14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#5713 értelmes vagy.gratulálok. -
#5712 csúnya... -
#5711 füfüfüfü¢¢ (fütyül) -
mainevent #5710 3 -
#5709 Itt a magyar stream. -
#5708 online stream -
#5707 akkor menj oda örülni!most mit kell itt a mellet verni? -
#5706 nekünk még lesz esélyünk a visszavágón... ahogy nézem a meccset nektek már.... -
#5705 pedig jó lett volna ha még lett volna tétje a visszavágónak.max a német küzdenitudásban bízhatunk...vagy én nem is tudom miben :) -
#5704 Hát el is dőlt a párharc sajnos :( innentől már csak a különbség a kérdés -
#5703 komolyan, a Barca hány ilyen gólt lőtt már ebben a szezonban??nem igaz h nem lehet erre felkészülni...de lehet h ez a védelem tényleg képtelen rá.. -
#5702 hát elnézve eddig a játék képét, az se lenne meglepő
hopp már 2-0.
na én mindjárt be is fejezem a nézést...ebből nagyon rossz dolog fog kisülni így... -
#5701 remekül...attól félek ez parádés lesz, csak mi nem fogonk örülni -
#5700 jól indul -
#5699 Biztos jobban bízik a rutinos Butt-ban. Rensing sztem alapból vékony egy Bayern-hez. Semmi karizmája annak az embernek. Jó, persze Kahn helyébe lépni...nem egyszerű... -
#5698 És hogyhogy Rensing nem kezd? -
#5697 Ezt nem hiszem el... :(
Messi szét fogja gyalázni ezt a megye 3-as bakkecske Lell-t. Nincs szerencsénk... attól félek, hogy így már tényleg chancenlos...
Valahol tudom nézni online szerintetek?
Hajrá Bayern!!! -
#5696 Győzni fogunk!! :) -
#5695 VÁGJUNK MA ODA EZEKNEK A KATALÁNOKNAK!!!! Auf Geht's Bayern, kampfen und siegen !!!!!!!!!! -
#5694 Bassza meg! A nagyon nagy baj. Már csak Zé Roberto és Ribéry sérüljön le, és akkor lesz igazán jó! :( -
#5693 Én viszont nem mókázom most ----> Schock! Auch Lahm verletzt - Klinsmann setzt Rensing auf die Bank.
Lahm is megsérült! Szanaszét fog felállni a védelem a világ legjobb támadósora ellen! -
#5692 csak mókázott :) -
#5691 Még mindig nem akkora szégyen, mint ti -
#5690 -
#5689 pontosan!gólt kell lőni!!Ribery remélem jó napot fog ki és megbolondít pár embert majd :). -
#5688 nem tudom mit izgultok, abszolút 3esélyes meccs lesz ma este... a kérdés az, hogy kettőt, hármat vagy négyet kaptok? -
#5687 Itt nekünk egyértelműen ki kell használnunk azt, hogy a visszavágó Münchenben lesz, épp ezért mindenáron lőni kell egy gólt. -
OPM #5686 örülök hogy ilyen optimisták vagytok :D
(hozzáteszem hogy mondjuk egy 1 gólos vereséggel én is tudnék élni) -
#5685 Breno úgy fölbassza Messi-t, hogy ki is állítják róla :((
De ezzel az erővel:
Képzeljétek el, hogy Ribéry szemben áll Puyollal. -
#5684 és bejött... sajnos... -
#5683 Szia.
jó az oldal, köszi -
peterbsandor #5682 elöször is sziasztok.
szeretném figyelmetekbe ajánlani a következö oldalat, honnan le tudtok tölteni egész mérközéseket, összefoglalokat, fotokat vagy online nézhetitek azokat + hirek a csaprol:
http://peterbsandor.blogspot.com
ps. hátránya az, hogy angol, de remélem ez sokaknak nem jelent gondot...
jo böngészést! :) -
#5681 Én egyenest fosok... -
#5680 én is olvastam h Van Buyten kilőve...hát meglátjuk mi sül ki belőle -
#5679 Nem vág, ma jött a hír, hogy mégis visszautazott Belgiumba!
Szinte 100%, hogy DEMICHELIS - BRENO belsővédő páros lesz :S:S
Egy tsöppet félek.. -
#5678 annak is jó :D.
megint bevág kettőt, mint a Milannak :D -
OPM #5677 mint csatár? -
#5676 Van Buyten visszatér... -
#5675 Monnyon le, mi? :) -
#5674 :D