14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13333 lemaradtam tegnap a meccsről, de ahogy nézetem itt a 2.félidőt nem nagy kár érte:S
végre vége ennek a borzalmas szezonnak, most jöhet a német válogatott leégése brazíliába... -
#13332 Egyaltalan nem volt rossz. Az egyetlen ami kiabrandito az a Madrid elleni igen kinos vereseg. De hat ha az ellenfel vedoje 10 perc allatt ket golt fejel az jelent valamit... ott a sors se akarja, hogy nyerjunk. A Madrid taktikaja kivalo volt ellenunk. Ezen kell Pepnek valtoztatni de en nem aggodok. Jo edzo es hozni fog nagy eredmenyeket.
Sokakban valmiert a Bayern valami verhetetlen csapatkent volt titulalva iden. Sosem ertettem miert?
Mert megvertunk egy lefele ivelo Barcelonat alaposan? Akkor mar az a Barca kozel sem volt a NAGY Barca. Szep dolog volt gyozni, ki is jott a lepes nekunk de a media nagyon felfujta. Jo csapat vagyunk es jo csapat voltunk elotte is. 4 BL dontobol 3ban ott voltunk es az utolsot meg is nyertuk, egy kuzdelmes es egyaltalan nem konnyi meccsen a Dortmund ellen. De kozel se vagyunk ettol verhetetlenek. Vannak mas eros csapatok is.
En buszke vagyok a Bayernre es remelem ez a tulertekelt csapatkep a tulsagagos es irrealis elvarasokkal (ha jol emlekszem meg nem nyerte meg csapat ketszer egymas utan a BL-t) elillan. -
#13331 akkor szedjük össze, Pep első éve:
Egy jóllakott csapattal: szuperkupa, klub vb, bundes, német kupa, bl elődöntő
annyira nem hangzik azért rosszul -
lord nihilus #13330 ők meg nekiálltak buzizni:D
-
lord nihilus #13329 Jaja...egyértelműbb mint luis garcia esete 2005-ben:D -
#13328 köszi!!
hát igen. az tuti h benn volt. a les mondjuk kérdéses. Martinez lábát takarja Hummels. viszont a vonal jó támpont. én érzésre azt mondanám h nem volt les. Bár a gólt nemtom h nem vették észre :S -
lord nihilus #13327 ez az -
#13326 már próbáltam keresni. eddig a facebookon egy képet találtam vmi német fószertól, de ott csak azt mutatják h benn volt. na de biztos lesz majd video is. -
lord nihilus #13325 Várj egy picit, a net tele lesz hamarosan a meg nem adott gólok miatti őrjöngéssel... -
#13324 vki tudna videot adni arról a kérdéses dortmund gólról? sajnos azt még nem láttam -
lord nihilus #13323 WIN -
#13322 vagy egy rossz megoldás (egy rossz kidobás...)
-
pinnacle #13321 Az a baj, hogy nem tudok rájönni, hogy a Guardiola rendszere most szar vagy sem. Német bajnokságot lealázta úgy ahogy van, de németeknél úgy gondolom nem szokás a bekkelés. De a BL...
Igaz ami igaz, ha tavaly nem alázták volna be az egész világot és azzal a játékkal, akkor most ez nem lenne ennyire feltűnő. -
Gabe18 #13320 Tök jó meccs. Igazi kupadöntő.
A Hummels fejesnél szerencsénk volt. 90% hogy les volt, de 100% hogy bent.
Amúgy teljesen kiegyenlített a dolog. Egy jó megoldás valószínű dönt ide vagy oda. Vagy a 11-esek... -
#13319 jaja
de most Mandzu sérült, Müller meg igazából Pizzaro se center szal most ez van.......
Mondjuk azért Pizzarot behoznám Götze helyére
ezért lesz jó köv szezonra Lewa persze remélem Mandzu is marad és akkor esz 2 center fixen -
SzocsA #13318 ebben megint nem látok tűzet!
