Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
csak sima lett azért 😊)

ups and downs

king82
Na az a lényeg, hogy Van Buyten gólt szerzet.

www.bundesliga.de www.kicker.de

antijuve
Mezõnyjátékos is kihagyhatja, csomó 11-est belõtt már (a Juve ellen meg különösen fontos volt)

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Hát van nála sokkal jobb 11-es lövõ is! Kell itt szórakozni mikor minden pont nagyon fontos.

antijuve
Butt elhibázott egy büntetõt...

ups and downs

B0B0
Nem tudom, mikor volt utoljára ilyen, de most igazán várom a fél 4-es meccset 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nemzeti sport = BLIKK sport

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

king82
Jó reggelt!

A hétvégi forduló elõtt idéznék egy kicsit a nemzeti sport honlapjáról.
(„Nincs új kapusra szüksége a Bayern Münchennek" – hangzott el egy határozott nyilatkozat a bajor klub háza táján, és igazán bennfentes vélemény ez, hiszen maga Hans-Jörg Butt mondta, a „bõrnadrágosok” jelenlegi elsõ számú kapuvédõje.)
Hát azért ezt én így nem merném kijelenteni. De ez csak saját vélemény!

Oziris666
Kicsit logikussan belegondolsz a dolgokban és rájössz h simán igaz!

jelenleg nem aktuális a kérdés <#alien2>

antijuve
egyelõre örüljünk h vannak helyzetek, mert év elején azok se voltak.Aztán reménykedjünk h elõbb-utóbb bemennek majd 😊.

ups and downs

B0B0
Valóban jól mûködik mostanság a gépezet, csak az a temérdek helyzet. <#shakehead>

antijuve
elõbb-utóbb nem ártana, mert Butt se fiatal már.

ups and downs

king82
Csak egy aprócska kérdés, hogy lehessen min zúgolódni. Nem kéne most már megtalálni az igazi Oliver Kahn utódot?

king82
Jó reggelt!

Hát sajna a Leverkusen hozta a fordulót. A hétvégén remélem újra gyõzelemre tör a Müchen a Mainz ellen. (Azért ezt csak így jegyzem meg ez kötelezõ. Bár láttunk már olyant, hogy nem így történt.)

Murder3
Mostanába nem nagyon követtem a Bundesliga eseményeit de remélem msot a bl-re is megmarad a jó formánk...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

antijuve
Egyelõre megállíthatatlanok.De ha így folytatjuk, elõbb utóbb beelõzzük õket.

ups and downs

king82
Na ma mindenki szurkoljon a Hoffenheimnek!!!

antijuve
Jaja, bizakodhatunk valami nagy eredményben, szép és eredményes a játék most.

ups and downs

Bercy
Nem mindennapi az egyszer biztos.
Amúgy nagyon jó volt a bayern csak rengeteg helyzet kimaradt. Ezt majdnem meg is bosszulta a bréma. Ha ez a forma marad és a helyzetek be is mennek akkor BL-ben se kell aggódnunk azt hiszem.
antijuve
köszi a videót

ups and downs

antijuve
mekkora gól volt, azta mindenit!

ups and downs

banok
Werder Bremen-Bayern München 2-3 ::: összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/bremen-bayern-munchen-2-3-bundesliga-fc-foci-T9Geq3yYT1rwvDf2

az a Robben gól!!!<#wow1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
Na, Brémában is nyertünk!

ups and downs

B0B0
Ezzel a formával a Fiorentina simán verhetõ.

king82
Jó reggelt!

Remélem nem csak az elsõ meccsre sikerült átmenteni a formát. Meg azért jó lenne ha a többiek is kikapnának az élmezõnyben.
Kíváncsi leszek a BL mit hoz nekünk. Jó lenne ha újra Európa királyai lennénk.

Hajrá Bayern!!!

B0B0
Fõleg, ha Klose kezd, nem pedig Gomez...

antijuve
Szerencsére ott folytattuk, ahol tavaly abbahagytuk.A 2-0 a Hoffra nézve hízelgõ, legalábbis a második félidõ alapján (az elsõt nem láttam :S)

ups and downs

Murder3
Nem hiszem hogy ennyire kellene a pénz a bayernek.
Gazdag klubb nincs rászorulva a pénzre játékosokra van rászorulva.

