14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13417 Ez a 3 védős elvi felállás szerencsére inkább 4, előtte a Gaudino-Alaba kettőssel.
Ami tetszik, hogy nincs agyonerőltetve az életveszélyes lestaktika az agyig feltolt védelemmel, továbbá nagyon sok a védők közé berakott ütempassz 1-2 kiugró játékosnak. -
king83 #13416 '37 percben már nem csak les gól van. De legyünk őszinték nyögvenyelősen
Utoljára szerkesztette: king83, 2014.08.22. 21:18:07 -
king83 #13415 Mai felállás
-
#13414 Sajnálom, de félek a mai meccstől. Félek a sérüléshullámtól, félek az össze-vissza posztoktól, félek, hogy az össze-vissza posztokon tök nem odaillő játékosok fognak szerepelni. Megint. -
king83 #13413 Kellemes estét mindenkinek!
Ma elkezdődik az új szezon és Bőrnadrágosok indítják útjára. Sajna bár mások szerencsére Pep maradt az az ember akinek ki kell találni milyen felállással, szisztémával induljon csatarendbe ez a csapat. Szerény véleményem, hogy ez sem lesz olyan sikeres szezon mint van Gaal távozásakor. Vannak sérültek, játékosok akik nem találják a helyüket azon a poszton ahol erőltetik őket.
Nálam még mindig gólban mérik a győzelemhez vezető utat és nem futott km.-ben vagy passz mennyiségben. A német bajnokság nem lesz soha spanyol szerencsére! Valakinek súgni kéne Pepe bácsinak, hogy mit kéne csinálni!
De most egy másik klub menedzserének mondását idézném: "Ha nem tudod mit kezdjél a labdával, csak rúgd be a kapuba, majd később megbeszéljük a döntési lehetőségeidet..."
Az hiszem ez az egy gondolat mindent elmond amit Pep kiölt a keretből....
HAJRÁ BAYERN!!!!!
Utoljára szerkesztette: king83, 2014.08.22. 18:45:40 -
king83 #13411 -
king83 #13410 Bannernak -
#13406 Hát Guardiola nem fog változtatni, ebbe szinte 100%-ig biztos vagyok.
Számomra kiderült a nagy kérdés, hogy milyen edző is pep.
Hát nem akkora mint ami a bacás munkásságából következtethető volt.
Egyszer belenyúlt a tutiba, uralta is a filozófiájával a világot pár évig, de mikor váltani kellene mert elhaladt a kor felette már nem akar/hajlandó/tud.
Olyan mint a francia hadsereg volt, makacsul ragaszkodtak egy elavult taktikához, meg is szállták őket. -
Gabe18 #13405 Hát én nem láttam a meccset sajnos, de nem valami bíztató amit olvasok itt.
Sajnos kezdem úgy érezni, Guardiola a maga módján olyan mint Van Gaal, csak a játékosokkal jobb a viszonya. Amit ő kitalál az úgy van, és képtelen beismerni ha téved. Nem hiszem hogy lenne a földön még egy edző aki a múlt év, és a VB után Lahm-ot ne a helyén játszatná a védelem szélén.
Aztán itt ez a Bernat gyerek. Én erről még egy jó szót nem láttam senkitől. Ami talán nem véletlen. Ergo, nem érzem hogy a csávó "megszakadna" azért mert ő a Bayern Münchenben játszhat. (jó ellenpélda a Rode, akin meg látszik, ezért máris könnyebben megbocsát neki az ember egy-egy hibát)
A túl sok középpályás problémájára meg az a 3 védő felállás a megoldás? Jó hogy nem kapusból van túl sok, mert akkor lehet kettővel akarnánk kezdeni a meccseket...
Nem is tudom manapság huzamosabb ideig ki játszott 3 védővel komolyabb csapat?
Lehet Guardiola futball forradalma a tiki-takával már egyszer bejött a Barcelonánál, de nem lenne jó ha nekünk sok év építkezése menne rá az ő újabb próbálkozásaira hogy valami egyedit alkosson megint.
Nem mondom hogy más edző jöjjön, de kezdenek kétségeim lenni. Bíztam benne hogy levon következtetéseket az első idényéből...
Kár volt a szuperkupáért, de annyira nem verem magam oda érte. Plusz ha ez a Dortmundnak ad egy lökést egy izgalmas bajnokság és egy jó BL szereplés irányába, akkor legyenek vele boldogok. -
#13404 Ez valami borzalmasan szar volt. Én nem is értem, komolyan. Mégis mi a francot akarunk ezzel a gyökér 3 védős rendszerrel, ahova se mennyiségben, főleg minőségben sem vagyunk meg?
A VB-n bebizonyosodott, hogy Lahmnak jobboldalt a helye. Erre megint nézhettem középen a szenvedését, miközben a belső középpályás Rode kint bohóckodott a jobb-szélsőhátvéd pozícióban.
Ez ma nem vereség volt, hanem lefocizás, a szó legszorosabb értelmében. Taktikai csőd. Ennyi. Az előrejáték az úgy volt nulla, ahogy, a védőink meg megint össze vissza futkorásztak, azt sem tudták, kit fogjanak (lásd 2. gól).
Shaqiri megint 10ből 9x a szar megoldást választja, de persze, adjunk még neki pár évet, hátha tud hozni 2 jó meccset egymás után.
Ja, és leszarom, hogy szuperkupa. Egy Bayern München nem játszhat így augusztus közepén. -
lord nihilus #13403 -
#13402 Reina érkezése megnyitja Neuer előtt az utat :D
-
#13401 és még mindig Rafinják meg Danték bohóckodnak hátul...
