Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
😄DDDDD

ups and downs

B0B0
Hát ez kurva nagy! 😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Jaaj, cegény Milan, UEFA kupa maradt nekik <#vigyor1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Legutóbb úgy hallottam, hogy Frey a Milanba megy.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0

Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Ez ugyanaz az eset, mint anno Váczi Zoli volt itthon. EGy edzõ sem tudta betörni az egóját, mégis a 90-es évek második felének egyik legjobb magyar focistája lett! Hogy kibírhatatlan? Na és? Nem azért kell szeretni és elismerni, hogy milyen haver tud lenni, hanem hogy a pályán mit csinál. És aki kétszer egymás után a világ legjobb kapusa volt, annál nem kérdés. Egy ilyen seggfej újságírónak én azt mondanám, hogy:
"Figyu! Azt hallottam a sógorodtól, hogy te egy irtó nagy gennyláda vagy! Akkor biztos a cikkeid is rakás szarok."
Kb. ennyi a konklúzió benne <#levele>

Amiért az évben megkapta a Fair-Play dijat!!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

antijuve
nekem sem volt ellenszenves.az rendben van h nem egy könnyû eset,de a pályán sztem megalkuvást nemtûrõ sportember.Amúgy azt meg ilyenkor persze nem jegyzik meg,hogy a 2001-es finálé után õ ment oda Canizares-t vigasztalni,mert õ tudta hogy milyen érzés peches/szerencsétlen körülmények között elbukni egy ekkora trófeát.Dehát mindegy,számomra így is-úgy is a focitörténelem legnagyobb kapusai közé tartozik

ups and downs

Taranov
Nagy marhaság. Biztos okosnak hiszi magát az író.
Szerintem egyáltalán nem ellenszenves figura Kahn, ráadásul nem is igazságtalan, az sunyi módon szabálytalankodó focisták az ellenszenvesek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
ez kurva jó😄D

ups and downs

France men
Mocskok ....... 😞😞😞😞😞
GYÖNYÖRÛ SZÁM!!!!!! DANKE WILLY!!!!

München ist ROT!!!

antijuve
B0B0

antijuve
mennyivel nagyobb kapus mint ez a Lehmann...VB-n is õt kellett volna védetni

ups and downs

antijuve
Köszönjük Oli!A neved örökre egybeforrt a Bayernéval!
Hitzfeldnek pedig sok sikert a svájciakkal,és persze sok köszönet az idei három trófeáért is!

ups and downs

B0B0

sry

<#sir><#sir><#sir>

Mor3llo
De gyönyörû pillanatok voltak.Úgy érzem magam, mint mikor Schumi visszavonult.Bár még rosszabbul. DANKE OLLI!!!
UND DANKE HERR GENERAL!!!

B0B0
Sajna nem 😞(

B0B0
Kapott gól nélkül (remélem)

Mellesleg Toni már 3-nál jár!!! 😊 Végre sikerült neki!

Mor3llo
eltalálta, ahogy illik 😄
közben már csak 45 perc, és Ollinak végetér pályafutása<#wow1><#szomoru1><#rinya><#rinya>

B0B0
Huhh basszus, Ribéry mekkora gól lõtt

B0B0

France men
<#worship><#worship>

München ist ROT!!!

France men
<#worship><#worship>

München ist ROT!!!

France men
Szomorú napra virradtunk <#shakehead><#sir><#shakehead>
<#worship><#worship>

München ist ROT!!!

Mor3llo
De sajnos marad 2012-ig 😊

B0B0

France men
...
Luzerek...

München ist ROT!!!

antijuve

ups and downs

kiskahn

ez egy BAYERNES oldal ha akarod látogass be!

http://www.fc-bayern.cwi.hu/

Taranov
Most idén nagyon jó volt ez a Zenit, megérdemelték szerintem.

Bercy
A Zenit nyerte meg az Uefa kupa döntõt 2-0 ra a Rangers-szel szemben.
Legalább ha minket elvertek a döntõt is behúzták.
B0B0
😄DDD

France men
Premier líg színvonalát tükrözi... 😄😄😄😄😄😄😄😄😄:

München ist ROT!!!

5w0rdf15h
jah Blackburn legjobb játékosa volt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

antijuve
úgy látszik csak nálunk nem ment neki😛

ups and downs

B0B0
Na én ezt a Sosát küldeném el.

Egyébként múltkor néztem az angol gólövõlistát és nem akartam hinni a szememnek: Santa Cruz 19 gólos.

Taranov
Azért 7 gól nem rossz Schlautól.

Taranov
Hát Sosa baromi drága volt, Schlaudraff legalább csak egymillióba került.

B0B0
Tudod az a legjobb, hogy majd õsszel a Hannover meccsen szét fog szopatni minket (már elõre látom)

antijuve
Jól kics*sztek Schlauval sajna.7-8 meccsen csereként bizonyítani nem könnyû,sokkal többet érdemelt volna.Amúgy a Bayern néha elkövet igazolási bakikat,akármennyire is vigyáznak a pénztárcára:ott volt a drága Vahid Hashemian (vagy hogy kell írni),akinek volt egy jobb szezonja asszem a Bochumban,aztán már meg is vettük.Vagy Ali Karimi sztem nem éppen Bayern szintû spíler.Most több ember hirtelen nem jut eszembe,de Schlaut nem becsülték meg eléggé.Kívánom neki h Hannoverben bizonyítson a Bayern vezetõségének is

ups and downs

Megy a svájciakhoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Az utóbbi évek legnagyobb bakiját követtük ezzel el...
Bennem mindig az marad meg, amikor a kupa meccsen szétszopatott bennünket... megvettük, hogy az Aachennek ne legyen jó.. aztán ennyi.. inkább Ottl jött be idén is meg Szózá csereként mint õ.... De õ is csak azért lett becserélve mert hamár 10 milliot kidobtunk érte akkor, de padozzon!

München ist ROT!!!

Taranov
Egyébként Hitzfeldrõl lehet már biztosat tudni? Megy a svájci válogatotthoz vagy befejezi?

Taranov
Nem értem, miért vették meg, ha most eladják.
Lehetne fordítva is kérdezni, miért adják most el, ha már megvették.
Pedig azt nem lehet mondani, hogy nem vált be. Legfeljebb akkor játszott rosszul, amikor nem lépett pályára.

Közben 11-4 Schlaudraff és Schweinsteiger.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.