Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djemba-djemba
Lahm jobb oldalon játszana szíve szerint. Ezért, ha már Zhirkow-ot buktuk igazoltak 1-2 csókát balra. Pranjic nagy vétel, mivel univerzális a bal oldalon. Braafheid szimpla baloldali védõ.

Jaja, csatár sztem sem jön már, bár nem is kell. Gomez rúgja meg a 20 gólját, Klose alapból jó, ha nem sérült, Olic jó játékos nagy szívvel. Müller meg zokszó nélkül leül a padra. Antal pedig megy vissza sztem Itáliába.

Középpálya viszont sovány lehet, ha a kreatív játékosokat nézzük...

Sneijder nem akar jönni, de mégis mi a faszt akar a real-ban Kaká mellett??? Én-kép zavaros a srác...

Hát csatárt már nem veszünk szerintem,igy is van 4 aki mind azt hiszi szerintem hogy tuti kezdõ lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Murder3
hahána most ha még Jansen itt lenne?
de persze hogy nem kell inkább a kiöregedett oddo-kellet.
Meg a semmiresemjó Lell.

meg miért védõ elõbb erõsítség már a középpályát meg a csatársort.
Inkább rúgjuk túl az ellent.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
jobbra kéne egy kis erõsítés tán

ups and downs

Oziris666
Kicsivel vannak az aláírás elött azt írja,játékossal megegyeztek,már csak a Twentének kell rábólintania a 2milla euróra!Amugy baloldali védõ a srác!

Minek a Bayernbe ennyi baloldali védõ?!?
Lahm,Pranjic(mondjuk õ balszélsõ is)meg most ez a srác

Murder3
hupsz😄 *felfedezetje

Murder3
Hát a twentébõl jön én sem hallotam róla még soha.
biztos a holland edzõ felfedezetlenje.

Pedig van itt igazolás:

Braafheid ,igaz én ugyan még az életbe nem halottam róla,de ez nem jelent semmit.Bár nem tudom,mert nem tudok németül,hogy ez terv vagy már tényleges üzlet,de nem sok teteje van sehogy...
Bár a csapathoz beirták neki a Bayern-t,ugyhogy szerintem jön.

Murder3
hát ja ez a baj.
pl Diego kiszúrta a szemüket sztem simán lehetett volna olyan szerzõdést ajánlani neki amit elfogad

de Ribery nélkül ló.aszok vagyunk sajnos😞((((S

De felesleges erõltetni ha már nem akar itt játszani.Lehet valaki akármilyen jó,ha kedvetlen,nem hajt,akkor semmit se ér.
És akkor tényleg inkább most menjen mit tudom én 50 millióért,mint esetleg jövõre egy gyenge szezon után a feléért.

Az már más kérdés hogy a pénzel se megyünk sokra úgy tûnik,mert igazán jó játékost a bundesligába hozni nem könnyû,ilyen Gomezekre kiadott 30 milliók meg vicc kategória.

Murder3
ja igen elmegy és utánna ki marad?
megint majd az az unalmas 0 bayern-t kell néznünk a 07-es félét ami még az bl-be sem jutott be?

hiába a pénz azt meg nem tudják használni csak za ilyen borowskikra😞
ráadásul zé is elment minimum a bayernek ha ribery elmenne kb 100 millió felett kéne bevásárolni ha olyan csapatot akar ami még a bl-be is be tud jutni a 4 közé esetleg.

B0B0
Én meg azt mondom, ha egy játékos el akar menni, menjen! Ha tényleg annyira elvágyódik, úgysem játszik szívvel a csapatért. Addig kell elengedni, amíg pénzt lehet kapni érte, márpedig Franckiért most lehet jó pénzt kapni. A következõ idénye a fent említettek miatt valószínüleg már nem lesz olyan jó, mint az eddigiek, most pedig még mindenkiben benne van, hogy õ vitte idén a szekeret.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Murder3
ne is engedjék.

hát az a durva hogy annyi sérülése miatt már pszihiáterhez bagy mihez is kellet járnia hogy még tud játszani és ne adja fel aztán 26-évesen már vissza kelelt vonulnia:S

nem sokszor láttam õt játszani de amikor játszott mindig nagyon jól játszott pl õ msot simán elkélne a bayernbe, is mert középpályán a szélen szerepelt asszem.
de reméynkedjünk abba hogy a fiatal Kroos végül téynleg oylan játékos lesz mint amilyen tehetséges.

antijuve
igen, de nekem nem tûnik úgy h Ribery Lizarazu mentalitású lenne.Legalábbis szezon közben (inkább a végefele) azért mutatgatta h el tudná magát máshol is képzelni.Viszont ha elengedjük, akkor meg csak sok pénzért, amibõl lehet egy jó kis spílert szerzõdtetni, de amúgy nem nagyon hajlandók a fejesek elengedni.

Deisler..hát igen, õ még tényleg nagyon jó játékos lett volna, de általában betegszabadságon volt.Iszonyat peches egy játékos volt szegény.

ups and downs

Murder3
ha õ is Lizarazu mentalitással bírna tuti hû lenne hozzánk.
vagyis jó lenne megint egy iylen francia.

