Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz 😄)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a milan-barca (0-1) hendire is gondolhatott 😄DDD és így mehet, de szerintem ez a jelenlegi barca kifog kapni a San Siroban.
APoel gólt is eléggé jónak érzem, de a 2.5 overt a real meccsre 1.55ért nem ajánlanám senkinek
fõleg,hogy a real néha milyen kín keservesen lõ gólt.
Ha legközelebb anonként ír vki (ráadásul trollkodik) akkor vállalja ennek a következményét.
pontot tehetünk az ügy végére 😄 😄
szerintem a legkisebb = minimális
Kb. ezeket raknám, mondjuk 500at rádobok de csak simába így 3k jöhetne belõle.
Kombi nélkül, egyenesben: Eredõ odds: 6,33875

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
igazad van mester, alaptétet kellett volna írni és az tutira 100ft-
de szerintem õ erre gondolt, hogy 200ft-os alaptét(min. téttel) rakta meg az meg más tészta, hogy a szelvényért így 800ft-ot fizetett...
de ez is olyan, hogy aki akarja az érti aki meg nem az beleköt...
Norwich - Wolverhampton H 1.77
Pécs - Videoton V 2
Evian Thonon Gaillard - Lille V 2.08
Levante - Osasuna V 3.15
Rayo Vallecano - Villarreal V 3.05
Lazio - Cagliari H 1.75
Tét: 200 Ft
Nyeremény:33 425 Ft
Manchester United - Fulham
errõl nem szeretnék regényt írni, legyen annyi elég, hogy a city botlott a hétvégén, így ha a MU nyer, akkor ismét a bajnokság élére áll. na meg hazai pálya is... országos hazai 1.22
Plzen - Ceske Budejovice
a vendégek idegenben még nem büszkélkedhetnek gyõzelemmel és valószínûleg nem is a mai nap fogják eme "dicsõséget" elnyerni. a hazai együttesnek a bajnoki trófea elhódítására már nincs esélyük, ám az európai ligát érõ helyezés még lázban tarthatja õket. a budejovice-i együttes 6 meccse veretlen, ez is a hazaiak felé nyomja a mérleget. tipp: hazai 1.30
Braga - Academica
ha a braga behúzza a meccset, akkor a bajnokság élére áll, mi motiváló, ha ez nem? ezen kívül kirobbanó formában vannak a fiúk, utolsó 10 meccsük gyõzelem, de nem ez a gyengécske academica fogja ezt a sorozatot megszakítani, fõleg nem idegenbe. sima hazai 1.30
Granada - Sevilla
a hazai csapat 14 meccse nem ikszelt, a sevilla pedig elég ingadozó teljesítményt nyújt. a vendég gyõzelmet kizárom, de szerintem esélyes a döntetlen 3.25 (persze ezt csak bátrabbaknak) egyébként 1X 1.56
unibet odds-ok
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mert mixen(nem netesen) 4*100ft egyenelõ 400ft"
nem írhatom oda , hogy 100 ft- a tét miközbe 400at fizetsz ki érte😄😄
nem gondolod??😄😄
szal ezt te is benézted mint sok mást csak én nem ugatok vele a dolgaidba😊
béke veled😊
4/3as kombiba a minimum tét az miért 400 ft baszki? 100ft az alaptét a szelvényért fizetendõ összeg a 400 ft... szal ezt te nézted be elég csúnyán
36 Plzen - Ceske Budejovice D 4,00
46 Braga - Académica D 4,10
37 CFR Cluj - Otelul Galati D 3,20
na igen a "nagy" meccs... juve veretlen, de nem ez a hulladék inter fogja õket megverni bátrabbaknak H amúgy kizárt, hogy inter nyerjen, tehát 1X
PSG - Bordeaux
psg-nek kell a bajnoki cím, bordeaux középmezõnyben, hazai pálya elõnye is... sima H de mivel franciák ezért inkább csak 1X
Ferreira - Porto
elvileg sima V, de annyira mégse biztos ez a meccs, csak X2
de mivel az eredõ odds így 1,31 mehet a kukába az egész, mert ennyit nem ér meg kockáztatni 😄D
végül is jött volna a duplaesélyes, de nagyon karcsú volt az odds
franciák hozták a formájukat, porto-val meg tudtam, hogy vigyázni kell 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Persze ettõl még jó a tipp! :o) Hajrá!
Éjjelre raktam Boca Juniorst, remélem, nem ikszelnek le! Volt mellette egy Köln gól is, az már jött.