Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angelina: Szép hozzászólás, gratula !! ehhez hasonlót kéne pár embernek is írnia a szokásos hülyesége helyettt érte<#eljen>#eljen>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
HSG Wetzlar - Flensburg-Handewitt SG V 1,35 24-26 OK
Melsungen MT - Rhein-Neckar Löwen v 1,40 28-35 OK
TuS N-Lübbecke - Füchse Berlin V 1,35 24-31 OK
AZ Alkmaar - Udinese 1X 1,28 2-0 OK
FC Twente - Schalke 04 1,33 1X 1-0 OK
Standard de Liège - Hannover 96 Hazai csapat gólt szerez IGEN 1,33 2-2 OK
Metalist Kharkiv - Olympiakos Piraeus Hazai csapat gólt szerez IGEN 1,25 0-1 nem OK
Eredõ: 12,42
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
szóval,ti hol nyitnátok számlát? :-)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Akkor ez H- V 😄DD
Vasárnap döntetlent játszottak, ami után kirúgták az edzõt <#vigyor>#vigyor>
Úgyhogy ma régiúj edzõvel nyomják.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
2. Gyõr H, itt a hozzászólások és az olvasott cikk alapján Hazaira jósolom a mérkõzést, de mivel elsõ meccs, kihagyás után, ezért én õket ma kihagyom! ( Ki tudja, milyen hatással volt rájuk a szünet)
3. Roda- Venloo: A két csapat egymással mást sem csinál, csak ikszel- így ez X.
4., A Hifk jégkorong nálam hazai, ezt az odds is mutatja, de a Hifk teljesítménye is.
5., St Patricks - érdemes utána nézni, õk elég jó meccseket szoktak játszani, itt ajánlom a V kimenetelt.
6., Ankaragücü: A törököknél erre az eseményre különösen érdemes odafigyelni: a vendég fenerbachéra 1.05-ös odds van, de a statisztika egyáltalán nem azt bizonyítja, hogy ez ilyen könnyû mérkõzés lesz, nagyon rossz a mutatója a Fenerbachénak vendégségben. Viszont az otthoniaknak pedig már kijárna a gyõzelem sok vereség után , a tippem 1X, külön szelvényen megjátszva!
7. BUndesliga 2.
A fürth otthona oddsa igen alacsony, ennek ellenére én X-re veszem a mérkõzést, ugyanazon okok miatt: egymás ellen mindig X-et játszik a két csapat, ez lenne az 5. X.
A Paderbornnak jó lenne, ha ma gyõzne, ezzel begyûjtené a 3 pontot és haladhatna tovább.
Az Union Berlin mérkõzésen pedig vendég gyõzelmet jósolok, mert a vendégek igencsak a kiesés felé tántorognak, már nincs sok hátra számukra, ezért ideje elkezdeni szépíteni.
81 Union Berlin - Duisburg V 3,60
82 Paderborn - Bochum H 1,93
83 Fürth - Aachen D 3,80
Eredõ odds: 26,40240
Ez így egy 26-os odds, ami nem is rossz!
83 Fürth - Aachen D 3,80
99 Roda - Venlo D 3,30
91 Ankaragücü - Fenerbahce D 7,40
95 Zwolle - Den Bosch D 3,25
Eredõ odds: 301,58700
Mit ne mondjak? ez sem néz ki rosszabbul, 3/4-ben is nagy durranás lehet(ne)😊
Fene se gondolná, hogy van rá "szabály" honnan szabad gólt rúgni <#banplz>#banplz>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
psvnek meg ez már a 3. mérkõzése amikor félidõben jön az over 1.5 gól.
schalke-twente szintén 1-0 lesz és jön megint a ho. 😄
jó8, akinek sikerült valami hasznot húznia, nyert annak gratulálok
odacsap: akkor a vv-n izgulhatsz,hogy a bilbao ne kapjon ki 2 góllal XD bár a mai gyõzelmükkel már bõven plusszos leszel így is ha esetleg kiesnének a kupából bár szerintem meg lesz a tj.
ez az év nem az angol csapatokról szól..
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
grat!
késõbb
"3:2re nyer a mu egy rohadt jó fordulatokban gazdag mérkõzésen 😄"
elõször is vicc,hogy a bíró meg a játékidõ lejárta után 2 szögletet is mikor azt nem kéne...
gondolhatjátok ,hogy mennyire bosszant ,hogy nem a 2.5 overt (esetleg 4 v több gól 2.75) raktam meg 2k-val és helyette raktam 2 külön szelvényt :S
egyik szelvényen jött a mu 2.5 over elment a sporting 2.5 over
másik szelvényen jött a valencia 2.5 over elment a harkiv gyõzelem
😄
visszavágón szerintem nem lesz ennyi gól, ott a 2.5 overt nem hiszem ,hogy bemerem válallni... aztán fene tudja mi lesz.
valencia meccsen és az madrid meccsen viszont féltem a 2.5overtõl , gondoltam 2 gól is nagy nehezen fog lenni erre tessék 4 ill. 6 gól 😄
holnapra a stuttgart szerintem veri a lautenrt 1.67ért!
ami még jöhet: roda-venlo X
chievo-inter h
napoli h (valószínû ezt rakom a stuttgart gyõzelem mellé
cszka-dinamo v
celta h
ankaragucu-fener hazai 16es szorzóval bír 😄 a hazai gól mennyit fizethet?? 3es szorzót adnak érte? 😄 de tuti 2.0n felül van.
marseille régen lõtt gólt szóval õk most betalálnak de szerintem az ajaccio is lõ gólt
végeredmény ->
"Rooney 18 méterrõl kirúgta a stadionból a labdát"
<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Vivimos por ti, vence por nosotros.
elég fosul játszanak :S
Vivimos por ti, vence por nosotros.
vissza jött legalább standar-hannover mind 2 cs góllal 1,88...
de azért a metalist bekaphatja, hogy egy fos olimpiakosnak nem bírt gólt lõni...úgy még is csak szebb lett volna a nap...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ebbõl a mai napból nem lesz profit úgy fest...😄😄de még 9kor is lesz meccs a tétet vissza szerzem😊
Na buktunk effe 😄😄