Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de eladunk mindenkit ez miért baj lúcio 30 felett van ahogy Toni meg klose
is szóval addig kell pénz csinállni belõlük amíg lehet mert ha visszavonulnak lófaszt sem kapunk értük
zé roberto meg 34 volt vagy mennyi!

de az viszont hogy ki mit csinál szabadidejében! ez nem korrrekt!
amúgy mit csinál velük kispadra ülteti az egész bagázst?
B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
ohh jee!Még jó h jön Timoscsuk 😄

ups and downs

Tudtommal utolsó év hogy pénzt kaphatunk érte,jövõre már ingyen mehetne.Úgyhogy simán el tudom képzelni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Szerintem kamu. Ennyiért õk sem engednék el.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

djemba-djemba
erre varrjatok gombot...

7 misiért...? ezek hülyék...

no comment!

antijuve
Érdekes h most a Realba vágyódik, anno meg még a Barca volt az isten. (mezcsere meg minden...).

ups and downs

Mindegy nekem nem hiányzik a Real-ból 😊 Amúgy Perez 55 milliót tette félre amit rá szán. Ennyiért vagy elengedik, vagy nekünk se kell.

REAL MADRID

9csöves9
nem kell nagy klubhûség,csak ne legyen geci.szerintem ez csak médiamaszlag,nem tudom elképzelni róla hogy ilyen hülyeségeket csinál

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Meg ahol focista lett!!!

Robbenre meg azért vastagon rá kéne pakolnia pénz a Realnak.

2011-ig szól a szerzõdése.

Amúgy remélem a vezetõség nem hagyja ezt ilyen formában. Okés, Uliék ígéretük ellenére nem igazoltak jelentõs neveket eddig (sztem már nem is nagyon fognak), de ez a sztárhiszti akkor sem divat a Bayernnél. Értem én, hogy el akar menni, de tisztelhetné egy kicsit azt a klubbot, ahol két évig a segge ki volt nyalva
Matthew Prosac
szerintem egy Robben <-> Ribery cserével a Madrid is nagyon jól járna, meg azért a München se szarul 😊
Mindenki tudja hogy Robben-tõl csak fegyverrel vagy erõszakkal lehet elvenni a labdát (vagy örökölni), Ronaldo vagy Ribery sokkal jobb alternatíva helyette, én speciel simán beáldoznám. emellett azért a München is kapna egy fasza kis szélsõt, már csak fel kéne pofoznia van Nyáál-nak hogy néha passzoljon is 😊
Hogy ki melyik szélen játszik majd Madridban azt meg majd pénzfeldobással eldöntik 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Szerintem bal oldalra szánja, bár nekünk ott van Robben. Ha mégis jobbra akkor CR csatár lesz. De sztem ez Pereznél már csak egó vagy "befektetés". Én nem látom értelmét leigazolni.

REAL MADRID

5w0rdf15h
Én azt nem értem hogy Perez miért ragaszkodik hozzá, mikor Ronaldo ott van már a jobb oldalra :\

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Oziris666
Szépen lerombolja a "szobrát" ezvan, most mindenki a Reálba vágyik!
Amugy a Bayern jobban jár anyagilag ,ha most eladja csilliárdokér,mert ha jól tudom jövõre lejár a szerzõdése!

Murder3
Szépek leszünk így😞
Ryberi meg kapja be adják el a g.cibe de akkor vegyenek jó játékosokat ne szarokra költsék a pénzt.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Állítólag ma már meg sem jelent.

Megteheti mert nem áll mellette két testõr akik kényszerítik rá. Ha leültetik a padra akkor is megkapja a fizetését, egy év múlva meg fele annyit se ér mint most. Tudja, hogy csak a klub járhat rosszul. Klubhûség ma már nem sokat ér sajnos.

REAL MADRID

antijuve
Igen.Ráadásul ezzel a szurkolóknál is eláshatja magát kábé.Legalábbis nekem nagyon nem szimpatikus amit lemûvel.Inkább menjen, aztán a belõle befolyt pénzt fektessék más játékosba. Habár a másik oldala a dolognak, hogy így meg sikerülne a "zsarolása" amit a csapat ellen mûvel.Majd elválik, mindenesetre felõlem mehetne (=

ups and downs

Amíg szerzõdés köti a Bayernhez, hogyan teheti ezt meg?
Õ is aláírta a szerzõdést annak idején, nemde?

Ezekután megtehetné a Bayern vezetõsége, hogy leülteti egész évre a padra.
A Románál volt is erre példa Panuccival. Addig volt ez így, amíg rá nem jött, hogy mi a szitu. Azóta minden rendben.

Avanti Roma!

antijuve
az.mint egy primadonna.ilyenek nem kellenek

ups and downs

B0B0

szerintem is el kéne engedni

ahogy néztem a felvételt az elsõ edzésrõl, nem volt túl lelkes a srác...

djemba-djemba
Ja, Ribery mehetne már tényleg...
Komolyan mondom Beckenbauer az egyetlen ép elméjû ennél a csapatnál. Õ megmondta, h Ribery vagy hosszabítson vagy menjen. Erre Hoenessék meg Rumenigge is azon van (a legutóbbi kijelentése után is), hogy marad. Biztos nagy kedvvel fog játszani... :S Gratulálok...

