Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

king82
Jó reggelt!

Na ez sajna nem jött össze. Csak egy X sikeredett. Lehet elkezdõdött a hullám völgyünk? Remélem ez nem torpantja meg a csapatott és újra lendületbe jönnek a BL visszavágóra.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Mor3llo
gyenge...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

banok
holnap nem játszik Ribéry sérülés miatt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Emlékezz vissza a csapat utsó két BL döntõjére. Végig vertük Európát (ráadásul magabiztosan) és a döntõben mind a Manchester mind a Valencia antifocit játszott. Egyikük ellen sem parádéztunk és a dolog fonákja, hogy pont azt a döntõt vesztettük el, ahol tulajdonképp jól is játszottunk.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nem az a fajta hajcsár, mint amilyen Effe volt. A mai mezõnyben mondjuk már kevés ilyen játékos van, mert mindenhol összekülönbözik az edzõvel. Ilyen pl. ma Veron (már õ sem fiatal), Gerrard, Rigobert Song, de ezek közül Gerrard említhetõ egyedül egy lapon tudás szempontjából Effével. Van Bommel a maga módján karizmatikus tud lenni (a PSV-ben nekem nagyon tetszett, ahogy tüzelte a csapatot), de nincs olyan technikai tudása, hogy akkora tiszteletet vívjon ki, ami egy Bayern szintû csapatnál elég.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
<#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Schweinsteiger szerintem megfelelhet majd a célnak, bár nem olyan mentalitású mint mondjuk Oli vagy épp Effenberg. A többiek már most is tisztelik õt és a jelenlegi posztján sokkal jobb teljesítményt nyújt mint korábban, ráadásul ízig-vérig Bayernes.
king82
Na azért amit te írsz és amit tegnap mutattak aközött nagy különbség van. Tegnap én úgy mondanám nem tûz volt hanem egy értelmetlen, fejetlen folyamatos elõre rohanás.
Hát hogy a csapat mit tud kihozni magából a következõ fordulókban az majd kiderül. De egy biztos Gaal bácsinak jó lesz rendet rakni a játékosok fejében. Egy biztos tisztázni kell mikor mit kell játszani és azt viszont Bayernes mentalitással. Sajna nagy igazság, hogy nincs egy olyan vezér a csapatban mint Oli, aki hátulról irányította a csapatott és átlátta a pályát. Ha pedig kellet õ segített kinek mit kell csinálnia. Na de majd csak kerekedik megint egy ilyen ember a csapatba.

djemba-djemba
helló,
meg fogsz lepõdni, amit mondok, de szerintem igenis van tûz a csapatban és sajnos néha túl sok is, és eszetlenül megyünk elõre...lásd tegnap...

Én tegnap igenis örültem volna egy "tûz" nélküli- talán kicsi lassabb, türelmesebb Bayern-nek, ami inkább ritmusváltásokkal játsza végig a meccset és nem egy ritmusban rohan,mint egy õrült. Keresztpasszokkal, több oldalváltással kellett volna kicsit megmozgatni és megbontani az olaszokat, mert azok nagyon jól védekeztek, és igen, 2-2 emberrel támadták a 2 wingerünket. Ívelgettünk, rohantunk ész nélkül. Van Gaal mintha ötvözné Hitzfeld-et és Klinsmann-t. HItzfeldes tudatosság és meccs-kontroll és Klinsmann-os lendület.

Szerintem van tûz, akarás, de lassan ki kellene kapnunk, hogy még idõben meg tudjunk újulni (levegõhöz jussunk). Ez a lendület év végéig nem fog kitartani.

(Szerintem)

djemba-djemba
Jól beszél! 😊

Mor3llo
Nem ezzel fog😉
Firenzében reméljük láthatunk a Fio-tól valami focira hasonlító dolgot is. Felállt védelem ellen évek óta nem tudunk mit kezdeni, de ha kicsit kinyílik 1-2 csapat, nem kegyelmezünk, soha! Ez fog történni a visszavágón is!

king82
Jó reggelt!

Mint a német kupán is elmondtam nem igazán volt tûz a csapatban ti meg itt hõbörögtetek, hogy majd a Bl-re felpörögnek. Hát ha ez nem izgatja az embert akkor nem tudom mi. Valami hiányzik ebbõl a csapatból amit Hitzfeld feltudott ébreszteni.
Na mindegy hál isten behúztuk ezt a csapat készülhet a visszavágóra. Most pedig várjuk a hétvégi fordulót a Nürnberghez utazunk ott a szokásos elvárás van, hogy hozzuk haza a 3 pontot.

ha ezzel jut tovább a bayern....

antijuve
Ez tényleg az volt.Hogy nem vette észre ezt a partjelzõ??Na remélem nem ezen fog múlni

ups and downs

most hogy így mondod igen!

kahnnal véget ért egy korszak én nem látom azt a tûzet a csapatban mint oli idején!

vagy csak egyszerûen meg vannak bundázva a meccsek! rengeteg sportfogadás
a tegnapi milan meccsen a védõ fel sem ugrott rooneyval még sorolhatnám!
antijuve
mmint hogy a Barca ellen, nem?

az csúnya volt, de azóta eltelt már 1 év, ráadásul egy katasztrófális védelemmel kellett kiállni.Mindegy, ebbõl a párharcból még sok minden lehet, a visszavágón is lehet bizonyítani.

