14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Bercy #6593
    Alabanak köszönhetően 2 perc alatt fordított 0-1 ről a frankfurt...így már 2-1 nekik. Remek.
  • B0B0
    Hát ha tovább megyünk, akkor a Lyon-Bordeaux ellen illene a döntőbe menni
  • Bercy #6591
    Nálunk (komló) tuti kivették és berakták egy digi+ csomagba, de lényegtelen.

Én örülök, hogy a manchestert kaptuk. Nagy rangadó lesz. Ellenük fel kell szívni magunkat és tovább menni :)
  • Gabe18
    Végülis a Fio-val aránylag könnyűt húztunk elsőre,várható volt hogy végig nem lesz ilyen szerencsénk.
    Egy jobb védelemmel azt mondanám nem esélytelen a dolog,de sajnos azzal ami van,főleg az idegenbeli meccs elég kilátástalannak tűnik
  • antijuve
    ismét 2001-et írnánk, jó is lenne.Ez egy klasszikus párosítás mindenesetre,
  • Mor3llo
    Én azt mondom, hogy már hiányzott egy ilyen párosítás. Tisztelem a MU-t, de utálom:D
    Hatalmas meccsek lesznek, persze csak ha a védelmünk össze tudja kapni magát...
  • djemba-djemba
    engem is ez aggaszt leginkább...bassza meg... :S
  • antijuve
    ráadásul megint hazai pályán kell kezdeni, a fene vigye el
  • antijuve
    az az Arsenal-Barca párharc se lesz semmi :D
  • antijuve
    Ez nem túl örömteli...
  • B0B0
    Fúú baszki, Manchester :I
  • djemba-djemba
    Én az Arsenalnak örülnék.
  • B0B0
    Így van. Nem vették le, csak áttették más frekire.

Mellesleg tegnap streamen néztem a Fulham meccset (Gerának grat.). A stream olyan szép minőségű volt, mintha egy igazi TV-adást néztem volna (rá volt kötve a gép a TV-re), úgyhogy lassan már hidegen hagy a TV. persze a magyar kommentár néha nem rossz (kivéve, ha ilyen Lédererek vannak).

CSZKA valóban verhetőbb, mint egy Barca/MUFC kategória, de itt már nem lesz könnyű meccs.
  • Gabe18
    Biztos kivették?Pár napja volt valami kavarás náluk és átrakták a Sport1-2-t máshová.Csak be kell állítani a tv-n.
  • antijuve
    Utálom a Digit.Én úgy vok vele h Sport1-2 inkább, mint hogy Digi.
  • Bercy #6578
    Nincs is jobb annál, mint a digi sport. Nálunk most kivették a csomagból a sport1, sport2-őt de észre se vettem. Engem érdekel a BL és a bundesliga, ezeket meg nyomják a digin :)
  • king82
    Hát én max. a CSKA-t tudnám verhető ellenfélnek elképzelni. De csak egyet kell aludni és holnap majd kiderül.
    (Lassan csak páran maradunk akik mindig hozzá szolnak a témákhoz.)
    Kis magán jellegű: végre beköltöztünk és a Digi is a lakásban van úgy hogy most már nem csak a neten van Bundesliga hanem a TV-ben is nézhetem. Éljen a német bajnokság!!!
  • antijuve
    Miért nem?Úgy tom itt már nincs ilyen összeférhetetlenség.
    Névre az alábbiak közül lenne jó: Lyon,Bourdeaux,CSKA. De ellenük is nagyon nehéz lenne.
  • B0B0
    Végre télleg reggel! :)

Hát igen, itt már nincs könnyű ellenfél, talán egyedül a Bordeaux lóg ki a sorból, mégegyszer nem vernének meg. De azt hiszem velük nem kerülhetünk össze.
  • king82
    Jó reggelt!

