14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • king82
    Nem csak a napi első hozzá szólásomat mindig így indítom. Tudod illik köszönni mikor valahova belépsz először.
  • king82
    Na azért ne túlozzunk! Volt már jobb kapusunk is.
  • Mor3llo
    Buttal mi a baj? Az egyik legbiztosabb pontunk mostanában..
  • antijuve
    Lol, ez jó volt :))
  • hedonist
    te mindig épp felkelés után írsz ide?:D
  • king82
    Jó reggelt!

Már nagyon szeretném ha Butt helyet egy sokkal megbízhatóbb kapus jönne a Bayernhez. De tegnap esti meccs után tudatosult bennem, hogy a Stuttgártnak létfontosságú lenne lecserélni Lehmannt. Hát amit ő művel az kabaré!
  • antijuve
    thx Bréma. :))

Nürnbergben nyerni kellett volna :S.Kicsit gödörben megint a csapat.
  • king82
    Jó reggelt!

Köszönjük meg Brémai barátainknak, hogy a 90+2 percben kiegyenlítetek és nem engedték, hogy a Leverkusen nem bírt meglépni.
  • kispeki
    Nem elkezdődött, folytatódik :(
  • SzocsA
    hát gomes elbaszott 2 gólt minimum!
    és müller a végén ha átveszi jól!
  • banok
    Nürnberg-Bayern München 1-1
  • king82
    Jó reggelt!

Na ez sajna nem jött össze. Csak egy X sikeredett. Lehet elkezdődött a hullám völgyünk? Remélem ez nem torpantja meg a csapatott és újra lendületbe jönnek a BL visszavágóra.
  • Mor3llo
    gyenge...
  • banok
    holnap nem játszik Ribéry sérülés miatt.
  • B0B0
    Emlékezz vissza a csapat utsó két BL döntőjére. Végig vertük Európát (ráadásul magabiztosan) és a döntőben mind a Manchester mind a Valencia antifocit játszott. Egyikük ellen sem parádéztunk és a dolog fonákja, hogy pont azt a döntőt vesztettük el, ahol tulajdonképp jól is játszottunk.
  • B0B0
    Nem az a fajta hajcsár, mint amilyen Effe volt. A mai mezőnyben mondjuk már kevés ilyen játékos van, mert mindenhol összekülönbözik az edzővel. Ilyen pl. ma Veron (már ő sem fiatal), Gerrard, Rigobert Song, de ezek közül Gerrard említhető egyedül egy lapon tudás szempontjából Effével. Van Bommel a maga módján karizmatikus tud lenni (a PSV-ben nekem nagyon tetszett, ahogy tüzelte a csapatot), de nincs olyan technikai tudása, hogy akkora tiszteletet vívjon ki, ami egy Bayern szintű csapatnál elég.
  • Mor3llo
  • neménvoltam
    Schweinsteiger szerintem megfelelhet majd a célnak, bár nem olyan mentalitású mint mondjuk Oli vagy épp Effenberg. A többiek már most is tisztelik őt és a jelenlegi posztján sokkal jobb teljesítményt nyújt mint korábban, ráadásul ízig-vérig Bayernes.
  • king82
    Na azért amit te írsz és amit tegnap mutattak aközött nagy különbség van. Tegnap én úgy mondanám nem tűz volt hanem egy értelmetlen, fejetlen folyamatos előre rohanás.
    Hát hogy a csapat mit tud kihozni magából a következő fordulókban az majd kiderül. De egy biztos Gaal bácsinak jó lesz rendet rakni a játékosok fejében. Egy biztos tisztázni kell mikor mit kell játszani és azt viszont Bayernes mentalitással. Sajna nagy igazság, hogy nincs egy olyan vezér a csapatban mint Oli, aki hátulról irányította a csapatott és átlátta a pályát. Ha pedig kellet ő segített kinek mit kell csinálnia. Na de majd csak kerekedik megint egy ilyen ember a csapatba.
  • djemba-djemba
    helló,
    meg fogsz lepődni, amit mondok, de szerintem igenis van tűz a csapatban és sajnos néha túl sok is, és eszetlenül megyünk előre...lásd tegnap...

Én tegnap igenis örültem volna egy "tűz" nélküli- talán kicsi lassabb, türelmesebb Bayern-nek, ami inkább ritmusváltásokkal játsza végig a meccset és nem egy ritmusban rohan,mint egy őrült. Keresztpasszokkal, több oldalváltással kellett volna kicsit megmozgatni és megbontani az olaszokat, mert azok nagyon jól védekeztek, és igen, 2-2 emberrel támadták a 2 wingerünket. Ívelgettünk, rohantunk ész nélkül. Van Gaal mintha ötvözné Hitzfeld-et és Klinsmann-t. HItzfeldes tudatosság és meccs-kontroll és Klinsmann-os lendület.

