Bayern gólaránya szerintem jobb.egymás elleni eredményt tekintve ugye meg 1-1 ill. 2-2 lenne már. -
#5319 2-0!!!!úton a győzelem felé! -
OPM #5318 Group F Pld Pts
LYO 5 11
BAY 5 11
FIO 5 3
STE 5 1
viszont vezetüüünk!!
11' [0 - 1] M. Klose -
#5317 Jól tudom, hogy elég az X ma este a csoportelsőséghez? -
#5316 akkor úgy legyen :) -
#5315 Miért teszed birtokos ragozásba a névelőt? Az Den Baba! :)) -
#5314 Demba Ba:)