Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Holnap reggel gazdagabb leszek ezer forinttal.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Werder 1X 1,6
-----------------
2,32 - 5000 Ft
Nekem már ennyi!
Honda - The Power of Dreams
NEM SZÓLT HOZZÁM ????????????????????????????????????????????????????
a sportingbet élõ fogadás részlege mióta újult meg??? ez most sokkal jobbnak tûnik, picit fura de jó 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bet365-ön ha az alaptéted 1x megforgattad és elérhetõ a bónusz akkor utána a bónusszal fog fogadni ? (ammennyiben persze a tétek összege nem haladja meg a bónuszt)
Napoli - Novara H 1,22
Barcelona - Real Madrid, Mindkét csapat szerez gólt: igen 1,53
qpr-tottenham 1x
QPR-ben eléggé biztos vagyok,szerintem a sima hazai is jó lehet.
érdekesség, hogy ezen a derbin az egymás elleni meccseket figyelembe véve hat mérkõzés óta mindig hendikeppel nyert valaki! 4 chelsea gyõzelem után 2 arsenal gyõzelem született
1998-ig visszamenõleg nem volt még ilyen hosszú döntetlen nélküli széria 😊
egy poén szelvényen az X tuti szerepelni fog.
esetleg
arsenal X
roma gyõzelem
real x2 ?
ez kb. 36os szorzó!
200ra jöhetne 7200 ft 😄
egymás elleni meccseket tekintve az aktuális pályaválasztó 7 mérkõzés óta képtelen nyerni 😄
2008 óta 12 mérkõzésen keresztül nyeretlen a real a barca ellen ! -> mondjuk az odavágón többek közt ezért is mertem megjátszani a real gyõzelmet... :S
jön a bûvös 13as szám 😄
a barca az atletico madrid és a levantét is 2-1re verte el , idegenben! a két mérkõzés közt vaz összes ellenfelét hendikeppel verte, számerûen nyolcat.
ez a meccs nagyon háromesélyes :S
annyira nézem ezt a meccset,hogy most már félve merek tenni a real gólra is. Hazai pályán is az 1.percben lõttek egyet majd kikaptak 3-1re , hazai pályán bakker :S akkor mit várjak tõlük idegenben?!
holnap megkérdezek pár embert mi a véleményük a meccsrõl aztán lesz ami lesz.
az X2-t 2.es szorzóért 10000%, hogy megrakom a kérdés mire fogadjak még?
1k a vendég gyõzelemre (bár akkor inkább félidõ v-t kéne tenni)
azt nem tudom elképzelni, hogy félidõben 0-0 legyen az állás majd a 2.félidõben meg nyerjen a real. illetve azt meg pláne nem, hogy a barca vezet félidõben és a real fordít
én is azt hittem ,hogy rendeznek egy gól fesztivált(2-2 vagy valami😄) 😄😄😄
real gól jó lehet(én mondjuk sok gólra nem számítok szerintem a barca folytatni fogja a gyenge helyzetkihasználást amit a cselzi ellen elkezdett...)
grat!
illetve ha nyerne a real akkor ugye a bajnokságban már nagyon a kezükben lenne!
az odavágón a barca jobb formában volt szerintem azaz biztosabban hozta a meccseit mint a real, viszont mostanra ez az erõsség csökkent.
a chelsea ellen is azt vártam,hogy kikap a barca és ki is kapott (bár a szerencse eléggé közrejátszott - pár kapufa vendégrészrõl 😄)
6.55ért 500al tuti megrakom a roma gyõzelmet 😄 tudom, hogy esélytelen, hogy pont most kapjon ki a juve de jobban fájna a mérkõzésre való nem fogadás mint az 500as elbukása xD
az arsenalra viszont 2.00ért én nem fogadnék! a fogadóirodák helyében én kb. 2.4es minimum szorzót adtam volna erre a meccsre!
esetleg a 2.4 - 3.00 - 2.5 szorzó is jobb lett volna 😄
qpr viszont simán megtréfálhatja a spurst! a hazai gól eléggé valószínû de az 1x se rossz
azért szerintem vicc kategória egy ilyen rangadón mint a barca-real 1.65os szorzót adni a hazai csapatnak 😄 mintha valami középcsapattal játszana 😮
valószínûleg 5k megy a real gólra ill. 1k az X2-re.
azért az meg rendesen bebaszna ha a real nem lenne képes egy gólt összehozni 😄
1.6ért meg a 2.5 overt nem merem bevállalni mert ebbõl a meccsbõl kinézem az 1:1es döntetlent is.

barca otthon még idén nem kapott ki(bl+bajnokság+kupa)
bajnokságban 16m 15gy 1d 0v!