14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#8033 de de kell az a dfb pokal idén:)
pláne hogy mást nem nyerhetünk idén(bl-t jövőre fogjuk hazai pályán megnyerni de ezt már korábban leírtam:D:D) -
#8032 bajnokságot már ősszel elbuktuk, kupa meg nem érdekel, nem ér az semmit.
-
Gabe18 #8031 Két elvett gól, Schweinsteiger hülyesége az első kapottnál, az egész védelem hülyesége (szokás szerint) a másodiknál... ezt már persze nem bírtuk ki.
Ha nyerünk se túl valószínű hogy a Dortmundot beérjük, de ez igy irtózatos szégyen. Megalázó hogy oda-vissza agyonvernek... Miközben legalább 6-7 poszton sokkal jobb a Bayern. Na persze ha ez ilyen formán döntene, a Real az elmúlt 10 évbe nyert volna vagy 8 BL-t...
Van Gaal agymenéseit meg már senki se érti magán kívül. Gustavo klasszis teljesítményt hoz középen a világ egyik legjobb csapata ellen szerdán, erre szombaton megint bal védő. Nem normális...
Ezek után nem tudom mit lehet várni, ilyen teljesítménnyel a Schalke ellen is benne van a bukás, akkor 4 nap alatt bukjuk végleg a bajnokságot, meg a kupát is. Szép lesz. -
IXEMGabeo #8030 tényéeg nagyon rosszul játszott a disznó:S pedig ő nagyon jó, de pl az első gólban is benne volt. Egyébként rohadt jó meccs volt, Gomez lesgólja necces volt, illetve a kezezésre sem adott semmit se a bíró, ici picit az egyikben benne volt, de a lényegen nem változtat maradt az 1-3 a Dortmundot nehéz lesz megállítani -
#8029 Szóról-szóra ezt akartam írni...szóról-szóra...
Schweini magához képest gyenge volt. Már az első félidőben be kellett volna hozni Kroost a helyére. Az, h Pranjic meg a Luiz Gustavo posztján játszik, a brazil, meg a horvát posztján, számomra Van Gaal inkonzekvens gondolkodásmódját tükrözi. Elképesztő nehéz lehet ezzel az emberrel együtt dolgozni.
Klopp vs Van Gaal
2 - 0
-
#8028 Kár ezért, nem is a tabella miatt elsősorban, de egy Mainz-Inter-Dortmund kombót három győzelemmel lehozni nagy lendületet, önbizalmat adhatott volna.
Sztem így sem kell nagyon elkeseredni, a Schalkét szerdán verni kell, és ennyi.Jobb a Dortmund idén, el kell fogadni. -
#8027 Lassúság, fásultság, pontatlanság, Van Gaal hülyesége.
Nagyjából ezek jellemezték a mai meccset részünkről. Gustavo szétfutotta a középpályát szerdán, erre megint berakja ez a félnótás balhátvédnek, amikor direkt próbált a Dortmund tömörülni a középpályán. Szegény Pranjic-nak meg nincsen meg a testalkata ahhoz, hogy ütközzön. Meg alapból, egyik játékosnak sem ez a posztja, könyörgöm!!!
Schweini meg...inkább nem mondok semmit. Észrevehetné magát... -
#8026 maradt az 1-3 -
#8025 hát ezt buktuk nem hittem volna azért otthon:S:S
azért 1-2 volt egy kezezés a 16oson belül ki tudja mit lett volna ha megkapjuk ot a jogos tizit...
mindegy jön a schalke
hajrá!!!! -
#8024 Hát a BL szép állom de egy kicsit közelebb kerültünk a döntőhöz. A salátásat nem mondom mindig nyerjük meg akkor unalmas lenne a bajnokság. De a mai produkció nagyon rossz ómen a DFB előtt. Ma nagyon nem sikerül igazán semmi. Remélem Gaal bácsi kicsit gondolkodik a védelmen is. -
tarko #8023 engem is jobban érdekel a bl, de hát azért elég fájó, hogy per pillanat tényleg nem mi vagyunk Németország legjobb csapata. -
#8022 engem nem is érdekel a bajnoki cím csak a bl cím:D
én személy szerint örülök ha nem mindig a bayern nyeri a salátástálat.
