Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
ORF1, Sat1, stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Adja valami?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

én inkább arra fogadnék hogy majd most a BL meccs után születik döntés, miután kiestünk

antijuve
Majd talán holnap 😊

ups and downs

B0B0
+??

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Most akkor kirúgták már 😊

antijuve
van Gaal szerint az állás a tét a Leverkusen-meccsen.Most akkor mondjam azt, hogy hajrá Bayer? 😊

ups and downs

Murder3
ez az.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nálunk a szurkolókat.Néha már én is a vonat elé vetném magam,ahogy a csapat játszik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

B0B0
Luis, a gyilkos! Nálunk kit csinál ki?

A Bild ❤️> úgy tudja, Enke depressziója nem kislánya halálával kezdõdött, ezt akkori orvosa, Dr. Valentin Markser is megerõsítette a lapnak. A kapus nehezen dolgozta fel, hogy 2002-ben szerzõdtette õt a Barcelona, de mindössze egy meccset kapott Luis van Gaaltól.

hedonist
elõször én is de azért a BBC hiteles forrás szóval majd kiderül

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

antijuve
Én úgy olvastam, hogy öngyilkosságot követett el.Majdhogynem mindegy, az eredmény ugyanaz 😞

ups and downs

Murder3
Nyugodjék békébe.
Ez elég szörnyû hír😞

De sajnos az iylen esetek nem számítanak ujdonságnak és sajnos nem fognak megszûnni😞

hedonist
BBC-n azt írják baleset volt 😮

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
3 éve meghalt a kislánya aki 2 éves volt..

gyomorbetegsége volt, kitudja lehet sok volt a gond én akkor sem értem meg.

nyugojon békében😞

Mor3llo
Szörnyû😞

Nyugodjon békében!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Robert Enke, a Hannover és a német labdarúgó válogatott kapus öngyilkos lett.32 éves volt.

Ismét egy szörnyû sportveszteség, nem tudom pontosan miért tette ezt, de hihetetlen, hogy elment.Egy jó kapus volt, igazán büszke lehetett arra, amit a sportban elért.Nyugodjék békében! 😞

ups and downs

antijuve
az egy nagyon jó csapat volt.kár hogy nem nyertek semmit 😞

ups and downs

Murder3
Az a baj h Butt-ot nem becsültték meg eléggé sajnos:S

Õ egy nagyon jó kapus volt régen de aztán ok h adler kiszorította de aztán elhányták össze-vissza:S

á istenem az a 2002-es Leverkusen...

antijuve
Jelenleg lehet, de Butt se mai darab már.Az igaz, hogy nem a legégetõbb probléma a kapusposzt jelenleg.Habár nyáron hajkurásztak kapusokat.

ups and downs

szerintem jelenleg amire lekgevésbé van szükségünk, az egy új kapus

RibRob-ék mellett HJ Butt nyújt egyedül elfogadható teljesítményt hétrõl hétre!

antijuve
Abszolút egyetértek, van Gaalt jól seggbe kéne már rúgni, hogy a lába ne érje a földet.Schalke ellen ismét kilátástalan játék (volt szerencsém megnézni), egy mázlis "odapattanós" pontrúgásból való gól, azon kívül semmi.Fõleg nem az a baj, hogy nem nyerünk, hanem hogy a játék kilátástalan fos, élvezhetetlen, a szurkolók arculcsapása, fõleg akik még fizetnek a jegyért.Helyzetek nincsenek, elképzelés nincs, vagy sikerül van Buytennek befejelni egy gólt, vagy nem....köszi van Gaal, de inkább menj vissza az AZ-hez.
Mint már mondtam, én Spallettit nagyon szívesen látnám itt, de sajnos nem valószínû, hogy ez be fog következni.De már annak is örülnék, ha elküldenék ezt a hollandot innen.

ups and downs

Na múlt évben is a Schalke után rúgtuk ki az edzõt,remélem szép hagyományt csinálunk ebbõl.Nekem speciel elég volt a Van Gaal féle Bayernbõl.
Idén a Digi tv ,meg az internet segítségével szinte az összes meccsünket láttam (talán csak a a Maccabi elleni BL meccset nem ).Ennyire elképzeléstelen,hit nélküli,céltalan Bayernt viszont még soha.
Oda sûlyedtünk hogy kis csapatok elleni utolsó pillanatokban kibrusztolt 2-1-eknek kell ünnepelnünk.Szinvonalasabb csapatok ellen pedig semmi eredmény.Rangadót idén egyet nyertünk,hazai pályán a Wolfsburg ellen.Rangadó szerû meccseken nem sikerült: Schalke,Hamburg,Werder,Stuttgart,Hoffenheim,Bordeaux (2x),Juventus.
4 forduló után már nem a mi kezünkben van a sorsunk a BL-ben,hasonló kaliberû csapatok ellen mint akiket múlt évben simán leelõztünk.
Úgyhogy részemrõl ennyi.Nem mintha számítana hogy én mit gondolok,de nálam Van Gaal megbukott,eredményekben is,a mutatott játékban pedig fõleg.
Mielõtt megkérdezi valaki,nem tudom kit kell hozni helyette,de ilyen játékot szerintem még a Várhidi Peti irányítás mellett is mutatnánk.Nehogy már az legyen a valami,hogy most a 2. félidõben hajtottunk (eredmény nélkül).

