Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Ja, és a bíró szopjon le egy talicska aprómajmot, Schweini ki, de Valencia vígan végignyomta a meccset.

Jó kérdés, hogy a visszavágón ki fogja megoldani a kpályás védekezést Schweini-Martinez nélkül...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
kurvára nem értem, hogy Pep mégis mi a francot gondolt a meccs elõtt...kb az MU minden játékosa 2 méter közelében van, erre berakja elõre a 70 kg-os Müllert....beállt Mandzu, jött is a gól. Nem igaz, hogy nem gondolta már ezt az elején ki.
A másik nagy kérdés, hogy Vidicet mégis ki a hótvéreres gyökér fogta a gólnál??

A meccs egyébként nagyon jó volt, egy Bayern-MU mindig nagy meccs, a legnagyobb európai rangadók között van!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
hát nem
de legalább lesz izgalom a visszavágón

mondjuk para, hogy nem lesz svejni és martinez
de dante már visszatér

remélem mandzu fog kezdeni és nem müller
középen meg kroos-götze? vagy kroos-müller lesz
"hál istennek" thiago sincs:/

antijuve
hát ez elég közepes volt. a nagy negatívum Martinez és Schweini kiesése...

ups and downs

DasIsFuck
Csalódás volt amit a csapat nyújtott, egyszerûen azt játszottuk 75percen keresztül ami eggyáltalán nem mûködött...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem játszottunk túl jól.

Effe88
na ennyi baszzod
MANDZU MI PASSZ
SVEJNI GÓLLLLLLLLL

Effe88
na végre jön Mandzu
hihetetlen, hogy egy bekapott gól kellett ahhoz, hogy észre vegye pep, hogy mekkora nulla ma müller

Eddig szégyen.

Effe88
Vidicet ki fogta?XD

Effe88
"amikor nincs ott az ügyeletes bohóc(Dante) akkor hirtelen a helyébe lép boateng," <#taps>

mit össze szerencsétlenkedett boaXD

amúgy be kell hozni Mandzut vagy Götzét müller helyett
úgy legalább 11 lennénk nem 10en

DasIsFuck
Eggyre inkább kezdem megunni ezt a stílust, megint csak egy dög unalmas amit a csapat nyújt és lényegébe veszélyes helyzetünk nem volt, lövésbõl is csak 1 robben lövésre futotta.
Arról nem is beszélve hogy a védelem megint szerencsétlenkedik hátul, amikor nincs ott az ügyeletes bohóc(Dante) akkor hirtelen a helyébe lép boateng, ráadásul az hogy gyakran ellenfél tértfélrõl játszuk vissza ismételten csak életveszély.

Arról a pár kontra lehetõségrõl ahol lett volna esélyünk helyzetet kialakítani is inkább lefékezünk és megint körbepasszoljuk a felállt védelmüket.

antijuve
jah, Thomasnak nincs jó meccse. De nekem amúgy sem tetszik a játékunk. Sztem több távoli lövés kéne. Persze akkor többet kéne visszaszerezni a labdát. Viszont Welbecknek megköszönhetjük h ekkora farok volt.

ups and downs

Effe88
Müller akkora fék, hogy rossz nézni, egy beadásra nem tud érkezni, nem tud egy embert megelõzni...........
remélem Guardiola is látja ezt.....

Effe88
az kéz volt...
no mindegy

Effe88
jól tömörül a MU

én müllert lehoznám, nem mozog semmi....

Effe88
Hegyi jól beszél<#eljen>
"ha olyan mázlija lesz a Munak ma mint 99-ben akkor nyer..."

Tyler1
A 4:0 nekem is tetszene 😄 Bár idén hazai pályán sorra kikapunk, de megtörhetne ma ez az átok. Na jó legyen 2:1, nektek is van egy idegenben rúgott gól, és a visszavágó is izgalmas lesz Münchenben 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
megálmodtam a mai meccset😄

Kihagytunk egy tizenegyest, de a végén 4-0-ra nyertünk<#idiota>

Effe88
azért ilyet még nem láttam
Manchester-Bayern M. 7.50-4.50-1.50 bet365

Darthmushroom
inkább arról beszélt h ez eddig pályafutásának legnagyobb meccse lesz. ilyenekrõl szó sem volt ami ebbe van.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
csak egy jót mosolyogtam rajta, nem dõlök a kardomba, ha nem hangzott el 😊

ugye tudod, hogy ilyen nyilatkozat sosem hangzott el?
Mor3llo
Moyes:
- De azért tudni kell, hogy Van Persie hiányát nagyon megérezzük. Ugyanakkor Rooney formajavulása kellemsen érintett. Ami nem midnegy, elvégre a BL-ben a címvédõ Bayern Münchennel játszunk az elõdöntõbe jutásért. Nem rossz elõjel, hogy mindenki a bajorok biztos továbbjutásával számol, mert így lesz idõm nyugodtan felkészülni egy beképzelt csapat ellen. Sok mindent tudok már a Bayernrõl, de még többet fogok megtudni. És ha egy magáról túl sokat képzelõ néemt bajnokba botlunk bele, akár a meglepetés sem kizárt. Bár engem igazán nem lepne meg, ha búcsúztatnánk a címvédõt.

