14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • DasIsFuck
    A MU-Adidas bomba üzlet kapcsán arra kiváncsi lennék, hogy nekünk mennyit fizet az adidas?
  • DasIsFuck
    pfejj!! Ezután a nyilatkozat után jobb is hogy elmegy...

• Mor3llo
    Ottmar Hitzfeld: "Sírnom kellett, amikor megláttam Basti könnyeit. Egy nagyszerű karriert koronázott meg."

A Generális mindig a legnagyobb lesz!

Basti pedig legenda :)
  • Mor3llo
    És végleges :(

„A lehető legjobban fejeztük be a vb-t, most már mehetek Madridba. Két álmom is valóra vált" – nyilatkozta Toni Kroos.
  • bakkerman
    az öreg biztos ami biztos rákérdezett már :DD Egyébként ha ezt mondta,ez egy szimpatikus nyilatkozat tőle
  • Mor3llo
    Arjen Robben, a bronzmérkőzés legjobbja:

"Louis a mérkőzés után megkérdezte, hogy megyek-e Manchesterbe. Nem - ez az amit válaszoltam neki. Boldog vagyok a Bayernben, de azt mondta, mindig van számomra hely a Unitednél. Ezzel az edzővel különleges a kapcsolatom, ő tett engem fontossá a Bayernnél. Van Gaal alatt értem el az abszolút világklasszis szintet. Először a Bayernben, utána a válogatottban. Ő a legfontosabb edző a karrieremben. Azonban nem lehetséges, hogy a Manchester Unitedben játsszak. A Bayernben már megtaláltam a helyem."

haha :)
  • lord nihilus
  • antijuve
    idiot pep
  • lord nihilus
    _?AS_:D:AS_?DAS:DS
  • Jim Morrison
    :D
  • DasIsFuck
    Na most komolyan 10 millióért idehozzuk Navast Neuer mögé a padra?

Közben meg egy Kroost 25 ért adunk el a madridnak?
  • holeee
    Aki fogadna ingyen holnap játékosokra, vagy csak szereti a focit, annak ajánlanám a blogom. Egy egyedi és teljesen magyar fejlesztésű játékról írtam

http://holeee.blog.hu
  • Mor3llo
    Üdv!
  • Mor3llo
    ez jó lesz :)
  • Mor3llo
    hehe
  • bakkerman
    37 km/h-val futott a kopasz
  • lord nihilus

• Micsu
    :(
  • antijuve
    Thomas tegnap odatette magát
  • Effe88
    na az necces lesz
    szerintem lelép
  • antijuve
    jaja, nagy hírek. Már csak Kroos a kérdés
  • Gabe18
    Lahm és Müller hosszabbított.

Nagyszerű hír. Ezután szinte biztos hogy Lahm innen vonul vissza. Müller pedig nekem nagy kedvencem, úgyhogy igazán örülök hogy pár évig még tuti itt lesz.
  • SzocsA
    Mario Mandzukic elbúcsúzott
  • Mor3llo
    Robben egy éve vágta be a győztes gólt :)
  • antijuve
    jó csak tudod, nem zörög a haraszt... a MU-nak is kp-ra van szüksége, erről a Kroos-MU házasságról meg már régebb óta hallani. De legyen neked igazad.
  • Mor3llo
    Felesleges túlspilázni, meglesz ott a megegyezés előbb-utóbb.

Friss Kroos szavak a Bildnek: "A csapat részéről eddig mindig világosan és határozottan elmondták, hogy az idő előtti átigazolás egyáltalán nem téma. Ennek megfelelően viselkedek. Sok a spekuláció, de a Manchester nem téma és nem is volt az. Úgy gondolom, hogy jövőre is a Bayernben fogok játszani. Most viszont teljes mértékben a Világbajnokságra szeretnék koncentrálni."
  • Bercy #13347
    korlatozott lehetosegek? bayern az egyik leggazdagabb klub. hiba lenne elengedni, nagy hiba.
  • antijuve
    ja, hát persze hogy nem tudnak. nagyon jó lesz majd MU mezben látni. taps...
  • antijuve
    sajna lehet benne igazság.
  • DasIsFuck
    ilyenkor milyen jó lenne, ha annó Hummelst nem szórjuk el...
  • DasIsFuck
    Akkor az év hátralévő napjaiba is jó kedvre tudlak deríteni legalább:)
  • DasIsFuck
    a szezon második fele majdhogynem nézhetetlen volt számomra, rendre gyenge,nulla meccseket játszottunk már otthon is.
    bl-be meg úgy 1 igazán jó meccsünk nem volt, erre már csak ráadás a real elleni égés.

Engem kevésbé hatnak meg a hazai címek, nem azért nézek bundesliga meccseket mert annyira a bayernt akarnám, hogy mindent behúzzon, hanem mert a többi bajnokság egész egyszerűen nem érdekel.
    Bundesliga meccseken elsősorba szórakozni akarok, az már mellékes, hogy Bayern-nek szurokolok eredmény szempontjából.
    Ha jó meccseket játszunk,látványos focival akkor nem érdekel, csak pillanatnyilag hogy kikaptunk vagy nyertünk.
    Ha megnyerjük a hazai porondot, kb ugyan olyan semleges a számomra, mintha nem nyernénk meg.
    Máshogy fogalmazva, kevésbé dob fel, ha nyerjük és kevésbé tör le, ha nem.

Ezért csak a BL az ami a számomra fontos eredmény.
  • Effe88
    szerintem vele már ne számolj komolyan
  • Effe88
    nem volt rossz szezon
    de azért a madrid elleni 0-5 felháborító
    azért itthon legalább egy x-et hozni kellett volna,
  • antijuve
    Badstuber reméljük szintén visszatér. rá nagy szükség lenne
  • JohnnyNapalm
    "borzalmas szezon" :DDDD
  • Mor3llo
    elviekben elköszönt a csapattársaitól
    hogy a VB miatt, vagy miattunk, azt nem tudni :)
  • Bercy #13336
    Jon David Luis? Ez mennyire biztos? Orulnek neki.
  • Mor3llo
    annyira jól érzem magamat, hogy te nem érzed jól magadat, hogy az elmondani nem tudom :))
  • Mor3llo
    Gyakorlatilag szóról szóra írtad le a véleményemet. Ebben az évben csak a hazai Real elleni meccsel nem tudunk elszámolni. És az a vicces, hogy lehet nem is kell. Ahol 20 perc alatt idegenben 1 középső védő dupláz, ott nincs igazából miről beszélni.

David Luiz jön, a védelmünk rendben lesz, felépül mindenki, VB után leszünk. Abszolút bizakodó vagyok!