Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
na ezért kellett az a fos idegenbeli játék.

ups and downs

DasIsFuck
Na lesz-e ebbõl 4-0?XD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
na már csak 5 gól kell

pep takarodj
Juppot vissza

antijuve
pfff 😄D

ups and downs

Effe88
<#vigyor3>egyet lövünk a 85.percben
müller bekotorja 1 méterrõl majd figyeld meg

Lehet, hogy annyit készültek a kontrák ellen, hogy megfeledkeztek a pontrúgásokról.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DasIsFuck
még csak 2-t kaptunk, messze még a vége😄

Effe88
annyira tudtam😄

DanteXD

Effe88
ki bizony

2015 lehet bizonyítani pepnek

Effe88
ki bizony

2015 lehet bizonyítani pepnek

antijuve
kiestünk

ups and downs

Effe88
vége!!!!!!!!!!!!

sajnálom hogy ilyen hamar
gratula a Reálnak

😞

antijuve
de Lahm végre jobb-bekk

ups and downs

Dante-Boateng megint?😄

érdekes cikk

antijuve
vagy Heynckest 😄

ups and downs

vissza kéne igazolni Gomezt csak erre a meccsre<#idiota>

Mor3llo
srácok én már rágom a küszöböt ezerrel!
NYERNI KELL!!!
LA BESTIA NEGRA!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

1-1-re számítok

Bercy
Sajnos erzek benne igazsagot. Ma este sok minden kiderul.
Effe88
„A Bayern a meccseinek kilencven százalékát megnyeri, ez tény. A Bundesligában a labdabirtoklással megfélemlítik az ellenfeleiket, de ilyen magas szinten ez már nem jön be. A Manchester United, a Chelsea, vagy épp a Real Madrid játékosai máshogy védekeznek, ott nem mûködik ez a taktika. Ez nem kézilabda, nem lehet a tizenhatos elõtt passzolgatni. Guardiola elérte a határait a taktikájával, ráadásul Ribéry sincs csúcsformában. Miattuk beszélhetünk krízisrõl" – mondta Effenberg a goal.com-nak.

DasIsFuck
1-1 lesz és akkor egy az egybe bejön amit álmodtam😄

továbbjutásba már nem reménykedek, amilyen formába van a csapat már egy jó ideje kb csak a csoda segíthet.

Effe88
na mi lesz holnap?
mit gondoltok?

szerintem 2-1 re nyerünk de ez ugye kevés lesz
szerintem idén se lesz címvédés...<#zavart2>

Ez érdekes, kicsit kinyílik az ellenfél, picit jobban elõrefele játszanak a mieink (kevesebb fölösleges passz) és egybõl futószalagon jönnek a helyzetek, de Pep a 3. gólnál nem mondhatnám, hogy örült.

Ha szerencsénk van és Holger visszanyeri esetleg a régi formáját, lehet egy Martínez-Badstuber kettõs õsszel.

Védelmünk nincs. Dantet remélem k...a gyorsan eladjuk valakinek mert most már elegem van abból csávóból. Össze-vissza rohangál, középsõ védõ létére az oldalvonaltól kezdve mindenhol lézeng amerre éppen gondolja. Szerencsétlen Alaba húzódik helyette be amíg ez keresgéli a helyét.
Persze nem csak az õ hibája, labdavesztés után átrohan rajtunk a Werder is. Schweinsteiger-Martinez kb semmi szûrést nem végez, így esélytelen a hátsó rész is.
Bíztam benne hogy az edzõi stáb tud ezzel kezdeni valamit, de úgy tûnik semmi... Ezt látva most már én se nagyon bizakodom a keddet illetõen. Mire elöl esetleg összehozunk 1-2 gólt, kapunk is ugyanannyit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sajnos most is jönnek nagyon a kontrák

Az idegenben lõtt gól, hiányozni fog nagyon!
az emelkedése legalább jó 😄

gyenge meccs volt, de várható, hogy a Real be fog állni és egy kontra gólt belõnek...

Bayern ugyanúgy, mint a MU ellen a második meccsen bizonyítani fognak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Úgy lehet azt mondani, hogy nem kaptunk ki teszem azt 3-0-ra, ami simán benne lett volna ha ész nélkül nekik megyünk a Bernabeu-ban, csak azért hogy megfeleljünk azon szurkolói igényeknek hogy ezt a párharcot már az elsõ meccsen el kell dönteni a magunk javára.
Látom itt sokan teljesen elsiklanak afelett hogy a Real Madrid volt az ellenfél, akik ma a Bayern mellett talán a legjobb, legerõsebb kerettel rendelkezõ csapat a világon.

Mert talán Heyckes aztán motivátor volt...
Nyilvánvaló hogy ez a feladat Sammer-é.

bakkerman
Az a baj,hogy Pep nem mondható jó motivátornak...tehát õ letud tenni egy alapot,amit aztán a csapat meglovagol,jönnek az eredmények,de ha valami porszem bekerül a gépezetbe,a fejekben valami megváltozik,nem tud mit tenni,ez volt nálunk 2012 tavaszán,1 hét alatt bebuktuk a BL-t meg a bajnokságot,és nem tudott új dolgot elõhúzni. Erõs egyéniség,de nincs meg benne az a képesség,hogy harcossá tegye a játékosait,inkább tanárnak mondható.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bercy
Remelem ez a vereseg elegendo lesz ahhoz, hogy valaki rendet tegyen a fejekben. Amiota megnyertuk a bundesligat a csapat leeresztett. A lendulet elfogyott. Nagyon kene most, hogy valami felrazza a csapatot.
6unn3r
Nem fatális vereség, hanem fatális hülyeség.

