Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
Bár az eredményesség és a szépség nem szükségképpeni kapcsolat, de hát...

ups and downs

antijuve
nem a kemény ellenfél dologról van szó.vitathatatlan hogy az angol a(z egyik) legerõsebb bajnokság, de azért a pénzelt nagycsapatok után jövõk nem a szép játékról híresek.Ettõl függetlenül még játszhatnak jó meccset egymással.
Meg hogy mennyire angol az is egy kérdés, habár nem akarok most ezzel vitát elindítani, de a tény az h a válogatottuk még döntõben sem volt jópár évtizede már.

ups and downs

hedonist
azért a Tottenham,Man city,Aston Villa is elég kemény ellenfél.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

B0B0
Hát pont ez az. A 4 nagy csapat. Ezzel ki is fújt (nem mellékesen a 4-ben benne van az antifoci legjelesebb képviselõje, a Liverpool).

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hedonist
jó rég látthattál meccset😄 sokkal szebb focit játszik mondjuk a 4 nagy csapat, mint bármelyik német, és már vagy 10 éve nem errõl szól az angol foci.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

antijuve
Kösz a tippet, de meghagyjuk neked

ups and downs

B0B0
Persze, felívelés, ellenfél elveszi, az is felível, elvesztik, felívelik, elvesztik... kb. ennyi. Marha élvezetes

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Hát azért...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hedonist
Nézzetek angol focit is akkor sûrûbben láttok élvezetes focit! 😉

lol lemaradtam róla!!!!!!!😞(((((((((

egyébként kéne mégis csak videóbíró! a kérdéses 11 esekre és a színészkedések ellen!
ami volt hétvégén a wolfsburg meccsen az ellenfél játékosa 16 oson belül összeakasztja a lábait elesik éés 11 est kap!
B0B0
Gyerekek, nem is tudom mióta fordult elõ, hogy élveztem egy focimeccset (az U20-as VB-n kívül), de régen. Na, a lényeg, hogy ez nagyon kellett már. Csak azt sajnálom, hogy Van Gaal most bebetonozta magát egy idõre. Aztán még az is lehet, hogy ez nem is baj.

Hát ezt nem hittem volna.És amikor 0-1 lett,hát akkor azt a bizonyos lyukas garast se adtam volna már semmiért.Ellenben a csapat fel se vette a bekapott gólt,2-3 perc után már rohamozott tovább.Azt se feledjük még 0-0-nál Olic kapufát fejelt,tehát már az eleje is könnyen másképp alakulhatott volna.
A második félidõben aztán beérett amit addig másfél meccsen csináltunk a Juve ellen,és végre a helyzetekbõl gólok is lettek.
Mindezt egy olyan csapat ellen aki 3 napja egy Intert vert szintén nagyszerû játékkal,ami után nem sok esélyt adtam volna magunknak.
Kiemelni nehéz bárkit is,de nálam Olic a best ma (is),gól,kiharcolt 11-es,kapufa,rengeteg mezõnymunka a támadásokban.
Kétségtelen,Schweinsteiger is olyat játszott ami után csak elismeréssel lehet beszélni.Ha csak minden 3. meccsén játszana így,ma az egyik legnagyobb játékosunk lenne.Sajnos csak minden 3 évben teszi ezt egyszer úgy néz ki...
Demichelis nagyot hibázott,amolyan Lucios megindulást akart,nem tudom minek.Viszont a hibáján kivül õt se húznám le,mert utána az egész hátsó alakzat nagyszerûen zárt,talán egy Juve lehetõség volt még mikor Trezeguet az oldalról jövõ labdát fõlé-mellé rúgta.
Gomez megint 30 centirõl rúgta be... NA ÉS NEM VOLT JÓ???!!! 😄
Mindenesetre szép eredmény,és nagyon kellett már egy ilyen hogy újra megmutassuk,elit csapatok ellen is van keresnivalónk,nem lehet a Bayern-t leírni az elmúlt évek egy-két csúnya kudarca (Zenit,Barca) után.
Hát a folytatást majd meglátjuk,nagy szerencse kéne hogy ne nagy csaptot kapjunk a csoportelsõk közül,úgyhogy lehet hogy csak a 16-ig tart a mi utunk is,de nagyon kellett "prestige" szempontból hogy újra ott legyünk tavasszal.
Szép volt,egy újabb emlékezetes (pozitívan 😊 ) este a Bayern történelmében!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
😄D

ups and downs

Mor3llo

fcb.de címlap😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Csacsi
Bár nem nekem írtad. De aki látta a meccset, az tudja, hogy ez nem baszakodás. Sajnos ez az igazság. És nem is dühös vagyok. Vagy vagyunk. Inkább csalódott, hogy az a csapat, aki arról volt híres hogy minden meccsén 110%-ot nyújtott, és a csapat egy emberként lélegzett, az most teljesen darabokban.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

antijuve
És még Ribery sem játszott

ups and downs

Mor3llo
Nem baszogatás képpen, de tényleg gyengék votlatok ma. Az egyenlítõ gólig volt kiegyenlített a játék, utána számomra érthetetlen módon abszolút szétestetek.

