Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

France men
*hely ez a München

München ist ROT!!!

France men
Júj de jó volt élõben nézni ezt a két meccset. Mondjuk a helyszínen voltunk a többi meccsen is de a bronz mérkõzésen sikerült bealudni :s .

Fantasztikus hely a Münchnen, csak qurva drága :\

München ist ROT!!!

Mor3llo
Megvan az Audi-kupa, 7-6-ra nyertünk tizenegyesekkel a Manchester ellen(micsoda öröm, mégha barátságos kupa is<#idiota>).
Grat a csapatnak, amiért tartalékosan is helytálltak, talán mostmár nem lesz rövid a pad, volt 1-2 igen kellemes meglepetés!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nem a bajern a jó, hanem a lui ván hál! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Murder3
Érdekes h ez a Thomas Müller gyerek 2 gólt is lõtt.

Lehet h õ akár még a bajnokságba is szerephez juthat.

Hát a védelem az tényleg elég szar a Milannak.

Mind1 de engem még nem gyõzõtt meg a Bayern ez csak 1 barátságos meccs volt még kell egy pár ilyen gyõzelem h tényleg azt mondjam ez a Bayern jó.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LasCar16
Még a gyenge is kedves jelzõ

#acm

Mor3llo
De tény, hogy Ti rendkívül gyengék vagytok jelen pillanatban. Ezt nem baszogatásképpen mondtam!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hidd el, elég sok volt a hiányzónk, és a tavalyi év játékához képest ez igen bíztató!

LasCar16
Ne szálljatok el magatoktól... jók lesztek, de ezt a Milant egy harmadosztályú csapat is verte volna, borzalmasan szarok vagyunk

#acm

Mor3llo
Fantasztikus volt! Lehet mégis csinál valamit ebbõl a keretbõl a tányérarcú? 😄

Murder3
Milan ellen 4-1-re gyõztünk😊
az utolsó 5 percet láttam és a utolsó 2 gólt😊

Murder3
Borowskiban?

hát én marhára nem nem is értem miért kellet.

Borowski visszament a Werderhez. Én sajnálom, benne láttam fantáziát....

Murder3
Mintha nem minden évbe a bayernt tippelnék meg végsõ gyõztesnek.

B0B0

Murder3
hát egy 4. osztályú csapapt ellen 1 elsõ osztályú élcsapapatank a minimum h egy felkészülési meccsen ezt elérje.

antijuve
nyilván nem, de a 10-0 azé nem rossz

ups and downs

Murder3
nincs nagy jelentõsége a Stutgarter Kickers nem ellenfél.
Bár ahogy látom szerencsétlenkedtek 1 félidõn át.

antijuve
épp most olvastam 😄. ez az eredmény már tetszik

ups and downs

Stuttgarter Kickers-Bayern: 0-10

Müller 3,Olic 3,Gomez 2,Altintop,Görlitz

Az ellenfél 4. osztályú,tehát a különbség annyira nem meglepõ,az már inkább hogy az 58. percig csak 1-0 volt,és onnan a 86-ig sikerült 9 gólt berámolni,a valószínüleg eléggé fáradó ellenfélnek.

Az elsõ félidõ amúgy nagyon gyenge volt.Aztán a Baumjohann-Müller cserével a 2.félidõben átálltunk a 3 csatáros játékra,na onnan beindultak a dolgok.Kérdés mûködhet-e ez nagyobb csapatok ellen is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Murder3
Nekem a 99-es nem csaka azért mert 10 német volt benne.
De pl a döntõbe annyival jobban játszottunk aa ManU-tól az annyira tetszett nekem.
Meg olyan játékosok mint Effenberg,Basler.
Am ismertek olyan oldlaokat ahol a 99-98 szezonból vannak meccsek videók?
bayenel kapcsolatba.

Murder3
Kroos igen õ azért remény.
De az a baj rajta kívül nem sok fiatal tehetség van a bayernél akirõl hallani is lehet😞

djemba-djemba
hát ja Kroos azért még beérhet. Ha most nyom egy jó szezont a Leverkusennél, akkor akár jövõre vissza is jöhet, mint Spielmacher. 😊

lui még a Badstubert dicséri mostanában. Remélem, tényleg jó lesz a gyerek!

antijuve
* akikre

ups and downs

antijuve
Nem kéne igazolni túlzottan, abban az esetben ha lennének olyan fiatal játékosok, akik "rá lehetne bízni a csapatot".A legtöbbet Kroosról hallani, aki meg jelenleg a Leverkusenben van kölcsönben.

ups and downs

antijuve
Ehehehe 😄
Nem is tudom.Nem tudok dönteni.

ups and downs

Mor3llo
Mind2 állat volt.A '99-es talán annyival volt jobb, hogy 11 kezdõjátékosból 10 német volt...