Már ne haragudj, de hogy lehet azt mondani, hogy egy edzõ (jelen esetben Pep Guardiola) elégedett a csapata (jelen esetben a Bayern München) 1-0-ás vereségével? Ki az az edzõ, aki elégedett a vereséggel? Akármennyire is két meccsben gondolkoznak, egy vereséggel soha semmilyen körülmények között nem lehet elégedett egy edzõ. Még ha minimális is a másik csapat elõnye. És ha figyelmesen nézted a mérkõzést, akkor Pep mozdulatairól mindent le lehetett olvasni csak az elégedettséget nem. Aki elégedett az 1-0-val az nem veri földhöz a vizes palackot, nem rugdossa a földet és nem áll úgy a technikai zónában, mint aki a saját gyászmenetét nézi. És érdemes volt megnézni lefújás után a Bayern játékosok arcát is, mert a csalódottság mindenkiére kiült.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Miért? Ez alanyi jogon jár nekik vagy mi?

Lehet hogy rúg, lehet hogy nem. A védõinknek úgy kell(ene) játszani hogy ne rúgjanak.

Mor3llo
Ha azt nézem, hogy egy nagyon jó formában levõ Real ellen idegenben 1-0 kapunk ki...még el is fogadható az eredmény.
Az már aggasztóbb, hogy a hõn áhított idegenbeli gól nem lett meg. De ami talán még parásabb...hogy Münchenben tök ugyanez lesz a felállás. Bazinagy játékfölény, pár helyzet, közben gyilkos Real kontrák.
Ha nem tudunk változtatni a kapu elõtti kiszámítható játékon, és elengedünk 1-2 kontrát, akkor nem lesz mirõl beszélni.
Lahm jobbhátvéd, Martinez vkp, Kroos-Schweini feljebb. Enélkül kb felesleges lesz kiállni (annak ellenére, hogy Rafinhával ma sem volt különösebb probléma). De talán a legfontosabb....Ribéryvel kell valamit csinálni, borzalmas nézni, amit mostanában mûvel. A tavalyi magic-left-side egy kalap szart nem ér jópár hete.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
real gólt fog lõni idegenben ez fix egy kontrából.

kérdés hogy képesek vagytok e lõni 3at
antijuve
Volt h gólt lõtt a Realnak, de az biza nem ma volt 😊)

ups and downs

Ki fogja lõni a gólokat? Pizarro? 😄

DasIsFuck
csak a szokásos...

de majd Münchenbe nyerünk 3-0-ra...

Csalódott vagyok. Nem is az 1-0 miatt, mert az bõven vállalható lenne.

A mutatott produkció miatt...

antijuve
egy Kroos lövésre emlékszem. Jaa, meg tényleg, volt egy Robben lövés is, amikor tök egyedül vitte a 3 védõre. De nyilván ha többet lövünk kapura, nagyobb az esély h vmelyik jó lesz.

ups and downs

DasIsFuck
lõttek õk, nézd meg milyenek voltak ezek a lövések...

DasIsFuck
fatális vereség alatt azt értem, hogy lényegébe egy veszélyes helyzetünk nem volt, ja de götze emg mülleré talán annak nevezhetõ..
emelett volt egy rakás szöglet, de nulla gól.

de ha ezen meccs tükrébe sem látod hogy a taktikánkat megint agyon ütötték a csapat meg nem tudott váltani, hát azzal én enm tudok mit kezdeni.
talán le kéne venni a szemellenzõt a nagy guardiola mámorba és beismerni, hogy ez nem mûködik, mert ez látszik meccsrõl-meccsre.
de igaz még nem szaladtunkk bele egy oylan gazi alázós vereségbe, szóval minden rendbe..(persze most sem rajtunk múlt hogy ez csak 1-0 lett)

antijuve
nem fatális vereség. taktikai vereség. És sztem örülhetünk h csak 1-0. Kiveszett az él a csapatból. Távoli lövés nuku, pedig Robben, Kroos, Schweini triónak "jól állna".

Mondom, nekem csalódás ez a mai meccs. De azért reménykedem, h otthon behúzzuk.

ups and downs

1-0 = fatális vereség. Gratulálok...

Elhiszem hogy a hozzád hasonlók csak a 4-0-ák bûvöletében élnek, de sajnos fel kéne ébredni hogy általában ez nem így egy ezen a szinten mint egy BL elõdöntõ.

antijuve
Nemtudom. Szerintem annyira csak nem hülye, h direkt a szoros vereségre játszik. A Real azzal vert meg minket, amivel mi tavaly a Barcát. Csak mi jobban csináltuk. Az eredmény önmagában nem baj, de azért ne dõljünk hátra, h otthon csak 2-0ra kell nyerni. Mert a Real ugyanezt fogja csinálni, mint most, és megvannak hozzá az igen jó emberei (CR, Bale). Engem a játék az, ami lelomboz. 2 éve kikaptunk 2-1re (ok, második meccs volt), de össze sem lehet hasonlítani a mostanival. Nekem ez a játék baromi nagy csalódás. És az a szitu, hogyha bejutunk a döntõbe neadjisten, akkor az ég óvjon minket Mourinho Chelseajétõl, mert ott vége mindennek, ismét írhatjuk 2012-t. (és nem azért mert a Chelsea jó, hanem azért amit tegnap is láttunk)

ups and downs

DasIsFuck
Üdítõ látni, hogy a fatális vereséget ilyen piti blõdségekkel meglehet magyarázni...