14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6513 Nem csak a napi első hozzá szólásomat mindig így indítom. Tudod illik köszönni mikor valahova belépsz először. -
#6512 Na azért ne túlozzunk! Volt már jobb kapusunk is. -
#6511 Buttal mi a baj? Az egyik legbiztosabb pontunk mostanában.. -
#6510 Lol, ez jó volt :)) -
#6509 te mindig épp felkelés után írsz ide?:D -
#6508 Jó reggelt!
Már nagyon szeretném ha Butt helyet egy sokkal megbízhatóbb kapus jönne a Bayernhez. De tegnap esti meccs után tudatosult bennem, hogy a Stuttgártnak létfontosságú lenne lecserélni Lehmannt. Hát amit ő művel az kabaré! -
#6507 thx Bréma. :))
Nürnbergben nyerni kellett volna :S.Kicsit gödörben megint a csapat. -
#6506 Jó reggelt!
Köszönjük meg Brémai barátainknak, hogy a 90+2 percben kiegyenlítetek és nem engedték, hogy a Leverkusen nem bírt meglépni. -
#6505 Nem elkezdődött, folytatódik :( -
SzocsA #6504 hát gomes elbaszott 2 gólt minimum!
és müller a végén ha átveszi jól!
-
#6503 Nürnberg-Bayern München 1-1
-
#6502 Jó reggelt!
Na ez sajna nem jött össze. Csak egy X sikeredett. Lehet elkezdődött a hullám völgyünk? Remélem ez nem torpantja meg a csapatott és újra lendületbe jönnek a BL visszavágóra. -
#6501 gyenge... -
#6500 holnap nem játszik Ribéry sérülés miatt. -
#6499 Emlékezz vissza a csapat utsó két BL döntőjére. Végig vertük Európát (ráadásul magabiztosan) és a döntőben mind a Manchester mind a Valencia antifocit játszott. Egyikük ellen sem parádéztunk és a dolog fonákja, hogy pont azt a döntőt vesztettük el, ahol tulajdonképp jól is játszottunk. -
#6498 Nem az a fajta hajcsár, mint amilyen Effe volt. A mai mezőnyben mondjuk már kevés ilyen játékos van, mert mindenhol összekülönbözik az edzővel. Ilyen pl. ma Veron (már ő sem fiatal), Gerrard, Rigobert Song, de ezek közül Gerrard említhető egyedül egy lapon tudás szempontjából Effével. Van Bommel a maga módján karizmatikus tud lenni (a PSV-ben nekem nagyon tetszett, ahogy tüzelte a csapatot), de nincs olyan technikai tudása, hogy akkora tiszteletet vívjon ki, ami egy Bayern szintű csapatnál elég. -
#6497 -
neménvoltam #6496 Schweinsteiger szerintem megfelelhet majd a célnak, bár nem olyan mentalitású mint mondjuk Oli vagy épp Effenberg. A többiek már most is tisztelik őt és a jelenlegi posztján sokkal jobb teljesítményt nyújt mint korábban, ráadásul ízig-vérig Bayernes. -
#6495 Na azért amit te írsz és amit tegnap mutattak aközött nagy különbség van. Tegnap én úgy mondanám nem tűz volt hanem egy értelmetlen, fejetlen folyamatos előre rohanás.
Hát hogy a csapat mit tud kihozni magából a következő fordulókban az majd kiderül. De egy biztos Gaal bácsinak jó lesz rendet rakni a játékosok fejében. Egy biztos tisztázni kell mikor mit kell játszani és azt viszont Bayernes mentalitással. Sajna nagy igazság, hogy nincs egy olyan vezér a csapatban mint Oli, aki hátulról irányította a csapatott és átlátta a pályát. Ha pedig kellet ő segített kinek mit kell csinálnia. Na de majd csak kerekedik megint egy ilyen ember a csapatba. -
#6494 helló,
meg fogsz lepődni, amit mondok, de szerintem igenis van tűz a csapatban és sajnos néha túl sok is, és eszetlenül megyünk előre...lásd tegnap...
Én tegnap igenis örültem volna egy "tűz" nélküli- talán kicsi lassabb, türelmesebb Bayern-nek, ami inkább ritmusváltásokkal játsza végig a meccset és nem egy ritmusban rohan,mint egy őrült. Keresztpasszokkal, több oldalváltással kellett volna kicsit megmozgatni és megbontani az olaszokat, mert azok nagyon jól védekeztek, és igen, 2-2 emberrel támadták a 2 wingerünket. Ívelgettünk, rohantunk ész nélkül. Van Gaal mintha ötvözné Hitzfeld-et és Klinsmann-t. HItzfeldes tudatosság és meccs-kontroll és Klinsmann-os lendület.
