14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • banok
    aláztak ma a bőrnadrágosok

Bayern München-Hannover 7-0 ::: gólok
    http://videa.hu/videok/sport/bayern-munchen-hannover-7-0-bundesliga-foci-golok-tVTSpBkxrolvD6wL
  • antijuve
    az egy kicsit más azért.Főleg a lengyel, ami szomszédos Németországgal.
  • hedonist
    Hány török,lengyel stb származású van amúgy? sokkal több.
  • hedonist
    És az miért baj?
  • OPM
    ja oké, azt hittem az aktuális csapatról van szó :)
  • B0B0
    Odonkor...
  • OPM
    Boateng aki összesen 3x volt válogatott és Cacau aki csereember
  • B0B0
    Hát már a német valogatott sem a régi. Hány néger játszik benne? :)
  • Murder3
    csak azt nem értem miért kell minden magyar fórumon ezt eljátszani?
    Nem nem baj ami itt van konkrétan az a baj h ha írok, rendes hangnembe barátilag(a manu topikba történt esetet mondom) akkor mi a büdös francnak kell elkezdeni beszólni a másiknak?
    ja persze mert tettem egy kedves értelmes fórumozó társara és egyben fergusonra is egy lealacsonyító véleményt.
    Ja ige én vagyok a hibás csak én sem úgy kezdtem neki h csira geci manchester és stb.
    Az a baj h szinte minegyik magyar fórumon ez van.
    Azt hiszem a magar bunkóság ténlge beigazolódni látszik, eddig még csak viccből gondoltam ezt de én az sg-t kicsit magasabb szintre tagláltam.

Teneked meg hát ha én uyge nem tudok rendes érvet felhozni, tehát az hogy a manchesternek a végén irtó nagy szerencséje volt az amúgyis szögletből született 2 gólnál és a bayernek az a 2 kapufa is ugyan ennyi erővel mehetett volna be vagy maradhatott volna ki a manchester uccsó 2 gólja.
    Nem ez nem érv az érv h volt 2 hiányzó játékos a manchesterbe és így sokkal hátrányosab helyzetbe voltak.
    Meg kijátszott jobban, gondolom ha aztmondom h bayern akkor én elfogult vagyok, nyílván te nem az vagy hogy jobban megérdemeltétek nem?

Megaztán a bayern a manchesterrel hasonlítod sztárilag és pénzügyileg?
    Ha a bayernek is anyi pénze lenne és arab meg ameriaki milliárdosok birtokolnák ahol hetetnte 100ezer eurót keresne az összes játékos akkor lehet sok manchesteri játékos nem ott hanem a bayernbe játszana meg a sok "sztár".
    Ha engem kérdezel akkor picsába az egész angol bajnoksággal, akik házidőntös bl-t rendeznek.
    Én már azért is untma meg a focit mert meguntam azt h várja az ember h döntő közelbe legyen 1 német klubbis, de sehol.
    és vhogy ezért is nemtud már a német bajnokságse érdekelni mert hiába várom h en a bayern legyen a bajnok és esetleg majd egy meglepetés csapat nagyot alakít a bl-be nem fog.
    És én épp ezért sírom vissza a régi bayern amikor még élvezet volt nézni őket és német játéjkosokal volt tele.

De majd a vb-n ott legalább még komoly esélye van a németeknek és azok legaláb németetk is:)

Na ennyit a globális problémáimról így elég hosszú lett végül...

• king82
    Jó reggelt!

Na itt meg elharapódzott a csata a különböző táborok között. Mindenki bizonygatja, hogy jobban ért a focihoz mint a másik. Na ez az igazi magyar valóság!
    Közben elment a hétvége és a schalke kikapott ami nagyon jó hírvolt, de mi csak x-re voltunk jók a leverkusen otthonában. Pedig most egy ici picit meg léphettünk volna. Na sebaj.
  • B0B0
    Ahogy mondod -.-
  • Matthew Prosac
    Ámen ;)
  • B0B0
    A béke égisze alatt:

A szar Schalke, szinte ugyanazt az eredményt érte el 2008-ban, mint a MU a Barcelona ellen. Tény, hogy nem MU szintű csapat, de igenis baromi erős és azért kíváncsi leszek, jövőre mit fog csinálni a BL-ben Magathtal. Mellesleg most épp ti sem tudtatok mit kezdeni a vérgyenge Balckburnnel. Akkor most ti is gyengék vagyok egy meccs miatt???

