Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
A Lyonnak és a Fiorentinának elég döcögõsen indul a BL két döntetlennel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

antijuve
Na, ezért volt fontos a múltkori 3 pont.Ez az egy pont se rossz a csapat formáját elnézve.Bár így is nyerhetõ meccs lett volna sztem. (bár sajna nem tudtam nézni, csak olvasni)

ups and downs

antijuve
hát ezeket úgy tudom öngólnak írják.ez nem lövés volt hanem beívelés :S.
de legalább már 1-1

ups and downs

Taranov
Na de közben Zé Roberto egyenlített! 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

limperatore
ez egyértelmû öngól

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Taranov
Én Juninhonak adnám. Egy szerencsétlen mentési kísérlet volt mindössze Demichelistõl.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
Folytatódik a blamasorozat ?
Piszkos gyenge volt ez az elsõ félidei teljesítmény.Futás nélkül nem lehet meccset nyerni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Taranov
A Livescore szerint Demichelis öngólja :Û(

B0B0
0:1 Juninho.....

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mostanában itt vezetik le az emberek a "ne nézzétek le ezt-azt" feszültségüket...

- Bundesliga Fan

antijuve
jahh.jó lett vna ha bejutnak a döntõbe

ups and downs

Taranov
*hogy ki esik ki.

Taranov
Hát szerintem ebben a BL csoportban még a 3 favorit közül nem tudni, hogy kiesik ki.

Taranov
2002-ben a VB-n

ugy nézzétek le a lyont ha tul lebecsülitek simán levág nektek 3ast^^

antijuve
mmint mikor?

ups and downs

Taranov
Hát igen, akkor is odaértek, bár a törökök érdemeltél volna meg <#beka2>

B0B0
Igazad van, kevertem a 2002-essel 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Bercy
De! 😊
5w0rdf15h
hát igen csak jellemzõen türelmetlen elnöksége van a csapatnak így ezért mondtam hogy nem lenne meglepõ...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Taranov
2006-ban volt az olaszok és a franciák után bronzérem, 2008-ban pedig a spanyolok után ezüst, nemde? 😊

antijuve
azért mindig nem😊 2002 elõtt két negyeddöntõ a VB-n, az EB-ket nem kell ecsetelni pedig😊

ups and downs

antijuve
azért még ne szaladjunk ennyire elõre.felesleges lenne mostanság elküldeni Klinsmannt.A VB elõtt a németek 4-0ra (asszem ennyi volt) kikaptak az olaszoktól, aztán még azt is megkérdõjelezték sokan h a csoportból továbbmegy-e a Nationalelf.aztán majdnem döntõ lett belõle.2002-ben ugyan ezüstérmet szereztek a németek, dehát a játékot össze sem lehet hasonlítani a 2006-os VB-ével.Klinsmann azért nagyot alkotott a válogatottnál (2004-es EB lebõgés után...), játékban sokat fejlõdött a csapat.Szerintem egyszerûen csak idõre van szükség.Hitzfeldnél is volt, hogy nem jöttek az eredmények...

persze fájó ez a hannoveri vereség, mert elõtte egy héttel a Leverkusen lemosta a pályáról õket (de mint tudjuk "minden meccs más"😄).

ups and downs

B0B0
Van valami abban, amit mondasz (2006 meg ugye ezüstérem :-))

Taranov
Nem fájna a szívem Klinsmannért. Nincs bajom vele, de nem alkot semmi különöset, a nagy eredménye a 2006-os bronzérem.
De hisz a németek mindig odaérnek a 2., 3. helyre a világversenyeken, szóval ez nem csak az õ érdeme volt.

5w0rdf15h
hát ha ez így megy tovább nem lepõdnék meg majd egy korai edzõváltáson :S

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

antijuve
jaja, legalább ez öröm benne

ups and downs

zááábolcs husti!! 😄 gyönyörû gólt lõtt, német sportportálok nagyrészén az õ képe díszeleg <#hawaii>

a vereségünk ismét teljesen megérdemelt, lüketóni hozta amit utóbbi meccseken..

antijuve
haj-jajj.ebbõl újabb vereség lesz valszeg

ups and downs

antijuve
nem biztos ám h olyan könnyû lesz

ups and downs

Taranov
Szívesen látnám a Bayernben 😊 De errõl már volt szó régebben itt 😊

B0B0
Inkább baj, így könnyebb dolgunk lesz (elvileg), nem lesz annyira parázs meccs. Meg Juninhot csípes is.

antijuve
vagy úgy...😛

ups and downs

Mor3llo
Szerintem ironikusan jegyezte meg 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
????

ups and downs

France men
Oszt ez miért baj? 😄

München ist ROT!!!

Érdekes,ez engem egyáltalán nem keserít el...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

<#rinya>

B0B0
Basszus, Juninho lesérült.

France men
A legnagyobb öröm számomra, hogy a kis francia visszatért <#hawaii>

München ist ROT!!!

Mindkettõjüket vissza a kezdõbe!! (Az elõzõ hétvégéhez képest ugyebár..)
Borowski szinte már kirobbanthatatlan kell, hogy legyen. 😊

- Bundesliga Fan

Mor3llo
Nem 😊
Mindkettõ gyönyörû volt.
Az egyik egyéni megoldás(Klose), a másik pedig egy hatalmas játék után(Boro).

antijuve
azt olvastam h két csodaszép gólt lõttünk...túloznak?<#vigyor2>

ups and downs

Mor3llo
Néztem ARD-n.Nem volt egy nagy meccs, a kötelezõt hoztuk.
Viszont Rensingnek volt 1 hatalmas bravúrja.

antijuve
Hello!!

Klose és Borowski góljaival Bayern-Nürnberg 2-0.

ups and downs

Bercy
Szia! 😊
kabel15
Sziasztok!

Na végre találtam egy rendes szurkolósi fórumot!<#nyes>

BattleTag: kabel15#2672

Mor3llo
OMG...még én vagyok a hibás h ki mertem állni a csapatom mellett.Tényleg bocs.

#5092ben gabber már utalt hogy fejezzetek be, de te ujra felhoztad a témát. Jó lenne már végre lezárni. Én nem fogok többet szólni.

REAL MADRID