14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6593 Alabanak köszönhetően 2 perc alatt fordított 0-1 ről a frankfurt...így már 2-1 nekik. Remek. -
#6592 Hát ha tovább megyünk, akkor a Lyon-Bordeaux ellen illene a döntőbe menni -
#6591 Nálunk (komló) tuti kivették és berakták egy digi+ csomagba, de lényegtelen.
Én örülök, hogy a manchestert kaptuk. Nagy rangadó lesz. Ellenük fel kell szívni magunkat és tovább menni :) -
Gabe18 #6590 Végülis a Fio-val aránylag könnyűt húztunk elsőre,várható volt hogy végig nem lesz ilyen szerencsénk.
Egy jobb védelemmel azt mondanám nem esélytelen a dolog,de sajnos azzal ami van,főleg az idegenbeli meccs elég kilátástalannak tűnik -
#6589 ismét 2001-et írnánk, jó is lenne.Ez egy klasszikus párosítás mindenesetre, -
#6588 Én azt mondom, hogy már hiányzott egy ilyen párosítás. Tisztelem a MU-t, de utálom:D
Hatalmas meccsek lesznek, persze csak ha a védelmünk össze tudja kapni magát... -
#6587 engem is ez aggaszt leginkább...bassza meg... :S -
#6586 ráadásul megint hazai pályán kell kezdeni, a fene vigye el -
#6585 az az Arsenal-Barca párharc se lesz semmi :D -
#6584 Ez nem túl örömteli... -
#6583 Fúú baszki, Manchester :I -
#6582 Én az Arsenalnak örülnék. -
#6581 Így van. Nem vették le, csak áttették más frekire.
Mellesleg tegnap streamen néztem a Fulham meccset (Gerának grat.). A stream olyan szép minőségű volt, mintha egy igazi TV-adást néztem volna (rá volt kötve a gép a TV-re), úgyhogy lassan már hidegen hagy a TV. persze a magyar kommentár néha nem rossz (kivéve, ha ilyen Lédererek vannak).
CSZKA valóban verhetőbb, mint egy Barca/MUFC kategória, de itt már nem lesz könnyű meccs. -
Gabe18 #6580 Biztos kivették?Pár napja volt valami kavarás náluk és átrakták a Sport1-2-t máshová.Csak be kell állítani a tv-n. -
#6579 Utálom a Digit.Én úgy vok vele h Sport1-2 inkább, mint hogy Digi. -
#6578 Nincs is jobb annál, mint a digi sport. Nálunk most kivették a csomagból a sport1, sport2-őt de észre se vettem. Engem érdekel a BL és a bundesliga, ezeket meg nyomják a digin :) -
#6577 Hát én max. a CSKA-t tudnám verhető ellenfélnek elképzelni. De csak egyet kell aludni és holnap majd kiderül.
(Lassan csak páran maradunk akik mindig hozzá szolnak a témákhoz.)
Kis magán jellegű: végre beköltöztünk és a Digi is a lakásban van úgy hogy most már nem csak a neten van Bundesliga hanem a TV-ben is nézhetem. Éljen a német bajnokság!!! -
#6576 Miért nem?Úgy tom itt már nincs ilyen összeférhetetlenség.
Névre az alábbiak közül lenne jó: Lyon,Bourdeaux,CSKA. De ellenük is nagyon nehéz lenne. -
#6575 Végre télleg reggel! :)
Hát igen, itt már nincs könnyű ellenfél, talán egyedül a Bordeaux lóg ki a sorból, mégegyszer nem vernének meg. De azt hiszem velük nem kerülhetünk össze. -
#6574 Jó reggelt!
Hát a franc se tudja ki lenne jó a sorsoláson, de egy biztos, hogy most már nagyon nehéz lesz.
Várjuk a sorsolást és bízzunk a legjobbakba. -
SzocsA #6573 van egy olyan érzésem hogy visszavághatunk a tavalyi bl ért! már ha tudunk! -
#6572 Végül is igaz, de akkor is naa :)). -
#6571 Inter? Simán. Idén eddig szeressük az olasz túrákat :) -
#6570 Pénteken BL sorsolás.Újabb két csapat ismert: Inter és CSKA - utóbbival kiegyeznék, előbbivel több szempontból sem :) -
#6569 Nehezen ment.Néha mintha bealudna a csapat az ilyen ellenfelek ellen, aztán kaparhatnak, hogy meg tudják nyerni a meccset. -
#6568 Na bazz, ezt kibrusztoltuk, csak tudnám mi a faszt csináltunk az első félidőben??? -
#6567 Sporting=Fiorentina...hááát sztem abszolút nincsenek egy súlycsoportban. A Fiorentina alapból erősebb, másrészt taktikailag meg sokkal kifinomultabb, mint a Sporting. A német csapatoknak mindig kedveznek a portugál csapatok, mert a portugálok nem taktikáznak --> nyílt sisakkal előre...Ellenben az olaszok nagyon nagy taktikusok és rendkívül kellemetlen ellenfél. Lásd, hogy kivették a két wingerünket a játékból Münchenben... Sokkal okosabb csapat a Fiorentina.
Lehetne onnan pár embert áthozni. Én a vBommelt simán odaadnám a Montolivoért. A Jovetics is nagyon ügyes és csak 20 éves...(!) -
#6566 Jó reggelt!
Na ebben teljesen egyet értünk. De most tekintsünk a jövőbe és készüljünk a hétvégi bajnokira. -
#6565 Pont ezt mondom, hogy a Fiorentina kb. Sporting (kösz a jav.) szintű csapat, de nem lett volna garancia a későbbi továbbjutásra az sem, ha a firenzét szarrá verjük. -
#6564 Múltkor is dobtak 87 pontot a teniszlabdával a 3. negyedben -
#6563 Angol, angol egyre megy -
#6562 Sporting...:) -
#6561 Jó reggelt!
Na azt ne mond, hogy a Benfica összehasonlítható a Barcelonával. Ott meg minket aláztak szarrá. De lehetett volna kisebb is a különbség, ha jobb akkor a csapatunk. Szóval a Fiorentina most borsot tört a visszavágón az orrunk alá. Ez már jelzés értékű, hogy ha most majd egy erősebb bajnokságból kapunk ellenfelet akkor a távozás hímes mezejére léphetünk.
De remélem szerencsénk lesz és menetelünk tovább. -
#6560 Sokat értünk azzal, hogy tavaly szarrá vertük a Benficát. Aztán... -
#6559 zsaf -
#6558 Nem kell kongatni a vészharangot... kicsit túlforgod ezt az egészet. (sztem...)
A védelem ebben a formában viszont vékony....tény. Mindezek ellenére respect ALABA! Ügyes! -
#6557 Mindenképp javulni kell, de tavaly rekordkülönbséggel jutottunk tovább, és nem számított semmit.Ez a Fiorentina azért mégis csoportelső lett, nem olyan gyenge csapat.Mondjuk én sima továbbjutást tippeltem (de akkor mi is csúcsformában voltunk). -
#6556 Jó reggelt!
Én csak annyiba kommentálnám a dolgot, hogy kikaptunk és az idegenben lőtt gólok segítettek. Egy kicsit komolyabb ellenfél és sehol se vagyunk. Valamit sürgősen csinálni kell ezzel a csapattal mert így nem lesz meg a következő kör.
Na mindegy, most meg őrülni kell annak, hogy ez sikerült! -
#6555 szép volt, Robben faszentos kár,h elengedtük anno, amúgy remélem nekünk is sikerül fordítani jövőhéten. -
OPM #6554 kikaptunk, van keresnivalónk a bl-ben és a bajnokság sem úszott el!