A nyilatkozatot nem találtam sajnos, de asszem az origo.hu-n volt. Keress rá te, hátha megleled. Mindazonáltal Ferguson nem a csapat egy szimpla tagja. Neki kell közvetíteni a média és a csapat között. Tehát az ő véleménye tükzözi a csapatét.

Nektek a középpálya ment szét, nekünk meg az abszolult elsőszámú gólfelelős, de mint mondtam, ilyenkre nem kéne fogni egy visszafogott teljesítmény miértjét...
  • Matthew Prosac
    ugye ezt az utolsó két kommentet csak viccnek szántad?!
  • SzocsA
    és arról nem is beszélve hogy 90 perc alatt 5 kapura lövés abból 3 találja el a kaput!
    megyei 12354 osztályban jobb az iram mint a "sztároknak" nevezett izéknél!
    nem 5 × lövünk kapura hanem 55 × volt amikor 25-10 lett a meccs eredménye!
    időhúzás meg a reklamálás meg szimulálás nélkül!
  • SzocsA
    minden meccset a sportfogadás mozgat!

és minden játékos a szabadrúgásra játszik ha hozzáérsz már eljátssza a nagy halált [b]szar az egész mai foci[/] olyan mint a forma 1
    ha vezetnek egy góllal beállnak és kivédekezik
  • Matthew Prosac
    2006/2007: A Roma második helyen végez a bajnokságban az Inter mögött, a negyeddöntőkig jut a Bl-ben.
    2007/2008: A Roma ismét második helyen végez a bajnokságban az Inter mögött, ismét a negyeddöntőkig jut a Bl-ben.

Mi ezzel a baj? Vagy te/ti arra gondoltok, hogy én a Romát azzal a Romával azonosítom amelyik hetet kapott az Old Traffordon?... Azért ennél egy kicsit tovább is ellátok.
  • Mor3llo
    "Azt még el tudom képzelni hogy a a 2007-es Romával egy szintre rakott titeket, ezt a nézezetet egyébként én osztom is (ami nem lenézést jelent...)"

Szerintem tényleg fejezzük be:)
  • Matthew Prosac
    1) a Schalke olyan fantasztikusan erős csapat, hogy tegnap képes volt kikapni ettől a vérgyenge Hannovertől (is). Azt hiszem ez nem a megfelelő pillanat, hogy összehasonlítsuk a Schalkét egy Uniteddel, a Bundesligát a Bajnokok Ligájával.

2) Adhatnál egy linket, mert én ilyet nem olvastam tőle. "Őket is jól megrámoljuk"? Ilyet mondott volna? Azt még el tudom képzelni hogy a a 2007-es Romával egy szintre rakott titeket, ezt a nézezetet egyébként én osztom is (ami nem lenézést jelent...), csak a Romának nem volt szerencséje anno (gyak. minden támadásunk végén valahogy bement a labda - Doni nagyot alakított), nektek most volt. Btw, ha mégis ilyet mondott, áruljál már el nekem valamit: ha egy csapat tiszteli az ellenfelét, egy tagja azonban nagyképűen nyilatkozik, akkor már az egész csapatra általánosítani lehet hogy nagyképű??? Mert akkor ez rátok is elmondható.

3) Egy Elber minusz ott, mondanám hogy nyertél, de egy Keane+Scholes itt, amivel majdnem teljesen meg is halt a középpálya (Blomquist és Butt azért nemegészen ugyanaz a nívó volt...). Mondjuk vedd csak ki Gerrardot és Mascherano-t a Pool középpályájáról és nézd meg hogy játszanak.

Amúgy peace Y :)
  • B0B0
    Retro :)

• antijuve
    1-1 lett Leverkusenben.De mivel a Schalke is kikapott, növeltük az előnyt.
  • B0B0
    Akkor a 6838-ra:

1.Emberhátrányban betömörülő csapat ellen ki játszik könnyedén? De ha már itt tartunk. Előző hétvégén a Bayern húzott le 60 percet (nem 40-et) emberhátrányban, csak azzal a különbséggel, hogy kapott gól nélkül és nem hazai környezetben. Akkor most hogy is van ez? Akkor a Schalke volt őrületesen szar, hogy nem rámolt be 3-at???

2.Nem volt nagyképű a csapatod??? Akkor Sir Alex kijelentését hová teszed (A Bayern egy szint a 2 évvel ezelőtti Romával, őket is jól megrámoljuk)? Ez tényleg nem nagyképű...

