Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ups and downs
ups and downs
Akárhogy is játszik Toni,messze Õ a legobb csatárunk idén is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hát ez igaz😊)
egy meccs volt, ennyi.le kell vonni a tanulságokat belõle, akiknek le kell
Toni sajna ezen a meccsen se volt az igazi, olyanokat rúgott a labdába, hogy ajajj...
de, sztem a Nürnberg ellen már egy másik csapatot láthatunk😊). (remélem😄)
a 2-5 ellenére én büszke voltam a csapatra.nem a "fantasztikus" játék miatt, hanem mert mentek tovább 0-5nél is. (persze mondhatjuk h ez a minimum). a vereségeknél kell fõleg kiállni a csapat mellett és nem a gyõzelmeknél.
ups and downs
Toni egy nagy 0 jelenleg. Attól hogy sokmilliót kipengettünk érte és õ a legnagyobb sztár a csapatban, még nem kellene minden meccsen kezdõként játszatni.. PADRA VELE!
Rensing is elgondolkozhatna pár hétig a dolgokon. Butt-ot akarom látni a kapuban!
Ribery nagyon-nagyon hiányzik, reméleljünk tovább már nem csúszik a comeback.
Az ügyetlen törökrõl nem is beszélve.. 😊
hogy szakszóval éljek:csak flémeltél picikét😊) vagy micsoda.
viszlát, vagy mégse
ups and downs
béke veletek.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de én már nem szólok, mert minek😊. amúgy a 2001-es évjárat nem volt rossz 😉
ennyire szereted ezt a helyet h mindig visszanézel?igazán leszokhatnál róla.nem biztos h a modiknak tetszeni fog a kis bohóckodásod😊
ups and downs
Szerintem egy mennyusnak semmi keresnivalója nincs a Bayern topicjában, ráadásul kárörvendve.Nincs igazam ?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ittvagy még ? Nem kellene.
BM: 4
Manutd: 3
Viszlát, errõl ennyit.
Mellesleg ne ebbe a topicba gyere be okádni a sok hülyeséged, mert semmi szükség rád.És add át a homoszexuális Cé gyereketeknek, hogy üdvözlöm, de használjon óvszert, mert a HIV könnyen terjed😉
Bye.
én objektív vagyok, te vagy az értetlen.
ennyi erõvel Ferguson is arcoskodott, mikor azt mondta h a rangadókat az Arsenal játssza a MU-val, nem pedig a Chelsea.ez ilyen szintû "pofátlankodás".
inkább menjél beszélgetni az 1-1rõl...meg a tizenvalahanyadik helyrõl
csá
ups and downs
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha ez nem tiszteletlen arcoskodás akkor mi az?
feladtam a veletek való vitatkozást, mert nem vagytok objektívak.
"De ha a nagy jellemeknél tartunk, még mindig azt mondom, hogy gondolkodj el azon, micsoda "bátor" dolog 0-4nél beírni, holott elõtte se híred, se hamvad nem volt." - te
Mégis mit kerestem volna itt MU szurkolóként? Amúgy máig nem írtam volna ide be, ha nem olvasom azt a nyilatkozatot Demichelistõl, ami után jól pofán is baszták a kis holywood-i cimboráival együtt - A PÁLYÁN, FOCIBAN. Ha nincs nyilatkozat, nem teszem szóvá az eredményt..
még egy párszor el fogok köszönni úgylátom. üdv!
én még mindig ott tartok hogy Demichelis nyilatkozata nem tiszteletlen arcoskodás.ellentétben Krancjar nyilatkozatával.Mert az tényleg az.De ez?
De ha a nagy jellemeknél tartunk, még mindig azt mondom, hogy gondolkodj el azon, micsoda "bátor" dolog 0-4nél beírni, holott elõtte se híred, se hamvad nem volt.Ha még ezt olvasod egyáltalán...de remélem, hogy nem.
ups and downs
Meg lehet magyarázni 😄
De szerintem nem érdemes.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
emlékszem anno mikor a Debrecen a Hajduk ellen játszott a BL-selejtezõben, az akkor még ott játszó Niko Kranjcar visszakérdezett az újságíróktól: "Ki/Mi az a Debrecen?" - azzal a körítéssel hogy szarrá vernek minket. Az eredmény ismeretes (gyk 3-0,5-0 nekünk).
