Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FERNANDINHO1997
Ekkora egy fasszopót.. rohadjon re a reál

csuxxxeee
Ezt öreganyám görbebottal beveri :D

:ASD:AS:D:ASdsa

Benzema te fax :D:D:D:D

Nem lesz itt lófasz se, apeol 23 emberrel védekezik :D:D

Apoel - Real meccs 0-2 lesz szvsz

Effe88
atya ég de kellett ez a grödig gól 97.percbe jött leD::D:D

szerintem ma nem lesz apoel gól(legalább is remélem real jól elveri a ciprusi bundásokat, már így is szégyen ,hogy idáig jutottak)

csuxxxeee
Apoel egyik kulcsembere, aki több meccsen is betalált, nem játszik.

rooney8
én sem egy gólzáporos mérkõzésre számítok, de real fog nyerni 1-2 góllal
apoel-t megkockáztatom, hogy gólt sem rúg :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

egy tag azt rakta rá, hogy lesz 4 gól.. én azt mondtam, hogy lehet még három gólt se fog látni a közönség..
sztem apoel lõ gólt.
de én csak 1.5 overt raktam a mai két bl meccsre
10k -> 16k
rooney8
na akkor a mai adag agymenésem :D

APOEL - Real Madrid
az apoel kevés lesz, hogy pontot raboljon a real-tól, még hazai pályán elõnye sem segít rajtuk. sima V, bátrabbaknak hendis (1-0) V

Benfica - Chelsea
én itt nem tartom valószínûnek a vendég együttes diadalát, nincs túl jó formában a chelsea, pláne nem vendégként. a kérdés, hogy benfica vagy x... amit én sem tudok eldönteni, ezért a tippem 1X

Tottenham - Bolton
no igen, nem szeretek kupára fogadni, de szerintem ez vállalható. a londoni együttes már egy kupáért sem áll harcban, csak ezért az egyért, így bízhatunk benne, hogy komolyan fogják venni. bolton-tól szép volt, hogy eddig eljutottak, de ehhez már õk kevesek lesznek. a házamat azért nem tenném rájuk, de így is azért elég biztos: H

nem találtam több értelmes meccset, szval mára ennyi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fook
Akkor próbálj meg tenni ellene :)

w77d
ne kezdjük elölrõl lééééégyszi

G1nic
én meg napról-napra élek

oldschool.trance.techno.rave

tippmix945
*(2-0) Apoel Nicosia - Real Madrid H 1.93
Benfica - Chelsea:Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.78
Sunderland - Everton H 2.35
Milan - Barcelona : Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.61
Marseille - Bayern München V 1.85

w77d
rákérdeztem tõlük, annyi, hogy más bónuszok járnak és a tornákon VIP megkülönböztetés van...

tulajdonképpen szerintem csak a lelkiismeretük miatt van, hogy ha már ennyi pénzt hagyok ott, valami látszólagosat is kapjak XD

FERNANDINHO1997
én(mi) is :DD

G1nic
amugy csak en vagyok szinte minden fogadoirodahoz beregisztralva? :D

oldschool.trance.techno.rave

w77d
nna Betclic rámírt, hogy gratulálnak, elnyertem a teljes jogú magas szintû VIP tagságot... mindez ok, de azt nem látom még, hogy ez nekem miért jó :D

rooney8
sevilla-t szépen elbasztam, az természetesen piros akart lenni :D

rooney8
Manchester United - Fulham
errõl nem szeretnék regényt írni, legyen annyi elég, hogy a city botlott a hétvégén, így ha a MU nyer, akkor ismét a bajnokság élére áll. na meg hazai pálya is... országos hazai 1.22

Plzen - Ceske Budejovice
a vendégek idegenben még nem büszkélkedhetnek gyõzelemmel és valószínûleg nem is a mai nap fogják eme "dicsõséget" elnyerni. a hazai együttesnek a bajnoki trófea elhódítására már nincs esélyük, ám az európai ligát érõ helyezés még lázban tarthatja õket. a budejovice-i együttes 6 meccse veretlen, ez is a hazaiak felé nyomja a mérleget. tipp: hazai 1.30

Braga - Academica
ha a braga behúzza a meccset, akkor a bajnokság élére áll, mi motiváló, ha ez nem? ezen kívül kirobbanó formában vannak a fiúk, utolsó 10 meccsük gyõzelem, de nem ez a gyengécske academica fogja ezt a sorozatot megszakítani, fõleg nem idegenbe. sima hazai 1.30

Granada - Sevilla
a hazai csapat 14 meccse nem ikszelt, a sevilla pedig elég ingadozó teljesítményt nyújt. a vendég gyõzelmet kizárom, de szerintem esélyes a döntetlen 3.25 (persze ezt csak bátrabbaknak) egyébként 1X 1.56

a sevilla-t pöppet benéztem... nem gondoltam volna, hogy nyernek, de hát olyan ingadozó teljesítményt nyújtanak, hogy ezek után nem is próbálok tippelni rájuk :D

Mégse :D

Jaja :D:D Megyek is a faxomba diablo 3azni :D

Effe88
hát akkor egy jót játszottál ma:D:D:D

demonsss
Hát ez a Mu egy rakás szar egy Fulhamnek legalább 2-3 gólt lõnnie kellene egy ilyen szintû csapatnak balfaszok

Szíp vót mu :D 5k jött 5 k ment :D 5k dobtam még meccs elõtt, hogy baxnka 2 gól.... Nem hittem ekkora balfaxok lesznek, ezt a fulhamat egy in 3-0 ra kellett volna verni...

rooney8
am volt egy elég vitatható 11-es szituáció a fulham-nek, de nem fújták be :D (hál' isten)

Mondtam én, hogy fos ez az MU :D

rooney8
hát ja úgy néz ki :D

Csak nem ezen a meccsen :D

demonsss
ja Fulham

rooney8
amúgy sztem még lesz egy gól :D

demonsss
ez a MU egy nagy zero

rooney8
most tényleg kicsit leültek :D

Már hogy nem én végzem azt a tevékenységet :D:D

magyarul fosok :D:D:D

rooney8
úgy, hogy nyom a MU, kapura is veszélyesek, ám mégse olyan átütõ erejûek a támadásiak :D

Na demons nézi, és aszondja fos :D akkor most hogy is van? :D:D

Nem kell komolyan venni, csak hülyülök, nem is nézem meccs :ASD:AS:D:A

demonsss
Na a United kurvára szedje össze magát és nyerjen hendivel mert ha nem szájba rúgom az összeset eddig csoda hogy nem állnak vesztésre

rooney8
akk meg ne fikázd õket<#ejnye1>:DD

:D:D:DD::D:D Amúgy +5k hozott góljuk, szal fuck je :D

rooney8
mákoltak persze :D

Jóva mákoltak egy gólt :D

rooney8
mirõl beszélsz? :D végig irányítottak, meg is szerezték a vezetést

Hat eddig nem sok értelmes megmozdulásuk volt :D:D

Effe88
komoly???:D:Dolyan szarok???:D

Na fos mencseszter ki fog kapni már látom :D

FERNANDINHO1997
Anyám a Holland tartalék ligában annyi gól van, egy élmény overezni :DD

FERNANDINHO1997
Jó meglátás :D

tippmix945
(0-1)V-re gondoltam :D ahogy észre vettem a Milan csak mákolja a meccsek nagy részét,egyszer nem lesz szerencséjük és kapnak egy orbitális pofont,szerintem ez most lesz.