-
#8021 nem nagy baj azért, a héten a fontosabb meccset hoztuk. -
tarko #8020 még van remény!
mármint arra, hogy itt ne kapjunk ki.nem a salátástálra... -
#8019 én se:S -
#8018 hummels bosszú
1-3 -
#8017 Hát a bajnoki cím nagyon messze került talán majd jövőre. De nem gondoltam volna, hogy ma így lemosnak minket a pályáról. -
#8016 már ősszel megtehettük ezt:)
ez a dortmund már nem tudja elveszteni a bajnoki címet de már nemc sak msot...már ősz óta ez látható volt. -
#8015 Végleg lemondhatunk a bajnoki címről. -
#8014 Hummels 1-3:( -
#8013 valaki árulja már el már megint miért gustavo a balhátvéd és miért pranjic a védekező középpályás????
-
#8012 máris 1-2 -
#8011 1-2 sahin bomba gól... -
#8010 Na azé :) -
#8009 1-1 Guszti:) -
#8008 Barrios góljával már vezetnek is... -
tarko #8007 másban nem tudná úgyse kritizálni...:D -
#8006 Hát egy kicsit tényleg.
Az h Robben öltözködését "kritizálja" enyhén szólva is vicces :)). -
tarko #8005 Dortmundban kicsit nagy lett az arc:
http://www.fcbayernmunchen.hu/index.php/tartalom/qfokuszbanq/item/6237-gro%C3%9Fkreutz-odasz%C3%BArt-a-bayernnek
Már csak ezért is seggbe kéne rúgni őket.Szálljanak már le a földre!Grosskreutz meg hogy jön ahhoz, hogy saját magát Robbenhez hasonlítsa?!Direkt figyelni fogom mit nyilatkozik, miután egy hármassal kullognak haza a "csodálatos dortmundi szurkolókhoz". -
#8004 Nem azt mondtam, hogy nekem nem fontos, nekem még egy barátságos meccsen is a győzelem a fontos, de szerintem a bajnokság szempontjából lényegtelen.
Én egy BL győzelmet akarok már nagyon-nagyon. Sokkal jobban akarok egy BL győzelmet, mint egy bajnoki címet! -
#8003 Azé csak nyerjünk, az sose árt. -
Gabe18 #8002 Ez messze nem így van. Egyrészt jelzés értékű lehet ha sikerül nyerni.
Másrészt a Dortmund, mint ahogy az várható volt, közel se úgy játszik mint ősszel. Ha most kikapnak, akkor a Bayern 10 pontja még persze sok, de a Leverkusen már lehet csak 7 pontra lesz. És akkor már könnyen felrémlik hogy talán ez a tutinak vett bajnoki cím mégse tuti? És ha megzavarodnak, akkor még akármi lehet.
De egyelőre a legfontosabb hogy a csapat megmutassa, jobb mint a Dortmund. -
#8001 neked lehet hogy nem fontos de nekem meg még sok szurkolónak meg hát a csapatnak otthon kurva fontos lenne egy győzelem a BVB ellen
nagyon nagy lökést adna a további meccsekhez pl, a schalke elleni kupaelődöntőre
meg hát a BVb megverni főleg idén
sokat jelentene -
#8000 Kb mindegy, hogy kikapunk-e a dortumndtól vagy sem...a bajnoki címre nincs esély, a BL-re és a német kupára kell koncentrálni.
A bajnokságban elég egy BL-t érő hely és kész. -
#7999 sztem igen de ne ezen vesszünk össze:D -
#7998 zsír!!! -
#7997 Ezaz -
#7996 biztos hogy nem!!!
otthon nem fogunk kikapni az kurva élet:)
1X lesz -
#7995 Erősödik a bundesliga! Nem is kicsit. -
#7994 dortmund ellen mi lesz?szopcsi?