Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, csatár sztem sem jön már, bár nem is kell. Gomez rúgja meg a 20 gólját, Klose alapból jó, ha nem sérült, Olic jó játékos nagy szívvel. Müller meg zokszó nélkül leül a padra. Antal pedig megy vissza sztem Itáliába.
Középpálya viszont sovány lehet, ha a kreatív játékosokat nézzük...
Sneijder nem akar jönni, de mégis mi a faszt akar a real-ban Kaká mellett??? Én-kép zavaros a srác...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de persze hogy nem kell inkább a kiöregedett oddo-kellet.
Meg a semmiresemjó Lell.
meg miért védõ elõbb erõsítség már a középpályát meg a csatársort.
Inkább rúgjuk túl az ellent.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Minek a Bayernbe ennyi baloldali védõ?!?
Lahm,Pranjic(mondjuk õ balszélsõ is)meg most ez a srác
biztos a holland edzõ felfedezetlenje.
Braafheid ,igaz én ugyan még az életbe nem halottam róla,de ez nem jelent semmit.Bár nem tudom,mert nem tudok németül,hogy ez terv vagy már tényleges üzlet,de nem sok teteje van sehogy...
Bár a csapathoz beirták neki a Bayern-t,ugyhogy szerintem jön.
pl Diego kiszúrta a szemüket sztem simán lehetett volna olyan szerzõdést ajánlani neki amit elfogad
de Ribery nélkül ló.aszok vagyunk sajnos😞((((S
És akkor tényleg inkább most menjen mit tudom én 50 millióért,mint esetleg jövõre egy gyenge szezon után a feléért.
Az már más kérdés hogy a pénzel se megyünk sokra úgy tûnik,mert igazán jó játékost a bundesligába hozni nem könnyû,ilyen Gomezekre kiadott 30 milliók meg vicc kategória.
megint majd az az unalmas 0 bayern-t kell néznünk a 07-es félét ami még az bl-be sem jutott be?
hiába a pénz azt meg nem tudják használni csak za ilyen borowskikra😞
ráadásul zé is elment minimum a bayernek ha ribery elmenne kb 100 millió felett kéne bevásárolni ha olyan csapatot akar ami még a bl-be is be tud jutni a 4 közé esetleg.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
hát az a durva hogy annyi sérülése miatt már pszihiáterhez bagy mihez is kellet járnia hogy még tud játszani és ne adja fel aztán 26-évesen már vissza kelelt vonulnia:S
nem sokszor láttam õt játszani de amikor játszott mindig nagyon jól játszott pl õ msot simán elkélne a bayernbe, is mert középpályán a szélen szerepelt asszem.
de reméynkedjünk abba hogy a fiatal Kroos végül téynleg oylan játékos lesz mint amilyen tehetséges.
Deisler..hát igen, õ még tényleg nagyon jó játékos lett volna, de általában betegszabadságon volt.Iszonyat peches egy játékos volt szegény.
ups and downs
vagyis jó lenne megint egy iylen francia.
Ilyenkor lehet sajnálni hogy Sagnol visszavonult meg én Deislert is sajnálom õ is egy nagyon jó játékos lett volna ha nincs annyi sérülése😞
Engem nem is nagyon érdekel, ha lelép, abban az esetben, ha egy klasszis irányító jön a helyére.
hova megy?
úgy van így tovább FCB hátha majd most a csoportból sem jutunk tovább <#levele>#levele>
Plusz Ribery lelép, Zé lelépett...
Tele leszünk kreativ emberekkel, mint Van "de minek" Bommel és társai...
Ígérjünk rá Kakeszra... 😛 Ribery-Kaka csere??? hehe<#eplus2>#eplus2>
szóval mivel 34 éves már nemigen találna máshol "munkát"! jó kics csapatok talán de azért mégis egy ilyen nagy elit klubból kéne visszavonulnia mint pl khannnak
feledésbe merülne!
Amúgy a kapuba én csakis Adlerrel lennék kiegyezve vagy talán még Enke.
Pandev-rõl már tavaly is volt szó asszem.
Végülis jöhet hátha alkot vmi nagyot<#vigyor2>#vigyor2>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ezekbõl Kamenivel járnának jobban,fõleg h ingyen igazolható...
on: olvasom a kapuslistát, kik jöhetnének enyhíteni a gondokat: Adler, Enke, Benaglio, Sörensen, Kameni.. ki kit választana?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Height: 1.72 m
átlagosnak mondanám <#pardon1>#pardon1>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 éves szerzõdést aláírt volna, de a vezetõség csak 1 évre kínált volna nekije
Szvsz ennyit nemér ez kegyetlen magas összeg...Okosabban is el lehetett volna ezt költeni játékosokra!A Bayernnél meg nembiztos h a támadó szekcióba kéne mindent belekölteni😊
Avanti Roma!