3.Nem agyonsztárolt? Hasonlítsd már össze a két csapat költségvetését, és hogy mennyi pénz költöttek játékosokra az utóbbi 10 évben???
    2 játékos sérült volt? Hmmm. Akkor nézz utána, a Bayernbe ki volt sérült! Elárulom: Elber, az elsőszámú csatár... Erre nem lehet semmit sem fogni!
  • Matthew Prosac
    hidd el te sokkal szánalmasabb vagy. puszi
  • Cabell
    Az ilyen hozzászólók minek jelennek meg SG-n? Elképesztő...

nem állítanak semmit, csak fröcskölnek..

undorító
  • B0B0
    Szánalmas vagy. Kezdjél gondolkodni, mielőtt írni kezdesz...
  • Cabell
    Hogyhamár itt végre lecsillapodtak a kedélyek, akkor had jegyezzem meg, hogy szerintem a kiállítás közel sem a kulcsmomentum volt a meccsen.

Az egész ott ment el, hogy a 3. gól után rögtön kaptunk egyet. Az lehetett volna a pont, amikor felborul az egész a United javára, de az első támadásból rögtön rúgott egyet a Bayern, és innentől olyan volt, mintha egy BL döntőben egy gólos vezetésnél ki akarna bekkelni a csapat egy félidőt. Nagyon nehéz...

Mellesleg a piros lap miatt én legfeljebb Rafaelt hibáztatom, teljesen ostoba sárgákat szedett össze, különösen az első volt ostobaság.

Egyébként a Bayernistákkal egyetértek abban, hogy egy félidőt játszottunk jól voltaképpen, más kérdés, hogy abban nagyon-nagyon jól.
  • Murder3
    mert mintha te nem ugyan ezt csinálnád a saját oldaladról nézve.
    a manchesternek szerencséje volt a bayernek meg nem ennyi.
    ne érts félre én a manu-t nem utálom jobban a többi angol és spanyol csapatnál.Én német párti vagyok.nem vagyok én elvakult bayern fan nem is kevészser szurkoltam ellenük a bajnoksgba.én annak örülnék ha a bayernhez felnőnének a bajnokságba és nem csak ez az egy német klubb lenne ami vmi kis esélyel rendelkezik a bl-be.
    Csak nem kicsit idegesítő az hogy míg évről évre az angolok a bl-be házidöntőt rendeznek meg lassan már a másodosztály csapatainak is arab milliárdos tulajdonosa lesz meg h a real meg a barca megint galaktikusok jelzővel akarja illetni a csapatatát, míg a németetek a egy rohadt elődöntőt nem tudnak kicsikarni, sőt az elvileg leggazdagabb és legsztárabb német klubb a bayern évek óta a döntő közelébe nem tud jutni.
    Most ott vannak de milyen játékkal?Nem hiába nem néztem én még végig 1 meccsüket sem teljesen ebbe a szezonba.

hát én még így is szívesen gondolok 99-re.
    ha csak a bl döntőt is nézem 10 német a csapatba és élvezetes volt nézni a meccset míg ezt szenvedés a számomra.
    meg akkor még a német klubbok is oda tudtak jutni, most már jó hogyha a bayern képes eljutni idáig.

• antijuve
    99-et felesleges felidézni folyton, az egy müncheninek mindig a legfájóbb emlék lesz, és mindig az igazságtalanságot fogja benne látni, míg a manchesterinek a csodás feltámadást jelenti.Szerintem mindkét álláspont érthető, ha fordítva történt volna én is nagyon szívesen emlékeznék rá.Azóta már úgyis "bosszút állt" a Bayern, de megtörténtté úgyse lehet ezt tenni.A MU-sok örülhetnek '99-nek, mi meg 2001-nek és 2010-nek (és tudom hogy e két utóbbi nem mérhető egy döntőhöz, habár 2001-ben a Bayern nyerte a BL-t).

