14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13293 na nyertünk
juhúúú -
lord nihilus #13292 Azért Götze se rossz, ha épp nem a padon csücsül. -
Gabe18 #13291 A csapat nagy részét abszolut nem érdekli ez a meccs.
De az egész "szarok bele" hangulatot jól tükrözi a meccs elején a kispad, ahol Mandzu, Pizarro, Contento hármas úgy nevetgélt valamin, mintha ők vertek volna 4-et a Realnak pár napja. Számomra ez tovább erősíti hogy az idei év ráment a tavalyira, és egyszerűen nem lehetett megfelelően motiválni a játékosokat.
A pályán talán Robben meg Martinez aki akar valamit, a többiek akkor mozognak valamit ha feléjük gurul a labda és muszáj. Nem is lenne ezzel már gond, ha nem lenne még az a fránya kupadöntő...
Na de hát vezetünk, az is valami. A Braunschweig meg a Nürnberg örülhet. Bár ahogy nézem eddig nem nagyon tudnak élni vele... -
#13290 Hopfner az új elnök, Manu 2019-ig hosszabbított :) -
#13289 Ennyire kellemetlen helyzetbe még nem voltam, most ha a chelseanek szurkolnék azzal lényegébe szembeköpném magam és a csapatot, ráadásul nem csak műringyót igazolhatná ez mint egy újabb trófea, de a chelsea is 2 éven belül nem csak hogy döntőzne de akár nyerhetne is...
ha meg az atleticonak, akik szimpatikusak, de akkor meg spanyol házidöntő...szörnyű, el-ben is lesz 1 spanyol és akár full spanyol uralom is lehet idén, hisz vb is lesz...
-
#13288 Először is gratula a Reálnak, ennyire megérdemelt döntőbe jutás talán csak a miénk volt tavaly...akarat, koncentráció, pengeéles játék. Gyakorlatilag lekopírozta Ancelotti a tavalyi totális futballunkat, valamennyivel kevesebb labdabirtoklással.
Mi meg...hát csalódott nem vagyok. Se dühös. Igazából azért nem érzem ezeket, mert még fel sem fogtam a tegnapit. Hazai pályán, egy BL-elődöntőben, ennyire tükörsimán, akaratgyengén kiszopni 0-4-re..parádés.
A támadójátékunk borzalmas, a tavalyi atom középpályás védekezésünk a múlté (arra szavak nincsenek, hogy a Real kontráit egy Schweini-Kroos kettőssel akarjuk leszűrni, miközben Martinez padozik).
A probléma az, hogy ha akartunk volna, itt akkor sem lett volna esélyünk. Ahol idegenben egy középhátvéd a 20. percre dupláz, ott meg van írva, hogy melyik csapatnak kell a döntőbe mennie.
Nálunk pedig a legnagyobb taktikai változtatás az volt, hogy a 65. percben nem Mandzura, hanem Müllerre íveltünk be középre. Hányinger.
Két mondatban összefoglalni ezt az egész keserű bohózatot?
Tavaly leginkább a tiki-taka ellen kifejlesztett és csúcsra járatott totális focival hengereltünk. Idén hagytuk a tökéletest, és míg már-már mi kezdtünk el tiki-takázni, addig egy másik csapat a tavalyi focinkkal törölte fel velünk a padlót.
The show must go on. -
lord nihilus #13287 -
#13286 -
Gabe18 #13285 Talán ebből példát lehetne venni:
A szurkolók üzenete a kiesést követően -
Micsu #13284 hát nem sok fingod van a footballhoz ha ezt így látod -
Gabe18 #13283 Pont a "világverő kész csapat" volt Guardiola egyik legnagyobb nyűgje. Hogy motiválod ezeket a játékosokat?
Csak a hülye nem látta egész tavasszal hogy óriási motivációs gondok vannak. Míg ősszel még vette a társaság az "újat" amit az edző hozott, addig az idény második felére rengetegen belefásultak az egészbe. -
#13282 (nekem igen:D, mivel engem igazából csak a bl ami megmozgat a többi full semleges...)
bár a játékunk jelen pillanatba jóval jobban elkeserített mint a tény hogy kiestünk. -
#13281 és Heynckess egy világverő, kész csapatot örökölt?
Nem úgy rémlik.
Itt az teljesen guardiola felelőssége, hogy vmi teljesen mást akart és végül ez megbukott, de várjunk csak nem ezt a stílust aláztuk mi az előző szenzonba porig.
Barcelona ugyan ezzel szenved, egszerűen eljárt felette az idő, ráadásul messze nem olyan jó a keretünk erre mint a barcának van. -
#13280 Senkinek sem azzal van a baja h kiestünk. Hát ilyen előfordult már párszor. A mikéntje már sokkal jobban aggaszt sokakat. 120 perc alatt alig volt helyzetünk, nyista gólt sikerült lőnünk, és végig azt történt a pályán mindkét meccsen, amit az ellenfél akart. -
Gabe18 #13279 Persze mindkétszer az éppen jobb csapat ment tovább, ez nem is kérdés. -
Gabe18 #13278 Ahogy mi sem voltunk tavaly jobbak héttel a Barcelonánál, úgy a Real se jobb nálunk öttel.
-
lord nihilus #13277 Mind az eggyel? -
#13276 gyerekek ez a 5-0 még mindig sok
ezt még mindig nem tudom felfogni
régen "legalább" saját magunkat vertük egy lásd cselzi döntő, inter nyolcaddöntő stb...
most meg szimplán szarok vagyunk de nagyon.........
azt meg még mindig nem tudom , hogy pl, a martinezt miért kell padoztatni -
Zenszkij #13275 Mit szidjátok itt Guardiolát? Toronymagasan bajnok lett. Kicsit túlzásba estek már. Nem lehet mindig mindent megnyerni a dortmundi igazolásokkal, ez van. Szánalmas. Hagyjuk már ezt a tiki-taka belemagyarázást. -
Gabe18 #13274 Nem, rúgjuk ki ma.
