14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    vagy inkább a Bochum ellen?:D
    Vicces, mert pont lehetett látni egy bochumi sálat a Bayern szurkolók között, lehet ő már hétvégére hangolt :).
  • SzocsA
    lehet ribéry nem lesz ott a döntőben mert holnap döntenek arról hogy hány meccses eltiltást kapjon!
    de csak nem csinálják meg hogy eltiltják 2 meccsre!

Robben a döntőre tartogatta az erejét:D

• IXEMGabeo
    hát alig hiszem el, de igaz:) üdv 9 év után a döntőben...sima győzelem volt Olic mesterhármas nem mondom, pedig eleinte mennyire nem tartottam nagy fogásnak:) Gomez viszont csalódás, amit sejtettem...
  • antijuve
    Ja, még annyit hogy 0-3 ellenére is jó hangulatot csináltak a franciák, ez szimpatikus volt nekem.
  • antijuve
    A végére teljesen kifulladt a Lyon, Olicról nem tudok mit mondani, hihetetlen :D.Altintop gólpassza mondjuk nem volt utolsó :).Végig kézben volt a mérkőzés, a Lyonnak csak néhány felvillanása volt.
    Holnap hajrá Inter!!! (nem azért mert gyengébbek, hanem amúgy is :D).De a Barcát picivel nehezebb ellenfélnek tartanám (vhogy a tavalyi szezon nem megy ki a fejemből..).Az tuti hogy pokoli nehéz lesz megnyerni ezt a BL-t, de szezon előtt álmomban sem gondoltam, hogy döntőbe kerülünk!
  • Tomy Lee
    Kegyetlen nehéz dolga lesz Bayern-nek akár Inter akár barca kerül be.
  • Tomy Lee
    Úgylegyen:-)
  • Murder3
    Olic most tarolt:)

• Tyler1
    szép munka. így már nem is olyan keserű a manchesteri vereség egy döntős csapattól :)
  • king82
    Mer én tartok a Barcelonátol. Van bennük egy olyan dolog amit most nem tudok elmondani, akkor nem látom azt az esélyt hogy meg lesz a BL győzelem.
    Merem azt állítani, hogy a Barca akár holnap is csodát művel és ott lesz a döntőben.
  • Murder3
    Hát ha az inter 3-1-re letudta győzni a barcelona-t akkor nem tudom h ők vagy a barca lesz az ellenfelünk a döntőbe.
    De engem nem érdekel ha a barca, ha az inter nyerni kell a és kész.
  • king82
    Holnap pedig ha minden jól megy ti is ott lesztek!
  • WuFraZselic
    amúgy ha az Inter továbbjut (ígylegyen!), annak miért örülnétek jobban? :D
    elvégre a világ jelenlegi legjobb csapatát kiejtve jutnának be... :)
  • Murder3
    Újabb gól:D
    Most már bent vagyunk a döntőbe.
  • Tomy Lee
    Széép,hát ti megvagytok már,grat!!
  • king82
    Ott a második!!!!!!!!!!!!!!!
  • king82
    Na már csak 10 ember van a Lyonban! Jó lenne ha gólt se kapnánk de igazándiból most már mindegy.
    Holnap meg mindenki szurkoljon az Internek mert ők még is csak jobbak lennének mint a Barca!
    Viszont hétvégére is koncentráljunk ha minden jól megy akkor már hétvégén bajnokok lehetünk.
  • Murder3
    Altintop most megit úgy játszik mint az eb előtti szezonba amikor jött a bayernhez akkor fenomenális volt most is volt 1-2 hibája de pl amikor oylan csodásan kihozta a labdát az ahhoz hasonló megoldásai miatt volt ő akkor olyan jó.

remélem megtartsa a formáját.
  • antijuve
    Eddig mindenki kiváló, Olic mint egy lokomotív, úgy megy előre, a védelem egy-két megingástól eltekintve nagyon jó, a támadásépítés meg kitűnő, Altintop játéka különösen tetszik.
  • Murder3
    Ez az Olic emlékeztet a régi Hamburgos formájára
  • Murder3
    Góóóóól:D

