14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6273 Ez az önbizalomhiány valós probléma. Tavaly a Barca elen úgy mentünk ki, mint biztos vesztesek. Szabályosan felnéztek a játékosok a hatalmas barcelónára... -
#6272 Ha már edző: én Spallettit el tudnám képzelni a kispadon-persze erről még korai beszélni-de ő a Románál is rendet tudott vágni és amellett, hogy egy jó csapatot csinált ott, a játék is szép volt.Ráadásul ebből ez a keret jobb, mint amit ott kapott - szerintem.Mindenesetre az eddigi teljesítmény borzalmas, hogy most ez kinek a hibája pontosan... -
#6271 Kíváncsi vagyok, h mik fognak itt történni, de a faszom kivan azzal, hogy csak egy bizonyos Ottmar Hitzfeld tudja kezelni a csapatot...Rajta kívül mindenki megbukott velük... -
#6270 Hát ez az.van Gaal nem biztos hogy a legjobb ilyen szempontból.Úgyhogy valami nem smakkol tényleg, és az hogy a csoportból se fog továbbjutni (valszeg) a csapat, óriási kudarc. -
#6269 ja, és Gourcuff nyilatkozata nagyon beszédes:
„A Bayern játékosai láthatóan önbizalomhiánnyal küszködtek. Taktikailag remekül felkészültünk, kíméletlenül kihasználtuk a lehetőségeinket. Úgy vélem, nagyon jól játszottunk" – értékelt az első bordeaux-i gólt szerző Yoann Gourcuff."
Egyszerűen nem merünk játszani és gyanítom, h emögött van Gaal van...nincs kapcsolat az edző és csapat között...vannak olyan játékosok, akik még ennyi idő után sem tudtak integrálódni és ez van Gaal hibája is... Nincs kétségem, h van Gaal nem ért a focihoz, de afelől már igen, hogy vajon beszél-e eleget a játékosokkal. Egyszerűen nem stimmel a kémia ebben a csapatban... -
#6268 Hááát itt nagy a baj...
- Elképesztő gyengék vagyunk Ribery és Robben nélkül...
- Lúcio és Zé pedig nagy veszteség...
- Olicon kívül nincs olyan csatárunk, aki jó formában lenne (márha Müllert kp-nak vesszük)...
- Braafheid, Pranjic, Timoscsuk pedig vékony...nem erősítés. Gomez sem hozza még a tőle elvártakat.
- a játékosok paráznak a kacsafejű tokástól.... Timoscsuk is pl. Zenitben a hátán vitte a csapatot, de mióta nálunk játszik, csak oldalpasszokat vállal...
- nem tudom mi lehet a háttérben, de szar van a palacsintában az tuti... -
OPM #6267 a tegnapi eredmény számomra nem volt meglepő, figyelembe véve hogy milyen hiányzóink voltak
azt kell mondjam hogy amíg nem igazolunk klasszis játékost (aki nem sérül le havonta), addig nem sok keresnivalónk lesz az európai kupaporondon
wolfsburg előtt le a kalappal! -
#6266 Ezzel a vereséggel ki is estünk, vagy legalábbis nagy mák kell a továbbjutáshoz.Az az igazság, hogy gyengék vagyunk, nem csak a BL-ben, hanem a bajnokságban is, döntetlenek sorozata, kínkeserves győzelmek...tavaly legalább a csoportkör megvolt, sőt, még a következő kör is.Nem tudom mi lesz van Gaal-lal, több idő kell-e neki, de ez a keret azért jobb mint a tavalyi, és mégis sokkal gyengébb a teljesítmény mint akár Klinsmannal volt. -
#6265 egyelőre otthon égünk a Bordeaux ellen.ha ez a meccs elmegy, akkor a továbbjutás már csak az álom kategóriát képviseli majd kb -
#6264 Törleszteni kell folyamatosan. -
#6263 stadion minek? -
#6262 Jaja.
Új: Audi lehet beszáll egy kis pénzzel, igaz, stadionra költenék a pénzt valószínűleg. -
#6261 Az a baj h a kupába megy a játék a bl meg bajnokásgba nem:S -
#6260 könnyebben ment mint a hétvégén.A bajnokin elég pocsék volt a játék, habár a helyzetek megvoltak, csak nem lettek belőve.Robben beállításával viszont sokkal jobb lett a helyzet. -
#6259 Upsz, ezt akartam:
http://www.youtube.com/watch?v=wz45lGcZuUs -
#6258 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wz45lGcZuUs&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wz45lGcZuUs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> -
#6257 na ja.igaz, emberhátrányban...de a Bourdeaux két 11-est is rontott.küzdeni kell a továbbjutásért. -
#6256 Hát erre már nem is írok semmit......
szégyen. -
Gabe18 #6255 Gomez már most több gólt lőtt mint Podolski egy átlagos évében... -
#6254 Klose Podolski sem vált be Gomez miért vállna? -
#6253 öt méterről, na és :).a lényeg h sok legyen, aztán a mennyiség úgyis minőségbe csap át :)))))) -
Gabe18 #6252 Ezzel a 30 milliós üzlettel mindenki rosszul járt csak a Stuttgart nem.