Mellesleg ha már múlt év: tavaly a Sportingot tönkrevágtuk szó szerint, és mire mentünk vele?Semmire.Köv.körben minket vertek tönkre.Most tovább kell jutni, aztán kész, persze jó lenne, ha úgy menne minden majd, mint a Juve ellen.Én egy kicsit ebben is bíztam, mert a Fiorentina..hát enyhén szólva sincs jó formában, a Bayern meg épp ellenkezõleg.Még se ez történt.Talán majd felébrednek a játékosok is, hogy nem csak a mezeket kell kivinni a pályára.

ups and downs

ha ryberire 2-3 ember jut akkor van 2 szabad emberünk! és ha robbent is nézzük akkor 4 szabad emberünk van!
antijuve
van Bommel-t én se erõltetném, mert nagyon sok labdát elszór, hiába szerez akár sokat.Oda lassan utánpótlás kéne.

ups and downs

és az amikor tavalyi blszezonban a madrid ellen úgy játszottak hogy az összes bayern játékos bent volt a saját 16 osán belül!
kicsit olyan érésem támadt mintha egy magyar csapatot látnék!
djemba-djemba
kibaszott gyengék voltunk... A 2 belsõ védõnk akarta szervezni a játékot, vBommelt még mindig semmibe se nézem...mehetne már lassan, alig tud menni...nemhogy futni...
Firenzében remélem megszopatjuk Gobbiékat. Ha rúgunk kint egy gólt, (márpedig 1-et minimum) akkor továbbmegyünk!

djemba-djemba
gondolom

djemba-djemba
ezt most gondoltam ebbõl a meccsbõl levontad?!

antijuve
Majd meglátjuk, ez az eredmény csalódás, remélem a visszavágón bizonyítja a Bayern, hogy ha továbbmegy, akkor az megérdemelt lesz.

ups and downs

ryberinek igaza van! jelenleg a bayern nincs azon a szinten hogy nemzetközi kupát nyerjen!
antijuve
Azt írják kib*szott nagy lesgól volt...ez mondjuk nem jó.

ups and downs

antijuve
Góól!!2-1!!!!

ups and downs

antijuve
Hát ez nem, amire számítottunk...azért jó lenne nyerni.

ups and downs

kikapunk!
B0B0
Kurva digó foci. De rühellem! Remélem most már átszakad a gát!

Mor3llo
Auf geht's!!!!!!

5w0rdf15h
BAYERN: Butt – Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber – Robben, Schweinsteiger, Van Bommel, Ribéry – Gomez, T. Müller

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Bercy
Ha a Bayernnél kezdõ lenne akkor szerintem nagyon szivesen játszana ott Kroos. De fölösleges még spekuláni ki hol akar játszani, majd kiderül.
hedonist
De sajnos ez kívánságmûsör, nem vetted még észre? Itt a játékos fog diktálni, ha nem is azonnal, de ha akar fél éven belül elmegy, vagy nem játszatják, mint Pandev-et aztán ingyen eligazol😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

king82
Jó reggelt!

Remélem valami hasonló kezdést mi is betudunk mutatni mint a Milan.

B0B0
😄

Mor3llo
Szerzõdés köti ide. Ez nem kívánságmûsor. Majd megszeret itt is lenni, ha sikeres lesz a klubbal.

hedonist
csak, h õ sem akar Bayernes lenni, hanem maradna a Levernél.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

B0B0
Ribéry menjen, nem kell olyan játékos, aki nem a csapatért hajt, hanem hogy minnél hamarabb eligazoljon. Most még valamennyit lehet kapni érte.

Kroosban én is reménykedem, kifejezetten jól jött ez ki, hogy elment kölcsönbe a gyógyszergyáriakhoz.

antijuve
Arról is beszélnek, hogy esetleg a Juventusba menne.Nem tudom, milyen elõrelépés lenne ez neki, látva a mostani Juventust, persze még sokat változhat ott is a helyzet.Mindenesetre én kicsit furcsállanám.
Tegnap azt is hallottam, hogy esetleg Schweinit is meg akarnák szerezni.Azért remélem ebbõl semmi sem lesz.

Viszont arról se feledkezzünk meg, hogy a Leverkusenben játszik egy bizonyos Kroos, aki igencsak nagy passzban van, remélem ha visszatér a Bayernhez, tartja ezt a jó formáját.

ups and downs

king82
Jó reggelt!

Igen az is kellet, de a gól libbentette át a csapatott a holtponton. Sajna a hírek szerint Ribéry a szezon végén távozik a csapattól. Na de most készüljünk a szerdai BL meccsre!

B0B0
Azért Ribéry nem semmi passzt adott neki 😊

king82
Hát igen sikerült! Remélem Robben a szezon végéig kihúzza ezzel a teljesítménnyel.

antijuve
Azért Robben góltermése igencsak figyelemre méltó 😊

ups and downs

antijuve
Minden kívánságod így teljesüljön!Robben már megint...

ups and downs

king82
Remélhetõleg a második félidõben sikerül a fordítás!

king82
Remélem most már felpörögnek!

Nuno88
1:1 - Bommel, bár elég potya szagú volt =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

antijuve
Jól kezdõdik, 0-1 a Dortmundnak

ups and downs

antijuve
Leverkusen nyert a Wolfsburg ellen 2-1re.

ups and downs