Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
Bocs , de nem kötekedni akartam , csak megdicsértelek , hogy micsoda tippet adtál , elvégre majd nem jött , csak mégse

G1nic
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oldschool.trance.techno.rave

Tegnapi eredmény!
ha kötekedni akarsz akkor rossz helyen kopogtatsz. inkább ne szólj hozzám légyszíves! A mura én 3-1 ill. 3-2es hazai gyõzelmet vártam de végeredményt én az over tippem miatt írtam 😊 szóval ez is azon tipikus esetek egyike mikor valakinek a rossz tipp marad meg az emlékezetében.. ám a 3-1 és 3-2 es tippet is igen csúnyán benéztem mert valóban nem gondoltam volna, hogy a bilbao idegenben akár egy ikszre is képes lesz...

Angelina: Szép hozzászólás, gratula !! ehhez hasonlót kéne pár embernek is írnia a szokásos hülyesége helyettt érte<#eljen>
Shep
Mindenhol lehet aprózni. Nem kell sehol egyben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FERNANDINHO1997
<#idiota>

demonsss
Dean mekkora tipp volt ez a Man.Utd gyõzelem , ja hendivel 😄 Grat ügyes tipp

1 kivételével jött ez is. Elég kiszámítható ez az EL😊.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Benfica - Zenit Szentpétervár H 1,72 2-0 OK
HSG Wetzlar - Flensburg-Handewitt SG V 1,35 24-26 OK
Melsungen MT - Rhein-Neckar Löwen v 1,40 28-35 OK
TuS N-Lübbecke - Füchse Berlin V 1,35 24-31 OK
AZ Alkmaar - Udinese 1X 1,28 2-0 OK
FC Twente - Schalke 04 1,33 1X 1-0 OK
Standard de Liège - Hannover 96 Hazai csapat gólt szerez IGEN 1,33 2-2 OK
Metalist Kharkiv - Olympiakos Piraeus Hazai csapat gólt szerez IGEN 1,25 0-1 nem OK

Eredõ: 12,42

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

HTS s3rg1nh00
szerintetek melyik oldal adja most a legjobb kezdõ bónuszos feltételeket?nézegettem,bwin-en 1+3x kell rakni az egész tétet 1,7-es minimumra,unibeten 12x 1,6 fölött,bet365-ön 1+3x 1,5 fölött,sportingbeten 1+10x 1,5-es minimummal...bwin és bet365 esetén egyösszegben,a többinél úgy vettem ki lehet darabolni is a tétet...
szóval,ti hol nyitnátok számlát? :-)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Akkor nagyon hiányosak az ismereteim😊 ez igaz is.. egyébként- hiányosak!
Akkor ez H- V 😄DD
ReszegKoldus
Gyõr elsõ meccs? <#fejvakaras>
Vasárnap döntetlent játszottak, ami után kirúgták az edzõt <#vigyor>
Úgyhogy ma régiúj edzõvel nyomják.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

1., Zwolle: itt a statisztika hajaz az X-re, mostanában a Zwolle nincs valami nagy formában vagy leikszel vagy kikap, meg sem közelíti októberi nyerõ szériáját. Számomra a mai mérkõzés is X, ezért vagy kihagyom, vagy ha összejön 4-5 X, akkor azon a szelvényen fog helyet kapni ez is.

2. Gyõr H, itt a hozzászólások és az olvasott cikk alapján Hazaira jósolom a mérkõzést, de mivel elsõ meccs, kihagyás után, ezért én õket ma kihagyom! ( Ki tudja, milyen hatással volt rájuk a szünet)

3. Roda- Venloo: A két csapat egymással mást sem csinál, csak ikszel- így ez X.

4., A Hifk jégkorong nálam hazai, ezt az odds is mutatja, de a Hifk teljesítménye is.

5., St Patricks - érdemes utána nézni, õk elég jó meccseket szoktak játszani, itt ajánlom a V kimenetelt.

6., Ankaragücü: A törököknél erre az eseményre különösen érdemes odafigyelni: a vendég fenerbachéra 1.05-ös odds van, de a statisztika egyáltalán nem azt bizonyítja, hogy ez ilyen könnyû mérkõzés lesz, nagyon rossz a mutatója a Fenerbachénak vendégségben. Viszont az otthoniaknak pedig már kijárna a gyõzelem sok vereség után , a tippem 1X, külön szelvényen megjátszva!

