Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Valahogy nem tudok örülni ennek most annyira. Ez van <#nemtudom>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
Nyögvenyelõs meccsen de 21.* is begyûjtöttük a tálat 😊😊

München ist ROT!!!

Taranov
😄D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Milyen igazad van, a török vendégmunkás 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bercy
Nem rossz csapat a Zenit, de azért nehogy már 4-0 ra verje a bayernt.
Számora csak a gyõzelem volt elfogadthatõ és mélyen csalódtam a csapatban 😞

Kb 12 éve szurkolok a bayernnek (azóta nézek focit) és ezután is csak nekik fogok, de nagyon sajnálom ezt.
Matthew Prosac
ez a nevenincs orosz csapat már tavaly negyeddöntõs volt az uefa-kupában ahol csak a sevilla tudta megállítani.
többet a témáról nem vitatkozom
(és igen, talált: sok pénzt nyertem rajtuk)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nevesincs sosem hallott orosz csapat kiveri európa egyik meghatározó csapatát,az nem meglepetés... Természetessen... Gondolom ha ilyen jól tudtad elõre akkor jó sok pénzt is nyertél vele egy egyszerü fogadással,ha ez ennyire nyilvánvaló volt számodra.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Ne hergelj! 😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

II Rocky II
azért tegyük hozzá,hogy már a getafe ellen is nyögvemenõsen mentek tovább,és ott emberelõnyben voltak pedig..(a getafe meg elég szép gólt lõtt akkor),na mind1..azér sztem örüljetek a bajnoki címnek,na meg a kupagyõzelemnek is szép kettõ serleg egy évben :]]]

24 - Exile -Nov.23

szerintem meg Altintop miatt estünk ki <#puszi>

Mor3llo
Láttad mit írtam ? szerintem világos és érthetõ.köszi

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
n.a.a

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mor3llo
back to mennyu tápig, htx -.-

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
nézted te a 4-0ás meccset?

Taranov
Tényleg szar év, de mostmár ha így alakult, legalább vágjon be a Zenit 4-et a Rangersnek is, mert nagyon dühít engem, hogy a másik ágon két meccsen összesítésben 0-0-át játszottak. Ezt nem gondolhatják komolyan.
A Zenit legalább gólerõs csapat.

Prince23
Hát ez vmi hihetetlen, nem méltõ a bajorok nevéhez. 4-0???!!! hát ez ciki. A másik az, h a Fiorentina is leégett alaposan 4-2-vel 11-es párbajjal.
Mindenképpen Bayern-Fior döntõt vártam volna!😞
Nagy csalódás ez az egész Uefa-Bl kupa mostanság😞 Túloldalon angol házi döntõ lesz.áááááá tök szar év ez.

B0B0
Semmilyen focit játszanak, tiszta Liverpool II. Mellesleg ezt Münchenben basztuk el. <#levele>

Taranov
Az év meglepetése volt szerintem.

Bercy
Hát ez szégyen és gyalázat. Nagyot csalódtam a csapatban... 😞
Ilyen nincs, hogy egy Zenit elken minket 4-0-ra.
Taranov
Hát igen, ahhoz most kivételesen Oroszországba kellett volna menni.

antijuve
ahh itt vok nemetorszagban,meg jo h nem lattam a meccset....

ups and downs

Taranov
Megérdemelte a Zenit a gyõzelmet, én ezekután kirúgnám a fél csapatot.
Csak Kahnt és Hitzfeldet sajnálom, a Bayern kiesését ezekután (meg a Getafe elleni továbbjutás után) már nem.

II Rocky II
persze tudm hogy nem egyszer kitette a lelkét a csapatért ..de akkor is vártam hogy vetödjön...amugy védelmi hiba volt a 4dik gol :S legalább a bajnokság megvan 😊(illeve kupa is van😊

24 - Exile -Nov.23

Matthew Prosac
ez a Zenit már tavaly is eszméletlen jó csapat volt(gyakorlatilag a fél orosz válogatott), összeszokott, stílusos gárda, nem adták el a sztárjaikat tavaly: számomra nem is túl nagy meglepetés a továbbjutásuk.

5w0rdf15h
pontosan

Mor3llo
Mellesleg olyan szinten a demisz a komiszt nézem, hogy az már fáj.

