14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13373 A MU-Adidas bomba üzlet kapcsán arra kiváncsi lennék, hogy nekünk mennyit fizet az adidas? -
#13372 pfejj!! Ezután a nyilatkozat után jobb is hogy elmegy...
-
#13371 Ottmar Hitzfeld: "Sírnom kellett, amikor megláttam Basti könnyeit. Egy nagyszerű karriert koronázott meg."
A Generális mindig a legnagyobb lesz!
Basti pedig legenda :) -
#13370 És végleges :(
„A lehető legjobban fejeztük be a vb-t, most már mehetek Madridba. Két álmom is valóra vált" – nyilatkozta Toni Kroos. -
#13369 az öreg biztos ami biztos rákérdezett már :DD Egyébként ha ezt mondta,ez egy szimpatikus nyilatkozat tőle -
#13368 Arjen Robben, a bronzmérkőzés legjobbja:
"Louis a mérkőzés után megkérdezte, hogy megyek-e Manchesterbe. Nem - ez az amit válaszoltam neki. Boldog vagyok a Bayernben, de azt mondta, mindig van számomra hely a Unitednél. Ezzel az edzővel különleges a kapcsolatom, ő tett engem fontossá a Bayernnél. Van Gaal alatt értem el az abszolút világklasszis szintet. Először a Bayernben, utána a válogatottban. Ő a legfontosabb edző a karrieremben. Azonban nem lehetséges, hogy a Manchester Unitedben játsszak. A Bayernben már megtaláltam a helyem."
haha :) -
lord nihilus #13367 -
#13366 idiot pep -
lord nihilus #13365 _?AS_:D:AS_?DAS:DS -
#13364 :D
-
#13363 Na most komolyan 10 millióért idehozzuk Navast Neuer mögé a padra?
Közben meg egy Kroost 25 ért adunk el a madridnak? -
holeee #13362 Aki fogadna ingyen holnap játékosokra, vagy csak szereti a focit, annak ajánlanám a blogom. Egy egyedi és teljesen magyar fejlesztésű játékról írtam
http://holeee.blog.hu -
#13361 Üdv! -
#13360 ez jó lesz :) -
#13359 hehe
-
#13358 37 km/h-val futott a kopasz -
lord nihilus #13357
-
Micsu #13356 :( -
#13355 Thomas tegnap odatette magát -
#13354 na az necces lesz
szerintem lelép -
#13353 jaja, nagy hírek. Már csak Kroos a kérdés -
Gabe18 #13352 Lahm és Müller hosszabbított.
Nagyszerű hír. Ezután szinte biztos hogy Lahm innen vonul vissza. Müller pedig nekem nagy kedvencem, úgyhogy igazán örülök hogy pár évig még tuti itt lesz. -
SzocsA #13351 Mario Mandzukic elbúcsúzott -
#13350 Robben egy éve vágta be a győztes gólt :) -
#13349 jó csak tudod, nem zörög a haraszt... a MU-nak is kp-ra van szüksége, erről a Kroos-MU házasságról meg már régebb óta hallani. De legyen neked igazad. -
#13348 Felesleges túlspilázni, meglesz ott a megegyezés előbb-utóbb.
Friss Kroos szavak a Bildnek: "A csapat részéről eddig mindig világosan és határozottan elmondták, hogy az idő előtti átigazolás egyáltalán nem téma. Ennek megfelelően viselkedek. Sok a spekuláció, de a Manchester nem téma és nem is volt az. Úgy gondolom, hogy jövőre is a Bayernben fogok játszani. Most viszont teljes mértékben a Világbajnokságra szeretnék koncentrálni." -
#13347 korlatozott lehetosegek? bayern az egyik leggazdagabb klub. hiba lenne elengedni, nagy hiba. -
#13346 ja, hát persze hogy nem tudnak. nagyon jó lesz majd MU mezben látni. taps... -
#13345 sajna lehet benne igazság. -
#13344 ilyenkor milyen jó lenne, ha annó Hummelst nem szórjuk el... -
#13343 Akkor az év hátralévő napjaiba is jó kedvre tudlak deríteni legalább:) -
#13342 a szezon második fele majdhogynem nézhetetlen volt számomra, rendre gyenge,nulla meccseket játszottunk már otthon is.
bl-be meg úgy 1 igazán jó meccsünk nem volt, erre már csak ráadás a real elleni égés.
Engem kevésbé hatnak meg a hazai címek, nem azért nézek bundesliga meccseket mert annyira a bayernt akarnám, hogy mindent behúzzon, hanem mert a többi bajnokság egész egyszerűen nem érdekel.
Bundesliga meccseken elsősorba szórakozni akarok, az már mellékes, hogy Bayern-nek szurokolok eredmény szempontjából.
Ha jó meccseket játszunk,látványos focival akkor nem érdekel, csak pillanatnyilag hogy kikaptunk vagy nyertünk.
Ha megnyerjük a hazai porondot, kb ugyan olyan semleges a számomra, mintha nem nyernénk meg.
Máshogy fogalmazva, kevésbé dob fel, ha nyerjük és kevésbé tör le, ha nem.
Ezért csak a BL az ami a számomra fontos eredmény.
-
#13341 szerintem vele már ne számolj komolyan -
#13340 nem volt rossz szezon
de azért a madrid elleni 0-5 felháborító
azért itthon legalább egy x-et hozni kellett volna, -
#13339 Badstuber reméljük szintén visszatér. rá nagy szükség lenne -
#13338 "borzalmas szezon" :DDDD -
#13337 elviekben elköszönt a csapattársaitól
hogy a VB miatt, vagy miattunk, azt nem tudni :) -
#13336 Jon David Luis? Ez mennyire biztos? Orulnek neki. -
#13335 annyira jól érzem magamat, hogy te nem érzed jól magadat, hogy az elmondani nem tudom :)) -
#13334 Gyakorlatilag szóról szóra írtad le a véleményemet. Ebben az évben csak a hazai Real elleni meccsel nem tudunk elszámolni. És az a vicces, hogy lehet nem is kell. Ahol 20 perc alatt idegenben 1 középső védő dupláz, ott nincs igazából miről beszélni.
David Luiz jön, a védelmünk rendben lesz, felépül mindenki, VB után leszünk. Abszolút bizakodó vagyok!