Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benzema te fax :D:D:D:D
szerintem ma nem lesz apoel gól(legalább is remélem real jól elveri a ciprusi bundásokat, már így is szégyen ,hogy idáig jutottak)
apoel-t megkockáztatom, hogy gólt sem rúg :)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
sztem apoel lõ gólt.
de én csak 1.5 overt raktam a mai két bl meccsre
10k -> 16k
APOEL - Real Madrid
az apoel kevés lesz, hogy pontot raboljon a real-tól, még hazai pályán elõnye sem segít rajtuk. sima V, bátrabbaknak hendis (1-0) V
Benfica - Chelsea
én itt nem tartom valószínûnek a vendég együttes diadalát, nincs túl jó formában a chelsea, pláne nem vendégként. a kérdés, hogy benfica vagy x... amit én sem tudok eldönteni, ezért a tippem 1X
Tottenham - Bolton
no igen, nem szeretek kupára fogadni, de szerintem ez vállalható. a londoni együttes már egy kupáért sem áll harcban, csak ezért az egyért, így bízhatunk benne, hogy komolyan fogják venni. bolton-tól szép volt, hogy eddig eljutottak, de ehhez már õk kevesek lesznek. a házamat azért nem tenném rájuk, de így is azért elég biztos: H
nem találtam több értelmes meccset, szval mára ennyi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Benfica - Chelsea:Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.78
Sunderland - Everton H 2.35
Milan - Barcelona : Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.61
Marseille - Bayern München V 1.85
tulajdonképpen szerintem csak a lelkiismeretük miatt van, hogy ha már ennyi pénzt hagyok ott, valami látszólagosat is kapjak XD
oldschool.trance.techno.rave
errõl nem szeretnék regényt írni, legyen annyi elég, hogy a city botlott a hétvégén, így ha a MU nyer, akkor ismét a bajnokság élére áll. na meg hazai pálya is... országos
Plzen - Ceske Budejovice
a vendégek idegenben még nem büszkélkedhetnek gyõzelemmel és valószínûleg nem is a mai nap fogják eme "dicsõséget" elnyerni. a hazai együttesnek a bajnoki trófea elhódítására már nincs esélyük, ám az európai ligát érõ helyezés még lázban tarthatja õket. a budejovice-i együttes 6 meccse veretlen, ez is a hazaiak felé nyomja a mérleget. tipp:
Braga - Academica
ha a braga behúzza a meccset, akkor a bajnokság élére áll, mi motiváló, ha ez nem? ezen kívül kirobbanó formában vannak a fiúk, utolsó 10 meccsük gyõzelem, de nem ez a gyengécske academica fogja ezt a sorozatot megszakítani, fõleg nem idegenbe. sima
Granada - Sevilla
a hazai csapat 14 meccse nem ikszelt, a sevilla pedig elég ingadozó teljesítményt nyújt. a vendég gyõzelmet kizárom, de szerintem esélyes a
a sevilla-t pöppet benéztem... nem gondoltam volna, hogy nyernek, de hát olyan ingadozó teljesítményt nyújtanak, hogy ezek után nem is próbálok tippelni rájuk :D