Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
is szóval addig kell pénz csinállni belõlük amíg lehet mert ha visszavonulnak lófaszt sem kapunk értük
zé roberto meg 34 volt vagy mennyi!
de az viszont hogy ki mit csinál szabadidejében! ez nem korrrekt!
amúgy mit csinál velük kispadra ülteti az egész bagázst?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ups and downs
REAL MADRID
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Robbenre meg azért vastagon rá kéne pakolnia pénz a Realnak.
Amúgy remélem a vezetõség nem hagyja ezt ilyen formában. Okés, Uliék ígéretük ellenére nem igazoltak jelentõs neveket eddig (sztem már nem is nagyon fognak), de ez a sztárhiszti akkor sem divat a Bayernnél. Értem én, hogy el akar menni, de tisztelhetné egy kicsit azt a klubbot, ahol két évig a segge ki volt nyalva
Mindenki tudja hogy Robben-tõl csak fegyverrel vagy erõszakkal lehet elvenni a labdát (vagy örökölni), Ronaldo vagy Ribery sokkal jobb alternatíva helyette, én speciel simán beáldoznám. emellett azért a München is kapna egy fasza kis szélsõt, már csak fel kéne pofoznia van Nyáál-nak hogy néha passzoljon is 😊
Hogy ki melyik szélen játszik majd Madridban azt meg majd pénzfeldobással eldöntik 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Amugy a Bayern jobban jár anyagilag ,ha most eladja csilliárdokér,mert ha jól tudom jövõre lejár a szerzõdése!
Ryberi meg kapja be adják el a g.cibe de akkor vegyenek jó játékosokat ne szarokra költsék a pénzt.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Megteheti mert nem áll mellette két testõr akik kényszerítik rá. Ha leültetik a padra akkor is megkapja a fizetését, egy év múlva meg fele annyit se ér mint most. Tudja, hogy csak a klub járhat rosszul. Klubhûség ma már nem sokat ér sajnos.
REAL MADRID
ups and downs
Õ is aláírta a szerzõdést annak idején, nemde?
Ezekután megtehetné a Bayern vezetõsége, hogy leülteti egész évre a padra.
A Románál volt is erre példa Panuccival. Addig volt ez így, amíg rá nem jött, hogy mi a szitu. Azóta minden rendben.
Avanti Roma!
ahogy néztem a felvételt az elsõ edzésrõl, nem volt túl lelkes a srác...
Komolyan mondom Beckenbauer az egyetlen ép elméjû ennél a csapatnál. Õ megmondta, h Ribery vagy hosszabítson vagy menjen. Erre Hoenessék meg Rumenigge is azon van (a legutóbbi kijelentése után is), hogy marad. Biztos nagy kedvvel fog játszani... :S Gratulálok...
Lúciót is elûzik aztán mehetünk a picsába, mert akkor már normális belsõ védõnk se lesz... 1 kreatív már lelépett: Zé; lelép a francia is...
Alakul...<#wilting>#wilting>
ups and downs
sok szerencsét<#vigyor1>#vigyor1>
Az a kibaszott nagy igazság, hogy Hoennes annyira tehetségtelen barom, hogy egy épkézláb embert nem tud leigazolni...jótól tanul Nerlinger is...
ups and downs
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Zé Roberto (BRA,középp.) Bayern München---Manchester City
Franck Ribéry (FRA,középp.) Bayern München---Real Madrid
Daniel van Buyten (BEL,védõ) Bayern München---Galatasara
Rafael Van der Vaart (NED,középp.) Real Madrid---Bayern München
Wesley Sneijder (NED,középp.) Real Madrid---Bayern München
Simone Perotta (ITA,középp.) Roma---Wolfsburg,Bayern München
José Bosingwa (POR,védõ) Chelsea---Bayern München
John Heitinga (NED,védõ) Atletico Madrid---Bayern München
Ruud van Nistelrooy (NED,csatár) Real Madrid---Tottenham Hotspur
Pavel Nedved (CZE,középp.) visszavonult---Lazio
Nemanja Vidic (SRB,védõ) Manchester United---Barcelona
Diego Forlán (URU,csatár) Atletico Madrid---Real Madrid
Toni tavaly 35 gólt rúgott az idényben. Ezek sem elegek?
tiszta szappanopera már ez az átigazolási idõszak...
rohadna le a barca hogy televeszik magukat.
Klose nekem hatalmas csalódás nem is értem miért vették meg.
Bár tonit sem igazán õhelyette is lehetett volna jobb csatárt venni.
amúgy a csatár sorba jöhetne Berbatov
Hát nem tudom sneijder jó lenne de még mellé kéne vki.