Mor3llo
hova vetõdjön már ? kitette a lelkét a csapatért, nem egyszer, erre ezek a pénzevõ mocskok alibiznek a mezõnyben.

II Rocky II
"4-0...hihetetlen."
ezt akartam irni én is :S.ooo én is a bayernnek..de a zenit vhogy nagyon jól tolta ,éreztem hogy veszélyes lessz,de ennyire azt a legmerésebb álmaimban sem gondoltma.
Kahn megöregedett az uccso golnál is azért egy vetõdést vártam volna tõle :S na mind1..egalább a szépítõ legyen meg azért
illetve tegyük hozzá hogy a zenit kapusa óriásiakat véd 😊

24 - Exile -Nov.23

Cabell
Itt van mégegy...hát azt hiszem ezt nevezik tönkreverésnek.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Japep
4-0...hihetetlen.
Ezt soha nem gondoltam volna, pedig az UEFA-ban én a Bayernnek drukkoltam...durva.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
Tényleg nagyon jó a Zenit...hol van az az õrjítõ magabiztosság a Bayern játékából, hihetetlen. Pedig már sokan elkönyvelhették, hogy úgyis a Bayern nyeri az UEFA-t...

5w0rdf15h
hát ez már szánalom....ez a védelem egy vicc 😞( ha az oroszok eltalálnak a kapuig akkor gól...hihetetlen 3-0

II Rocky II
sat1 en nézem..vmi hiheetetlen..gondoltma hogy a bayern idegenben nem fog nyerni,de ezt hogy 3-0 😮OO
talán 1-1 vagy 2-2 talán 2-1 re tippeltem volna de 3-0 vmi eszeméletlen 😄 jó a zenit..nekik drukkolok a döntõben :]]

24 - Exile -Nov.23

Cabell
Uramég, ezt aztán nem gondoltam volna...😄 Pont most, hogy olyan kerete van a Bayernnek, hogy bármelyik BL sorozatban megállná a helyét...komolyan mondom lesokkoltam, mikor megnéztem az eredményt.

Bercy
Na ezt ne!
Nem látom a meccset (nincs S1-em) de nem akarok arra hazérni, hogy kiesik a bayern...
B0B0
Kriminális

ForzaInter
2-0-ra vezet Zenit félidõben:|

Yo, Bitch!

Taranov
Nagyon megörültem neki, hogy a Sport1 adja, mielõtt még bejelentették ezt a mûsorváltozást (hogy nem párhuzamosan megy a Fiorentina meccsel), még a Sport2-re volt kitûzve.

B0B0
Ma 18:30 Sport1!!!

B0B0
😄 De ökör vagy 😄D

Taranov
Hát nekem azt mondta Hitzfeld úr a minap, hogy Lucio feladata lesz biztosítani a vereséget, ha kell, öngólokkal.

Mor3llo
Erre énis gondoltam 😄DDDDDDDdd

B0B0
Tudom már! Direkt kiszopnak a Wolfburg ellen, hogy otthon ünnepelhessenek! 😄D

Taranov
De ilyenkor otthon is rendeznek egy ünneplést, csak azt nem tudom, hogy a következõ bajnoki után, vagy az utolsó bajnoki után.

antijuve
huhh,nem is tudom mikor lett a csapat bajnok Wolfsburgban😊 de egyre tisztán emlékszem😊

ups and downs

II Rocky II
kössz. 😉
most nézem,hogy Wolfsburgba mennek.Azért ilyenkor ha bayernes lennék(németországi,és nem mennék a csapattal az idegenbeli meccsekre),azt sajnálnám hogy a bajnoki átadás,ünneplés pont nem a saját stadionban van :S

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
elvileg igen, minden meccsre viszik mostmár ahol van rá esély h bajnok legyen a csapat

II Rocky II
igen,és a 4 meccsen 21 gólt kéne löniük,persze gólt nem kapni 😄Dddd
(a bayerne meg ugy kapjon ki hogy ne löjjön gólt..lol lehetetlen..
de amugy ha idegenben kövi mecsen nyernek vagy ikszelnek akkor is õk a bajnokok,és akkor viszik a tálat minden stadionban?

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Ja igen, hát az is volt, annak nem örültem igazán.