Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Cuenca nem is nagyon fog szerintem se játszani, ha be is áll a végén pár percre....
1X
DNB hazai (bár ez most neki nem jövedelmezett volna)
hazai gól
Bologna az egyik félidõt megnyeri 😄
akkor hajrá, hétvégén geona gyõzelmet lehet bepróbálni és ugyanazokat a tippeket tudom oda is mondtani mint a mai napra
félidõ v végeredményben nyer a genoa
genoa gól
dnb hazai
1X 😄
de én a félidõ h és a végeredmény h-t rakom (feltéve ha mixen lesz ilyen lehetõség)
mind három olasz bajnoki X lett 😄DD
13-13-0 így áll a juve hát nem gyönyörûûûû😄😄😄
persze,hogy a mai 3 olasz meccs mindegyike x lesz azt nem hittem volna.....
Erre csak annyit tudok mondani, hogy olasz bajnokság 😄😄
bologna azért lõhetne egy gólt..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
130 Arsenal - Milan: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
178 Bologna - Juventus H 5,00
251 Chievo - Internazionale H 2,70
Eredõ odds: 23,35500
vagy
178 Bologna - Juventus H 5,00
251 Chievo - Internazionale H 2,70
126 *(0-1) Arsenal - Milan H 3,90
Eredõ odds: 52,65000
bár mesze még a vége meg az inter lehet nem kap ki de jelenleg szép... aztán majd elcsúnyulhat.
ezen tippes üzenetbe írtam a chelsea kiesést és birmingham gólt és birmingham tj-t is, szóval azt rohadtul benéztem 😄
42' Marco Di Vaio felejtkezett meg magáról. Les!"
Sajnos azért befújja a bíró a lest is, pedig ki tudja mi lett volna ha legalább az egyiket tovább engedi 😄
de írtam pár hülye indokot. bajnokságban és az olasz kupában sem bírt a bolognával a juve, szóval idegenben nem tudom miért vártál juve gyõzelmet ... múltkor a chievoval sem bírtak hazai pályán szaros 1.3as szorzóért...