Lúciót is elûzik aztán mehetünk a picsába, mert akkor már normális belsõ védõnk se lesz... 1 kreatív már lelépett: Zé; lelép a francia is...

Alakul...<#wilting>

antijuve
Tök jó, Ze Roberto a Hamburgé

ups and downs

antijuve
Ribery meg már nagyon menni akar elvileg a Realba.Oda is való.Komolyan, a hülye rinyálásával, legyen ott egy a sok közül!

ups and downs

antijuve
inkább a Hoffenheimnek kell a sok szerencse majd (=

ups and downs

Hoffenheim az elsõ körben 😄

sok szerencsét<#vigyor1>
még januárig ténykedik a csapat mellett, ha jól tudom

B0B0
Hoennes már nyugdíjba vonult, szerintem most már nem õ intézi

djemba-djemba
Ha nem lesz új igazolás és még Lúcio is lelép, akkor azt hiszem gyengültünk tavalyhoz képest...és akkor még Ribery sem biztos, hogy marad...

Az a kibaszott nagy igazság, hogy Hoennes annyira tehetségtelen barom, hogy egy épkézláb embert nem tud leigazolni...jótól tanul Nerlinger is...

B0B0
Marha jó, Luis "baromarc" Van Gaal rakkolós játékosokat akar, mi a faszért engedte el????

antijuve
Ze Roberto lehet h a HSV-nál köt ki

ups and downs

antijuve
nem hinném h ez bekövetkezne

ups and downs

djemba-djemba
már megint a bild...

bild megint tolja a sok kacsát...

remélem tényleg az...

Tim kivételével, egyetértek a döntéssel.

antijuve
Ottlnak, Lellnek és Borowskinak ajtót mutattak
Bosingwa érkezhet

ups and downs

B0B0
Ribéryt nagyon boronálják a Realba és a MU-ba is 😊)))

antijuve
ccc, a bejelentkezés egy dolog, az elfogadás meg egy másik.Meg amúgy se lehet semmit biztosra venni =/////

ups and downs

Matthew Prosac
hiába mondta Ribery hogy Angliába nem szeretne menni, mivel mi 80M-ért eladjuk Ronaldot (hivatalos), ezért benne van hogy mi (United) bejelentkezünk Riberyért, õ pedig el is jön.. Kíváncsi leszek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

djemba-djemba
Ugyanígy gondolom. Klose nagy játékos és jó formában volt! Ha nem sérül meg, akkor a bajnokság mindenképp másképp alakulhatott volna. SZVSZ...

antijuve
Ribery nem valszínû h most menni fog Madridba.Pfujjj

ups and downs

Luca Toni (ITA,csatár) Bayern München---Milan,Wolfsburg

Zé Roberto (BRA,középp.) Bayern München---Manchester City

Franck Ribéry (FRA,középp.) Bayern München---Real Madrid

Daniel van Buyten (BEL,védõ) Bayern München---Galatasara

Rafael Van der Vaart (NED,középp.) Real Madrid---Bayern München

Wesley Sneijder (NED,középp.) Real Madrid---Bayern München

Simone Perotta (ITA,középp.) Roma---Wolfsburg,Bayern München

José Bosingwa (POR,védõ) Chelsea---Bayern München

John Heitinga (NED,védõ) Atletico Madrid---Bayern München

Ruud van Nistelrooy (NED,csatár) Real Madrid---Tottenham Hotspur

Pavel Nedved (CZE,középp.) visszavonult---Lazio

Nemanja Vidic (SRB,védõ) Manchester United---Barcelona

Diego Forlán (URU,csatár) Atletico Madrid---Real Madrid
B0B0
Nem tudom miért csalódtál Kloséban, idén pl. õ volt a leg gólerõsebb csatárunk (BL: 7 gól többek között)

Toni tavaly 35 gólt rúgott az idényben. Ezek sem elegek?

de állítólag Ibra megy annak a helyére

tiszta szappanopera már ez az átigazolási idõszak...

Murder3
Toni ebbe a barcába az életbe nem férne be.
rohadna le a barca hogy televeszik magukat.

Murder3
Ja majd pont a klose gomez duó fogja agyonlõni magát.

Klose nekem hatalmas csalódás nem is értem miért vették meg.
Bár tonit sem igazán õhelyette is lehetett volna jobb csatárt venni.
amúgy a csatár sorba jöhetne Berbatov

Hát nem tudom sneijder jó lenne de még mellé kéne vki.

kaká megy a madridba! 1 Euróért!
antijuve
francokat 😄.eladják Eto'o-t és máris szaladgálhat a pályán kezdõként 😄

ups and downs

B0B0
Masszív padozás lenne a sorsa.

de amúgy miez hogy Tóniért érdeklõdik a barca? 😄 vicces kedvükben lehetnek..