Mor3llo
Azt hiszem megköszönhetjük Van Gaalnak az eddigi munkásságát, és nézhetünk új edzõ után:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Sajna van Gaalt nem fogják elküldeni még jó darabig szerintem, habár az lenne a legjobb megoldás.Ide se kellett volna hozni.Vagy egy Bayern kötõdésû ember kellett volna, vagy egy igazi nagyagyú.Lehet most páran ellenkeznek, de van Gaalt nem sorolnám ide, mert jó ideje nincs kiugró eredménye.
Kapust nem sikerült szerezni, a védelem gyenge, elõl meg nincs játék, pedig lehetne.Ja, a pad meg vékony.Nehogy már két játékos hiányzására kelljen fogni azt, hogy kikapunk a Bourdeax-tól, sõt, hogy kiesünk a BL csoportkörbõl, mert ez nevetséges.Sürgõs változások kellenének, télen pedig erõsíteni, vagy az még jobb lenne, ha tehetséges fiatalokat tudnának felhozni még többet.

ups and downs

Murder3
Na több gondolat is megfordult a fejembe.
Az elsõ az hogy hát megnéztem a 11. forduló összefogalalóját és amikor a Stutgart meccen még helyzetünk sem volt na akkor mindent gondoltma csak szépet nem msot megnéztem ezt a bordeux elleni szívást.pffff.Mi lesz itt?milesz velünk?kiesünk?naná...
2. A faszom is kivan már hogy mi csak szerencsétlenkedük.
Picsába az egész bayernel szégyne amit csinálnak a játék úgy nulla élvezheteteln szar ahogy az eredmények nem jönnek.Ribery Robben nélkül senkik vagyunk igazolni nem tudunk:
ott van a Klose-Toni álompáros aki átalussza a meccseket, itt a 30milliós szuper sztár messit alázó Gomez aki semmit nem csinál a mecceken,
Pranjic,Tymoschuk minek?????????

Most komoylan eléálnék a Bayern vezetõsége elé és oylan szívesen megkérdezném h Mi a jó kurva anyjukat akarnak?
Évrõl-évre rosszabb a bayern a bl-be már régóta esélyünk sincs lassan a bajnokságba sem lesz sok aztán igazolni nem akarunk ja igen most is elköltöttün jó sok milliót de minek eredmyén enm látszik sõt.
Lucio,Ze roberto elment akkor msot megérte ez az igazolások?Max robbne de senki több....
Van gaalt is le kell váltani sõt már le kellet volna hamarabb de még azéért a bl csoportkörbõl való kiesést meg kell várni...pffff
Engem már régóta nem érdekel a bayern élvezhetetlen csicskák csak az a bajh h a német foci veszít ezzel.
De szerencsére vannak igéretes csopatok kár h most pl iylen stuttgartnak kell ott lennie.....

antijuve
igazad van

ups and downs

Egyet kell értenem.
Az õ munkamódszere nagyszerû volt az Ajaxnál,ahol a sok fiatal játékos annó felnézett rá,és minden szavát szentirásnak vette,és az Alkmaar-nál ami egy relatív kis csapat volt és elfogadták a munkamódszerét.
De itt?Ezek a játékosok nem veszik ezt be hogy a magánéletük minden percét betáblázza,hogy az edzésen megszólalni se lehet csak robotolni,stb...
Így szerintem a játékosok egy rész könnyen lehet Van Gaal ellen van.
És talán éppen ezért nem is tudja a csapatot kirázni ebbõl fásultságból,elképzelés nélküli hitehagyott játékból ami a legtöbb meccsen megy.
Arról nem beszélve,az általa idehozott két játékosnál (Braafheid,Pranjic) talán a közönség közül is lehetett volna jobbat választani...