7. BUndesliga 2.

A fürth otthona oddsa igen alacsony, ennek ellenére én X-re veszem a mérkõzést, ugyanazon okok miatt: egymás ellen mindig X-et játszik a két csapat, ez lenne az 5. X.
A Paderbornnak jó lenne, ha ma gyõzne, ezzel begyûjtené a 3 pontot és haladhatna tovább.
Az Union Berlin mérkõzésen pedig vendég gyõzelmet jósolok, mert a vendégek igencsak a kiesés felé tántorognak, már nincs sok hátra számukra, ezért ideje elkezdeni szépíteni.
81 Union Berlin - Duisburg V 3,60
82 Paderborn - Bochum H 1,93
83 Fürth - Aachen D 3,80
Eredõ odds: 26,40240

Ez így egy 26-os odds, ami nem is rossz!

83 Fürth - Aachen D 3,80
99 Roda - Venlo D 3,30
91 Ankaragücü - Fenerbahce D 7,40
95 Zwolle - Den Bosch D 3,25
Eredõ odds: 301,58700

Mit ne mondjak? ez sem néz ki rosszabbul, 3/4-ben is nagy durranás lehet(ne)😊
ReszegKoldus
"szokásos makker találat 1méterrõl"

Fene se gondolná, hogy van rá "szabály" honnan szabad gólt rúgni <#banplz>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

rooney8
ja igen, akartam mondani, hogy ma nem tudtam írni nekik, mert egész nap rohantam, de hnap írok nekik, hogy akkor most wtf? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

a bónuszodat illetõen te meg mit beszéltél az ügyfélszolgálattal?
egyébként ennyit jelent ha egy csapat nem áll gõzerõvel védekezni... a bilbao megtehette volna a 88.perctõl sõt már hamarabb is a védekezést , idõhúzást... ha ezt teszik akkor nincs meg a 3.góljuk, én örülök, hogy ilyen játékot játszik egy csapat!

psvnek meg ez már a 3. mérkõzése amikor félidõben jön az over 1.5 gól.

schalke-twente szintén 1-0 lesz és jön megint a ho. 😄
jó8, akinek sikerült valami hasznot húznia, nyert annak gratulálok

odacsap: akkor a vv-n izgulhatsz,hogy a bilbao ne kapjon ki 2 góllal XD bár a mai gyõzelmükkel már bõven plusszos leszel így is ha esetleg kiesnének a kupából bár szerintem meg lesz a tj.
ez az év nem az angol csapatokról szól..
rooney8
50? 30? ezer?? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Végül mind a kettõt sikerült még idõben megrakni, továbbjutást még a meccs elõtt éreztem, azt viszont nem, hogy itt az old trafordon is nyernek.. viszont 25 perc után lejött hogy itt 6-ot fognak rúgni.. attól függetlenül hogy talált egy gólt a mu.. (szokásos makker találat 1méterrõl) 5x szorzóért sikerült elcsípnem a gyõzelmet, továbbjutást meg meccs elõtt 3x szorzóért adták.. azt 50-el, gyõzelmet 30-al, majd teszek képeket is <#vigyor> csak múltkor pl. lebasztak h betettem a képet úgy h nem mondtam elõre 😄 azóta nem is írtam ide..

na most akkor végül a gyõzelemre raktál? vagy a továbbjutásra? gondolom a gyõzelemre ...
grat!

"Nagyon ma a MU 2.5 overt érzem sõt én ott 3:1es hazai gyõzelmet várok.. AZ is szerintem nyer 2-1re kb. "
késõbb
"3:2re nyer a mu egy rohadt jó fordulatokban gazdag mérkõzésen 😄"
elõször is vicc,hogy a bíró meg a játékidõ lejárta után 2 szögletet is mikor azt nem kéne...