Ez megint nem lesz meg! -
pinnacle #13317 Az évben nem sok Bayern meccset néztem, de ez... Guardiola elbaszta a tavalyi Bayernt. Center nélkül, tologatják, de nincs dinamika, szar az egész. -
lord nihilus #13316 Lahm is lesérül....:/ -
Gabe18 #13315 Ma döntünk arról hogy egy jó idény helyett tudunk-e egy nagyon jó idényt zárni. Főleg így hogy az elmúlt évek legnagyobb hazai riválisa ellen kellene azt megnyerni.
A hiányzókat figyelmembe véve, na meg az idény végi formát, hát nem mi vagyunk az esélyesek. De én még bízom benne, egy meccsre vissza tudjuk hozni az őszi játékot. -
#13314 És az ARD is adja. -
#13313 engem az jobban fog érdekelni, hogy milyen játékot fog elővezetni Guardiola. (ugyanezt az impotens izért, v vmi előremutatót) -
#13312 na ma nem lesz Mandzu és Svejni sem
5-2 re kikapunk mint 2 éve?:D:DD: -
Gabe18 #13311 C8 csatorna, ami napközben Minimax néven üzemel.
A drágalátos Sport TV-nek fontosabb volt a Kaposvár-Győr mérkőzés élő közvetítése.... -
#13310 Kupadöntőt nem közvetíti semmi? -
#13309 haha, az öreg Pep alkohollal kissé túlfűtve ráment az asszonykájára :D
de Pizza is keverte neki Kuffourral :D
-
#13308 öreg Pizza mindig hozza a szintet;)
más
nem lepne meg kapnánk egy hármast a bvbtől:/
Lewa amúgy gólkirály lett 20al -
#13307 jövőre legalább újra motiváltabbak lesznek a srácok. reméljük legalábbis -
Gabe18 #13306 Egy gyenge meccsen Pizarro utolsó pillanatos góljával megvertük a Stuttgartot. Igy végül 90 ponttal lett meg a bajnokság.
Túl sok biztató nem volt a kupadöntőre. A játék az utóbbi időben látott kötelező darálás, túl sok ötlet nélkül. Ráadásul Schweinsteiger és Mandzukic is kisebb-nagyobb sérüléssel lett lecserélve. -
#13305 Idegenbelire meg visszahozhatnák a szürkét, nálam valahogy az maradt meg mint klasszikus bayern mez:) -
#13304 iszonyat tetszik :) -
Gabe18 #13303 Akkor kezdheted gyűjteni a pénzt:
-
#13302 úúúúúúú
mit nem adnék ha lenne ilyen mezünk újra
azonnal megvenném
bárcsak ez lenne jövőre:) -
#13301 meg a 70-es években is volt vmi hasonló féle mez.
-
#13300 Jeee de rag vartam mar, hgoy ismet ilyen mezunk legyen. Amikor en elkezdtem a csapatert szoritani akkor ilyen mezben jatszottak szoval nekem a Bayern = kek-piros csikok. Sajnos ha jol latom most piros nadrag lesz hozza pedig a keknek jobban orulnek. -
#13299 (volt már mondjuk ilyen mezetek az Opel érában :D ) -
#13298 FC Barcelona München?
-
#13297 Úgysem adja a sport tv élőbenXD -
#13296 szerintem kikapunk
bár annyira nem érdekel:/
szerintem meg se nézem majd..........:( -
HUmanHunter #13295 szerintetek a kupadöntőt megnyerjük? Nem vagyok biztos benne hogy elég motiváltak lesznek a srácok -
#13294 persze, hogy a motivációval volt baj
ezért nem lesz soha bl címvédés
mindig nehezebb fenntartani a motivációt
éhesebbek azok akik nem nyertek egy ideje
de akkor is legalább egy 1-1 re kihozhattuk volna....:/