Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
akkor még jobb h itt jött ki, nem a BL-ben.

ups and downs

king82
Jó reggelt!

igen elképzelhetetlenek tartom! Sajnos már az évek folyamán láttam sok csodát a Bayernél. Emlékezetes Bl döntõ ott is a végén kaptunk ki pedig a kezünkbe volt már a serleg.
A kupában is vezetés után lettek könnyelmûek.

www.bundesliga.de www.kicker.de

B0B0
Gondolod, hogy a Fiorentina ellen is ilyen lazán futnának ki a gyepre? Hmm. Gondolkozz...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

antijuve
Szerintem teljesen más lesz, mint a kupameccs.Jobban fog pörögni a csapat.Azért egy másodosztályú ellenfél ellen ez nem mindig könnyû, pláne ilyen talajon, amin nem a legjobb focizni.A tegnapi elsõ félidõ katasztrófa volt, de így h továbbmentünk, megbocsátható, szerintem hétvégén egy más csapat lép majd pályára (mmint nem csak személyi összetételben).

ups and downs

king82
Én csak annyit fûznék a tegnapi német kupához, hogy azért 1:2-nél nem lehetett látni a csapatban a végeredményt. Kicsit féltem is tõle, hogy max a szépítés lesz csak meg, de rácáfoltak a fiúk.
Amit az elsõ félidõben mûveltek az egy BL meccsen halált hozott volna. A Schalke meg legyõzhetõ, de nagyon ode kell tenniük magukat majd a srácoknak. De most csak a hétvégi fordulóra koncentráljunk Dortmund látogat hozzánk. Vélemények, tippek?

B0B0
Kikaptuk a Schalkét az elõdöntõben

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
6-2😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
már 4-2 😄

ups and downs

B0B0
most meg 3:2

B0B0
má 2:2

antijuve
Hja.Teljesen megérdemelten vezet a Fürth :S

ups and downs

WuFraZselic
1-2 az már :S

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

antijuve
Müller 1-0

ups and downs

antijuve
Most kezdõdött a Fürth elleni kupameccs

ups and downs

king82
Jó reggelt!

hát mondhatjuk így is Butt javított. A kapót gólról meg csak annyit, hogy ha a védõ nem pörgeti fel pont a kapus elõtt akkor simán megfogja. Bár egy jó kapus határozottan üvölt, hogy az enyém sajna a védõnk ezt nem hallotta. Remélem a BL-ben ilyen piti hibát nem követünk el, ott már sok múlik a kapott gólokon is.
Jól sikerült forduló volt hála a jó égnek.

antijuve
Butt múltkor kihagyott egy büntetõt, most meg védett egyet.Egál 😊
Hát a wolfsburgi gól kicsit komikusra sikeredett, vagy háromszor lehetett volna felszabadítani 😊.De hát 0-3nál tök mindegy 😊

ups and downs

antijuve
Böjtent a csatársorba!!!!

ups and downs

B0B0
Köszönöm a gratulációkat, akkor esetleg be kéne tenni a bannerbe! Valaki intézkedjen!

A bajnokságban egyre jobban állunk, ugyan nem láttam a meccset, lehet, hogy megnézem (DigiSport adja 20:30-tól) mert ez a csapat egyre jobb és egyre szebben játszik! És Böjten. Hát ez a pali nem semmi, már 6 gólos! 😊

WuFraZselic
a Bayern 3. góljánál eléggé leszarták a támadást a védõk 😄 fel se tették a kezüket egy esetleges les miatt, annyira tudatában volták hogy szétszedték õket 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
Én nagyjából erre számítottam, túl jó formában van a csapat ahhoz, hogy Wolfsburgban pontokat hagyjunk 😊.

ups and downs

king82
Hát igen az nem kellet volna, de azért így is szép volt 1:3. Na most már csak gól különbséggel megy a Leverkusen. A következõ fordulóban akár át is vehetjük a vezetést.

antijuve
Kár ezért a végén bekapott gólért.

ups and downs

antijuve
de már nem

ups and downs

king82
Na az elsõ félidõ megvan 0:2-re! Reméljük a második is ilyen jó lesz. Sajna a Leverkusen is vezet 0:1-re.

antijuve
jól indul

ups and downs

king82
És igen 2 perc és 0:1 ide ez a Robben gyerek megéri a pénzét!

king82
Jó reggelt!

