Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Kedves modi, akkor illene kitörölni azokat a rohadtul nemideillõ hozzászólásokat is!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve

ups and downs

antijuve

ups and downs

Toni padra? És akkor mégis ki a bánat lesz a csatár?Podolski? Vicc... Klose? Vicc+sérült.
Akárhogy is játszik Toni,messze Õ a legobb csatárunk idén is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
"persze az még nem ok arra, hogy otthon 0:5-re akárki is menjen ellenünk... "

hát ez igaz😊)

egy meccs volt, ennyi.le kell vonni a tanulságokat belõle, akiknek le kell

Toni sajna ezen a meccsen se volt az igazi, olyanokat rúgott a labdába, hogy ajajj...

de, sztem a Nürnberg ellen már egy másik csapatot láthatunk😊). (remélem😄)

a 2-5 ellenére én büszke voltam a csapatra.nem a "fantasztikus" játék miatt, hanem mert mentek tovább 0-5nél is. (persze mondhatjuk h ez a minimum). a vereségeknél kell fõleg kiállni a csapat mellett és nem a gyõzelmeknél.

ups and downs

Kellett már nagyon ez a pofon hogy visszatérjünk a realitások talajára! A BL-ben ilyen mentalitással semmire nem megyünk, sõt a Nürnbergtõl is félhetünk..

Toni egy nagy 0 jelenleg. Attól hogy sokmilliót kipengettünk érte és õ a legnagyobb sztár a csapatban, még nem kellene minden meccsen kezdõként játszatni.. PADRA VELE!

Rensing is elgondolkozhatna pár hétig a dolgokon. Butt-ot akarom látni a kapuban!

Ribery nagyon-nagyon hiányzik, reméleljünk tovább már nem csúszik a comeback.

Az ügyetlen törökrõl nem is beszélve.. 😊

antijuve
nekedugrottunk?booúú ez, de amúgy jó.

hogy szakszóval éljek:csak flémeltél picikét😊) vagy micsoda.

viszlát, vagy mégse

ups and downs

Matthew Prosac
nemkáromkodtam, nem küldtem el senkit a vérbe, on-topic beírtam tényeket, ami nektek nemtetszett és nekemugrottatok. semmi olyat nem csináltam ami büntetendõ a modik által.
béke veletek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
vendégeknek köszönjük, hogy eddig is emelték a topik színvonalát, de mostmár viszlát, köszipuszi 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

antijuve
félve jegyzem meg, hogy DE.

de én már nem szólok, mert minek😊. amúgy a 2001-es évjárat nem volt rossz 😉

ennyire szereted ezt a helyet h mindig visszanézel?igazán leszokhatnál róla.nem biztos h a modiknak tetszeni fog a kis bohóckodásod😊

ups and downs

Mor3llo
Miért ne ?
Szerintem egy mennyusnak semmi keresnivalója nincs a Bayern topicjában, ráadásul kárörvendve.Nincs igazam ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
nehogy már te mondd meg kispajtás 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mor3llo
Mondom h homokos.
Ittvagy még ? Nem kellene.

Matthew Prosac
üzeni h 'csók'

Mor3llo
BL:
BM: 4
Manutd: 3
Viszlát, errõl ennyit.
Mellesleg ne ebbe a topicba gyere be okádni a sok hülyeséged, mert semmi szükség rád.És add át a homoszexuális Cé gyereketeknek, hogy üdvözlöm, de használjon óvszert, mert a HIV könnyen terjed😉
Bye.

antijuve
béke veled

ups and downs

Matthew Prosac
inkább nosztalgiázzunk a '98-99es BL döntõrõl pale 😊 <#kacsint>

antijuve
és mégis most mit keresel itt MUUU szurkolóként??

én objektív vagyok, te vagy az értetlen.

ennyi erõvel Ferguson is arcoskodott, mikor azt mondta h a rangadókat az Arsenal játssza a MU-val, nem pedig a Chelsea.ez ilyen szintû "pofátlankodás".

inkább menjél beszélgetni az 1-1rõl...meg a tizenvalahanyadik helyrõl

csá

ups and downs

limperatore
😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Matthew Prosac
"A Werdernek semmi keresnivalója sem lesz nálunk." - MD

Ha ez nem tiszteletlen arcoskodás akkor mi az?
feladtam a veletek való vitatkozást, mert nem vagytok objektívak.

