14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    Bár az eredményesség és a szépség nem szükségképpeni kapcsolat, de hát...
  • antijuve
    nem a kemény ellenfél dologról van szó.vitathatatlan hogy az angol a(z egyik) legerősebb bajnokság, de azért a pénzelt nagycsapatok után jövők nem a szép játékról híresek.Ettől függetlenül még játszhatnak jó meccset egymással.
    Meg hogy mennyire angol az is egy kérdés, habár nem akarok most ezzel vitát elindítani, de a tény az h a válogatottuk még döntőben sem volt jópár évtizede már.
  • hedonist
    azért a Tottenham,Man city,Aston Villa is elég kemény ellenfél.
  • B0B0
    Hát pont ez az. A 4 nagy csapat. Ezzel ki is fújt (nem mellékesen a 4-ben benne van az antifoci legjelesebb képviselője, a Liverpool).
  • hedonist
    jó rég látthattál meccset:D sokkal szebb focit játszik mondjuk a 4 nagy csapat, mint bármelyik német, és már vagy 10 éve nem erről szól az angol foci.
  • antijuve
    Kösz a tippet, de meghagyjuk neked
  • B0B0
    Persze, felívelés, ellenfél elveszi, az is felível, elvesztik, felívelik, elvesztik... kb. ennyi. Marha élvezetes
  • Mor3llo
    Hát azért...
  • hedonist
    Nézzetek angol focit is akkor sűrűbben láttok élvezetes focit! ;)
  • SzocsA
    lol lemaradtam róla!!!!!!!:((((((((((

egyébként kéne mégis csak videóbíró! a kérdéses 11 esekre és a színészkedések ellen!
    ami volt hétvégén a wolfsburg meccsen az ellenfél játékosa 16 oson belül összeakasztja a lábait elesik éés 11 est kap!
  • B0B0
    Gyerekek, nem is tudom mióta fordult elő, hogy élveztem egy focimeccset (az U20-as VB-n kívül), de régen. Na, a lényeg, hogy ez nagyon kellett már. Csak azt sajnálom, hogy Van Gaal most bebetonozta magát egy időre. Aztán még az is lehet, hogy ez nem is baj.
  • Gabe18
    Hát ezt nem hittem volna.És amikor 0-1 lett,hát akkor azt a bizonyos lyukas garast se adtam volna már semmiért.Ellenben a csapat fel se vette a bekapott gólt,2-3 perc után már rohamozott tovább.Azt se feledjük még 0-0-nál Olic kapufát fejelt,tehát már az eleje is könnyen másképp alakulhatott volna.
    A második félidőben aztán beérett amit addig másfél meccsen csináltunk a Juve ellen,és végre a helyzetekből gólok is lettek.
    Mindezt egy olyan csapat ellen aki 3 napja egy Intert vert szintén nagyszerű játékkal,ami után nem sok esélyt adtam volna magunknak.
    Kiemelni nehéz bárkit is,de nálam Olic a best ma (is),gól,kiharcolt 11-es,kapufa,rengeteg mezőnymunka a támadásokban.
    Kétségtelen,Schweinsteiger is olyat játszott ami után csak elismeréssel lehet beszélni.Ha csak minden 3. meccsén játszana így,ma az egyik legnagyobb játékosunk lenne.Sajnos csak minden 3 évben teszi ezt egyszer úgy néz ki...
    Demichelis nagyot hibázott,amolyan Lucios megindulást akart,nem tudom minek.Viszont a hibáján kivül őt se húznám le,mert utána az egész hátsó alakzat nagyszerűen zárt,talán egy Juve lehetőség volt még mikor Trezeguet az oldalról jövő labdát főlé-mellé rúgta.
    Gomez megint 30 centiről rúgta be... NA ÉS NEM VOLT JÓ???!!! :D
    Mindenesetre szép eredmény,és nagyon kellett már egy ilyen hogy újra megmutassuk,elit csapatok ellen is van keresnivalónk,nem lehet a Bayern-t leírni az elmúlt évek egy-két csúnya kudarca (Zenit,Barca) után.
    Hát a folytatást majd meglátjuk,nagy szerencse kéne hogy ne nagy csaptot kapjunk a csoportelsők közül,úgyhogy lehet hogy csak a 16-ig tart a mi utunk is,de nagyon kellett "prestige" szempontból hogy újra ott legyünk tavasszal.
    Szép volt,egy újabb emlékezetes (pozitívan :) ) este a Bayern történelmében!
  • antijuve
    :DD
  • Mor3llo

