Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
arsenal-chelsea D
newcastle-stoke H
qpr-tottenham H
barcelona-real madrid (0:1) V
fiorentina-inter H
remélem színezhetem majd a real meccset is , mert akkor a holnapi inter meccs igazán jó lesz
Barcelona v Real Madrid
Team 2 Half Time Over/Under 0.5 Goals
Over
2.90 +0.5 Nyertes
mivel a kombimban van az x2 de gondoltam legyen valami tétje még, hogy izgalmasabb legyen 😄
elsõ gólt szerzõ csapat real-t akartam tenni de végül ez lett 😄
bõven jó ez xD
most már kell félni mert nem rég pont így kezdõdött végül a barca fordított, de ugye nekünk jó az x is 😄 de hala madrid.
2.5 over most 1.18at ér 😄
qpr meg bírja már ki!!!!!!!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
még egy kéne mert így az x könnyen becsúszhat :S
55.percben gondolkoztam az under 0.5en de mivel underre sose fogadok így kihagytam.
ellenben a kombinációs szelvény eddig jól néz ki!
arsenal-chelsea D
newcastle-stoke H
qpr-tottenham H
barcelona-real madrid (0:1) V
fiorentina-inter H
5/4-be ment.
rohadtul örülnék ha holnap az inter meccset úgy kéne néznem, hogy fullos lesz-e a szelvényem vagy sem 😛
a barcánál már hendis gyõzelmet is eltudok képzelni, az intertõl meg rettegek mert ha fogadok ellenük akkor nyernek, ha rájuk rakok (pl. gólt - eto'o xD) akkor nem jön...
a qpr-tõl nem félek, szerintem õk hozzák megint a megszokottat 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Amúgy a Hertha piros most is megvan. 😄
ZTE - VIDI V 0-2
Newcastle - Stoke H 2-0
igaz vannak még meccseim 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Capacity: 77,166
Westfalenstadion
Capacity: 80,720
tényleg kisebb,mint a Dortmundé,de nem sokkal.
azért mégiscsak szégyen egy ekkora stadionban égni folyamatosan.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!