Matthew Prosac
van Gaal a legutóbbi barcelonai tevékenykedése során is gyak. szétcseszte az akkori csapatot, pedig az állomány nagyon jó volt. azt hiszem ezek után kijelenthetõ (ha Münchenben is bukik, márpedig bukik) hogy Gaal nem való nagycsapat kispadjára, mert túlságosan mechanikusan és beszûkülten gondolkodik. a játékosait inkább munkásnak nézi...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Bercy
Ez az önbizalomhiány valós probléma. Tavaly a Barca elen úgy mentünk ki, mint biztos vesztesek. Szabályosan felnéztek a játékosok a hatalmas barcelónára...
antijuve
Ha már edzõ: én Spallettit el tudnám képzelni a kispadon-persze errõl még korai beszélni-de õ a Románál is rendet tudott vágni és amellett, hogy egy jó csapatot csinált ott, a játék is szép volt.Ráadásul ebbõl ez a keret jobb, mint amit ott kapott - szerintem.Mindenesetre az eddigi teljesítmény borzalmas, hogy most ez kinek a hibája pontosan...

ups and downs

djemba-djemba
Kíváncsi vagyok, h mik fognak itt történni, de a faszom kivan azzal, hogy csak egy bizonyos Ottmar Hitzfeld tudja kezelni a csapatot...Rajta kívül mindenki megbukott velük...

antijuve
Hát ez az.van Gaal nem biztos hogy a legjobb ilyen szempontból.Úgyhogy valami nem smakkol tényleg, és az hogy a csoportból se fog továbbjutni (valszeg) a csapat, óriási kudarc.

ups and downs

djemba-djemba
ja, és Gourcuff nyilatkozata nagyon beszédes:
„A Bayern játékosai láthatóan önbizalomhiánnyal küszködtek. Taktikailag remekül felkészültünk, kíméletlenül kihasználtuk a lehetõségeinket. Úgy vélem, nagyon jól játszottunk" – értékelt az elsõ bordeaux-i gólt szerzõ Yoann Gourcuff."

Egyszerûen nem merünk játszani és gyanítom, h emögött van Gaal van...nincs kapcsolat az edzõ és csapat között...vannak olyan játékosok, akik még ennyi idõ után sem tudtak integrálódni és ez van Gaal hibája is... Nincs kétségem, h van Gaal nem ért a focihoz, de afelõl már igen, hogy vajon beszél-e eleget a játékosokkal. Egyszerûen nem stimmel a kémia ebben a csapatban...

djemba-djemba
Hááát itt nagy a baj...
- Elképesztõ gyengék vagyunk Ribery és Robben nélkül...
- Lúcio és Zé pedig nagy veszteség...
- Olicon kívül nincs olyan csatárunk, aki jó formában lenne (márha Müllert kp-nak vesszük)...
- Braafheid, Pranjic, Timoscsuk pedig vékony...nem erõsítés. Gomez sem hozza még a tõle elvártakat.
- a játékosok paráznak a kacsafejû tokástól.... Timoscsuk is pl. Zenitben a hátán vitte a csapatot, de mióta nálunk játszik, csak oldalpasszokat vállal...
- nem tudom mi lehet a háttérben, de szar van a palacsintában az tuti...

a tegnapi eredmény számomra nem volt meglepõ, figyelembe véve hogy milyen hiányzóink voltak

azt kell mondjam hogy amíg nem igazolunk klasszis játékost (aki nem sérül le havonta), addig nem sok keresnivalónk lesz az európai kupaporondon

wolfsburg elõtt le a kalappal!

antijuve
Ezzel a vereséggel ki is estünk, vagy legalábbis nagy mák kell a továbbjutáshoz.Az az igazság, hogy gyengék vagyunk, nem csak a BL-ben, hanem a bajnokságban is, döntetlenek sorozata, kínkeserves gyõzelmek...tavaly legalább a csoportkör megvolt, sõt, még a következõ kör is.Nem tudom mi lesz van Gaal-lal, több idõ kell-e neki, de ez a keret azért jobb mint a tavalyi, és mégis sokkal gyengébb a teljesítmény mint akár Klinsmannal volt.

ups and downs

antijuve
egyelõre otthon égünk a Bordeaux ellen.ha ez a meccs elmegy, akkor a továbbjutás már csak az álom kategóriát képviseli majd kb

ups and downs

Mor3llo
Törleszteni kell folyamatosan.

Murder3
stadion minek?

antijuve
Jaja.
Új: Audi lehet beszáll egy kis pénzzel, igaz, stadionra költenék a pénzt valószínûleg.

ups and downs

Murder3
Az a baj h a kupába megy a játék a bl meg bajnokásgba nem:S

antijuve
könnyebben ment mint a hétvégén.A bajnokin elég pocsék volt a játék, habár a helyzetek megvoltak, csak nem lettek belõve.Robben beállításával viszont sokkal jobb lett a helyzet.

ups and downs

B0B0
Upsz, ezt akartam:

http://www.youtube.com/watch?v=wz45lGcZuUs

B0B0
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wz45lGcZuUs&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wz45lGcZuUs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

antijuve
na ja.igaz, emberhátrányban...de a Bourdeaux két 11-est is rontott.küzdeni kell a továbbjutásért.

ups and downs

Murder3
Hát erre már nem is írok semmit......
szégyen.

Gomez már most több gólt lõtt mint Podolski egy átlagos évében...

Murder3
Klose Podolski sem vált be Gomez miért vállna?