Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyértelmûen látszott hogy 2 meccsben gondolkodunk. Ami teljesen jogos, ha azt vesszük hogy hazai pályán lesz a visszavágó.
A végén próbáltunk jobban egyet lõni, de szerintem Guardiola elégedett az 1-0-ás hátránnyal összességében. Ez teljesen nyitott második meccset eredményez, amit otthon esélyes lehet behúzni.

Engem egyedül Ribery aggaszt, az idény végére teljesen visszaesett. Pedig nyilván õ nagyon kellene ahhoz hogy érvényesítsük az esélyeinket.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
hát fel van adva a lecke
idén se lesz címvédés
nyerünk otthon 2-1 re de baszhatjuk, most vhogy ez az érzésem

DasIsFuck
Gratuláció illeti a csapatot és guardiolát, hisz fantasztikusan játszottunk, 74-26 ez mindent elmond!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

antijuve
Érdekes, h az elsõ félidõben az egyetlen helyzetünkbõl kaptuk a gólt

ups and downs

Hát ez gyenge volt, sokszor nagyon ötlettelenek voltunk. A visszavágó meg piszok nehéz lesz.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

antijuve
Jobb volt a Real. Götze berúghatta vna mondjuk azt a helyzetet. De a Real megérdemelten nyert. Rosszul játszottunk, így nem is olyan rossz az 1-0, de a visszavágó nagyon necces lesz.

ups and downs

antijuve
Ez a meccs emlékeztet a tavalyi Bayern-Barcára. Azért most nem lenne jó egy 4-0.

ups and downs

Ha a Madrid végig tud ennyire fegyelmezetten védekezni, és bejön még néhány kontra, akkor ez sima 3-0 is lehet oda. Ellenben ha a koncentrációjuk kihagy ahogy fáradnak, és végre egy-két utolsó passz nekünk is ülne akkor lehet keresnivalónk.

Mondjuk azt nem értem most se, miért nem lehet 20-ról lõni néha, ahelyett hogy örökké a szélre nyomjuk ki a labdákat. Azért egy Kroos, Schweinsteiger, Ribery, Robben eltalálhatja úgy hogy abból vagy gól legyen, vagy olyan kipattanó amibõl lehet valamit alkotni.

DasIsFuck
Nem tudom már mire fel tartják a támadójátékunkat olyan erõsnek, mikor helyzetek nélkül hozzuk le a meccseinket zsinórba..

az meg külön szégyen, hogy a szögleteink egytõl egyig felszabadítás szinten vannak, pedig az tradícionálisan erõs szokott lenni nálunk...

contraste
2 cserekapus a kezdoben, erdekes.

ain't got no history

antijuve
az elõdöntõrõl pedig: én olyan 55-45-re adnám az esélyeket a Madridra.

(remélem nem jön be 😄)

ups and downs

antijuve
Üdv!

Hát, sokan azt mondják, hogy a mai Bayern alapjait anno van Gaal rakta le. Ez mindenképp pozitív dolog. Az is, hogy szerintem elég jól tud fiatal játékosokat "felfedezni" és beépíteni a nagycsapatba (nálunk Badstuber pl az, aki nála került elõtérbe). Az biztos, hogy nem egy simulékony valaki. Szóval felvállalja a konfliktusokat az öltözõben - ez elõny, de talán egyben hátrány is. Ahogy olvasgattam most a MU szurkolók reakcióit Moyes menesztése után, sokan úgy vélik, hogy nagyrészt a játékosok (fõleg a hangadó Rooney, aki nagyon nem komálta Moyest már az Evertonnál sem) a "felelõsek" a gyenge szereplésért. Ha ez így van, és tényleg van pár játékos, aki fúrja/fúrta az edzõt, akkor van Gaal szerintem rendet tudna tenni. Azt szerintem ti is belátjátok, hogy a MU keretére igencsak ráfér a vérfrissítés (Evra, Vidic, Rio, a középpálya már régóta neuralgikus pont), van Gaal szvsz ezt végre tudná hajtani. Azt persze nem mondom, hogy BL-t nyernétek vele vagy hasonlók - habár minket bevitt a döntõbe (szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen), amire még mi sem számítottunk, de egy jó csapat alapjait le tudná rakni mindenképp.

Hogy miért kellett távoznia? Mert a BVB tönkrevert minket a Bundásban 😄. Ahogy így visszaemlékszem, sokszor szívtuk a fogunkat a tesze-tosza játék miatt, a céltalan labdatologatás és a vezetés megszerzése utáni teljes apátiába süllyedés miatt. (plusz az az elbaltázott BL nyolcaddöntõ se segített az Inter ellen).

