14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    hazai pályán illene
  • Fabio Capello
    gyerünk gyerekek, egy gólt minimum elvárok tőletek!
  • antijuve
    Ilyen nincs...hogy lehet ilyen gólt kapni????????
  • antijuve
    Na akkor nézzük!Hajrá Bayern!!! :)
  • Magic Boy
    A KEZDŐCSAPATOK
    BAYERN MÜNCHEN (német)–MANCHESTER UNITED (angol)
    BAYERN MÜNCHEN: Butt – Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber – Hamit Altintop, Van Bommel, Pranjic, Ribéry – Müller, Olic.

MANCHESTER UNITED: Van der Sar – G. Neville, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Scholes – Fletcher, Pak Dzsi Szung, Nani – Rooney.
  • antijuve
    Robben nem lesz...
  • minimize
    hiába vagyok PL-fan, ma este Hajrá Bayern!
  • Mor3llo
    Talán annyit, hogy hajrá Bayern, és basszuk szét a tehenészeket:D
  • king82
    Jó reggelt!

Na én már nem is merek semmit hozzá fűzni ezekhez a magasröptű dumákhoz!
  • antijuve
    Legyen igazatok!
  • Bercy #6623
    Meg mi is azért tőlük, de ma elverjük őket, nem kérdés :)
  • B0B0
    A Fiorentina ellen mindenki arról kiabált, hogy a Bayern micsoda formában van, a Fio meg leszállóágban, aztán mégsem lett olyan sima, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy tökmindegy mi van épp a bajnokságban, ráadásul a MU tart tőlünk.
  • djemba-djemba
    Meister der Schmerzen...
  • Mor3llo
    viiiiiier minuten meisteeeeeeeeer:DDD
  • Bercy #6619
    Csak egy hatalmas "lendületváltás" jelenthet jó eredményt az Mu ellen.
    Ha ilyen szintem játszunk tovább akkor meg hatalmas zakó...
    Én bizakodok, remélem nem hiába. Holnap este sok minden eldől.
  • OPM
    A Schalke bajnok lesz, nem kérdés... Meister der Herzen!
  • djemba-djemba
    így van, ha olyan formában lennénk, mint a juve elleni meccs után...hát akkor megmondom őszintén csakis 1 csapat ellen félteném a csapatot, és az nem a manu, hanem a barca... :) pedig akkor ribery is sérült volt és robben sem játszott... Attól a formától fényévekre vagyunk...sajnos

• antijuve
    Én is tartok tőle, hogy a továbbjutás már kedden el fog dőlni.És nem a Bayern javára.Volt egy nagyon jó periódusa a csapatnak a Juve meccs után, de aztán megint erős visszaesés, most meg lassan ott tartunk, mint szezon elején.
    Az igazolások se nagyon jöttek be, leszámítva Robbent.Se Pranjic, se Braafheid se Tymoschuk nem nyújt valami kiemelkedőt.Persze túl sokszor nem is játszanak, de ez se lehet véletlen.
    Ami a bajnokságot illeti: furcsa lenne, ha a Schalke megelőzné a Bayernt (amire van esély), mert a kupameccs alapján...hát hogy is mondjam...elég gyengék voltak.Persze az csak 1 meccs
  • djemba-djemba
    ha az MU ellen kinyalunk olyan csúnyán, mint tavaly a barca ellen, akkor sajnos azt kell mondjam, h semmit nem fejlődtünk tavalyhoz képest... :( a bajnokságot nagyon könnyen elbveszíthetjük a schalke ellen, mert azok rohadtul nincsenek leterhelve, mivel nemzetközi porondon nincsenek ott, kupadöntőt nem kell játszaniuk és sztem gyengébb csapatokkal játszanak az elkövetkező fordulókban, mint a bayern. Gelsenkirchenben pedig tuti, hogy nem fogunk nyerni :( játszunk egy x-et és marad az Abstand a Schalkehoz... ne így legyen!

Most is fenntartom azt a véleményem, hogy ez a keret vékony...egyszerűen nem tudtunk egy zé robertot és egy lúcio-t pótolni:
    - nincs klasszis belső védőnk többé
    - nincs egy olyan mozgékony kreatív belső kp-unk, mint zé...
    - schweini nagyon jól játszik a posztján, de mellé, ill. inkább elé kellene egy diego szintű irányító.
    - idehozott vG is ilyen holland sztárokat,de ezek harmatosak a bundesliga-ban...Braafheid, Pranjic...vékony...
    - ha nem lenne Robben és Ribery, a Bayern egy szürke középcsapat lenne, nem több

Na jó nem negatívoskodok és panaszkodok tovább!