B0B0
Errõl van szó. Ez meg is látszik a teljesítményén az utóbbi 1 évben

antijuve
De a az a gond, hogy Ribery nem a klubhûség jeleit mutatja, mert folyton arról beszél hogy szeretne elmenni.

ups and downs

Nem mondom, tényleg sok pénzt lehetne érte kapni, de szerintem anyagilag áll olyan biztos lábakon a bayern hogy sokkal többer érne vele ha bármilyen eszközzel sikerülne megtartani és szerzõdést hosszabbítani Riberyvel. Bennem ilyen esetekben egy varázsszó merül fel, ami manapság sajnos nagyon ritka, ez pedig a KLUBHÛSÉG

B0B0
Lehet, hogy cáfolta, de Hoeness már cáfolt egy két késõbb megtörténõ dolgot és szerintem még most el kéne engedni, mielõtt méginkább csökken az értéke.

szerintem ha visszatér és a vezérletével még legalább 2 fordulót túlél a csapat a bl-ben plusz a bulit és/vagy a kupát megynyerik, simán meghosszabbíthatja a szerzõdését

(közben az elõzõ dõltbetûs pletykát már cáfolta is a friss elnökünk)

antijuve
Nehezen hiszem, hogy Ribery meghosszabbítaná a szerzõdését, akkor meg nincs értelme itt tartani, mert ingyen lelép.Így legalább még némi bevétel is származik belõle..(amit esetleg játékosokra is lehetne fordítani).Az utóbbi idõben azért nélküle is elég jól ment a csapatnak, (ha valóban elmegy) talán sikerül pótolni.

ups and downs

ez viszont remélem nem igaz...

A német ran.de internetes oldal értesülései szerint a Real Madrid és a Bayern München már megállapodott egymással Franck Ribéry klubcseréjérõl. A portál úgy tudja, hogy a francia középpályás a nyári átigazolási szezonban szerzõdhet a „királyi gárdához".

A 26 éves klasszis 55 millió euró ellenében távozik a Bayern Münchentõl.

A német oldal azt is tudni véli, hogy a két klub közötti egyezség már augusztus végén megszületett, amikor Arjen Robben a Real Madridtól a bajorokhoz igazolt.

A megállapodásnak állítólag az is része volt, hogy a Bayern nem fizette ki a holland játékos 25 milliós vételárát, hanem vállalta, hogy ennyivel kevesebbért adja el a spanyoloknak Ribéryt.

Murder3
5-2

Murder3
5-1

antijuve
Eléggé afelé haladnak.Nagyon kevés pontot gyûjtöttek.Viszont a Juve-meccs óta parádézik a csapat, ezt el kell ismerni - na meg örülni neki 😊

ups and downs

Murder3
1 félidõ után 3-0 nekünk.
Nagyon úgy néz ki a Hertha kiesik.

antijuve
Fortuna velünk volt!Azt hiszem a lehetõ legkönnyebb csoportelsõt kaptuk!Nem lebecsülve a Fiorentinát, de azért mégse egy Barca v Chelsea.

ups and downs

Mor3llo
Tökéletes!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

B0B0
Ennek a Van Gaalnak mekkora mázlija van! A lehetõ legjobb ellenfelet kaptuk.

banok
arab

antijuve
Thx.De jó ez a nyelv, akármelyik is az 😄

ups and downs

banok
Bochum-Bayern München 1-5 ::: összefoglaló
http://videos.sapo.pt/DmDFRtnsJqntvYjo5Da8

Murder3
Na pár napig nincsen netem és egy iylenrõl maradok le?
Alig hittem a szememnek ezt gyorsan meg kell néznem😊

Na azé örülök ennek.

antijuve
ja, erre a Mourinho-féle nyilatkozatra én is emlékszem.Ami a válogatottat illeti, úgy tûnik Capello azért összekapta õket.

ups and downs

djemba-djemba
Nyilván, mivel Angliában nem az angolok csinálják a focit... 😊 Így a válogatottuk sem túl acélos. Ja, és nem attól erõs & szép a PL, mert tele van angol aranylábúakkal, hanem mert minden külföldi jó játékost a szigetre csábítanak a lóvéjukkal. Másrészrõl azóta nézhetõ a PL, mióta külföldi edzõk átvitték a know-how-t és elmagyarázták a sok tehetségtelen angol edzõnek, hogy nagyjából mirõl szól a foci...

Van kb. 6 jó csapat, a többi viszont gyengus... középmezõnyük minden más bajnokság (BL, Serie A, Spanyol) középmezõnyétõl gyengébb. A végérõl meg ne is beszéljünk... Mourinho nyilatkozta, hogy az élmezõny qrva erõs, de akik utána jönnek azok gyengék.

Szerintem.