antijuve
A Juvénak meg az EL-ben

ups and downs

Csacsi
Gratulálok. Az a csapat jutott tovább, aki jobban akarta. További sok sikert a BL-ben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mor3llo
MEGVAN!!!!!! HIHETETLEN JÁTÉKOT MUTATOTT MA A CSAPAT!!!! FC BAYERN ÜBER ALLES, SÁLÁLÁLÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

antijuve
Naja, a Juvetõl én is többet vártam, pláne, hogy a hétvégén megverték az Intert, de kis túlzással ez a meccs a Barca-Bayernhez hasonlított :S.Diego is formán kívül volt, bár mostanság nem megy a játék neki.Igazából mindenki gyenge volt az ellenfélnél.
A Bayern játéka nagy pozitív csalódás, idén még nem játszottak így a fiúk(vagy legalábbis én nem láttam...).Le a kalappal!

ups and downs

Kedves barátaim, ez a mérközés mérföldkõ kell hogy legyen az idei szereplésünkben! Hónapok óta nem láttam ilyen jól játszani a csapatot (persze kellett hozzá egy harmatgyenge ellenfél...)

ROBBENROLL!! <#vigyor2>

Grove4
Osztom!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
Szép volt, teljesen megérdemelten gyõztetek. Egy nagy nulla volt ma a csapatunk.

antijuve
Naa!!!1-3!!Innen nem lehet elbukni

ups and downs

antijuve
Hmm, ez a meccs eléggé nekünk áll, csak egy gólt bármikor lõhet a Juve :S

ups and downs

antijuve
hát az elsõ félidõ elég egyoldalú volt ja, meglátjuk milyen lesz a 2.

ups and downs

limperatore
kb lemossa a bayern a juvet a pályáról

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

antijuve
Tetszik a csapat játéka eddig

ups and downs

antijuve
Butt tutira lõtte 😄

ups and downs

B0B0
Franck! 😊

Robben talán kompenzálja.

remek, Frank nem játszhat a juve ellen...

antijuve
jövünk mint a talajvíz 😊. najó, túlzás, de legalább gyõztünk

ups and downs

Murder3
Ez már kellet.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
thx

ups and downs

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Hannover - Bayern München 0-3 ::: összefoglaló
http://videos.sapo.pt/5rrVAByQCJWlQLycdnap]http://videos.sapo.pt/5rrVAByQCJWlQLycdnap[/url]

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Jah, õ régen csatárt játszott, látszik rajta.

Régen rúgtunk 3 gólt egy meccsen

antijuve
Ráadásul a csatárok lõtték a gólokat, nem van Buyten fejelgette 😊

ups and downs

Mor3llo
Ez kellett már<#eljen>
A játék sem volt rossz. Örültem, hogy végre Schweini is elfogadható teljesítmény nyújtott.

antijuve
Sima gyõzelem.Szokatlan mostanság

ups and downs

Murder3
Hát engem már nem is érdekel a Bayern ha kiesnek hát kiesnek.
A lényeg h legyen végre 1 rendes edzõnk....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

B0B0

B0B0
Hát így utólag nem is baj, hogy nem láttam és õszintén szólva ebbõl a "csapatból" nem nézem ki, hogy nyerne olaszban. Esetleg Ribéryvel és Robbennel...

djemba-djemba
Amúgy ja...szánalom mindkettõ jelenleg....sajnos... :S

antijuve
az nehezen fog bekövetkezni 😊

ups and downs

9csöves9
az lenne a legtisztább,ha kéz a kézben kiesne mindkét csapat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

antijuve
Nagy nehezen, de megvan, a Juve kikapott, így legalább még legalább van esély a továbbjutásra.Nyerni kell Torinoban, de õszintén szólva nehezen tudom elképzelni, hogy menni fog :S

ups and downs

antijuve
Azért a Maccabit otthon ütni kell!

ups and downs

antijuve
Jó szenvedést hozzá 😄
Bocsánat.De én nem várok már semmi jót, csak azt várom, hogy elmenjen a holland.Olyanok vagyunk mint a Pool - csak név, a játék gyenge.

ups and downs