14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • king82
    15. perc és már is 2-0 Müller
  • king82
    Gomez 2. percben vezetést szerzett!
  • banok
    15.30 Hoffenheim-Bayern München
    tv: Eurosport2
    streamek:
  • king82
    Ma EuroSport2 15:30 Bayern-Hoffenheim! Reméljük ma nem égünk le úgy mint múlthéten.
  • antijuve
    Hát igen, nem Ottl-nak kéne lenni az alternatívának.Tymo-t tényleg lehetne kp-n nyomni...Védekezés kell javítani, támadásban megvannak az emberek sztem.
  • tarko
    Jah mert Ottl annyival jobb...:D
    Amúgy Tymo-t még nem is említettük: Breno helyett ő a belsővédő, ahelyett, hogy a középpályán nyomná.Van Gaal-t azért még ne szidjuk, de ha nem hajlandó belátni még idén, hogy tévedett, akkor auf Wiedersehen!
  • Murder3
    Jó h elment olyan pocsék játékosra nincs szükség.
  • bakkerman
    emlékszem 2000-res évek elején ugyanilyen "szintre" süllyesztette minket is,ráunt a Nou Camp,és 80 ezer ember fehér kendőt lengetett,lehet a Bayernnél is ezt kéne! Köln ellen is Ribery padon?? Nevesincs Ottl meg kezdő,de Van Bommel persze már Milan játékos...nem értem a játékospolitikátokat
  • antijuve
    hát de de.
    Kicsit kezdek aggódni a 2.hely miatt, szerencse h a Leverkusen is kikapott most.
  • djemba-djemba
    nevetseges...onfeju, makacs faszkalap ez a van gaal...zseninek zseni, de jo lenne, ha vki belelepne mar az arcaba, hogy vegye eszre magat...
    Pranjic vissza bal szelre, gustavo be kp-re, ottl pad, schweini vissza sechser pozira Gustavo melle, muller kp-re gomez moge, ket szele adott (R-R), ha az egyik hianyzik, akkor meg ott az altintop... vedelmunk is kaki... jovore klasszis belso vedo kell, vagy nevelje ki a tokas a brenot... ha meg sehogy se megy, akkor valtson szerkezetet...

hadeneeeem?
  • tarko
    Hát ja.Van Gaal össze-vissza játszat mindenkit.Schweini irányító kp, Pranjic szűrőközéppályás,Gustavo szélsővédő...ja és Ottl mit csinál itt?
    Bommel azért ment el, mert Gustavo a helyére igazolt, erre Gustavo szélsővédő és Ottl állandó kezdő a középpályán?!no comment.És még a küzdeni akarás is hiányzott a csapatból, ami egy Bayernből nem szabad hiányoznia.BL így is meglesz!:D
  • antijuve
    Amit idén csinál a a csapat az egyszerűen nevetséges.Tudtam h 1 gól nem lesz elég, de h kettőről is elbasszák, az már hihetetlen.3-2 után meg már kapartak az 1 pontért, addig meg semmit nem csináltak.Nem is érdemeljük meg a bajnoki címet - és erre végképp el is ment az esély
  • IXEMGabeo
    kemény, de jó meccs volt
  • Effe88
    0-2-ről kikapni egy gyenge kölntől ...hát gratula a csapatnak
  • banok
    0-2-ről 3-2...
  • banok
    15.30 Köln-Bayern München
    tv: Eurosport2
    streamek:
  • Murder3
    én még nem hallotam róla, de ha idejön oszt jól csinálja a dolgokat az sose zavart:D
    csak ne olyan vételek legyenek mint a gomez uis volt h kellett neki 2 év mire ér is vmit.:D
  • WuFraZselic
    szerintem Gervinho nem lett volna 1 rossz vétel
  • Effe88
    vagy ha egy Giovanne Elber akkor még jobb
  • Murder3
    ha egy sinichi kagawa akkor ok:D
  • antijuve
    én elhiszem, sőt tudom :).
  • Effe88
    hát pedig hidd el van benne egy kis üzlet is amellett hogy nyílván hasznára válna a csapatnak ha már Van Gaal figyelgeti..:)
  • antijuve
    ha gonosz lennék most azt mondanám h akkor vegyen a csapat minden földrészről egy játékost :D.
  • Effe88
    sok pénz+lehet hogy jó játékos is lenne...
    nyitás az ázsiai régió felé (mez eladások,stb...)
  • king82
  • Murder3
    Ő egy Sinichi Kagawa?:D
  • king82
    Takashi Usami ti mit tudtok róla? Mi haszna származna belőle a Münchennek?
  • king82
    Hát nem tudom mi lesz a vége de ha Klose elkerül a Bordeaux-ba azzal szerintem mi jól járunk hisz nyáron úgy is lejárna a szerződése.
  • antijuve
    a Lille sztárja...
  • Murder3
    az ki?:D
  • antijuve
    Áhh, sztem nem kell félni, kicsit pattog Robben, de pl Kahn is volt h odaszólt, odanyúlt embereknek :)
  • antijuve
    Gervinnyóó????Most ezt komolyan gondolják?
  • Mor3llo
    Müller nehezményezett a meccs végén egy esetet, amit Robben elönzőzött, ahelyett, hogy passzolt volna.
    Teli van Robben energiával és akarattal felépülése óta, Tymo-nak is odaszólt az edzőtáborban most télen, hogy tegye már ugyan oda magát, ez itt a Bayern München, lazsálni nem itt kell...
    Azért mondjuk nem lenne rossz, ha nem omlana össze a jó csapatösszhang:DD
  • Effe88
    Ali Karimi visszatért a bundesligába a Schalke leigazolta:D
    (egyébként nem sok meccset játszott nállunk de én kedveltem anno)
  • Effe88
    egy kis affér..:)
    a legjobb családban is előfordul néha
  • Voyager5
    Ez mi volt?
  • Effe88
    álítólag Gervinyó érkezhet még ma hozzánk...
  • tarko
    Robben-terror...beszarás
  • Bercy #7875
    az szép...
  • limperatore