Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fantasztikus hely a Münchnen, csak qurva drága :\
München ist ROT!!!
Grat a csapatnak, amiért tartalékosan is helytálltak, talán mostmár nem lesz rövid a pad, volt 1-2 igen kellemes meglepetés!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Lehet h õ akár még a bajnokságba is szerephez juthat.
Hát a védelem az tényleg elég szar a Milannak.
Mind1 de engem még nem gyõzõtt meg a Bayern ez csak 1 barátságos meccs volt még kell egy pár ilyen gyõzelem h tényleg azt mondjam ez a Bayern jó.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
#acm
az utolsó 5 percet láttam és a utolsó 2 gólt😊
hát én marhára nem nem is értem miért kellet.
Bár ahogy látom szerencsétlenkedtek 1 félidõn át.
Müller 3,Olic 3,Gomez 2,Altintop,Görlitz
Az ellenfél 4. osztályú,tehát a különbség annyira nem meglepõ,az már inkább hogy az 58. percig csak 1-0 volt,és onnan a 86-ig sikerült 9 gólt berámolni,a valószínüleg eléggé fáradó ellenfélnek.
Az elsõ félidõ amúgy nagyon gyenge volt.Aztán a Baumjohann-Müller cserével a 2.félidõben átálltunk a 3 csatáros játékra,na onnan beindultak a dolgok.Kérdés mûködhet-e ez nagyobb csapatok ellen is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De pl a döntõbe annyival jobban játszottunk aa ManU-tól az annyira tetszett nekem.
Meg olyan játékosok mint Effenberg,Basler.
Am ismertek olyan oldlaokat ahol a 99-98 szezonból vannak meccsek videók?
bayenel kapcsolatba.
De az a baj rajta kívül nem sok fiatal tehetség van a bayernél akirõl hallani is lehet😞
lui még a Badstubert dicséri mostanában. Remélem, tényleg jó lesz a gyerek!
ups and downs
De ami most van az meg már szörnyû.
Avanti Roma!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hát eléggé el vagyok keseredve... 😞
most szoptunk a hsv-tól 1-0ra, de helyzetünk se volt...)
Azt a csapatot simán meg lehet irigyelni ha együtt maradtak volna akkor simán lett volna esélyük a köv szezonba is de ilyenkor törvényszerû h egy nem nagy sztár gárdát szétszednek.
Hát most úgy megerõsödött néhány csapat az elmúlt években, hogy a Bayernt senki nem látja esélyesnek. (Meg egyébként más nagy csapatok is mondhatni, hogy esélytelenné váltak.)
Avanti Roma!
ups and downs
Avanti Roma!
olyan jó csapatunk lesz hogy max majd a bundesligát tudjuk eseetleg megynerni de ezt nagyon nem szeretném.
Elegem van már h a bundseligát megnyerik a bl-t nyerjék ne a Bundesligát.
amúgyis tavaly is fos volt a játékunk sok csapathoz képest most ribery nélkül még rosszabb lesz.
Bommelt nem tudom miért nem adják el meg lellt.
amúgy Van Gaal az AZ-bõl is bajnokot csinált, de:
-az a holland bajnokság volt, ez a német (ami kétségkívül erõsebb)
-és mi egy huszáros BL szereplésben is reménykedünk... amire ez a keret kicsit vékonykának tûnik.Majd kiderül.
ups and downs
ez a keret vékony lesz még a bundesliga-ba is... :S
Érdekes módon minden más nagy német csapatban van egy kreatív irányító...nekünk nincs...minek is az...ki van már a faszom hoeness impotenciájával, hogy egy rohadt irányítót nem tud hozni...