Összességében sztem nem lenne rossz választás, bár valszeg Kloppoval járnátok a legjobban. Csak vele meg túl erõsek lennétek, az nem lenne jó 😊).

- hát részemrõl kb ennyi. Többiek még biztos írnak ezt-azt (vagy megerõsítenek v megcáfolnak)

ups and downs

Magic Boy
Sziasztok!

Manchester United drukker vagyok, de örülnék, ha elmondanátok a véleményeteket Louis van Gaal-al kapcsolatban, mert jobban ismeritek, mint mi.

Mit lehet tudni miért küldték el anno tõletek?

A reagálásokat írhatjátom a Manchester United topikba is, hiszen minden Manchester United szurkolót érint a dolog!

A válaszaitokat elõre is köszönöm!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DasIsFuck
Szerdára Kroos-tól egy ilyen gólt rendelek😄

Hát én most már nem tudom...
Lehet csak behalucinálom, de szerintem a 65. perc körül szemmel látható volt hogy "elkezdtünk" játszani. Hirtelen lett ritmusa annak amit csinálunk, ültek a passzok, lettek bemozgások az üres területre. Ennek az eredménye lett a Götze betörés ahol szerintem egy 11-es elmaradt, utána meg a gól.
Aztán bement a labda a kapuba, és ezzel mintha be is fejeztük volna. Mintha ezzel a 10 perc foci=gól megoldással mi le is tudtuk volna.
Utána még a kapusunkról megállapítottam hogy nem tud kirúgni ( 2 kirugás a lelátóra, egy kb 35 méterre az ellenfélnek), erre következõnek ad egy olyan gólpasszt hogy Schweinsteigernek becsületére vált volna egy ilyen indítás.

A Real meg - ha jól olvastam - elhalasztatta a hétvégi bajnokiját.

We're doomed.<#shakehead>

Érzésem szerintem, volt - kellett lennie - valami a tavasz folyamán, ami miatt nem megy a játék. Az õszi teljesítményt ritkán idézik. Elfáradtak vagy elfogyott a motiváció? Guardiola arcát is érdemes nézni, rá van írva, hogy ezt nagyon nem így tervezte, és ez már nem az elsõ ilyen mérkõzés.

A hírek szerint igen, õ is ezt nyilatkozta. Ma is csak biztos ami biztos alapon maradt ki.

Effe88
Neuer sérülésével mi van?
Real ellen már játszhat?

Na nálam most telt be a pohár.
Hogy az Augsburg ellen becsúszott, ok. Hogy az erõs Dortmund ellen becsúszott, ok. De hogy most már harmadszorra is ezt a nulla semmit kell néznem, a tök utolsó ellen, ez azért már sok.
Teljesen méltatlan amit produkálunk. Egy normális támadás nincs. Annyi figyelem nincs hogy 10 méteres passzok sikerüljenek. Egy oldalváltás nincs, pedig az ellenfél örökké a labdás oldalra visz mindenkit a másik oldalon még a tv-n át is látszik hogy üresen botorkálnak az embereink. De mi inkább a tömegben tuszkoljuk a legközelebb állónak.
Egyedül a lestaktika ami ül az egész meccsen, na de hát könyörgöm... elmennek a p...ba.

Götze csinálhatna végre valamit mert most már nem tudom minek van itt lassan. Ribery meg összekaphatná magát, mert õ is lassan saját maga bohózata.

antijuve
összejött a traumfinalee 😄

ups and downs

DasIsFuck
egyébként megint megálmodtam az aktuális bl meccsünket😄

most sajnos egy 1-1-es idegenbeli után egy 0-1-el kiestünk és vmi borzasztóan szar álom volt...:S

no de ez jó jel, higy a mu ellen egy ilyen 1-0,4-0-ás sima sikert álmodtam és akkor elég szoros volt, akkor most valszeg átgázolunk majd a realon<#idiota><#bee1>

DasIsFuck
úgyse túgna labdába ha teljesen egészséges lenne, nem Bayern szint.