-
#13400 még mindig jobb mintha Valdes jött vna. Padra jó lesz, bár nemtom minek kellett cserekapusért fizetni. -
#13399 Persze, hogy nem ezen mulik, csak ironia volt. De en nagyon varnam, hogy oda igazoljanak valakit. A csapat tobbi resze rendben van de a full back-ekkel gonban vagyunk. Eleg sok bakit lattunk iden mind a Bayernben mind a valogatottban a vedoinktol. -
#13398 A klasszis belső védő kérdése nem ezen múlik, mivel ezen a nyáron gyakorlatilag nem költöttünk semmit. -
#13397 Masodik kapusnak ingyen kellett volna fogni valakit es inkabb melyebben a zsebbe nyulni (sokkal melyebben) es egy klasszis (igazi klasszis) belso vedot igazolni. -
#13396 Reina jön 2. számú kapusnak, 5 millióért! 31 éves, kítűnő igazolás!!! -
#13395 nah, ha Lewa így termelné a gólokat, akkor az jó lenne. Bár ezen a tingli-tangli kupát tavaly is legyalultuk :D -
#13394 nagyon jól mozgott Lewa, rengetegszer mutatta magát, szerintem jobban bele fog illeni a csapatba, mint Mandzu (habár ő is nagyon jó volt!) -
Még sok ilyen gólt tőle:) -
lord nihilus #13392 -
#13391 hát így sajnos:S
Nagy csalódás, minimum még a következő EB-re maradhatott volna:S -
IXEMGabeo #13390 az hogy lehet... -
#13389 a válogatott legnagyobb klasszisa lett volna pedig ebben az időszakban, arról nem is beszélve, hogy megfelelő pótlás szerintem nagyon nincs.
Még csak megközelítőleg sem, szerintem még egy vb is simán benne lett volna, de egy eb mindenképp...
Bár tény, hogy abszolút a csúcson mondta le. -
#13388 kicsit korainak érzem, de persze ő tudja! -
#13387 Lahm visszavonult a válogatottságtól:( -
#13386 Hivatalos!
Sok sikert Toni, köszönünk mindent! -
Gabe18 #13385 A nyilatkozataiból kitűnik hogy menni akart. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Ha neki az a vágya hogy a Reálba menjen, akkor menjen.
A 30 milliós ár sajnos tipikus Bundesligából -> Spanyolba szint. Ha a Premier League-ből menne minimum 15-el több. -
#13384 aha, csak legalább lőtt távolról. a mostani csapatból ki fog? Max Robben. Amúgy lehet h nem jó százalékkal lőtt veszélyesen, de ki lő úgy? A pozitívumok, amiket kiemeltél, az meg sztem nagyon is fog hiányozni, főleg ebből a csapatból, ami valami furcsa oknál fogva (tavasszal legalábbis) átment a passzoljuk 342-szer a 2 méterre álló csapattársunknak játékba. A kapott pénz érte meg egyenesen röhej, elkótyavetyélés nálam. Jó, hát nekem az egyik kedvencem volt, éppen a saját nevelés-státusz miatt, ráadásul sikerül a BL győztest erősítenünk ezzel. Csak aztán nehogy jöjjön helyette egy megváltó spanyol, mert akkor tapsolhatunk.
(sry, de tavasz óta kicsit kritikus vagyok a csapatvezetés felé). -
#13383 Fura, de teljesen egyetértek veled :D -
#13382 bizonyos részt igen, de az igazság az, hgoy kb minden jó lövésére jutott 5 rossz.
amit a vb-n eleresztett és gól lett is egy elég rosszul eltalált lövés volt, meg az összes többi lövése is kb hazaadás szintjén volt...
Ugyanakkor szerintem nagyon lassította a játékot, előre elég vérszegény volt és 1v1-ben sem volt az igazi.
Nem volt egy vezér alkat, közelébe nem volt egy sweininek párharc/vezetés szerepbe, amiben nagyon jó volt azok a hosszú indítások,súlypont áthelyezések és kontroll.
Ugyanakkor sajnálom mert német és saját nevelés... -
#13381 megleszünk nélküle -
#13380 hát mostmár viszont biztos -
#13379 az Adidas résztulajdonos nálatok -
#13378 Rummenigge Kroosról az imént: "A mai állás szerint még semmi sincs eldöntve."
Schweini pedig bajor földre érkezett :)
-
#13377 én sajnálom h elmegy. azon kevés játékos volt a csapatban, aki mert távolról lőni (sajnos nem túl sokszor), szép keresztlabdák, hosszú passzok. Mostmár mindegy, a lényeg h ne az elmúlt szezon játékát folytassa Pep. -
IXEMGabeo #13376 Minden elismerésem a Bayern futballistáié;) fantasztikusan teljesítettek a vb-n egytől egyig -
#13375 Ja, és Rode is ott van még, ő is nagy tehetség! -
#13374 Sajnos nem lehet mindenki Schweini mentalitású, ha menni akar, menjen. Majd 2 év múlva visszavesszük 15 millióért. :D
Mellesleg Kroos nagyon jó játékos, de ha a pozitív oldalról nézzük a dolgokat, akkor Alaba esetleg mehet a középpályára néha (neki ez az eredeti posztja!), Hojberg megkaphatja a lehetőséget (szerintem nagyon nagy tehetség). Ráadásul egy érkező sem zárható ki oda.