Na Müller javította azt a nagy kihagyott helyzetet.
  • antijuve
    0-1!!!Innen nem lehet bukni!!Ugye?:?
  • Tomy Lee
    Müller mit hagyott ki omg:(
  • antijuve
    EZT HOGY??????!!
  • antijuve
    Na gyerünk!!!Döntőre fel!!!
  • Tomy Lee
    Hajrá München!:Pp
  • Murder3
    Na ma csak a győzelem az elfogadható.:)
    És irány a döntő, itt már nem szabad kiesni...
  • antijuve
    Izgalmakban nem lesz hiány :).Bár jó lenne egy olyan meccs, mint tavaly a csoportkörben :).
  • king82
    Jó reggelt!

Már nem kell sokáig gondolkodni ki fog kezdeni mert nemsokára itt a sípszó és elkezdődik a mindent eldöntő mérkőzés. Az éjszaka közepén pedig kiderül, hogy 9 év után ott leszünk-e a döntőben.

Hajrá Bayern!
  • djemba-djemba
    jaja, én is mvb-re gondoltam még. A legrosszabb szcenárió, ha egyik belső védő sem játszik... Akkor Badstuber - MvB vagy Badstuber - Contento (ő is sérült egyébként) páros áll fel. Contento helyét akkor Alaba veszi át a bal szélen. Na akkor elég fiatal védősorunk lenne... Lahm már vén lenne köztük a 26,27évével... :)
    Én abból indulok ki, hogy a 2 belső közül az egyik játszik.

Hajrá Bayern!
  • B0B0
    Van Bommel nagyon jól tud belső védőt játszani. Ha végképp nincs más, akkor ő beugorhat Demi vagy Böjten helyére. Meg most már Badstuber is lesz.
  • Bercy #6922
    Este a döntőbe kerülhet a csapat 9 év után ismét. Készüljetek, drukkoljatok.
  • djemba-djemba
    DvB és Micho is necces... Timoscsuk is kidőlt. Ki fog Badstuberen kívül belső védőt játszani? Kezd bonyolódni a téma... :S

Remélem, összedrótozzák őket!
  • B0B0
    És? Attól még nem másodpercekig. Olvasd el újra a fizika könyv erre vonatkozó részét, öcsi!
  • king82
    Jó reggelt!

Sajna csak egy x jött össze most hétvégén és a Schalke meg hozta a mérkőzését. Így most pont egyenlőségünk van. A következő bajnokikat hozni kell mert nem lesz meg a hőn áhított kupa. Azt azért leszögezném hála a jó égnek a bekapott gól után nem törtünk össze így sikerült kiegyenlítenünk. De mehetett volna jobban is. Na majd a BL visszavágón megmutatjuk mit tudunk meg utána a bajnokin, addig meg jó pihit mindenkine.
  • Murder3
    Hát nagí kő esett le a szivemről h nyertek egy hétig kórházba voltam csak reméynkedtem h nem kaptunk ki.

Ez azért elég szűk, de ha azt nézzük h nem lőttek idegenbe gól még jó is lehet ott ha ki is kapunk(ami megbocsájthatatlan lenne:D)
    akkor is tovább mehetünk.
  • paly90
    többször is megnéztem,szerintem nem volt piros és ahogy látta h baj van már próbálta is elkapni a lábát onnan
    sárgát ért de pirosat nem ,nem volt szándékos
  • hedonist
    amin látszik,h kurvára direkt otthagyta a lábát okoskám
  • B0B0
    Ő a lassítást nézte ;)
  • djemba-djemba
    Sztem 1-0 nagyon jó eredméyn, mert idegenben általában rúgunk 1 gólt...min.

Jetzt geht's los...!!! :)