Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne bassza már meg az ég, hogy ez a bundás görög szar olimpik megint nem kap gól😄😄
ha cityn nem lesz össz. 3 gól akkor a másik szelvényt is dobhatom ki 😄 szóval jól jönne a city meccsre még két gyors gól ,hogy este a mu meccsen legyen izgulni valóm
55 Sporting CP 1 - 0 Manchester City
:AD:AS😄:ASD:AS😄:AS City + Metalist gól tettem 😄😄 Miért nem lepõdök meg 😄😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ez biztos?😄 Vagy ezt hogy kell érteni?
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Az Athletic Bilbaot 36 mérkõzésen csak öt csapat tudta megverni,utolsó 15 mérkõzésén mindig gólt lõtt,43 tétmérkõzésen mindössze háromszor nem!
Mindkét csapat szerez gólt-eléggé fixnek tûnik.
vagy már túlzottan is a csapatban akarom õt látni 😄
oldschool.trance.techno.rave
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
mit szóltok a MU sima gyõzelem és handi oddshoz? 1.48-2.27- irreális a különbség, nem?<#miaz>#miaz>
Hogy on is legyek kicsit: mára kb ezt tenném föl egy szelvényre..
45 Metalist Harkiv - Olympiakosz H 2,10
50 AZ Alkmaar - Udinese V 3,05
16 Mannheim - Hannover H 1,44
2 M. Bachinger - P. Kohlschreiber V 1,18
Eredõ odds: 10,88338

én ezzel szállok ma harcba.
Tegnapi eredmény ->

szerk: közben most írtak egy pontosabb infot így akkor kuka amit írtam...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nyomnak egy jó szezont aztán kész... de én drukkolok nekik 😊
Lukas Podolski a hétvégén gólt lõ (halvány tipp, mivel az új játékosok zöme jól szokta kezdeni a bemutatkozást az új csapataikban)
A te döntetlen tipped is jó volt 😄
Te az X-et régóta mondtad bár igaz hozzáfûzted ,hogy nevetnél ha 13-13-0 lenne a juve mérlege 😄
Közben nézem,hogy tegnap a barca 7-1re nyert 😮 messi 5 gól
úgy néz ki ,hogy sorozatban 4. bl szezonban is õ lesz a gólkirály...
Rooney8: kérdezz rá, ha így van leírva akkor úgy van ahogy írod. De szerintem nem kell egy összegben felrakni mert az baromság lenne de kérdezz rá chaten 😊 Az biztosabb de szerintem nem kell egy összegben...
De, hogy ezt miképpen lehet bizonyítani... na az engem is érdekelne! 😄
www.smart-bus.hu
Atlético Madrid - Beºiktaº A.ª. H 1,33
FC Twente - Schalke 04 1X 1,28
Metalist Kharkiv - Olympiakos Piraeus hazai csapat lõ gólt Igen 1,25
Sporting Lisszabon - Manchester City under 3,5 1,25
AZ Alkmaar - Udinese 1X 1,28
Standard de Liège - Hannover 96 hazai csapat lõ gólt Igen 1,28
Manchester United - Athletic Club Bilbao over 2,5 1,62
Valencia - PSV Eindhoven passz😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!