Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végén próbáltunk jobban egyet lõni, de szerintem Guardiola elégedett az 1-0-ás hátránnyal összességében. Ez teljesen nyitott második meccset eredményez, amit otthon esélyes lehet behúzni.
Engem egyedül Ribery aggaszt, az idény végére teljesen visszaesett. Pedig nyilván õ nagyon kellene ahhoz hogy érvényesítsük az esélyeinket.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
idén se lesz címvédés
nyerünk otthon 2-1 re de baszhatjuk, most vhogy ez az érzésem
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ups and downs
Mondjuk azt nem értem most se, miért nem lehet 20-ról lõni néha, ahelyett hogy örökké a szélre nyomjuk ki a labdákat. Azért egy Kroos, Schweinsteiger, Ribery, Robben eltalálhatja úgy hogy abból vagy gól legyen, vagy olyan kipattanó amibõl lehet valamit alkotni.
az meg külön szégyen, hogy a szögleteink egytõl egyig felszabadítás szinten vannak, pedig az tradícionálisan erõs szokott lenni nálunk...
(remélem nem jön be 😄)
ups and downs
Hát, sokan azt mondják, hogy a mai Bayern alapjait anno van Gaal rakta le. Ez mindenképp pozitív dolog. Az is, hogy szerintem elég jól tud fiatal játékosokat "felfedezni" és beépíteni a nagycsapatba (nálunk Badstuber pl az, aki nála került elõtérbe). Az biztos, hogy nem egy simulékony valaki. Szóval felvállalja a konfliktusokat az öltözõben - ez elõny, de talán egyben hátrány is. Ahogy olvasgattam most a MU szurkolók reakcióit Moyes menesztése után, sokan úgy vélik, hogy nagyrészt a játékosok (fõleg a hangadó Rooney, aki nagyon nem komálta Moyest már az Evertonnál sem) a "felelõsek" a gyenge szereplésért. Ha ez így van, és tényleg van pár játékos, aki fúrja/fúrta az edzõt, akkor van Gaal szerintem rendet tudna tenni. Azt szerintem ti is belátjátok, hogy a MU keretére igencsak ráfér a vérfrissítés (Evra, Vidic, Rio, a középpálya már régóta neuralgikus pont), van Gaal szvsz ezt végre tudná hajtani. Azt persze nem mondom, hogy BL-t nyernétek vele vagy hasonlók - habár minket bevitt a döntõbe (szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen), amire még mi sem számítottunk, de egy jó csapat alapjait le tudná rakni mindenképp.
Hogy miért kellett távoznia? Mert a BVB tönkrevert minket a Bundásban 😄. Ahogy így visszaemlékszem, sokszor szívtuk a fogunkat a tesze-tosza játék miatt, a céltalan labdatologatás és a vezetés megszerzése utáni teljes apátiába süllyedés miatt. (plusz az az elbaltázott BL nyolcaddöntõ se segített az Inter ellen).
Összességében sztem nem lenne rossz választás, bár valszeg Kloppoval járnátok a legjobban. Csak vele meg túl erõsek lennétek, az nem lenne jó 😊).
- hát részemrõl kb ennyi. Többiek még biztos írnak ezt-azt (vagy megerõsítenek v megcáfolnak)
ups and downs
Manchester United drukker vagyok, de örülnék, ha elmondanátok a véleményeteket Louis van Gaal-al kapcsolatban, mert jobban ismeritek, mint mi.
Mit lehet tudni miért küldték el anno tõletek?
A reagálásokat írhatjátom a Manchester United topikba is, hiszen minden Manchester United szurkolót érint a dolog!
A válaszaitokat elõre is köszönöm!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Lehet csak behalucinálom, de szerintem a 65. perc körül szemmel látható volt hogy "elkezdtünk" játszani. Hirtelen lett ritmusa annak amit csinálunk, ültek a passzok, lettek bemozgások az üres területre. Ennek az eredménye lett a Götze betörés ahol szerintem egy 11-es elmaradt, utána meg a gól.
Aztán bement a labda a kapuba, és ezzel mintha be is fejeztük volna. Mintha ezzel a 10 perc foci=gól megoldással mi le is tudtuk volna.
Utána még a kapusunkról megállapítottam hogy nem tud kirúgni ( 2 kirugás a lelátóra, egy kb 35 méterre az ellenfélnek), erre következõnek ad egy olyan gólpasszt hogy Schweinsteigernek becsületére vált volna egy ilyen indítás.
We're doomed.<#shakehead>#shakehead>
Hogy az Augsburg ellen becsúszott, ok. Hogy az erõs Dortmund ellen becsúszott, ok. De hogy most már harmadszorra is ezt a nulla semmit kell néznem, a tök utolsó ellen, ez azért már sok.
Teljesen méltatlan amit produkálunk. Egy normális támadás nincs. Annyi figyelem nincs hogy 10 méteres passzok sikerüljenek. Egy oldalváltás nincs, pedig az ellenfél örökké a labdás oldalra visz mindenkit a másik oldalon még a tv-n át is látszik hogy üresen botorkálnak az embereink. De mi inkább a tömegben tuszkoljuk a legközelebb állónak.
Egyedül a lestaktika ami ül az egész meccsen, na de hát könyörgöm... elmennek a p...ba.
Götze csinálhatna végre valamit mert most már nem tudom minek van itt lassan. Ribery meg összekaphatná magát, mert õ is lassan saját maga bohózata.
most sajnos egy 1-1-es idegenbeli után egy 0-1-el kiestünk és vmi borzasztóan szar álom volt...:S
no de ez jó jel, higy a mu ellen egy ilyen 1-0,4-0-ás sima sikert álmodtam és akkor elég szoros volt, akkor most valszeg átgázolunk majd a realon<#idiota>#idiota><#bee1>#bee1>
de
"Rode február 23-a óta nem lépett pályára, mivel súlyos térdsérüléssel bajlódik – az utóbbi években már harmadszor –, ám reméli, hogy ebben szezonban még legalább egyszer játszhat az Eintracht Frankfurt színeiben."
hát nem tom veszélyes dolog ez azért
úgy is a bayern-real párharc gyõztese nyeri meg az idei bl-t, szal nyugi😊
ain't got no history
Bármi más esetben, meg felesleges ezen idegesíteni magam, hogy egy agyonnyert bajnokság utolsó meccseinek egyikén beleszart a csapat az egészbe. Nem szimpatikus, de van ilyen.
Amúgy meg a szokásos. Ez az örmény fattya a Real ellen az üres kaput se találta el, ellenünk meg behelyezi mint a világ legtermészetesebb dolga.
ráadásul akkor is a reallal játszottunk az elõdöntõben a cselszíj meg a barcával (most atleticoval) 😄😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
majd otthon verte a stokot
majd otthon leverte a nápolyt
a többit tudjuk:/
most meg 3-1 re kikapott a psgtõl
majd otthon verte a stokot
majd otthon leverte a psgt
:/:/:/😄😄😄
2001-ben ezen az ágon jutott a Bayern München a döntõbe:
Arsenal - Manchester United - Real Madrid.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk tényleg, ellenük nyertük az elsõ BEK serleget. Úgyhogy patinás döntõ lenne...

Viszont inkább most fussunk össze a chelsea-vel mintsem a döntõbe.+azért a komplett angol mezõnyt legyõzni nem lenne rossz😄