Szerintem van tűz, akarás, de lassan ki kellene kapnunk, hogy még időben meg tudjunk újulni (levegőhöz jussunk). Ez a lendület év végéig nem fog kitartani.

(Szerintem)
  • djemba-djemba
    Jól beszél! :)
  • Mor3llo
    Nem ezzel fog;)
    Firenzében reméljük láthatunk a Fio-tól valami focira hasonlító dolgot is. Felállt védelem ellen évek óta nem tudunk mit kezdeni, de ha kicsit kinyílik 1-2 csapat, nem kegyelmezünk, soha! Ez fog történni a visszavágón is!
  • king82
    Jó reggelt!

Mint a német kupán is elmondtam nem igazán volt tűz a csapatban ti meg itt hőbörögtetek, hogy majd a Bl-re felpörögnek. Hát ha ez nem izgatja az embert akkor nem tudom mi. Valami hiányzik ebből a csapatból amit Hitzfeld feltudott ébreszteni.
    Na mindegy hál isten behúztuk ezt a csapat készülhet a visszavágóra. Most pedig várjuk a hétvégi fordulót a Nürnberghez utazunk ott a szokásos elvárás van, hogy hozzuk haza a 3 pontot.
  • barcames
    ha ezzel jut tovább a bayern....
  • antijuve
    Ez tényleg az volt.Hogy nem vette észre ezt a partjelző??Na remélem nem ezen fog múlni
  • SzocsA
    most hogy így mondod igen!

kahnnal véget ért egy korszak én nem látom azt a tűzet a csapatban mint oli idején!

vagy csak egyszerűen meg vannak bundázva a meccsek! rengeteg sportfogadás
    a tegnapi milan meccsen a védő fel sem ugrott rooneyval még sorolhatnám!
  • antijuve
    mmint hogy a Barca ellen, nem?

az csúnya volt, de azóta eltelt már 1 év, ráadásul egy katasztrófális védelemmel kellett kiállni.Mindegy, ebből a párharcból még sok minden lehet, a visszavágón is lehet bizonyítani.

Mellesleg ha már múlt év: tavaly a Sportingot tönkrevágtuk szó szerint, és mire mentünk vele?Semmire.Köv.körben minket vertek tönkre.Most tovább kell jutni, aztán kész, persze jó lenne, ha úgy menne minden majd, mint a Juve ellen.Én egy kicsit ebben is bíztam, mert a Fiorentina..hát enyhén szólva sincs jó formában, a Bayern meg épp ellenkezőleg.Még se ez történt.Talán majd felébrednek a játékosok is, hogy nem csak a mezeket kell kivinni a pályára.
  • SzocsA
    ha ryberire 2-3 ember jut akkor van 2 szabad emberünk! és ha robbent is nézzük akkor 4 szabad emberünk van!
  • antijuve
    van Bommel-t én se erőltetném, mert nagyon sok labdát elszór, hiába szerez akár sokat.Oda lassan utánpótlás kéne.
  • SzocsA
    és az amikor tavalyi blszezonban a madrid ellen úgy játszottak hogy az összes bayern játékos bent volt a saját 16 osán belül!
    kicsit olyan érésem támadt mintha egy magyar csapatot látnék!
  • djemba-djemba
    kibaszott gyengék voltunk... A 2 belső védőnk akarta szervezni a játékot, vBommelt még mindig semmibe se nézem...mehetne már lassan, alig tud menni...nemhogy futni...
    Firenzében remélem megszopatjuk Gobbiékat. Ha rúgunk kint egy gólt, (márpedig 1-et minimum) akkor továbbmegyünk!
  • djemba-djemba
    gondolom
  • djemba-djemba
    ezt most gondoltam ebből a meccsből levontad?!
  • antijuve
    Majd meglátjuk, ez az eredmény csalódás, remélem a visszavágón bizonyítja a Bayern, hogy ha továbbmegy, akkor az megérdemelt lesz.
  • SzocsA
    ryberinek igaza van! jelenleg a bayern nincs azon a szinten hogy nemzetközi kupát nyerjen!
  • antijuve
    Azt írják kib*szott nagy lesgól volt...ez mondjuk nem jó.
  • antijuve
    Góól!!2-1!!!!
  • antijuve
    Hát ez nem, amire számítottunk...azért jó lenne nyerni.
  • SzocsA
    kikapunk!
  • B0B0
    Kurva digó foci. De rühellem! Remélem most már átszakad a gát!