Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az apoel kevés lesz, hogy pontot raboljon a real-tól, még hazai pályán elõnye sem segít rajtuk. sima V, bátrabbaknak hendis (1-0) V
Benfica - Chelsea
én itt nem tartom valószínûnek a vendég együttes diadalát, nincs túl jó formában a chelsea, pláne nem vendégként. a kérdés, hogy benfica vagy x... amit én sem tudok eldönteni, ezért a tippem 1X
Tottenham - Bolton
no igen, nem szeretek kupára fogadni, de szerintem ez vállalható. a londoni együttes már egy kupáért sem áll harcban, csak ezért az egyért, így bízhatunk benne, hogy komolyan fogják venni. bolton-tól szép volt, hogy eddig eljutottak, de ehhez már õk kevesek lesznek. a házamat azért nem tenném rájuk, de így is azért elég biztos: H
benfica-t benéztem... azt hittem legalább egy gólt lõnek otthon, de tévedtem
másik kettõ sima volt 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
grat 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
AJÁNDÍK VÓT 😄😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ja vb-n a spanyolokat verték 1-0ra annyi volt
erre is fel lehet készülni
be köll rúgni a helyzeteket😄😄
Na ez epic fail volt 😄😄😄 Szal spanyolokat és abba nem vót messi 😄😄😄
Paksi taktika 😄😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
De, hogy a St. Andrä is elmegy 1,30, elmegy a Porto is- és végig elviszik a szelvényeimet? Egyszerûen bosszantó.