Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Érett ez már tõle, mindig vannak jó lövései

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Csak néztem Ottl góljánál 😄 bedobás, Ottl átveszi, paff...nézem h rezdül a háló, mondom oké 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Nálam Toni volt a legjobb, és ufye azért Ottl gólját sem szabad szó nélkül hagyni! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
😄 azt hiszem nem a werder lesz az ellenfél a salátás tálért folytatott versenyben 😛P

le a kalappal a játékosok elõtt fantasztikusat játszottak 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
Werder - Bayern 0:4 ... ennyit errõl 😊 mellesleg sztem a meccs legjobbja Demichelis, de Toni is rohadt jó volt...Riberyrõl ne beszéljünk..azok a cselek😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

France men
Jha hát igen, nem vok én profi foto-s! Ez is megteszi 😉

München ist ROT!!!

B0B0
Hát, más fogalmunk van az élességrõl, persze ezt most nem úgy értettem, hogy szar a géped, a maga kategóriájában teljesen rendben van, hanem hogy kellene egy komolyabb.

France men
Azért a közeli képek szerintem elég élesek! Azért nem is fényképeztem többet a kapu mögött mert tudtam, hogy úgysem látszik belõle sok!!

München ist ROT!!!

B0B0
Jók a képek, kár, hogy nincs egy normális géped 😞

France men

München ist ROT!!!

France men
Gerd Müller aláírást szereztem a Sebeneren jááá D:😄D:😄FD Ha a meccs nem is de a hangulat meg Scholl-ért már megérte elmenni <#vigyor2><#vigyor2>

München ist ROT!!!

zalan05
kössz<#vigyor5>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Ha ez neked jó meccs volt,akkor te még csodákat fogsz látni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zalan05
FC Bayern München - FC Barcelona <0-1>
('84')Messi
jó mecs volt!!!

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

zalan05
FC Bayern München - FC Barcelona
Augusztus 15. Szerda (18:00)
Franz Beckenbauer Kupa
megy majd a Sportklubon vagy neten a Guandong,Shanghai Sport-on

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

B0B0
Állítólag ma játszunk a Barcával. Ha jól tudom ez Scholl búcsúmeccse

5w0rdf15h
ehh mázlista 😄 pont Bayern-Barca meccs 😊

France men
1.5m*1 méteres magyar zászlót mindenki keresse ám holnap(kapu mögött leszek 😊😊 😛 )

München ist ROT!!!

Taranov
Na végre valaki egyetért velem Altintop képességeit illetõen 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Ja, Milan kiesik az elsõ körben az UEFÁ-ba! 😄D

France men
Még akár idén is :-o!
Nem találok szavakat a mai meccsre... 😄😄F😄:F

München ist ROT!!!

B0B0
Majd jövõre találkozhatunk 😊

Szabi 22
Gratulálok! Jó a csapatotok,kár h nem a Blben indultok!!! Altintop kibaszott nagy játékos!

5w0rdf15h
Klose is betalált így már megnyugtató az elõny 😊

közben a bochum 0-2rõl állt fel a werder ellen 😮 2-2 ott az állás

5w0rdf15h
😄DDddd jó a meccs Toni gólja szép volt 😊

B0B0
Nem is tudtam, hogy visszasoroltak minket a másodosztályba! 😄D

B0B0
Az a srác nagyon tud! Ribéryvel az õrületbe kergethetik majd az ellenfeleket

France men
Nem játszott még(sérült..)! Sajnos :S! Pedig elöttem van a golja, amikor végig vitte ellenünk a félpályáról és bevágta 😊

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
Toni elkezdte a normál edzést 😊

amúgy Schlaudraff játszott már meccsen?

France men
aham! A legelõn... 😄😄😄

München ist ROT!!!

Taranov
Ugyanabban a stadionban volt, mint a malájok elleni?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

France men
Gratulálok az ifjúsági csapatnak! FCB - PSV 1:0
Bár nagy nehézségek árán sikerült csak begyûjteni a 3 pontot... 😊
Ez a pálya ez kész katasztrófa :S:S

München ist ROT!!!

Taranov
Igen, és ilyen egy elsõosztályú csapat egy kiscsapat ellen. Azért két elsõosztályú meccse már nem ennyire izgalmas 😊

B0B0
Második ismétlés

Kmarha
emberek, nem tudom ismétlés volt e, de én még most láttam elöször.. ez hatalmas meccs volt. Megjött a kedvem a német focihoz 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
nézi valaki a meccset? Pedig ismételgettem a nevét az ellenfélnek, mégsem tudtam megjegyezni 😊 Valami hihetetlen mit tud ez a kapus. Vagy 30 Bayern lövést fogott ki, és nem kevés ebbõl nagyon durva volt. Izgalmas lett a második félidõ, 1-1, jöhet a hosszabítás. 😊 (illetve jönne, ha nem lenne technikai probléma)

szerk.: Burghausen az ellenfél csapat

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

France men
Jaja 😉
A Chelsea-vel és a PSV-vel vagyunk még egy csoportban!! A legnagyobb esélyes a kupára egyértelmûen az Ajax, nekik valami hihetetlen jó utánpótlásuk van mindig!!

VEZETÜNK 😉 (végre már)

München ist ROT!!!

Taranov
Legalább megtudjuk, hogy kiket láthatunk viszont pár éven belül a felnõtt csapatban 😊

France men
OHH! NAGYON KÖSZI!!!

München ist ROT!!!

Taranov
Épp egy ifi meccs megy az Eurosporton: Malajzia - Bayern München. (Ha valakit érdekel)

B0B0
Ez a csikócsapat volt

France men
Fa*zér kell tényleg lekötni meccset... :@ Pláne így, hogy teli vagyunk hiányzókkal tegnap kupa volt és szombaton már bajnoki.....

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
Mallorca 3 - 0 Bayern München
07.08.2007 22:00
Befejezõdött
1. félidõ
4'Webo 1 - 0
24'Guiza 2 - 0
2. félidõ
83'Victor 3 - 0

ez enyhén túlzás volt h rögtön másnapra lekötöttek 1 meccset....

B0B0
Ja de vicces vagy! Mintha az angol harmadosztályban nem kallódnának magyar focisták...

5w0rdf15h
hétvégén meg már bajnoki a Rostock ellen :o

Divizio88
Nem tudom ki halota tegnap a mecsen a komentator azt mondta hogy a Burghaussen csapatabol az Schulz Levente(nem biztos hogy igy irjak)egy magyar focist aki a fraditol ment el Nemetorszagba a 4 ligaba.Csak azert mert mar nem akart Magyarorszagon jatszani.en ezt nem ertem olyan rossz nalatok a fotbal???na pa gyerekek

HIP-HOP ARAD

B0B0
A meccset stream-en lehet nézni:
itt

France men
Az sem volt semmi.. 18 éves és már ekkora tapasztalat és magabiztosság nem semmi! + még a tizit is el merte vállalni!

Oli-t meg mintha a 2001-es Bl döntõben láttam volna, csak most a német kupa elsõ fordulojában egy 3. osztályu csapat ellen 😄😄F:😄F_

Ma Mallorca - Bayern 22:00-kor! Sûrû a program :S

München ist ROT!!!

Divizio88
Es a Burghausseni kapus sem volt csemege ugye??
oli fiatalon

HIP-HOP ARAD

hát nem semmi volt Oli, megcsillantott valamit a régi énjébõl 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"