Szerintem van tűz, akarás, de lassan ki kellene kapnunk, hogy még időben meg tudjunk újulni (levegőhöz jussunk). Ez a lendület év végéig nem fog kitartani.
(Szerintem) -
#6493 Jól beszél! :) -
#6492 Nem ezzel fog;)
Firenzében reméljük láthatunk a Fio-tól valami focira hasonlító dolgot is. Felállt védelem ellen évek óta nem tudunk mit kezdeni, de ha kicsit kinyílik 1-2 csapat, nem kegyelmezünk, soha! Ez fog történni a visszavágón is! -
#6491 Jó reggelt!
Mint a német kupán is elmondtam nem igazán volt tűz a csapatban ti meg itt hőbörögtetek, hogy majd a Bl-re felpörögnek. Hát ha ez nem izgatja az embert akkor nem tudom mi. Valami hiányzik ebből a csapatból amit Hitzfeld feltudott ébreszteni.
Na mindegy hál isten behúztuk ezt a csapat készülhet a visszavágóra. Most pedig várjuk a hétvégi fordulót a Nürnberghez utazunk ott a szokásos elvárás van, hogy hozzuk haza a 3 pontot. -
barcames #6490 ha ezzel jut tovább a bayern.... -
#6489 Ez tényleg az volt.Hogy nem vette észre ezt a partjelző??Na remélem nem ezen fog múlni -
SzocsA #6488 most hogy így mondod igen!
kahnnal véget ért egy korszak én nem látom azt a tűzet a csapatban mint oli idején!
vagy csak egyszerűen meg vannak bundázva a meccsek! rengeteg sportfogadás
a tegnapi milan meccsen a védő fel sem ugrott rooneyval még sorolhatnám! -
#6487 mmint hogy a Barca ellen, nem?
az csúnya volt, de azóta eltelt már 1 év, ráadásul egy katasztrófális védelemmel kellett kiállni.Mindegy, ebből a párharcból még sok minden lehet, a visszavágón is lehet bizonyítani.
Mellesleg ha már múlt év: tavaly a Sportingot tönkrevágtuk szó szerint, és mire mentünk vele?Semmire.Köv.körben minket vertek tönkre.Most tovább kell jutni, aztán kész, persze jó lenne, ha úgy menne minden majd, mint a Juve ellen.Én egy kicsit ebben is bíztam, mert a Fiorentina..hát enyhén szólva sincs jó formában, a Bayern meg épp ellenkezőleg.Még se ez történt.Talán majd felébrednek a játékosok is, hogy nem csak a mezeket kell kivinni a pályára. -
SzocsA #6486 ha ryberire 2-3 ember jut akkor van 2 szabad emberünk! és ha robbent is nézzük akkor 4 szabad emberünk van! -
#6485 van Bommel-t én se erőltetném, mert nagyon sok labdát elszór, hiába szerez akár sokat.Oda lassan utánpótlás kéne. -
SzocsA #6484 és az amikor tavalyi blszezonban a madrid ellen úgy játszottak hogy az összes bayern játékos bent volt a saját 16 osán belül!
kicsit olyan érésem támadt mintha egy magyar csapatot látnék! -
#6483 kibaszott gyengék voltunk... A 2 belső védőnk akarta szervezni a játékot, vBommelt még mindig semmibe se nézem...mehetne már lassan, alig tud menni...nemhogy futni...
Firenzében remélem megszopatjuk Gobbiékat. Ha rúgunk kint egy gólt, (márpedig 1-et minimum) akkor továbbmegyünk! -
#6482 gondolom -
#6481 ezt most gondoltam ebből a meccsből levontad?! -
#6480 Majd meglátjuk, ez az eredmény csalódás, remélem a visszavágón bizonyítja a Bayern, hogy ha továbbmegy, akkor az megérdemelt lesz. -
SzocsA #6479 ryberinek igaza van! jelenleg a bayern nincs azon a szinten hogy nemzetközi kupát nyerjen! -
#6478 Azt írják kib*szott nagy lesgól volt...ez mondjuk nem jó. -
#6477 Góól!!2-1!!!! -
#6476 Hát ez nem, amire számítottunk...azért jó lenne nyerni. -
SzocsA #6475 kikapunk! -
#6474 Kurva digó foci. De rühellem! Remélem most már átszakad a gát!