Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
Kicsit nekünk is jobban kellett volna játszanunk 😞 Ribery valahogy nem találta magát meg elég rendeen romboltak minket ami várható volt sajnos! :S A lényeg hogy a Stuttgart és a Schalke sem bírt ellenfelével sõt a Stuttgart egy pontot sem szerzett ismét! Nem nagyon jól indul nekik a szezon 😉 Most két hét szünet utána meg meg kell ütni a schalke-t 😊

München ist ROT!!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Mekkora mákosta gólt rúgott a kurva Hamburg

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
jah van der vaart nem játszik 😄 kicsit elírták 😛

közben 0-1!!!! KLOOOSE

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

12 hamburgi van a pályán 😄
5w0rdf15h

France men
😊 Nem lehet hanem biztos... meg a fehér...

München ist ROT!!!

B0B0
Akkor lehet, hogy ez lesz az UEFA-kupás meccs

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
amúgy ez európai mez legalábbis az online storeban így nevezik...

Bercy
France men
A 3. mezünk hasonlit a feketet Bl mezünkre! Ebbõl a képbõl nem látszik de a két csíkba eredmények vannak írva 😉 zsír! 😛

München ist ROT!!!

Taranov
De a 3. számú mezünk baromi jól néz ki, nem is tudtam, hogy van ilyen.
(Leszámítva, hogy a hazai PSV style, a harmadik számú meg Lyon :-))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

France men
Nah meg azért a teltházak 😉

#3681: A hazai mezünk-nek a teteje nem is ilyen 😄

München ist ROT!!!

Taranov
Az sem rossz, de erre még rájönnek a televíziós közvetítések díjai. És gondolom, ha döntõt játszunk, akkor az is több.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

9csöves9
a pénznyeremény kb annyi mint amennyit a ligakupában kaptatok

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Ott a pont! 😊

Taranov
Ez elképzelhetõ, de a pénznyereményt azért nem vetik meg szerintem.

Bercy
Merne mást mondani 😄
5w0rdf15h
Hát év elején azt nyilatkozta Hoeness, hogy mindent meg akarnak nyerni!

5w0rdf15h
Aki FMzik annak egy kis csemege 😊

Made by Atesz

Bercy
Én attól félek, hogy nem fogjuk komolyan venni az uefa kupát. Ezalatt nem azt értem, hogy nagyképüen lenézzük a többi csapatot (ez is elõfordulhat) hanem, hogy az uefa kupa rangja miatt érdektelen lesz a vezetõség számára.
Ha a cspat is ilyen mentalitásal megy neki,akkor ettõl a Belezõktõl vagy kik, ugy esünk ki mint a szél...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0

5w0rdf15h
ami a többi német csapatot illeti:
Nürnberg-Rapid Bucuresti
Leverkusen-Leira
Hamburg-Litex Lovecs

France men
Portugálok nem hallottam róluk még semmit.. Otthon kezdünk!

München ist ROT!!!

B0B0
Tökre mindegy ki az ellenfél, az UEFA kupa úgy cakkumpakk elmarad a Bayern szintjétõl!

5w0rdf15h
és az ellenfelünk pedig a Belenenses

France men
Nyugi van!! UEFA.com-on olyan tiszta élö adásban lehet nézni hogy csak nah!! mindenki nézze 😄😄

München ist ROT!!!

Taranov
Most jópofa, hogy az Eurosporton és a Sport1-en egy az egyben ugyanaz megy 😊

5w0rdf15h
és a kurva eurosport2re rakták :@@@@

Taranov
Hát ez úgy nagyjából mindegy 😄

France men
SRÁCOK 4 perc múlva sorsolás!!!!!

Akiket kaphatunk:

Toulouse FC (FRA)
CF Os Belenenses (POR)
Aberdeen FC (SCO)
SK Brann (NOR)
Helsingborgs IF (SWE)

München ist ROT!!!

France men
Én nekem amire megint összegyûlik egy meccsre a pénzem 😄😄d Max a döntõre Manchesterbe jutok ki... :p

München ist ROT!!!

B0B0
Hát én most nem nagyon tudok elszabadulni otthonról, úgyhogy nekem mindegy 😊

5w0rdf15h
nem lenne jó? 😄

az austria wien továbblépett már, a rapid wien is továbblép valszeg (4-0ás idegenbeli gyõzelme után) és van még talán az artmedia ami pozsonyi csapat :d

B0B0
😄D

5w0rdf15h
na holnap sorsolás 😛 jó lenne egy szlovák v egy osztrák csapatot kapni és kimenni meccsre 😊

B0B0
Pont nem én voltam a lusta, mellesleg nem számon kértem rajta...

banok
myp2p.eu
rojadirecta.com

ne legyünk lusták!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Stream esetleg?

5w0rdf15h
Barátságos mérkõrzés:
Grasshopper-Club - Bayern München 19:30

Taranov
Ott valóban nem nagyon jön össze neki. Addig szimpatikusabb volt, amíg a Portot igazgatta.

B0B0
Hát én Mourinho-t nem sorolnám a jó edzõk kategóriájába! Egy ilyen kerettel 3 éve szerencsétlenkedik a BL-ben!

Taranov
A második résszel egyetértek, tényleg jó, és fontos ez a fegyelem, ami itt van.
A legjobb edzõvel kapcsolatban azért megemlíteném, hogy Mourinho sem véletlenül nyert BL-t a Portoval, és Capello, illetve Spalletti is tud valamit azok közül, akiket én ismerek, és ezekután könnyen elképzelhetõ, hogy vannak más tehetséges edzõk is a világban.

Mor3llo
Nem is csak a keretre mondtam, hanem arra, hogy Nekünk van a világ legjobb edzõje pl...akár mondhatnám h itt a Bayernnél megkövetelik, hogy ne legyél nagyképû..stbstb.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Taranov
A BL azért nemcsak a kereten múlik, gondoljatok csak arra, hogy a Real és a Chelsea milyen sikertelen, pedig mindkettõnek elég erõs a kerete.

B0B0
UEFA kupában szerintem az egyetlen elfogadható eredmény a gyõzelem!

France men
Tavaly elég semilyen kerettel elbúcsúztattuk a spanyol gárdát és 2:2-t sikerült játszanunk a BL gyõztessel idén enyhén megerõsödtünk és végre van játék is a pályán nem csak alibi! De majd meglátjuk valóban mire lesz elég! Már idén az uefa-ból is sokat le lehet szûrni!

München ist ROT!!!

Mor3llo
Nem kevésre, hidd el.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
Kérdés, hogy mire lesz ez elég jövõre a bl-ben.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?