Nagy arc a pali 😄😄😄

Nem jó hír. De van kivel pótolni szerencsére.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
Hát nagy kár ezért. De kedden lehet javítani.

ups and downs

Thiago akár több hétre is lesérült 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Sikerült felidegesítenem magam ezen az egészen.
Sokféleképpen lehetett volna ez 3-3, amire azt mondom nem érdekel. De így, 3-1-rõl ez nagyon csúnya volt. És a végén még Starke kellett hogy ne kapjunk ki.
Ami még rosszabb, hogy Mandzukic 0, Götze 0, Schweinsteiger 0, Thiago ami keveset játszott az alatt 0, Robben ziccerben megint 0. És ezeknek az embereknek kedden maximum közeli teljesítményt kéne hozni, mert elvileg õk (is) a csapat húzóemberei.
Egyrészrõl jó ez hogy mi március végétõl a bajnokságban már csak üdülünk, de nem tudom mindig meg lehet-e csinálni hogy ennyire "leült" emberek két nap alatt a csúcsra pörögjenek megint. Mert a MU ellen nyilván nem a ma jól játszó Pizarro (aki mondjuk a 2. félidõben semmit se csinált) , vagy Shaqiri fog kezdeni.

Effe88
3-3 <#wilting>
jó, hogy nem kaptunk ki😄
azért ez cinkes😄

Na Kedd
de várom már!!!

Bercy
Koszonom. Hat jo, hogy maradt 😊
antijuve
Hogy volt idõ, mikor kevés választotta el h elhagyja a Bayernt. De büszke rá h eddigi karrierjét egy klubban töltötte. Úgy érzi még van pár jó éve. Azt a kérdést pedig lehetetlen megválaszolni, h itt fejezi-e be a karrierjét. A jövõ mindig tartogathat meglepetéseket.

Kb ennyi

ups and downs

Bercy
Mi all a cikkben?
antijuve
Bercy
Na akkor a United ellen mar bajnokkent megyunk 😊
Mor3llo
24!!!!!!!!

mia san mia

Effe88
vezetünk...

érdekes egyébként, hogy nem a BVB-Schalkét adja élõben a eurosport 2
persze örülök neki😊

Nagyon örülök hogy ezt sikerült behúznunk. A 2. félidõben azért már jól is játszottunk, voltak helyzetek a gólok elõtt. Valószínû ha 0-0 marad se dõl össze a ház, de így hogy végül sikerült ezt megnyerni ezt a küzdelmes meccset, ez mentálisan csak jót tehet.
Persze összességében a játékkal annyira nem lehetünk elégedettek. Ebbõl a szempontból kissé tompa a csapat. De pont ezért jó hogy amíg ez van, azért addig is jönnek a meccsek.

Belementünk ebbe a csapkolódó kapkodó rohanó játékba amit a Mainz akart, és eddig ebbõl nem alakul ki semmi. Le kéne nyugodni, tartani kicsit a labdát, pontosabban játszani, had kergessék ha akarják.
Remélem Guardiola szünetben alakít valamit a játékon ahogy szokta, és a 2. félidõben már jobbak leszünk.

amióta nem Lahm a 6-os azóta mintha visszaesett volna a játék...😞

lol

Én azért azt mondom a visszavágóra tuti összedrótozzák valahogy.

antijuve
az mondjuk nagy könnyebbség

ups and downs

Mor3llo
Van Persie nem fog játszani 😊

Effe88
hehe
hát érdekes mindig csak Reálos húzhat amúgy?😄😄
tavaly is õ húzgáklt vagy hierro és elõtte figo😄😄😄
érdekes mindenesetre
de viccet félretéve én gondoltam , hogy a BVB-t kapját
de tök mindegy
Real egyedüli ellenfel mi vagyunk, és fordítva is igaz persze...

Mu jó lesz
örülök neki😊

Fõleg, hogy a BL szereplés az egyetlen esélyük, hogy megmentsék ezt a szezont. Még ha Moyes nem is nagy stratéga, a játékosaik oda fogják tenni magukat, és persze intõ jel hogy a Bayer-t eléggé elkalapálták a csoportban. Nagyon higgadtan és pontosan kell majd játszani, ami az elmúlt pár meccsen szerintem hiányzott, de még van idõ újra mégjobb formába lendülni.

Gratulálok a továbbjutáshoz...<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mor3llo
Az MU elleni meccsek mindig rangadók, leginkább amiatt a bizonyos döntõ miatt.
Valamiért én most magabiztos vagyok - és mindenféle nagyképûség nélkül -, magunkat érzem a favoritnak.

Az öreg volt-Realos Figo belehúzott, és kihúzta a Reálnak a sérülésekkel tarkított BVB-t 😄
Mit szólunk ehhez Effe? 😄DDDDD

antijuve
Nem számítok könnyû meccsekre, még akkor se ha United most nem tûnik a legjobbnak. A MU az MU, akárhogy is állnak.

ups and downs

Bercy
En ennek speciel igencsak orulok.
United vs Bayern mindig is derbi lesz es alig varom 😊