Ilyenkor lehet sajnálni hogy Sagnol visszavonult meg én Deislert is sajnálom õ is egy nagyon jó játékos lett volna ha nincs annyi sérülése😞

antijuve
hja.azé nagy franc Ribery, szval ez semmit nem jelent 😞 😄

ups and downs

Murder3
az lenen a jó ha azt sem tudná mi az a átigazolás akkor itt maradna tuti😄D

antijuve
Azt mondta, nem tudja ki az a Florentino Perez 😊.

ups and downs

Murder3
fene enné meg engem érdekel mert szerintem õt nem szabad elveszteni az a baj h diego nem jött nehezen képzelek el vmi nagy sztárt a csapatba h igazolnak majd.

djemba-djemba
Ribery még nem tuti, de nagyon úgy néz ki, hogy Madridba megy...
Engem nem is nagyon érdekel, ha lelép, abban az esetben, ha egy klasszis irányító jön a helyére.

Murder3
ne szopjanak má... mi a francért engedik el Riberyt?Ez komoly?
hova megy?
úgy van így tovább FCB hátha majd most a csoportból sem jutunk tovább <#levele>

antijuve
Hajnal Tomit kéne leigazolni 😊)

ups and downs

djemba-djemba
Diego nem jött össze, Hleb nem kell, Sneijder nem akar jönni...megint irányító nélkül megyünk majd neki a szezonnak...fasz ki van...

Plusz Ribery lelép, Zé lelépett...

Tele leszünk kreativ emberekkel, mint Van "de minek" Bommel és társai...

Ígérjünk rá Kakeszra... 😛 Ribery-Kaka csere??? hehe<#eplus2>

kahn! bocs mindig fordítva írom!
de mégis ki az a khan? <#zavart2>

de zé roberto már elég régóta itt van mint khan volt!
szóval mivel 34 éves már nemigen találna máshol "munkát"! jó kics csapatok talán de azért mégis egy ilyen nagy elit klubból kéne visszavonulnia mint pl khannnak
feledésbe merülne!
Murder3
Nem is értem a bayern máig az egyik legjobb játékosa és azzal veszítjük el hogy nem kínálunk neki csak 1 évet amit biztos nem fogad el?

Amúgy a kapuba én csakis Adlerrel lennék kiegyezve vagy talán még Enke.

Pandev-rõl már tavaly is volt szó asszem.
Végülis jöhet hátha alkot vmi nagyot<#vigyor2>

Matthew Prosac
Carlo Pallavicino, a Lazióban játszó Goran Pandev ügynöke szerint védencét a Bayern München szeretné megszerezni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oziris666
Beteg egy humorotok van <#banplz>
Ezekbõl Kamenivel járnának jobban,fõleg h ingyen igazolható...

Matthew Prosac
õõõõ... belhonban 164 a csajok átlagmagassága, a férfiaké pedig 176. szóval korai volt a vigyor! <#vigyor2>

on: olvasom a kapuslistát, kik jöhetnének enyhíteni a gondokat: Adler, Enke, Benaglio, Sörensen, Kameni.. ki kit választana?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

170 csajoknál átlagos!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
antijuve
<#pardon1><#pardon1><#integet2>

ups and downs

Matthew Prosac

Height: 1.72 m

átlagosnak mondanám <#pardon1>

ellenben nagy?

Oziris666
Ez a Pranjic gyerek nemkis igazolás volt...

9csöves9
ugyanúgy kibasztak vele mint nálunk Nedveddel.nem értem miért nem lehet megbecsülni az ilyen játékosokat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
állítólag a Manchester City-be tart <#wow2>

B0B0
Ezek mekkora barmok! A csapat leginkább szívjátékosa (pont ilyenek voltak 2001-ben és pont ilyenek kellenének most is)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
Hát igen 4 éve is emiatt ment el 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

antijuve
az lehet, de attól még elférne a csapatnál.Ahogy nálatok mondjuk Scholes, Giggs.

ups and downs

Mor3llo
Zé 35évesen is még motor.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
1 hónap múlva 35 éves lesz. inkább fiatalítsatok

antijuve
ez hiba

ups and downs

elvesztettük Ze Robertot.... <#szomoru1>

2 éves szerzõdést aláírt volna, de a vezetõség csak 1 évre kínált volna nekije

B0B0
Egyetértek!

Murder3
Diego kellet volna mert nincs irányítónk de nem is értem így meg is érdemli a Bayern ahol most van egyszerûen nem képesek jó csapatot összerakni:ss

Oziris666
35milláért(ha igaz) azért már alap h ügyes legyen a labdával,sõõt!
Szvsz ennyit nemér ez kegyetlen magas összeg...Okosabban is el lehetett volna ezt költeni játékosokra!A Bayernnél meg nembiztos h a támadó szekcióba kéne mindent belekölteni😊

még nem <#kacsint>

antijuve
nagyon helyesen tették.Két csatár mellé kell még kettõ h legyen mibõl válogatni.

ups and downs

Ez meglep egyébként, hogy egy komplett csatárpárost hoztak a már meglévõ mellé, irányítót, védõt pedig nem.

Avanti Roma!