14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6313 Sima győzelem.Szokatlan mostanság -
#6312 Hát engem már nem is érdekel a Bayern ha kiesnek hát kiesnek.
A lényeg h legyen végre 1 rendes edzőnk.... -
#6311 Halvány remény -
#6310 Hát így utólag nem is baj, hogy nem láttam és őszintén szólva ebből a "csapatból" nem nézem ki, hogy nyerne olaszban. Esetleg Ribéryvel és Robbennel... -
#6309 Amúgy ja...szánalom mindkettő jelenleg....sajnos... :S -
#6308 az nehezen fog bekövetkezni :) -
#6307 az lenne a legtisztább,ha kéz a kézben kiesne mindkét csapat -
#6306 Nagy nehezen, de megvan, a Juve kikapott, így legalább még legalább van esély a továbbjutásra.Nyerni kell Torinoban, de őszintén szólva nehezen tudom elképzelni, hogy menni fog :S -
#6305 Azért a Maccabit otthon ütni kell! -
#6304 Jó szenvedést hozzá :D
Bocsánat.De én nem várok már semmi jót, csak azt várom, hogy elmenjen a holland.Olyanok vagyunk mint a Pool - csak név, a játék gyenge. -
#6303 ORF1, Sat1, stream -
#6302 Adja valami? -
OPM #6301 én inkább arra fogadnék hogy majd most a BL meccs után születik döntés, miután kiestünk -
#6300 Majd talán holnap :) -
#6299 +?? -
#6298 Most akkor kirúgták már :) -
#6297 van Gaal szerint az állás a tét a Leverkusen-meccsen.Most akkor mondjam azt, hogy hajrá Bayer? :) -
#6296 ez az. -
Gabe18 #6295 Nálunk a szurkolókat.Néha már én is a vonat elé vetném magam,ahogy a csapat játszik... -
#6294 Luis, a gyilkos! Nálunk kit csinál ki? -
OPM #6293 [i]A Bild [3] úgy tudja, Enke depressziója nem kislánya halálával kezdődött, ezt akkori orvosa, Dr. Valentin Markser is megerősítette a lapnak. A kapus nehezen dolgozta fel, hogy 2002-ben szerződtette őt a Barcelona, de mindössze egy meccset kapott Luis van Gaaltól. -
#6292 először én is de azért a BBC hiteles forrás szóval majd kiderül -
#6291 Én úgy olvastam, hogy öngyilkosságot követett el.Majdhogynem mindegy, az eredmény ugyanaz :( -
#6290 Nyugodjék békébe.
Ez elég szörnyű hír:(
De sajnos az iylen esetek nem számítanak ujdonságnak és sajnos nem fognak megszűnni:( -
#6289 BBC-n azt írják baleset volt :O -
#6288 3 éve meghalt a kislánya aki 2 éves volt..
gyomorbetegsége volt, kitudja lehet sok volt a gond én akkor sem értem meg.
nyugojon békében:( -
#6287 Szörnyű:(
Nyugodjon békében!!! -
#6286 Robert Enke, a Hannover és a német labdarúgó válogatott kapus öngyilkos lett.32 éves volt.
Ismét egy szörnyű sportveszteség, nem tudom pontosan miért tette ezt, de hihetetlen, hogy elment.Egy jó kapus volt, igazán büszke lehetett arra, amit a sportban elért.Nyugodjék békében! :( -
#6285 az egy nagyon jó csapat volt.kár hogy nem nyertek semmit :( -
#6284 Az a baj h Butt-ot nem becsültték meg eléggé sajnos:S
Ő egy nagyon jó kapus volt régen de aztán ok h adler kiszorította de aztán elhányták össze-vissza:S
á istenem az a 2002-es Leverkusen... -
#6283 Jelenleg lehet, de Butt se mai darab már.Az igaz, hogy nem a legégetőbb probléma a kapusposzt jelenleg.Habár nyáron hajkurásztak kapusokat. -
OPM #6282 szerintem jelenleg amire lekgevésbé van szükségünk, az egy új kapus
RibRob-ék mellett HJ Butt nyújt egyedül elfogadható teljesítményt hétről hétre! -
#6281 Abszolút egyetértek, van Gaalt jól seggbe kéne már rúgni, hogy a lába ne érje a földet.Schalke ellen ismét kilátástalan játék (volt szerencsém megnézni), egy mázlis "odapattanós" pontrúgásból való gól, azon kívül semmi.Főleg nem az a baj, hogy nem nyerünk, hanem hogy a játék kilátástalan fos, élvezhetetlen, a szurkolók arculcsapása, főleg akik még fizetnek a jegyért.Helyzetek nincsenek, elképzelés nincs, vagy sikerül van Buytennek befejelni egy gólt, vagy nem....köszi van Gaal, de inkább menj vissza az AZ-hez.
Mint már mondtam, én Spallettit nagyon szívesen látnám itt, de sajnos nem valószínű, hogy ez be fog következni.De már annak is örülnék, ha elküldenék ezt a hollandot innen. -
Gabe18 #6280 Na múlt évben is a Schalke után rúgtuk ki az edzőt,remélem szép hagyományt csinálunk ebből.Nekem speciel elég volt a Van Gaal féle Bayernből.