Murder3
Amúgy szerintetek melyik csapat volt a jobb? a 2001-es bl gyõztes vagy a 99-es bl gyõztes<#mf1> csapat😊

Murder3
Pedig amikor A Ribery Toni párost vették már azt hittem h végre igazolni fog a bayern erre a köv évbe senkit sem vesznek.
De ami most van az meg már szörnyû.

Szerintem akkor vegyük úgy, hogy 1-1 lett 😄DD

Avanti Roma!

antijuve
na az már majdnem gól 😄

ups and downs

Egy majdnem volt,csak a Pranjic ugy veszi le a labdát a 16-oson belül hogy 10 méterre pattan tõle... De amúgy több nem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

djemba-djemba
A jelenlegi bayern-nél úgy látom, hogy csak a kvantitás van meg...kvalitás harmatos... Egyszerûen nem fogja elbírni a csapat, hogy lelépett zé és lúció és nem lesz spielmacher...

Hát eléggé el vagyok keseredve... 😞
most szoptunk a hsv-tól 1-0ra, de helyzetünk se volt...)

Murder3
akkor lettek sztárok de én nem igen látok iylen potenciállal rendelkezõ játékost a bayernbe mint pl Deco.

Azt a csapatot simán meg lehet irigyelni ha együtt maradtak volna akkor simán lett volna esélyük a köv szezonba is de ilyenkor törvényszerû h egy nem nagy sztár gárdát szétszednek.

antijuve
😄D egy kis izgalom sose árt 😄.

ups and downs

meglehet hogy a bent maradásért fognak küzdeni a srácok idén <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Igaz.
Hát most úgy megerõsödött néhány csapat az elmúlt években, hogy a Bayernt senki nem látja esélyesnek. (Meg egyébként más nagy csapatok is mondhatni, hogy esélytelenné váltak.)

Avanti Roma!

antijuve
igaz.de akkor se voltak esélyesek.Ahogy mondtad, akkor lettek sztárok.

ups and downs

Murder3
De azért abban a Portoban volt 1 mourinho edzõnek meg tele volt olyan játékosokkal akik késõbb nagy sztárok lettek.

antijuve
Kábé 20 évente egyszer fordul elõ h egy olyan outsider csapat nyeri a BL-t mint a Porto volt anno.

ups and downs

Hát a Porto is nyert egy BL-t 😊

Avanti Roma!

Murder3
Szánalom már az egész.
olyan jó csapatunk lesz hogy max majd a bundesligát tudjuk eseetleg megynerni de ezt nagyon nem szeretném.
Elegem van már h a bundseligát megnyerik a bl-t nyerjék ne a Bundesligát.
amúgyis tavaly is fos volt a játékunk sok csapathoz képest most ribery nélkül még rosszabb lesz.

Bommelt nem tudom miért nem adják el meg lellt.

antijuve
diplomatikus voltam 😊).

ups and downs

Mor3llo
Kicsit vékonyka ? Kb nevetségesen vékony...

antijuve
nem lesznek nagyok az elvárások 😊
amúgy Van Gaal az AZ-bõl is bajnokot csinált, de:
-az a holland bajnokság volt, ez a német (ami kétségkívül erõsebb)
-és mi egy huszáros BL szereplésben is reménykedünk... amire ez a keret kicsit vékonykának tûnik.Majd kiderül.

ups and downs

Mor3llo
Teljesen egyetértek. Inkább nem is mondok semmit...

djemba-djemba
lúcio is lelépett: INTER 😞 de a balfasztrió persze senkinek sem kell...Lell, Borowski, Ottl... (Ottl csak félbalfasz) Inkább ezt a falábú bommelt ûzték volna el...
ez a keret vékony lesz még a bundesliga-ba is... :S

Érdekes módon minden más nagy német csapatban van egy kreatív irányító...nekünk nincs...minek is az...ki van már a faszom hoeness impotenciájával, hogy egy rohadt irányítót nem tud hozni...

ribery megy madridba!
Murder3
Eladunk mindenkit aztán nem veszünk senkit.