Effe88
jött Rode is

de
"Rode február 23-a óta nem lépett pályára, mivel súlyos térdsérüléssel bajlódik – az utóbbi években már harmadszor –, ám reméli, hogy ebben szezonban még legalább egyszer játszhat az Eintracht Frankfurt színeiben."

hát nem tom veszélyes dolog ez azért

JohnnyNapalm
én kérek elnézést hogy az egész bajnokságban kétszer kikaptunk... 😄

Effe88
várjál te még azzal😊
úgy is a bayern-real párharc gyõztese nyeri meg az idei bl-t, szal nyugi😊

Effe88
0:3 ???ez mi a picsa vót??
látom nem is b csapat játszott...

contraste
Ilyen védelem ellen öröm volna döntõzni😊 De egy ilyen fiaskó után tuti rendet rak a fejekben Guardiola.

ain't got no history

antijuve
Három (reméljük) igazán fontos meccs van idén. Mind a BL-ben.

ups and downs

Különösebben nem kívánok foglalkozni ezzel a meccsel. Ha valóban ennyire leeresztettünk, szétestünk az idény végére, akkor nincs mirõl beszélni, nem lesz esélyünk se a BL-ben se a DFB kupában, mert az ellenfelek gyorsvonatként fognak elrobogni.

Bármi más esetben, meg felesleges ezen idegesíteni magam, hogy egy agyonnyert bajnokság utolsó meccseinek egyikén beleszart a csapat az egészbe. Nem szimpatikus, de van ilyen.

Tavaly azért jobban felpörögtünk a már tét nélküli meccseken 😞

antijuve
látom megduplázzuk vereségeink számát.

ups and downs

Gyengén, motiválatlanul, pontatlanul játszunk. Amin én nem is csodálkozom a helyzetünkben, csak nem tudom ehhez minek kellett fullos kezdõ. Játszhatna 3-4 csere, akkor is itt tartanánk de nem lenne ennyire kirívó...

Amúgy meg a szokásos. Ez az örmény fattya a Real ellen az üres kaput se találta el, ellenünk meg behelyezi mint a világ legtermészetesebb dolga.

DasIsFuck
egy pár éve meg mindig az a csapat nyeri a bl-t aki legyõzi a barcát😄

antijuve

ups and downs

Effe88
hát nem kéne:/😄
ráadásul akkor is a reallal játszottunk az elõdöntõben a cselszíj meg a barcával (most atleticoval) 😄😄

Mor3llo
többször ne alázzuk már meg a futballt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
a cselzi megkikapott a nápolytól 2012 ben 3-1re
majd otthon verte a stokot
majd otthon leverte a nápolyt
a többit tudjuk:/

most meg 3-1 re kikapott a psgtõl
majd otthon verte a stokot
majd otthon leverte a psgt

:/:/:/😄😄😄

Mor3llo
nem szeretem az ilyen párhuzam-vonásokat, de ez mekkora már 😄

2001-ben ezen az ágon jutott a Bayern München a döntõbe:
Arsenal - Manchester United - Real Madrid.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nagy döntõ volt anno😊 egyetlen újrajátszott meccs😊 még 11-sek se voltak akkor

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát ha annyira fognak ki mint a szuperkupa döntõn, nekem már jó...

DasIsFuck
már csak azért is mert a chelsea szerintem ismét kifogna rajtunk a bunkerjával, ráadásul most jóval jobb a keretük mint 12-be+mourinho faktor...ha már most nem kaptuk meg õket akkor a döntõbe sem kellenek...

Az Atletico? <#hehe>

Mondjuk tényleg, ellenük nyertük az elsõ BEK serleget. Úgyhogy patinás döntõ lenne...

Mor3llo
na az MU után jön a másik legnagyobb európai ellenfelünk 😄

Az az arckifejezés😄

DasIsFuck
Na sikerült mindenki vágya, real jön.

Bercy
Ma kiderul kivel sorsolnak ossze...
DasIsFuck
A legkönnyebb ellenfelünk a real lenne, õket viszonylag könnyen át tudnánk lépni.
Viszont inkább most fussunk össze a chelsea-vel mintsem a döntõbe.+azért a komplett angol mezõnyt legyõzni nem lenne rossz😄

szerintem az oka az, hogy a szezon elején sokat játszott rafinha a jobbszélen és Lahm a 6-osban, ami szebb és eredményesebb is volt, most is ez köszönt vissza

Effe88
szép volt😊
amúgy nem semmi, hogy a kapott gól után egybõl tudtunk reagálni.....
ja és mikor bejött rafinha egybõl jobb lett minden.....

jó lenne az atleticot kapni, én nem tartom olyan hú de komoly ellenfélnek az eredményei ellenére se