Inkább mostmár nézzünk előre, hétvégén Leverkusenben nyerni kell és nyerni is fogunk, ahogy a Lev'kusen formáját nézem.
  • Matthew Prosac
    ha nem haragszol veled most nem nyitnék külön frontvonalat. a társaiddal lehet értekezni, sőt, tőlük még egy "korrekt" vagy "igazad van" kiszólás sem idegen, míg te minden helyzetben az igazadat keresed és találod is meg végül. minden állításoddal tudnék vitatkozni (érvekkel, nem csak a levegőbe csapkodni), de nem teszem mert arra is lesz újabb riposzt, míg a végén el nem jutunk addig, hogy meg sem kellett volna alakulnunk 1878-ban.
  • Murder3
    öö nem azé de az a 2 kapufa uyganúg bemehetett volna mint a végén az a 2 gól.
    erről ennyit.
    az h nem koncentráltunk a végén?
    semmi másnak nem köszönheti azt a győzelmet a mu mint a szerencsének.

Másik pedig a bayern is agyonsztárolt cspat de igazából csak a bundesligába.
    a manchester és a bayern anyagi helyzetet között óriási a különbség.
  • antijuve
    korrekt
  • Bercy #6842
    Teljesen igazad van!
    Bayern is pont beszívta a két sárgás kiállítást a schalke ellen (Altintop).
    Igaz ő nem fiatal de látszott rajta, hogy nem bír magával, le kellett volna szedni...
  • Mor3llo
    Nagy eredményei vannak, mondhatni hihetné is, hogy tévedhetetlen. Csak nem ilyen gusztusztalan módon, a másik csapatot ócsárolva.
  • Matthew Prosac
    mivel teljesen visszaálltatok. Hozzáteszem, persze jogosan

Kiállítás ide vagy oda, itt lesz elcseszve az egész. Mi nem szoktunk soha visszaállni (ennyire). Fergusonnak meg lehetett volna annyi esze, hogy Rafaelt lekapja a szünetbe. Ha nekem van egy sárgalapos tapasztalatlan, fiatal jobbhátvédem Ribery oldalán, kétszer is meggondolom. Kb ezen múlt az egész. Így pedig Fergusonnak magában kellene keresni a hibát, mert mostanság tényleg sokat foglalkozik egyéb körülményekkel.
    Ő sem tévedhetetlen, bár ahogy öregszik egyre többször ezt hiszi.
  • Mor3llo
    Felállt, betömörülő védelem ellen évek óta nem tudunk mit kezdeni. 1-1 klasszis megmozdulás szokta a mérleg nyelvét ilyenkor felénk billenteni. Most is ez történt, mivel teljesen visszaálltatok. Hozzáteszem, persze jogosan.
  • Matthew Prosac
    1 félidőt jól játszottak és nem jutottak tovább
    1 félidőt, jól? emberhátrányban véreset szartatok azért az utolsó gólért, az első meccsen meg az utolsó utáni pillanatban nektek ajándékozott góllal nyertetek. akkor ti hogy játszottatok?

nagyképűen álltatok hozzá ehhez az egész történethez
    ez a kedvenc sablonotok. jó lenne ha az általános szurkolói magatartást nem kevernétek össze a csapatéval. Rooney is nagyképű volt, ugye? Azért akarta vállalni a játékot mindenáron, kockáztatva hogy rásérül a bokájára és a vb-t is ki kell hagynia. Tényleg, ez tipikus sztárallűröktől tobzódó, sportolói kvalitásokat nélkülöző magatartás, végtelenül nagyképű.

99'-ről annyit, hogy átéltem. És majd' behugyoztam örömömben ;)

1) egy München-drukker nekem ne használja úgy az "agyonsztárolt" jelzőt, mintha az ő csapatával kapcsolatban ez szóba sem jöhetne. Még jó, hogy agyonsztárolták a csapatot, mikor az egyik legszebb (és legeredményesebb) focit játszottuk Európában - a döntőre is úgy érkeztünk, mint angol bajnok és kupagyőztes.
    2) két kulcsjátékos nem játszhatott a döntőben a középpályán (Scholes,Keane), még jó hogy ezt megéreztük, ti hogy játszottatok volna mondjuk Effenberg és Basler nélkül? Aha...
    3) ha koncentráltok a végén, nem kaptok ki. a mostani párharcban mi is két gólt szedtünk össze ebből, mintkettőt Olic lőtte. erről ennyit.

Mindazonáltal örülök hogy örülsz. Bár látszik hogy nem vagy hozzászokva a sikerhez, még meg kéne tanulnod kezelni a szitut. Azt nem állítanám hogy egyre többször fog ez elfordulni...
  • limperatore
  • gabber_saviola
  • 9csöves9
    mondja az ArsenalMünchenes.vagy te már eldöntötted?:D
  • djemba-djemba