Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
azért 0-0nál volt 1-2 helyzetünk, azokat kellett vna belõni

ups and downs

Hát az elsõ nagy volt,de a visszavágó... Úgy kaptunk ki otthon 0-2-re mintha pályán se lennénk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Taranov
Nagy meccseket játszottunk akkoriban a Milannal, kár, hogy õk nevettek a végén.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Igen

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
akkor õ lõtte mindkét gólunkat ugye?😄

ups and downs

Mor3llo
Tõlem ha csak Van Buyten lövöldöz gólokat BL meccsen, de megnyerjük azt, akkor nincs ezzel semmi probléma 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Inkább az a durva, hogy tegnapig az utsó gólunkat is Van Buyen szerezte (Milan 2:2). Da de sebaj, a Milannal idén nem kell játszanunk <#vigyor1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

France men
1. BL meccse volt nyugi 😊
Klose kérdéses a Werder ellen :S

München ist ROT!!!

Oziris666
EB-forma😊

Mor3llo
Pláne idegenben.Innen már csak hozni kell a hazai meccseket, idegenben pedig el-elcsípni pontokat.És akkor meglesz az elsõ hely!
Mellesleg Luca ma elég sokat kihagyott, kijárna már neki egy BL gól!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Gyõzelemmel kezdtünk, ez naggyon jó!!Annyira nem könnyû ez a csoport, úgyhogy ennek a 3 pontnak nagy értéke van.Pláne h a Lyon-Fiorentina meccs X lett.

ups and downs

France men
ProTV-n nézem, bár olyan a kép mintha egy mágnest raknának a tv mellé, és még akad is ráadásul ,de azért láttam a gólt! Grat a srácoknak így tovább!!! Daniel a BL-ben ontja a gólokat <#ravasz1> Prinz P jöhetne már :S Klose ismét 0

München ist ROT!!!

banok
20.45 Steaua Bucuresti-Bayern München
tv: Sat1, ORF1, ProTV (román)
stream: Solaris Sport (Sopcast), Livesport1 (Sopcast)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jah, most már én is azt látom hogy korai lett volna neki 😞

antijuve
én azt olvastam h még nem :S

ups and downs

sõt a héten már játszani is fog, úgynézki!!

Taranov
Majd most a BL csoportkörben kiderül, hogy egymás ellen mihez kezd a Bayern és a Lyon.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0

B0B0
<#hawaii>

"Ribéry bokasérülése után újra edzésbe állt" <#pias>

Mor3llo
<#eljen>

Taranov
<#eljen>

Zsolti9014
Mindent köszönünk Kahnnak!
Juve-drukkerként és a magyar és olasz labdarúgás híveként is tisztelgek pályafutása elõtt.

Hajrá Magyarország!

Elment egy LEGENDA!
<#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

France men
Köszönünk mindent Olli!!! hihetetlen volt... <#sir><#shakehead>

München ist ROT!!!

Mor3llo
Olli Kahn, FOREVER NUMBER ONE!!!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
Time to say Goodbye <#sir><#sir><#shakehead>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
DANKE SCHÖN OLLI!!!
Csak megkönnyezte egy picit õ is, de én is!

gabber_saviola

<#worship><#sir><#worship><#sir><#worship><#sir>

antijuve
Mostmár tényleg vége😞(.Nagyon fog hiányozni 😞(
Sose felejtem a 2001-es BL-döntõ 11-es párbajában a védéseit

ups and downs

5w0rdf15h
ez annyira megható <#sir>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Taranov
Igen, értem már, hogy a Bayern - Német válogatott meccs fõhõsére gondoltok.

Taranov
Mi történt?

Mor3llo
És sajnos mostmár teljesen végleg is 😞

France men
Egy korszak ma lezárul... <#shakehead>

München ist ROT!!!

antijuve
sajnos ezt sem tudtam megnézni, de gratula a csapatnak a biztos gyõzelemhez😊

ups and downs

Én egy cseppet sem sajnálom.Azok után amit a németekrõl nyilatkozott a VB-n,semmi keresnivalója itt.

Ma tényleg jól játszottunk a meccs nagy részében.Ez a meccs,és a múlt heti tíz emberes pontszerzés már kifejezetten biztató a jövõre nézve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Kár, hogy 11-esbõl :/

De legalább megvan az elsõ gyõzeem idén 😊

France men
Ma fantasztikusan játszottunk szntem... végre már Miro is betalált fél év után 😄 grat a csapatnak

München ist ROT!!!

elnézve a mai MU meccset, nagyon de nagyon sajnálhatjuk hogy anno nem jött össze nekünk a Tevez transzfer..

Mor3llo
azért mondom, néztem itt h biztos leírtam e 😄DD

nekem meg szemészetre kéne lassan mennem XD

és akkor Berbatov-ot még nem is említetted 😊 felpörögtek itt az események!

Mor3llo
Jansen eladása után érdekes hírek röppentek fel.
Szóban van Toulalan, Tymoschuk, ééééééés : ARSHAVIN
Arról írnak egyes oldalak, hogy akár még ma megtörténhet az átigazolás az Arshavin ügyben.
Mellesleg Berbatovról is vannak pletykák.Kissé kíváncsi vagyok, mi fog ebbõl kisülni!

Taranov
Na, neki örülök, nagy spíler.

antijuve
ki mondta h a mostanira értettem?köszi..

ups and downs

LasCar16
nézzed már mega jelenlegi keretünket köszi..

#acm