"De ha a nagy jellemeknél tartunk, még mindig azt mondom, hogy gondolkodj el azon, micsoda "bátor" dolog 0-4nél beírni, holott elõtte se híred, se hamvad nem volt." - te

Mégis mit kerestem volna itt MU szurkolóként? Amúgy máig nem írtam volna ide be, ha nem olvasom azt a nyilatkozatot Demichelistõl, ami után jól pofán is baszták a kis holywood-i cimboráival együtt - A PÁLYÁN, FOCIBAN. Ha nincs nyilatkozat, nem teszem szóvá az eredményt..

még egy párszor el fogok köszönni úgylátom. üdv!

antijuve
az egészséges önbizalom és a nagyképûség is más.

én még mindig ott tartok hogy Demichelis nyilatkozata nem tiszteletlen arcoskodás.ellentétben Krancjar nyilatkozatával.Mert az tényleg az.De ez?

De ha a nagy jellemeknél tartunk, még mindig azt mondom, hogy gondolkodj el azon, micsoda "bátor" dolog 0-4nél beírni, holott elõtte se híred, se hamvad nem volt.Ha még ezt olvasod egyáltalán...de remélem, hogy nem.

ups and downs

Taranov
"a gyûlölet és a tiszteletlen arcoskodás két különbözõ dolog (én is utálom pl az Arsenalt mégis tiszelem õket a játékuk miatt...). ebben a cikkben utálatról van szó, nem arról hogy Lehmann-t és a németeket ki fogják tömni."

Meg lehet magyarázni 😄
De szerintem nem érdemes.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Matthew Prosac
a gyûlölet és a tiszteletlen arcoskodás két különbözõ dolog (én is utálom pl az Arsenalt mégis tiszelem õket a játékuk miatt...). ebben a cikkben utálatról van szó, nem arról hogy Lehmann-t és a németeket ki fogják tömni.

emlékszem anno mikor a Debrecen a Hajduk ellen játszott a BL-selejtezõben, az akkor még ott játszó Niko Kranjcar visszakérdezett az újságíróktól: "Ki/Mi az a Debrecen?" - azzal a körítéssel hogy szarrá vernek minket. Az eredmény ismeretes (gyk 3-0,5-0 nekünk).
Ez a tegnapelõtti Demichelis nyilatkozat és a végeredmény pont ezt idézte fel bennem. Lehet hogy Tevez paraszt/buta, Ronaldo nagyképû, de tudomásom szerint egyikõjük sem nyilatkozott így egy ellenfélrõl (mérkõzés elõtt). Nagyon elemi, hogy a leggyengébb csapatról sem nyilatkozzuk meccs elõtt hogy szar, hogy semmi esélyük..

Eszmecsere részemrõl lezárva.
5073 hsz: Nincs szükségük rá.

Teljesen jogos. Úgy emlékszem, mi sem mentünk a Manchester topicba fikázni, szóval szépen bemutatkoznak most itt.

- Bundesliga Fan

Te ilyen játékosokkal mint akik nálatok vannak jobb lenne ha csendbe maradnál.Ronaldo-t nem kell bemutatni senkinek nagyképûség terén,de jól illik hozzá párban a Tevez nevû parasztgyerek is,aki így nyilatkozott 2006-ban a VB alatt:

"Egy sajtótájékoztatón ugyanis az argentin Tevez kijelentette: utálja a németeket, közülük is Lehmann kapust a legjobban, és a célja az lesz a találkozón, hogy labdával minél többször fejbe rúgja."

Itt a hír,nem én találtam ki,mielõtt ez felötlene...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

France men
Én már akkor is elégedett lennék, ha a tehenészek ma még lejjebb csúsznának a tabellán 😉

Egyébként Oddo, Borowski szerdán remélem kezd :S Akárhogy is nézzük, Ribery, Sagnol és Hamit hiánya nagyon megérzõdik <#szomoru1> persze az még nem ok arra, hogy otthon 0:5-re akárki is menjen ellenünk...

München ist ROT!!!

Taranov
Én is nagyon szívesen néznék meg egy Bayern - Manchestert 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
részvétem a hozzátartozóidnak

ups and downs

B0B0
És még sajnáltam délelõtt, hogy nem fogom látni a meccset 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

*Hitzfeld

- Bundesliga Fan

Az MU-sok átérzik a Bremen helyzetét (Bajnokok ligája sikeres mérkõzés) 😊
Ennek betudjuk ezt a kötekedést. Én amúgy nagyon remélem, hogy összekerülünk majd a United-el (ha továbbmennek a csoportból), mert akkor mi leszünk azok, akik búcsúztatják a nagy sztárt(CRonaldo) és csapatát.
Egyébként Ribery tényleg hiányzik már nagyon, Podolski pedig semmivel nem volt jobb Klose-nál.
Ezen kívül Oddo-t Lell helyére, ami mindenképpen szükséges lenne. + Borowski-t ezek után a kezdõbe (pl valaki pihenjen a Lucio, Demichelis, Van Buyten hármasból), és jöjjön a bevált Hizfeld-féle felállás.