Hajrá Bayern!
  • Bercy #6614
    Hát ha az MU ellen is úgy játszunk mint ma a stuttgart ellen akkor azt hiszem csúnyán kitömnek.
    Én még bízok a csapatban és remélem, hogy most jön egy olyan feltámadás mint annó a juve ellen.
  • king82
    Jó reggelt! (Legyen min rágódni a szokásos emberkéknek)

Na látom mindenkinek elakadt a lélegzete, de én most megtöröm a csendet. Igen mindenki jól látta sikerült kikapnunk 1:2-re hazai pályán. Most pedig vissza csúsztunk a második helyre, mert a Schalke eddig 2:0-ra vezet. Hát remélem ez nem azt mutatja, hogy fog elúszni a bajnokság.
    De az biztos ez a teljesítmény kevés lesz. Most egy kicsit a jövőbe is tekintek így kimerem jelenteni a csapatot jövőre fel kel tölteni játékosokkal és egy kicsikét át is kell majd szervezni. Na de ez még olyan messze van, hogy nem sokára itt is lesz.
    Gyűjtsünk valahonnan pozitív energiát és várjuk optimistán a BL-t. Bár én ezt a mérkőzést is így vártam. Bár kitudja jön az MU és megalázzuk őket az első meccsen. (Bár azért ezt kötve hiszem.)

Szóval zárásként: Hajrá bőrgatyasók!!!
  • antijuve
    Uccsó mondat rlz :DD

Nehéz a Schalke ellen játszani, de szerintem megvoltak a lehetőségek, hogy már a rendes játékidőben gólt v gólokat lőjön a Bayern, csak kihagytuk őket.Robben gólja fantasztikus volt, ahogy elment a szélen.
  • king82
    Jó reggelt!

Na csak annyi, hogy a tegnapi mérkőzésen megmutatkozott, hogy egy stabil védelmet nem igazán tudunk feltörni. Na de nyertünk és most ez a fontos. De, hogy megint a Robben bácsi húzott ki minket a szarból. Valamit csinálnunk kell mert így nem lesz meg a bajnokság a BL tovább jutás meg csak nagyon távoli állom marad.
    Viszont a Schalke mennyire nem akart focizni az hihetetlen. Nem is értem meg Magath, hogy bírta így kiengedni ezt a csapatot a pályára.

Most viszont koncentráljunk a hétvégi fordulóra ahol Stuttgart látogat hozzánk. Jó lenne ha hozná Lehmann azt a szokásos szerencsétlen formáját, így megkönnyítőné a 3 pont begyüstéjét.
  • djemba-djemba
    Hja...kegyetlen favágó csapat amúgy...
    Kaphattak volna még...
  • antijuve
    Szerintem a Schalke olcsón megúszta ezt a meccset.
  • djemba-djemba
    Győzelem!!! Robben...
  • antijuve
    ez a Schalke elég vicces.Hazai pályán ezt játszani...
  • antijuve
    Azért a BL-t se kéne feladni, ha már továbbmentünk a Firenze ellen
  • king82
    Jó reggelt!

Na most kell felkötni a gatyánkat a következő 3 fordulót hozni kell a bajnokságban. Ja és jó lenne ha a Schalke és a Leverkusen nem bírna egymással egy kellemes X minket hajtana előre. De hát legyünk őszinték csak Robbenre nem lehet építeni egy csapatot és most nincs más húzó emberünk. Felmerül a kérdés is, hogy a BL mennyi energiát szipkáz el a bajnokságtól. Most a csapat ellen beszélek, de ha kikapnánk az első meccsen akkor talán a bajnokságra figyelnének jobban.
    A Herthának meg nagy gratula végre úgy fociztak ahogy illik.
  • B0B0
    Jaja, este odanéztem 0:2-nél. Érdekes.
  • antijuve
    Tudom, minket nem érinti, de azért nem semmi:
    Wolfsburg-Hertha 1-5
  • Bercy #6602
    szopóág...
  • antijuve
    Hát szerencsén volt ezzel a fordulóval, mert senki nem tudott nyerni aki megelőzhetett volna minket.
  • B0B0
    Stuttgart Schalke Leverkusen a további fordulók ellenfelei. Most fog eldőlni. Kurva nehéz trió.
  • king82
    Jó reggelt!

Sajna MU de kitudja lehet tovább jutunk. A mai forduló meg valami siralom volt. De menet közben 2:0-ra vezet a Dortmund. Ez legalább jó hír.
  • Bercy #6598
    Ebben igazad van. Nem tudom miért kell egy 16-17 éves gyereket erőltetni ennyire...
  • Bercy #6597
    Jaaa kössz az infót akkor lehet csak be kell hangolnom :D
  • Gabe18
    Jobban köszönhető ez Van Gaal-nak,aki ezt a szerencsétlen Alaba-t,aki nem védő,szélső védőként játszatja meccsek óta.Most kijött az eredménye...
  • Gabe18
    Viszont aki eddig normál digi-s volt az automatikusan Digi+ -os lesz.Tehát ha te nem kéred külön hogy sima Digi-s legyél (mivel az egy olcsóbb csomag lesz),akkor ugyanúgy meg kéne legyen.
  • antijuve
    Hát ez remek, sikerült elcseszni ezt a mecset.