fcb.de címlap:DDD
  • Csacsi
    Bár nem nekem írtad. De aki látta a meccset, az tudja, hogy ez nem baszakodás. Sajnos ez az igazság. És nem is dühös vagyok. Vagy vagyunk. Inkább csalódott, hogy az a csapat, aki arról volt híres hogy minden meccsén 110%-ot nyújtott, és a csapat egy emberként lélegzett, az most teljesen darabokban.
  • antijuve
    És még Ribery sem játszott
  • Mor3llo
    Nem baszogatás képpen, de tényleg gyengék votlatok ma. Az egyenlítő gólig volt kiegyenlített a játék, utána számomra érthetetlen módon abszolút szétestetek.
  • antijuve
    A Juvénak meg az EL-ben
  • Csacsi
    Gratulálok. Az a csapat jutott tovább, aki jobban akarta. További sok sikert a BL-ben.
  • Mor3llo
    MEGVAN!!!!!! HIHETETLEN JÁTÉKOT MUTATOTT MA A CSAPAT!!!! FC BAYERN ÜBER ALLES, SÁLÁLÁLÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
  • antijuve
    Naja, a Juvetől én is többet vártam, pláne, hogy a hétvégén megverték az Intert, de kis túlzással ez a meccs a Barca-Bayernhez hasonlított :S.Diego is formán kívül volt, bár mostanság nem megy a játék neki.Igazából mindenki gyenge volt az ellenfélnél.
    A Bayern játéka nagy pozitív csalódás, idén még nem játszottak így a fiúk(vagy legalábbis én nem láttam...).Le a kalappal!
  • OPM
    Kedves barátaim, ez a mérközés mérföldkő kell hogy legyen az idei szereplésünkben! Hónapok óta nem láttam ilyen jól játszani a csapatot (persze kellett hozzá egy harmatgyenge ellenfél...)

ROBBENROLL!!
  • Grove4
    Osztom!
  • Fabio Capello
    Szép volt, teljesen megérdemelten győztetek. Egy nagy nulla volt ma a csapatunk.
  • antijuve
    Naa!!!1-3!!Innen nem lehet elbukni
  • antijuve
    Hmm, ez a meccs eléggé nekünk áll, csak egy gólt bármikor lőhet a Juve :S
  • antijuve
    hát az első félidő elég egyoldalú volt ja, meglátjuk milyen lesz a 2.
  • limperatore
    kb lemossa a bayern a juvet a pályáról
  • antijuve
    Tetszik a csapat játéka eddig
  • antijuve
    Butt tutira lőtte :D
  • B0B0
    Franck! :)

Robben talán kompenzálja.
  • OPM
    remek, Frank nem játszhat a juve ellen...
  • antijuve
    jövünk mint a talajvíz :). najó, túlzás, de legalább győztünk
  • Murder3
    Ez már kellet.
  • antijuve
    thx
  • banok
    szóval a link
  • banok
    [b]Hannover - Bayern München 0-3 ::: összefoglaló[/b]
    http://videos.sapo.pt/5rrVAByQCJWlQLycdnap]http://videos.sapo.pt/5rrVAByQCJWlQLycdnap[/url]
  • B0B0
    Jah, ő régen csatárt játszott, látszik rajta.

Régen rúgtunk 3 gólt egy meccsen
  • antijuve
    Ráadásul a csatárok lőtték a gólokat, nem van Buyten fejelgette :)
  • Mor3llo
    Ez kellett már
    A játék sem volt rossz. Örültem, hogy végre Schweini is elfogadható teljesítmény nyújtott.