Hát a franc se tudja ki lenne jó a sorsoláson, de egy biztos, hogy most már nagyon nehéz lesz.
    Várjuk a sorsolást és bízzunk a legjobbakba.
  • SzocsA
    van egy olyan érzésem hogy visszavághatunk a tavalyi bl ért! már ha tudunk!
  • antijuve
    Végül is igaz, de akkor is naa :)).
  • B0B0
    Inter? Simán. Idén eddig szeressük az olasz túrákat :)
  • antijuve
    Pénteken BL sorsolás.Újabb két csapat ismert: Inter és CSKA - utóbbival kiegyeznék, előbbivel több szempontból sem :)
  • antijuve
    Nehezen ment.Néha mintha bealudna a csapat az ilyen ellenfelek ellen, aztán kaparhatnak, hogy meg tudják nyerni a meccset.
  • B0B0
    Na bazz, ezt kibrusztoltuk, csak tudnám mi a faszt csináltunk az első félidőben???
  • djemba-djemba
    Sporting=Fiorentina...hááát sztem abszolút nincsenek egy súlycsoportban. A Fiorentina alapból erősebb, másrészt taktikailag meg sokkal kifinomultabb, mint a Sporting. A német csapatoknak mindig kedveznek a portugál csapatok, mert a portugálok nem taktikáznak --> nyílt sisakkal előre...Ellenben az olaszok nagyon nagy taktikusok és rendkívül kellemetlen ellenfél. Lásd, hogy kivették a két wingerünket a játékból Münchenben... Sokkal okosabb csapat a Fiorentina.

Lehetne onnan pár embert áthozni. Én a vBommelt simán odaadnám a Montolivoért. A Jovetics is nagyon ügyes és csak 20 éves...(!)
  • king82
    Jó reggelt!

Na ebben teljesen egyet értünk. De most tekintsünk a jövőbe és készüljünk a hétvégi bajnokira.
  • B0B0
    Pont ezt mondom, hogy a Fiorentina kb. Sporting (kösz a jav.) szintű csapat, de nem lett volna garancia a későbbi továbbjutásra az sem, ha a firenzét szarrá verjük.
  • Mor3llo
    Múltkor is dobtak 87 pontot a teniszlabdával a 3. negyedben
  • Bercy #6563
    Angol, angol egyre megy
  • Mor3llo
    Sporting...:)
  • king82
    Jó reggelt!

Na azt ne mond, hogy a Benfica összehasonlítható a Barcelonával. Ott meg minket aláztak szarrá. De lehetett volna kisebb is a különbség, ha jobb akkor a csapatunk. Szóval a Fiorentina most borsot tört a visszavágón az orrunk alá. Ez már jelzés értékű, hogy ha most majd egy erősebb bajnokságból kapunk ellenfelet akkor a távozás hímes mezejére léphetünk.
    De remélem szerencsénk lesz és menetelünk tovább.
  • B0B0
    Sokat értünk azzal, hogy tavaly szarrá vertük a Benficát. Aztán...
  • hedonist
    zsaf
  • djemba-djemba
    Nem kell kongatni a vészharangot... kicsit túlforgod ezt az egészet. (sztem...)

A védelem ebben a formában viszont vékony....tény. Mindezek ellenére respect ALABA! Ügyes!
  • antijuve
    Mindenképp javulni kell, de tavaly rekordkülönbséggel jutottunk tovább, és nem számított semmit.Ez a Fiorentina azért mégis csoportelső lett, nem olyan gyenge csapat.Mondjuk én sima továbbjutást tippeltem (de akkor mi is csúcsformában voltunk).
  • king82
    Jó reggelt!

Én csak annyiba kommentálnám a dolgot, hogy kikaptunk és az idegenben lőtt gólok segítettek. Egy kicsit komolyabb ellenfél és sehol se vagyunk. Valamit sürgősen csinálni kell ezzel a csapattal mert így nem lesz meg a következő kör.
    Na mindegy, most meg őrülni kell annak, hogy ez sikerült!
  • hedonist
    szép volt, Robben faszentos kár,h elengedtük anno, amúgy remélem nekünk is sikerül fordítani jövőhéten.
  • OPM
    kikaptunk, van keresnivalónk a bl-ben és a bajnokság sem úszott el!