Mert nekünk sok volt kifizetni,Gomez meg ki tudja meddig fogja nyögni a terhét.Ugyanis most senki nem azt mondja hogy "jé Gomez már ennyi meg annyi gólt lőtt nem rossz az",hanem hogy "Gomez mért csak ennyi meg annyi gólt lőtt,és mért csak 5 méterről,hát ez 30 millióért kevés". -
#6251 Az 1. félidőt láttam a tegnapi meccsből és az alapján nyernetek kellett volna. Meglepődtem, hogy 0-0 maradt. -
#6250 Benzemából még meglátjuk mi lesz.
Sajna nem láttam a meccset, ahogy olvastam volt néhány helyzetünk, de egyik csapat se játszott túl jól.A 2 pont még hiányozhat (véleményem szerint csak az első helyhez), d a Juve is csak két döntetlennel áll. -
#6249 Én még Klose-t sem tartottam szükségesnek sőt nem ő kellene ide mert ő is csak szenved a bayernbe.
Gomez meg na 30 milláért?
Na ne már Benzema 35 aki meg a jövendőbeli csatár sztár
hol ér Gomez 30 milliót.
Diego meg igeni kelelt volna mert ő tökéletes lenne az iráynító szerepre vele miylen középpályánk lenne azé?
-
Gabe18 #6248 Gomez még igy is az egyik legjobb góllövőnk az idén.Vonalról is fölé rúgja?Pont hogy minden gólját ~5 méterről szerez,sokaknak ez a baja vele.Na de tegnap pont ő kellett volna Klose helyett,aki szintén 5 méterről nem tudta bepasszolni...
A nagy Diego mit csinált tegnap?Semmit...
Az viszont igaz hogy Müller már most egy zseni,Badstubber-el együtt.Ez a két fiatal gyerek úgy játszik meccsről meccsre mintha már nem tudom hány éve itt lennének. -
#6247 Kiütéssel nyert a Bayern! :)) -
#6246 Pénzkidobás volt,a legszerencsétlenebb német csatár Gomez...Még a gólvonalról is fölérúgja!
Diégot 22ért vitte a juve kb:D
Főleg úgy fölös volt h van egy ilyen ász mint ez a Müller gyerek! -
#6245 Jaja pl Gomez 30 milkáért.
Akkor inkább hozták volna ide Diegot 40-ért
vagy 1 oylan csatárt aki megér ennyit Gomez csak szerencsétlenkedik a pályán.
Inkább 1 oylan csatár kellet volna aki meg is tudja magának csinálni a helyzetet nem csak ha oda adják neki oszt ennyi. -
Gabe18 #6244 Ez így nagyon karcsú lett.Az első félidőben kihagyott helyzeteket sirathatjuk,mert ez a 2 pont még nagyon hiányozni fog a végén.
A 2. félidőben meg már úgy játszottunk hogy nem tudtuk hogy a x-et védjük,vagy 3 pontért menjünk,aztán lett belőle ez a nagy semmi.
Nagyon dühös vagyok,hétvégén egy pontot szórakoztunk el legalább a Hamburg meccsen,most meg másik kettőt. -
#6243 Bravó 0-0:(...ennyi lenne a véleményem a meccről
De ez még semmi a Wolfsburg meccs után hát komolyan.
Balfaszok istenem támadásból vissza adják és a saját térfelükön elvesztik a labdát passzolni azt még véletlen sem tudtak ahogy ha volt 3 normális támadásuk.
A bíró is oda fújt pffff....
Ha a vissazvágón nem alázzák e őket én nem is tudom mit csinálok.
nagyon felbaszott az a meccs
Az is jó h miért mindig a stutgart kerül a 3. helyre mikor oylan szerencsétlenek nemzetközi szinten h ihajj?
Legalább a Hoffenheim vagy Leverkusen vagy a Werder, esetleg schalke...
Nem is értem.
-
#6242 ja és zé-t (meg lúciót is) mindenképp el kellett engedni...pfffff...húúú de gáz....magában vert agyon minket...
Így tovább Uli "legtehetségesebb" Höness! -
#6241 Amíg ilyen Hoeness félék osztják az észt, addig túl sokminden nem is várható igazolások terén... Robben ok, de mennyi melléfogás te jó Isten... Szánalmas.
Egy Allofs vagy egy Völler már olyan csapatot összetett volna ennyi pénzből, hogy ihaj...
Nem csipázom a pirosfejűt... -
#6240 a Juve se hangolt valami jól a meccsre, jó kis meccsre számítok -
#6239 Na most a lényeg a Juve elleni meccs meg kell nyernünk. -
#6238 kikaptunk Hamburgban... -
#6237 Abban én is egyetértek, hogyha Ribéry és Robben akar játszani, mindkettőjüknek megy és még jól meg is értik egymást, akkor bárkit képesek lehetünk megverni, még egy Barcelonát is. -
#6236 tény, tavaly a Wolfsburg játszotta a szépet.
sztem is sokat erősödött a csapat, és végre a fejesek is a zsebükbe nyúltak és nem ilyen 2 napos sztárocskákat igazoltak, hanem olyanokat, akik nemzetközi szinten is jók :). -
#6235 Szerintem ezzel a német foci és bajnokság is jobban fejlődik és idővel több csapat is ott lehet a bajnokságért folyó harcba.
Tavaly is az volt a abj h a játékunk volt pocsék.
Nme az h nem nyertünk én inkább azért mérgelődtem mert nézhetetlenül játszott a bayern.
-
SzocsA #6234 a francia és holland párossal szerintem nem olyan távoli!
és akkor még ott van klose toni gomes olic..... szóval