Jól sikerült! Már csak néhány perc és kezdõdig a mérkõzés!!!

djemba-djemba
Ott van! Lendület, öröm, siker....és annak letéteményesei...nekem ez jön le! 😊

Királyság! Köszönjük BOBO!

Mor3llo
<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Nekem tetszik 😊)

ups and downs

B0B0
Nah, összetákoltam egyet itt a fõnök megérkezte elõtt:

Itten van

B0B0
Megmondom õszintén, Ribéy-nek sem kéne mostanában ott lennie. Inkább a Robben-Böjten-Butt triót látnám ott, meg mondjuk Lahm-ot. Na majd megpróbálkozok eggyel.

antijuve
😄D hát én nem vállalkozom rá

ups and downs

djemba-djemba
Nem akar vki egy új bannert csinálni? 😊
Jansen még mindig ott vigyorog a mostanin...

djemba-djemba
én nem várok fölényes gyõzelmet, szóval egy egygólos gyõzelemmel már simán elégedett lennék. Az igaz, hogy ez a Wolfsburg nem a Magath-féle, de Köstnerrel összekapták magukat és a HSV-t majdnme megfektették idegenben(!)... 😮

Remélem, behúzzuk ezt a meccset, nagyon fontos lenne! A Pillenkusen úgyis nyer Bochumban... 😞

B0B0
osztom

antijuve
Ez a Wolfsburg nem a tavalyi, jó lenne visszavágni az 1 évvel ezelõtti 5-1ért, de végül is egy sima gyõzelem is megteszi 😄.Szerintem azzal nem is lesz gond, remélem nem cáfolnak rám a fiúk 😊

ups and downs

king82
Csak egy kis számadat ami biztosítaná, hogy nyernünk kell:

king82
Jó reggelt!

Jó lenne ez a fórum csak sok benne a szünet. Kicsit pöröghetnénk jobban is.
Na egy kis elõre jelzés valakitõl hétvégére. Wolfdburg lesz az ellenfél. Szerintem nem lesz egy egyszerû meccs. De hozni kéne a pontokat, hogy a szezon végére a csúcsra érjünk.

B0B0
Mekkora poén lenne egy Robben+Lahm és Ribéry+Zé Roberto szélpár! 😊

Mellesleg 2001 óta ez az elsõ csapat amelyik tényleg úgy játszik, hogy élmény nézni. Ha megmarad ez a forma, akkor a BL-ben is lehetnek nagyobb terveink 😊

king82
Sajna a Leverkusen hozza a meccset.

antijuve
Nagyon várom már a Fiorentina elleni párharcot, ha ugyanilyen formában lesz a csapat, nem lehet kérdés a továbbjutás.

ups and downs

djemba-djemba
alakul a molekula!!! Meggyõzõ, nagyon meggyõzõ! A jobb oldalunk Lahm-mal és Robbennel olyan, mint egy túltöltött IC... 😊 Kegyetlen, milyen iramot diktálunk! Ha Ribery is beindul, akkor már a bal oldal is kraftosabb lesz, bár ott egy Lahm-mal kevesebben vagyunk.

Jó lesz ez... 😊

king82
Jó reggelt!

Ha kipihentük a tegnapi ünneplést akkor ma mindenki szurkoljon a Freiburgnak!

antijuve
nem volt sok momentuma a Nullfünfernek.
Robben megint szép gólt lõtt, rakat helyzet megint kimaradt, de a gyõzelem így is sima.

ups and downs

antijuve
ezt úgy mondod, mintha ez vmi katasztrófa lenne 😄

ups and downs

B0B0
Bassza meg, Böjten már 7 gólos ebben a szezonban 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

king82
Hát ahogy mondani szokták hozták a kötelezõt. Hála a jó égnek gólt se kaptunk.