14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#6913 Juve ellen sem volt Ribery.Most szerintem Robben a lényegesebb, az a legfontosabb hogy ő (ha nem jön közbe semmi) ott lesz a visszavágón. -
#6912 azta rohadt, gyönyörű -
Gabe18 #6911 Ribery kaphatott ezért pirosat,de ilyen helyzetben (BL elődöntő,hazai pálya,első félidő) jó pár csapatnál ez elképzelhetetlen lett volna.
Nem sok az 1-0,de ha azt a teljesítményt hozzuk mint a Fio,Juve,MU ellen idegenben,akkor elég lesz,még Ribery nélkül is. -
#6910 Jó reggelt!
Hát igen megint van min csámcsogni. Itt a kapott piros lap ami szerintem nem teljesen jogos , de akinek nem tűnt fel az nézze meg újra a mérkőzést mert ezt most nagyon elfújta a spori minden szempontból csapattól függetlenül. Vajon Robbenek minek is kellet lejönni talán mert őröltek öt is mit ha muszáj lenne. Teljesített a gólt szállította és utána nem kell egy sérülés elég, hogy Ribery nem lesz a visszavágón.
Remélem nem lesz kevés ez az egy gól. De most örüljünk neki, hogy ez belet húzva és készüljünk a hétvégére ahol ismét győzni kell. -
#6909 Ez igen. -
#6908 Megcsinálta a cselt, lendületből ment, nem a labdát érte el. Mellesleg milyen másodpercekig? Odalépett a bokájára, de már fordult is vissza és kapta le a lábát...
Egy sárgalapot mindenféleképpen megért, mégha az ellenfél tizenhatosánál is történt, na de pirosat....... -
OPM #6907 legalább 4-5 góllal ki kellett volna tömni ezt a francia csapatot, de inkább ne elégedetlenkedjünk. Ribery piros sajnos nem volt jogtalan, de Robben lecserélését én sem tudom ép ésszel felfogni -
#6906 Allianz Arena a tegnap esti díszében.
Nagyon jól összehozták ezt :) -
#6905 Ez tisztán piros volt, másodpercekig DIREKT állt Lisandro Lopez bokáján ocsmány módon, igazi féreg volt! -
#6904 Ezek a kérdések bennem is felmerültek...
Müller nagy kedvence, mindig kezdő, de hogy Robbent, miért hozta le?
3:0-nál megértem, hogy lehozza pihenni, de itt még jó lett volna egy gól.
Össze is vesztek Robbennel amikor lement. -
#6903 Így van! Eddig ez a legjobb eredményünk az odavágón! Ribéry meg nem oszt, nem szoroz szerintem. Annál inkább Van Bommel!
De Van Gaaltól azért megkérdezném:
- miért nem az ezen az estén harmatgyenge Müllert hozza le Olic helyett a szünetben?
- mi a fasznak kellett lehozni Robbent????
Pranjicban pedig kellemeset csalódtam. -
Gabe18 #6902 Az előző két visszavágónknak rosszabb állásból mentünk neki.
-
SzocsA #6901 és nem lesz ribéry -
#6900 és honnan veszed h lőnek 4et? vagy 3at?ennyi erővel mi is lőhetünk 2-3at.Akárhogy is, mindig itthon kezdtünk, és most állunk a legjobban - tetszik vagy sem. -
SzocsA #6899 ja ők lőnek 4 et mi 1 et és mit csinálsz? -
#6898 inkább 1-0, mint 2-1.Idegenben lövünk egy gólt, máris nagyon jók vagyunk -
SzocsA #6897 1-0 ló..sz! kevés lesz a továbbjutáshoz a visszavágón! -
#6896 Persze h Robben -
#6895 GÓÓL!!!1-0!!! -
#6894 ahogy olvasom már 10 a 10 ellen -
IXEMGabeo #6893 nem rossz meccs...jogos kiállítás, hiába nem szándékos!!! -
#6892 EZ HOL VOLT PIROS ROHADJ MEG??????????????? -
#6891 HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!! -
#6890 Úgy legyen -
#6889 Jó reggelt!
Remélem ma olyan jó formát mutatunk mint tegnap az Inter és jó pár gólos előnnyel utazunk majd a vissza vágóra. -
#6888 Rajta vagyok :) -
#6887 Ma este mindenki a TV-elé!! :) -
#6886 A Lyont ugyanúgy kell kezelni mint a MU-t, 100%ot kell nyújtani és akkor ismét döntőben lehetünk. -
#6885 Az tény, hogy nem lesz könnyű. Sőt nagyon nehéz lesz.
Viszont ha nem könnyelműsködjük el akkor döntőben lesz a csapat. -
Zenszkij #6884 Nem erősebb, de a Bayern így is erőn felül teljesített. Gratula neki, de nem lesz könnyű a Lyon meccs, mert azért fárad a keret... -
#6883 Robben élete formájában... -
Gabe18 #6882 Mert a Lyon az aztán annyival erősebb biztos... -
#6881 Hohhoo, ez igen!Alázni nem fogunk a BL-ben, az szinte 100%, de ha mindig csak 1 góllal nyernénk már az is fantasztikus lenne :) -
#6880 Mégis túljutott egy esélyesebb csapaton:) -
#6879 Jó reggelt!
A tegnap este jól sikerült. Remélem ezt a formát mentik át a BL meccsre is. -
#6878 Hát kicsit úgy érzem, hogy ezt most csak piszkálódásból írtad. A Lyonon azért csak túl tudunk jutni. Manchasteren is sikerült... -
Zenszkij #6877 BL döntő..Oda még el is kell jutni. Ez a Bayern túl gyenge ahhoz.... -
#6876 hát ez az volt... :)
alázás... -
#6875 Flawless victory :D -
#6874 BL döntőben is így alázzon a csapat!!!
Bayern ellendrukker haverokkal néztem a meccset...visítottam végig :))))