Ez a tegnapelõtti Demichelis nyilatkozat és a végeredmény pont ezt idézte fel bennem. Lehet hogy Tevez paraszt/buta, Ronaldo nagyképû, de tudomásom szerint egyikõjük sem nyilatkozott így egy ellenfélrõl (mérkõzés elõtt). Nagyon elemi, hogy a leggyengébb csapatról sem nyilatkozzuk meccs elõtt hogy szar, hogy semmi esélyük..
Eszmecsere részemrõl lezárva.
5073 hsz: Nincs szükségük rá.
- Bundesliga Fan
"Egy sajtótájékoztatón ugyanis az argentin Tevez kijelentette: utálja a németeket, közülük is Lehmann kapust a legjobban, és a célja az lesz a találkozón, hogy labdával minél többször fejbe rúgja."
Itt a hír,nem én találtam ki,mielõtt ez felötlene...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyébként Oddo, Borowski szerdán remélem kezd :S Akárhogy is nézzük, Ribery, Sagnol és Hamit hiánya nagyon megérzõdik <#szomoru1>#szomoru1> persze az még nem ok arra, hogy otthon 0:5-re akárki is menjen ellenünk...
München ist ROT!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
- Bundesliga Fan
Ennek betudjuk ezt a kötekedést. Én amúgy nagyon remélem, hogy összekerülünk majd a United-el (ha továbbmennek a csoportból), mert akkor mi leszünk azok, akik búcsúztatják a nagy sztárt(CRonaldo) és csapatát.
Egyébként Ribery tényleg hiányzik már nagyon, Podolski pedig semmivel nem volt jobb Klose-nál.
Ezen kívül Oddo-t Lell helyére, ami mindenképpen szükséges lenne. + Borowski-t ezek után a kezdõbe (pl valaki pihenjen a Lucio, Demichelis, Van Buyten hármasból), és jöjjön a bevált Hizfeld-féle felállás.
- Bundesliga Fan
Hajrá Bayern!
- Bundesliga Fan
mellesleg nemtom mit vered itt a melled emiatt a nyilatkozat miatt.egy ciprusi csapatot nem megverni hazai pályán pocsék formára vall, úgyhogy nyugodtan lehetett önbizalma.Semmi rossz nincs ebben a megnyilvánulásban, de Te megmondod a frankót akkor is.
nagy jellemre vall egy vereségnél beírni egy másik csapat topicjába.
ups and downs
csoki 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"A Werdernek semmi keresnivalója sem lesz nálunk. Különösen akkor nem, ha úgy játszik, mint az Anorthosisz ellen, mi pedig csupán hozzuk az átlagos formánkat" - mondta az argentin.
62. perc, Bayern München - Werder Bremen 0-4
na ezért szeretjük mi a mûbõr nacisokat <#ravasz1>#ravasz1>
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Na errõl ennyit.
ups and downs
meg még asszem az elõzõ évben is játszottunk a Milannal és Münchenben kaptak egy kamu 11-est "kezezés" miatt.Az igaz h kezezés volt, de annyira le volt szorítva (ráadásul becsúszás volt ha jól emlékszem), hogy jobban már nem lehetett vna.Más kérdés h a visszavágon 4-1re nyert a Milan😞
Taranov:háát az Inzaghi gól kérdéses...nem volt annyira egyértelmû h les volt-e vagy sem.
ups and downs
Emlékszem rá, hogy volt ott valami vita, de azt már elfelejtettem, hogy kinek volt igaza.
amúgy a legutóbbi milánói meccsen meg kaptak egy olyan 11-est, amit a Milan játékosok sem akartak elhinni😊
ups and downs