14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#7913 15. perc és már is 2-0 Müller -
#7912 Gomez 2. percben vezetést szerzett! -
#7911 15.30 Hoffenheim-Bayern München
tv: Eurosport2
streamek: -
#7910 Ma EuroSport2 15:30 Bayern-Hoffenheim! Reméljük ma nem égünk le úgy mint múlthéten. -
#7909 Hát igen, nem Ottl-nak kéne lenni az alternatívának.Tymo-t tényleg lehetne kp-n nyomni...Védekezés kell javítani, támadásban megvannak az emberek sztem. -
tarko #7908 Jah mert Ottl annyival jobb...:D
Amúgy Tymo-t még nem is említettük: Breno helyett ő a belsővédő, ahelyett, hogy a középpályán nyomná.Van Gaal-t azért még ne szidjuk, de ha nem hajlandó belátni még idén, hogy tévedett, akkor auf Wiedersehen! -
#7907 Jó h elment olyan pocsék játékosra nincs szükség. -
#7906 emlékszem 2000-res évek elején ugyanilyen "szintre" süllyesztette minket is,ráunt a Nou Camp,és 80 ezer ember fehér kendőt lengetett,lehet a Bayernnél is ezt kéne! Köln ellen is Ribery padon?? Nevesincs Ottl meg kezdő,de Van Bommel persze már Milan játékos...nem értem a játékospolitikátokat -
#7905 hát de de.
Kicsit kezdek aggódni a 2.hely miatt, szerencse h a Leverkusen is kikapott most. -
#7904 nevetseges...onfeju, makacs faszkalap ez a van gaal...zseninek zseni, de jo lenne, ha vki belelepne mar az arcaba, hogy vegye eszre magat...
Pranjic vissza bal szelre, gustavo be kp-re, ottl pad, schweini vissza sechser pozira Gustavo melle, muller kp-re gomez moge, ket szele adott (R-R), ha az egyik hianyzik, akkor meg ott az altintop... vedelmunk is kaki... jovore klasszis belso vedo kell, vagy nevelje ki a tokas a brenot... ha meg sehogy se megy, akkor valtson szerkezetet...
hadeneeeem? -
tarko #7903 Hát ja.Van Gaal össze-vissza játszat mindenkit.Schweini irányító kp, Pranjic szűrőközéppályás,Gustavo szélsővédő...ja és Ottl mit csinál itt?
Bommel azért ment el, mert Gustavo a helyére igazolt, erre Gustavo szélsővédő és Ottl állandó kezdő a középpályán?!no comment.És még a küzdeni akarás is hiányzott a csapatból, ami egy Bayernből nem szabad hiányoznia.BL így is meglesz!:D -
#7902 Amit idén csinál a a csapat az egyszerűen nevetséges.Tudtam h 1 gól nem lesz elég, de h kettőről is elbasszák, az már hihetetlen.3-2 után meg már kapartak az 1 pontért, addig meg semmit nem csináltak.Nem is érdemeljük meg a bajnoki címet - és erre végképp el is ment az esély -
IXEMGabeo #7901 kemény, de jó meccs volt -
#7900 0-2-ről kikapni egy gyenge kölntől ...hát gratula a csapatnak -
#7899 0-2-ről 3-2... -
#7898 15.30 Köln-Bayern München
tv: Eurosport2
streamek: -
#7897 én még nem hallotam róla, de ha idejön oszt jól csinálja a dolgokat az sose zavart:D
csak ne olyan vételek legyenek mint a gomez uis volt h kellett neki 2 év mire ér is vmit.:D -
#7896 szerintem Gervinho nem lett volna 1 rossz vétel -
#7895 vagy ha egy Giovanne Elber akkor még jobb -
#7894 ha egy sinichi kagawa akkor ok:D -
#7893 én elhiszem, sőt tudom :). -
#7892 hát pedig hidd el van benne egy kis üzlet is amellett hogy nyílván hasznára válna a csapatnak ha már Van Gaal figyelgeti..:) -
#7891 ha gonosz lennék most azt mondanám h akkor vegyen a csapat minden földrészről egy játékost :D. -
#7890 sok pénz+lehet hogy jó játékos is lenne...
nyitás az ázsiai régió felé (mez eladások,stb...) -
#7889 -
#7888 Ő egy Sinichi Kagawa?:D -
#7887 Takashi Usami ti mit tudtok róla? Mi haszna származna belőle a Münchennek? -
#7886 Hát nem tudom mi lesz a vége de ha Klose elkerül a Bordeaux-ba azzal szerintem mi jól járunk hisz nyáron úgy is lejárna a szerződése. -
#7885 a Lille sztárja... -
#7884 az ki?:D -
#7883 Áhh, sztem nem kell félni, kicsit pattog Robben, de pl Kahn is volt h odaszólt, odanyúlt embereknek :) -
#7882 Gervinnyóó????Most ezt komolyan gondolják? -
#7881 Müller nehezményezett a meccs végén egy esetet, amit Robben elönzőzött, ahelyett, hogy passzolt volna.
Teli van Robben energiával és akarattal felépülése óta, Tymo-nak is odaszólt az edzőtáborban most télen, hogy tegye már ugyan oda magát, ez itt a Bayern München, lazsálni nem itt kell...
Azért mondjuk nem lenne rossz, ha nem omlana össze a jó csapatösszhang:DD -
#7880 Ali Karimi visszatért a bundesligába a Schalke leigazolta:D
(egyébként nem sok meccset játszott nállunk de én kedveltem anno) -
#7879 egy kis affér..:)
a legjobb családban is előfordul néha -
#7878 Ez mi volt? -
#7877 álítólag Gervinyó érkezhet még ma hozzánk... -
tarko #7876 Robben-terror...beszarás -
#7875 az szép... -