Idén a Digi tv ,meg az internet segítségével szinte az összes meccsünket láttam (talán csak a a Maccabi elleni BL meccset nem ).Ennyire elképzeléstelen,hit nélküli,céltalan Bayernt viszont még soha.
Oda sűlyedtünk hogy kis csapatok elleni utolsó pillanatokban kibrusztolt 2-1-eknek kell ünnepelnünk.Szinvonalasabb csapatok ellen pedig semmi eredmény.Rangadót idén egyet nyertünk,hazai pályán a Wolfsburg ellen.Rangadó szerű meccseken nem sikerült: Schalke,Hamburg,Werder,Stuttgart,Hoffenheim,Bordeaux (2x),Juventus.
4 forduló után már nem a mi kezünkben van a sorsunk a BL-ben,hasonló kaliberű csapatok ellen mint akiket múlt évben simán leelőztünk.
Úgyhogy részemről ennyi.Nem mintha számítana hogy én mit gondolok,de nálam Van Gaal megbukott,eredményekben is,a mutatott játékban pedig főleg.
Mielőtt megkérdezi valaki,nem tudom kit kell hozni helyette,de ilyen játékot szerintem még a Várhidi Peti irányítás mellett is mutatnánk.Nehogy már az legyen a valami,hogy most a 2. félidőben hajtottunk (eredmény nélkül). -
#6279 Azt hiszem megköszönhetjük Van Gaalnak az eddigi munkásságát, és nézhetünk új edző után:S -
#6278 Sajna van Gaalt nem fogják elküldeni még jó darabig szerintem, habár az lenne a legjobb megoldás.Ide se kellett volna hozni.Vagy egy Bayern kötődésű ember kellett volna, vagy egy igazi nagyagyú.Lehet most páran ellenkeznek, de van Gaalt nem sorolnám ide, mert jó ideje nincs kiugró eredménye.
Kapust nem sikerült szerezni, a védelem gyenge, elől meg nincs játék, pedig lehetne.Ja, a pad meg vékony.Nehogy már két játékos hiányzására kelljen fogni azt, hogy kikapunk a Bourdeax-tól, sőt, hogy kiesünk a BL csoportkörből, mert ez nevetséges.Sürgős változások kellenének, télen pedig erősíteni, vagy az még jobb lenne, ha tehetséges fiatalokat tudnának felhozni még többet. -
#6277 Na több gondolat is megfordult a fejembe.
Az első az hogy hát megnéztem a 11. forduló összefogalalóját és amikor a Stutgart meccen még helyzetünk sem volt na akkor mindent gondoltma csak szépet nem msot megnéztem ezt a bordeux elleni szívást.pffff.Mi lesz itt?milesz velünk?kiesünk?naná...
2. A faszom is kivan már hogy mi csak szerencsétlenkedük.
Picsába az egész bayernel szégyne amit csinálnak a játék úgy nulla élvezheteteln szar ahogy az eredmények nem jönnek.Ribery Robben nélkül senkik vagyunk igazolni nem tudunk:
ott van a Klose-Toni álompáros aki átalussza a meccseket, itt a 30milliós szuper sztár messit alázó Gomez aki semmit nem csinál a mecceken,
Pranjic,Tymoschuk minek?????????
Most komoylan eléálnék a Bayern vezetősége elé és oylan szívesen megkérdezném h Mi a jó kurva anyjukat akarnak?
Évről-évre rosszabb a bayern a bl-be már régóta esélyünk sincs lassan a bajnokságba sem lesz sok aztán igazolni nem akarunk ja igen most is elköltöttün jó sok milliót de minek eredmyén enm látszik sőt.
Lucio,Ze roberto elment akkor msot megérte ez az igazolások?Max robbne de senki több....
Van gaalt is le kell váltani sőt már le kellet volna hamarabb de még azéért a bl csoportkörből való kiesést meg kell várni...pffff
Engem már régóta nem érdekel a bayern élvezhetetlen csicskák csak az a bajh h a német foci veszít ezzel.
De szerencsére vannak igéretes csopatok kár h most pl iylen stuttgartnak kell ott lennie.....
-
#6276 igazad van -
Gabe18 #6275 Egyet kell értenem.
Az ő munkamódszere nagyszerű volt az Ajaxnál,ahol a sok fiatal játékos annó felnézett rá,és minden szavát szentirásnak vette,és az Alkmaar-nál ami egy relatív kis csapat volt és elfogadták a munkamódszerét.
De itt?Ezek a játékosok nem veszik ezt be hogy a magánéletük minden percét betáblázza,hogy az edzésen megszólalni se lehet csak robotolni,stb...
Így szerintem a játékosok egy rész könnyen lehet Van Gaal ellen van.
És talán éppen ezért nem is tudja a csapatot kirázni ebből fásultságból,elképzelés nélküli hitehagyott játékból ami a legtöbb meccsen megy.
Arról nem beszélve,az általa idehozott két játékosnál (Braafheid,Pranjic) talán a közönség közül is lehetett volna jobbat választani... -
#6274 van Gaal a legutóbbi barcelonai tevékenykedése során is gyak. szétcseszte az akkori csapatot, pedig az állomány nagyon jó volt. azt hiszem ezek után kijelenthető (ha Münchenben is bukik, márpedig bukik) hogy Gaal nem való nagycsapat kispadjára, mert túlságosan mechanikusan és beszűkülten gondolkodik. a játékosait inkább munkásnak nézi...