Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://videa.hu/videok/sport/nurnberg-bayern-munchen-1-bundesliga-fc-foci-mfnz5YZt1JWrJPSw
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Na ez sajna nem jött össze. Csak egy X sikeredett. Lehet elkezdõdött a hullám völgyünk? Remélem ez nem torpantja meg a csapatott és újra lendületbe jönnek a BL visszavágóra.
www.bundesliga.de www.kicker.de
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hát hogy a csapat mit tud kihozni magából a következõ fordulókban az majd kiderül. De egy biztos Gaal bácsinak jó lesz rendet rakni a játékosok fejében. Egy biztos tisztázni kell mikor mit kell játszani és azt viszont Bayernes mentalitással. Sajna nagy igazság, hogy nincs egy olyan vezér a csapatban mint Oli, aki hátulról irányította a csapatott és átlátta a pályát. Ha pedig kellet õ segített kinek mit kell csinálnia. Na de majd csak kerekedik megint egy ilyen ember a csapatba.
meg fogsz lepõdni, amit mondok, de szerintem igenis van tûz a csapatban és sajnos néha túl sok is, és eszetlenül megyünk elõre...lásd tegnap...
Én tegnap igenis örültem volna egy "tûz" nélküli- talán kicsi lassabb, türelmesebb Bayern-nek, ami inkább ritmusváltásokkal játsza végig a meccset és nem egy ritmusban rohan,mint egy õrült. Keresztpasszokkal, több oldalváltással kellett volna kicsit megmozgatni és megbontani az olaszokat, mert azok nagyon jól védekeztek, és igen, 2-2 emberrel támadták a 2 wingerünket. Ívelgettünk, rohantunk ész nélkül. Van Gaal mintha ötvözné Hitzfeld-et és Klinsmann-t. HItzfeldes tudatosság és meccs-kontroll és Klinsmann-os lendület.
Szerintem van tûz, akarás, de lassan ki kellene kapnunk, hogy még idõben meg tudjunk újulni (levegõhöz jussunk). Ez a lendület év végéig nem fog kitartani.
(Szerintem)
Firenzében reméljük láthatunk a Fio-tól valami focira hasonlító dolgot is. Felállt védelem ellen évek óta nem tudunk mit kezdeni, de ha kicsit kinyílik 1-2 csapat, nem kegyelmezünk, soha! Ez fog történni a visszavágón is!
Mint a német kupán is elmondtam nem igazán volt tûz a csapatban ti meg itt hõbörögtetek, hogy majd a Bl-re felpörögnek. Hát ha ez nem izgatja az embert akkor nem tudom mi. Valami hiányzik ebbõl a csapatból amit Hitzfeld feltudott ébreszteni.
Na mindegy hál isten behúztuk ezt a csapat készülhet a visszavágóra. Most pedig várjuk a hétvégi fordulót a Nürnberghez utazunk ott a szokásos elvárás van, hogy hozzuk haza a 3 pontot.
ups and downs
kahnnal véget ért egy korszak én nem látom azt a tûzet a csapatban mint oli idején!
vagy csak egyszerûen meg vannak bundázva a meccsek! rengeteg sportfogadás
a tegnapi milan meccsen a védõ fel sem ugrott rooneyval még sorolhatnám!
az csúnya volt, de azóta eltelt már 1 év, ráadásul egy katasztrófális védelemmel kellett kiállni.Mindegy, ebbõl a párharcból még sok minden lehet, a visszavágón is lehet bizonyítani.
Mellesleg ha már múlt év: tavaly a Sportingot tönkrevágtuk szó szerint, és mire mentünk vele?Semmire.Köv.körben minket vertek tönkre.Most tovább kell jutni, aztán kész, persze jó lenne, ha úgy menne minden majd, mint a Juve ellen.Én egy kicsit ebben is bíztam, mert a Fiorentina..hát enyhén szólva sincs jó formában, a Bayern meg épp ellenkezõleg.Még se ez történt.Talán majd felébrednek a játékosok is, hogy nem csak a mezeket kell kivinni a pályára.
ups and downs
ups and downs
kicsit olyan érésem támadt mintha egy magyar csapatot látnék!
Firenzében remélem megszopatjuk Gobbiékat. Ha rúgunk kint egy gólt, (márpedig 1-et minimum) akkor továbbmegyünk!
ups and downs
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Remélem valami hasonló kezdést mi is betudunk mutatni mint a Milan.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kroosban én is reménykedem, kifejezetten jól jött ez ki, hogy elment kölcsönbe a gyógyszergyáriakhoz.
Tegnap azt is hallottam, hogy esetleg Schweinit is meg akarnák szerezni.Azért remélem ebbõl semmi sem lesz.
Viszont arról se feledkezzünk meg, hogy a Leverkusenben játszik egy bizonyos Kroos, aki igencsak nagy passzban van, remélem ha visszatér a Bayernhez, tartja ezt a jó formáját.
ups and downs
Igen az is kellet, de a gól libbentette át a csapatott a holtponton. Sajna a hírek szerint Ribéry a szezon végén távozik a csapattól. Na de most készüljünk a szerdai BL meccsre!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009