- Bundesliga Fan

Matthew Prosac
ilyen arcoskodás után egy ilyen pofont kapni ... hát ezt nem lehetett kihagyni, megérdemelte a bayern 😄 bye <#wave>

Én már túl is léptem a dolgon. Csak egy meccs volt, este berúgunk, jövõ héten meg újra formában leszünk. A Bremen-nek pedig szereztünk egy jó napot. Kell is nekik az önbizalom, hiszen az nevet, aki a végén nevet. Tavaly pedig megint mi nevettünk bajnokság végén.
Hajrá Bayern!

- Bundesliga Fan

antijuve
maximum???

mellesleg nemtom mit vered itt a melled emiatt a nyilatkozat miatt.egy ciprusi csapatot nem megverni hazai pályán pocsék formára vall, úgyhogy nyugodtan lehetett önbizalma.Semmi rossz nincs ebben a megnyilvánulásban, de Te megmondod a frankót akkor is.

nagy jellemre vall egy vereségnél beírni egy másik csapat topicjába.

ups and downs

Matthew Prosac
õ maximum magától van elájulva, ilyen lenézõen még õ sem nyilatkozna egy ellenfélrõl..

csoki 😊

antijuve
ahol Cé Ronaldo játszik, ott ne menjenek szomszédba a nagyképûségért😊

szevasz

ups and downs

REALista
Már 0:5.Durván aláz a Werder...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Matthew Prosac
"elírtam" sry, 0-5 <#vigyor1>

Matthew Prosac
Martín Demichelis nyilatkozata a Bayern - Werder mérkõzés elõtt:

"A Werdernek semmi keresnivalója sem lesz nálunk. Különösen akkor nem, ha úgy játszik, mint az Anorthosisz ellen, mi pedig csupán hozzuk az átlagos formánkat" - mondta az argentin.

62. perc, Bayern München - Werder Bremen 0-4
na ezért szeretjük mi a mûbõr nacisokat <#ravasz1>

antijuve
Hát 0-4nél azért már jól jönne Ribery:S

ez hidegzuhany

ups and downs

B0B0
Inkább várjuk még vele egy kicsit, nehogy rásérüljön. Az idény elején nem is baj, hogy kimarad, a végén kell igazán

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Ribery úgy néz ki a hétvégén se játszik még:S

ups and downs

antijuve
'kó les volt😊
mostmár mindegy 😄

ups and downs

B0B0

Na errõl ennyit.

antijuve
antijuve
igen, errõl beszéltem😊
meg még asszem az elõzõ évben is játszottunk a Milannal és Münchenben kaptak egy kamu 11-est "kezezés" miatt.Az igaz h kezezés volt, de annyira le volt szorítva (ráadásul becsúszás volt ha jól emlékszem), hogy jobban már nem lehetett vna.Más kérdés h a visszavágon 4-1re nyert a Milan😞

Taranov:háát az Inzaghi gól kérdéses...nem volt annyira egyértelmû h les volt-e vagy sem.

ups and downs

Taranov
Biztos, hogy lesrõl ment Inzaghi gólja?
Emlékszem rá, hogy volt ott valami vita, de azt már elfelejtettem, hogy kinek volt igaza.

B0B0
Jó, azért azt sem felejtsd el, milyen 11-es fújtak be Lúció ellen Kakának az odavágón (még Kaká is azt mondta késõbb, hogy jogtalan volt, annyira nyilvánvaló volt) a visszavágón meg hadd ne mondjam, hogy mekkora lesgólt rúgott Inzaghi... Úgyhogy ennyit a Milanról <#levele>

antijuve
naja, nincsenek most valami nagy formában.

amúgy a legutóbbi milánói meccsen meg kaptak egy olyan 11-est, amit a Milan játékosok sem akartak elhinni😊

ups and downs

Taranov
Akkoriban mondjuk nagyon jó volt a Milan. Most szívesebben néznék meg egy Milan - Bayern meccset.