14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • OPM
    hát ez remek, Butt fog a szezon végéig a kapuban állni

ekkora kicseszést szegény Rensinggel
  • OPM
    SUPERMAN! :D

viccen kívül: az egy 5ös volt, Van Buyten mezszáma
  • B0B0
    Csak tudnám, mit akart Franckie azzal az "S" betűvel.
  • banok
    Bayern München - Frankfurt 4-0 ::: összefoglaló
    http://www.pixter.hu/video?id=11076
  • antijuve
    sajna nyert a Wolfsburg is :S
  • antijuve
    Ezúttal ide 4-0.
  • antijuve
    :DD
    igen, a játékospolitikával én se vagyok mindig kibékülve.amúgy teljesen igazad van
  • djemba-djemba
    ez a mezcsere mintha azt szimbolizálta volna, hogy ok 0-4 jobbak vagytok és respect... --> ilyet profi szinten a félidőben nem lehet csinálni (szerintem) --> félidőben feladták...

a bayern védekezése katasztrófális (1-5, 0-4 stb.)...de legalább rúgtunk volna 80 gólt a bajnoksgában...akkor nem pattognék, de nem...

Ballack óta nincs regisseur a pályán...mikor lesz már megoldva ez a kérdés...? könyörgöm hozzunk már egy olyan embert, aki tud irányítani (Hleb pl.)... miért van az, hogy mind a werder, mind a leverkusen potom pénzért nagyon jó embereket igazol, a balfasz bayern, meg leigazolja hashemiant, ali karimit, schlaudraffot, jansent, borowskit...minek? kik ezek? Lell-t miért nem küldték már el játszani valami regionalligas csapatba?

kinyír ez a mostani csapat és szituáció, komolyan mondom...azt hiszem itt komoly gondok vannak menedzsment szinten is. Azt hiszem Völler és Allofs is jobb menedzser, mint Hoeness.

na jó, most már elteszem magam! thinkpositivethinkpositivethinkpositive...
  • antijuve
    a mezcsere annyira nem gáz, de tényleg úgy voltak a meccsen, mint akik csak nézik a "fantasztikus Barcát".Mintha verhetetlenek lennének és mindenki arra lenne kárhoztatva h asszisztáljon a Barca győzelemhez.Be voltak rezelve alaposan.A hozzáállás tényleg katasztrofális volt, így nem csoda, hogy olyan lett a meccs, amilyen.A Barca se istenekből áll, hanem csak nagyon jó focistákból, de ettől nem kéne 4-0ra kikapni.
    Nekem az a véleményem, hogy feltartott kezekkel mentek ki a pályára.Ehhez hozzájárulhatott persze a Wolfsburgi zakó, sőt sztem tuti, hogy nagy hatással volt a csapatra.
    Normál esetben kéne egy Oddonak 5 méteren 3-at kapni a már nem annyira fiatal Henry-tól? (3.gól előtt ha jól emlékszem...).
  • antijuve
    láttam már máskor is hogy szünetben mezt cseréltek.
  • djemba-djemba
    NSO cikk? Mezcsere? Szánalmas barom...erre nem tudok mit mondani. Ribery soha nem az intelligenciájáról volt híres. Dubai-ban is csinálta a fesztivált. Erre most ráerősített. Ez nem a szaros márszej, ahol mind1 mit csinál... Menjen oda ahova akar csak messze Münchentől. Ide olyan játékosok kellenek, mint Klose, Zé Roberto, Lahm, akik tudnak azonosulni a Bayern identitással, nem ilyenek, mint ez a kis kvazimódó...

Én leszámoltam Ribery-vel. Kiábrándultam belőle.

Demichelis is cserélt szünetben...ez mi??? Ezek megbolondultak? Hova lett a büszkeség? Komolyan mondom ez a mostani Bayern teljesen kifordult magából... rá sem ismerek.
  • antijuve
    Megeshet...
  • B0B0
    Franckie lehet, hogy elvágta magát
  • FrancescoTotti
    :DD
  • campy
    hát ez durva volt sajnálom:(
  • antijuve
    háát, nem hinném hogy ott hagyná a Vecsést egy Bayernért :S
  • B0B0
    Vazze, megelőztél, én is őt akaroooooooom!!! :D

Várjunk csak! Van egy mégjobb ötletem! Détári "Döme" bácsi!!
  • Mor3llo
    Egyértelmű.Ez nem is kérdés.A Mágust a kispadra! Asszisztensek meg Várhidi 'Mágnestábla' Petyát!
  • FrancescoTotti
    Én Verebes Mágus Józsefet látnám szívesen a kispadon :)
  • antijuve
    ja, azt hittem már, hogy valódi a hír.el is kezdtem keresni mindenhol, hogy hol találtad :D.De akkor nem.

Sztem meg legyen Bánfi Jancsi az edző.Gatyába rázná a védelmet :DD
  • djemba-djemba
    :) nyugi, csak a saját fejemből...

Akár meg is valósulhat és Schuster azért nem kis kaliber. De mind1, ne menjünk a dolgok elébe.

Ez a Hiddink meg egy zseni, nincs rá jobb szó! Le a kalappal...
  • antijuve
    ezt honnan?
  • djemba-djemba
    Klinsmann megy, Schuster jön.
  • B0B0
    Még jó, hogy nem tudtam nézni a meccset :)

Klinsmann nem tudom mit akart. Butt, Lell, Breno???? Mindegyik az angol másodosztályba való. Bár Lell lehet, hogy ott is kilógna a sorból. Nem akarom Rensinget majmolni, de szerintem az első két gólt ő kiszedte volna (közeli egy-az-egyben nagyon jó)

Ha komolyan gondolják, akkor és a visszavágóra ott lesz Lúció, Rensing, Toni (nem csak lélekben) és Lahm, akkor még esélyünk is lehet (a Barca is össze tud nagyon omlani), de így.
  • Oziris666
    Jópár poszton az első sor se minőségi...
  • peterbsandor
    ezt megbeszéltük! :) további szép estét...
  • antijuve
    ohh hát ilyenkor működik a moderálás.hát nem tök jó?:)
  • peterbsandor
    - megegyszer belinkeled kiraklak -

én személy szerint nem akarom többet látni... :(
  • Mor3llo
    Egy szó.Fasz.
  • antijuve
    van még esély :D

Hajrá Bayern! :))
  • djemba-djemba
    Klinsmann-t ki fogják ba*ni.
  • antijuve
    ahogy nem rendelkezik...mint látható.
    Ez a meccs Butt-tal kitolás, hogy véd, és nem Rensinggel, hogy nem véd.
  • OPM
    [b]eredménytől függetlenül óriási köcsögség Klinsmanntól, hogy ma nem Rensing véd[b]

amúgy meg hülyeség mindent a cserejátékosokra fogni, egyszerűen egy ilyen szintű és pénzügyi forrásokkal rendelkező csapatnak MINŐSÉGI második sorral kellene rendelkeznie

• Shep
    Egyet azért rúghatnátok, ne legyen már ilyen csúnya a vége.
  • antijuve
    ilyen védelemmel...áhh.sajna várható volt azért.
    Hát hazai pályán nyerni kell, tök mindegy mennyire.
  • djemba-djemba
    most fújjuk le, mer sok lesz...picsába
  • antijuve
    még meg lehet
  • djemba-djemba
    erre katt
  • Matthew Prosac
    thx¢¢
    (4)
  • djemba-djemba
    nehogy beficcenjen egy hatos...