gondolhatjátok ,hogy mennyire bosszant ,hogy nem a 2.5 overt (esetleg 4 v több gól 2.75) raktam meg 2k-val és helyette raktam 2 külön szelvényt :S
egyik szelvényen jött a mu 2.5 over elment a sporting 2.5 over
másik szelvényen jött a valencia 2.5 over elment a harkiv gyõzelem
😄

visszavágón szerintem nem lesz ennyi gól, ott a 2.5 overt nem hiszem ,hogy bemerem válallni... aztán fene tudja mi lesz.
valencia meccsen és az madrid meccsen viszont féltem a 2.5overtõl , gondoltam 2 gól is nagy nehezen fog lenni erre tessék 4 ill. 6 gól 😄

holnapra a stuttgart szerintem veri a lautenrt 1.67ért!
ami még jöhet: roda-venlo X
chievo-inter h
napoli h (valószínû ezt rakom a stuttgart gyõzelem mellé
cszka-dinamo v
celta h

ankaragucu-fener hazai 16es szorzóval bír 😄 a hazai gól mennyit fizethet?? 3es szorzót adnak érte? 😄 de tuti 2.0n felül van.

marseille régen lõtt gólt szóval õk most betalálnak de szerintem az ajaccio is lõ gólt
végeredmény ->
Effe88
az szép

Akinek volt esze, és nézte a meccset, az nem tétovázott ezen. 30-al ment 1-1nél 5-ös oddsra a bilbao gyõzelem. olyan biztos voltam benne, mint még eddig semmiben..

én meg a fantastic megérzéseim! basszameg mind a kemény 500 forintomat allinelni akartam bilbaora, de mondom ááá MU otthon van, tuti nem lesz semmi... 1-1nél 3as odds vagy mennyi volt bilbao gyõzelemre 😞(((((((((((((((

ReszegKoldus
sajnos nem jó irányba lett 3:2 <#shakehead>

ReszegKoldus
na ez már nem volt les <#szomoru2>

1-3 :ASD:AS😄AS:

ReszegKoldus
jó az más kérdés, hogy már vagy 3 ziccert védett De Gea, de akkor is, minek 5 bíró? elég egy is, videóbíró 😄

HTS s3rg1nh00
sport365 közvetítés a meccsrõl:
"Rooney 18 méterrõl kirúgta a stadionból a labdát"
<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Elõfordul 😄

ReszegKoldus
lesgóllal...

rooney8
elég szégyen<#shakehead>

MU szop 😄😄

Casillas
hát ja... félve raktam bele a kombiba, de úgy voltam vele hogy egy Bilbaot azért legalább otthon csak megvernek... <#rolleyes>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

rooney8
kicsit meleg
elég fosul játszanak :S

Casillas
MU gyõzelem nagyon kellene... az az utolsó meccsem mára <#rolleyes>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Srácok, aki teheti most tegye meg hogy a bilbao jut tovább. még nagy a szorzó. én mondom..

Mondanom sem kell, hogy a 3 napos szelvényemet a Metalist gól vitte...

Effe88
na tessék Ferrari😄😄:
vissza jött legalább standar-hannover mind 2 cs góllal 1,88...
de azért a metalist bekaphatja, hogy egy fos olimpiakosnak nem bírt gólt lõni...úgy még is csak szebb lett volna a nap...

szomferi
az biztos (legalábbis remélni merem), a Valencia már kettõnél jár, látszik hogy a 3. legerõsebb spanyol csapat (vagy ott körül 😄)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ma is maradnom kellett volna inkább a szaud arábiai ligánál, az megint jött volna 😄 És szép 1,6 volt a gólra....

Na már meg izomgörcs kapott 0 fájdalommal 😄😄😄 KB semmi baja, de elmegy vele 20 sec 😄😄😄😄

Effe88
hát mit csináljanak😄😄😄jól teszik😄

rooney8
Matt nagy igazsága: az EL az ördög ligája 😄D

Szánalmas brigád ez a sporting is amúgy ahogy húzzák idõt meg stb, hazai pályán a city kb 4-et fog nekik baxni azt mehetnek a faxba 😄😄

City kapufa 😄 Na még ez a hab a tortán 😄

Nekem EL-bõl elég volt mára 😄😄😄

Effe88
😄😄
ebbõl a mai napból nem lesz profit úgy fest...😄😄de még 9kor is lesz meccs a tétet vissza szerzem😊

EL hozta ma is a formáját.... 2 4x-es gyõzelem 😄

Metalist piros A:SD:ASD:AS😄:AS😄

Na buktunk effe 😄😄