Mi lett volna ha Heynckes-t is kirúgjuk 2012-ben? Elvégre minden döntőt elbukott, a Dortmund a bajnokságban utcahosszal röhögött a végén. -
lord nihilus #13273 #13208-ben linkeltem (nem kötöszködni akarok bocsi, csak a cikkel együtt még érdekesebb) -
lord nihilus #13272 ő miután nem sír?:D -
SzocsA #13271 Saját maguk ölik meg a játékot! vagy nem?
A Bayern széljátékának átalakulása 2012-2014 -
HUmanHunter #13270 de legalább láttuk cét sírni az első félidőben Boa becsúszása után :D -
#13269 Ja,ja nézzük meg hátha jövőre "tanul" ebből az évből, nyilván ezé kap annyi pénzt.
Persze még ő az aki előtt esedezni kell, hogy ugyan lássa már be...
ez vicc!
-
Gabe18 #13268 Egyébként az a vicc, hogy én marhára nem vagyok Guardiola fan. Sose hittem volna hogy nekem kell kardoskodnom "érte" egy fórumon. Ráadásul most már hónapok óta.
Viszont azt látni kéne, hogy ha már mellette döntött a vezetőség, akkor egy év után nem fogja kirúgni. Ráadásul nem is egy sikertelen év után. Ugye azt mindenki tudta, a múlt év után ő csak bukhat.
De most kirúgni, ez teljes hülyeség lenne. Meg kell látni tud-e tanulni ebből az évből. Tud-e alakítani az elképzelésein úgy hogy jobb legyen.
Ha a jövő év is úgy telik mint az idei tavasz, akkor én sem hiszem hogy a 3. évét itt kezdi, teljesen mindegy hogy Rummenigge mit áradozott róla eddig. -
#13267 Szerencsére nem nekünk, mezei hozzá nem értő senkiknek kell ilyen fontos döntéseket meghoznunk.
Nyilván számoltak azzal az eshetőséggel, hogy mi van, ha guardiola stílus nem válik be.
-
#13266 Effenberg!!!
de a legjobb moyes lenne
vele aztán megkezdenénk a mélyrepülést
vagy sven göran ercissonXDXD
de gvárdióla húzzon a csába
fasz se kíváncsi erre -
argo001 #13265 Fater, ez a formula nem működik. Változtatni kell!
Nem ezen a meccsen jöttek az első jelek, már régóta látszik, hogy valamin alakítani kell... -
Gabe18 #13264 És a vicc kedvéért, ha holnap kirúgják Guardiolát, mégis ki az anyámat hozol ide helyette, akinek aztán lesz olyan de olyan atom taktikája, ami után megint csak ugy repkednek a Juventusok, Barcelonák, Dortmundok, és diadalmenet következik.
Klopp? Annyira nem hülye hogy Dortmundból ide jöjjön Götze meg Lewandowski után.
Heynckes? Nem fog visszajönni még egyszer, miért is tenné.
Vagy mégis ki lenne? -
SzocsA #13263 Amikor a 16os előtt a szabadrúgást 3× lepasszolják az gáz? -
argo001 #13262 Kurva mérges vagyok. Ki lehet kapni, de nem így.
Takarodj, takarodj, Guardiola takarodj! -
lord nihilus #13261 tavalyi barca 4-es visszakaptuk :( -
#13260 boouu ez -
#13259 "ilyen meg olyan szar a csapat, hülye Guardiola, hülye mindenki aki elengedte Heynckest, hol a tavalyi csapat marhaságaidat. Senki nem fog zavarni benne."
és én hol is szoktam ilyeneket írni?
idézz már, te nagyon okos.
Mindenesetre itt van az eredménye guardiolának, lehet itt csűrni-csavarni a dolgokat, de felesleges, persze ha jobb akkor ámítsd magad a szektáddal együtt tovább.
19-re húztunk egy lapot és nem jött be.
De olyannyira nem, hogy még Uli is börtönbe csücsül:D
-
lord nihilus #13258 Hát igen.....mert az hogy Pep idejött egy elképzeléssel, ami BL-ben most nem jött be, a végére elfogytak, oké. Fel kell vállalni, hogy nem működik ez itt, úgy mint Barcelonában. Persze, amennyiben telik-múlik az idő, a helyzet pedig nem változik akkor esetleg lehet zúgolódni, hogy most miért kell ő ide. De még nagyon kevés idő telt el. Bízok a jobb folytatásban. -
Gabe18 #13257 Megnyugtatlak, azért vannak helyzeteink, mert a Real már kb. 30%-on játszik.
Ma este nyugodtan írhatod a ilyen meg olyan szar a csapat, hülye Guardiola, hülye mindenki aki elengedte Heynckest, hol a tavalyi csapat marhaságaidat. Senki nem fog zavarni benne. -
Gabe18 #13256 Ezzel a meccsel a legjobb amit elmondható, hogy a "mi vagyunk a verhetetlen világ legjobb csapata" mítosz végleg elszáll. És jövőre talán újra visszajön némi siker éhség is, mert idén sokszor lehetett érezni, főleg tavasszal, hogy a szavak megvannak erről, de igazából szó sincs róla. -
#13255 ez lesz a következő szezon nagy kérdése. -
lord nihilus #13254 Guardiola egy intelligens, kulturált edző. Úgyhogy azt hiszem idővel belátja majd, hogy mi működik és mi nem, és aszerint fogja módosítani a taktikát, felfogást. Legalábbis én így vélem.