Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a 2. félidõben jó sok dolgot elbasztak a vendégek, hát e' van... legalább trollkodtam egy jót 😊
Nürnberg v Hamburg H 2.20
Juventus v Róma H 1.50
Genk v Standard Liege H 1.95
RKC v FC Utrecht H 1.80
Ha a vendégek folytatják bunkerfocival a sikerszériát, a hazaiak pedig a szarakodást, akkor érdemes egy X2-t rakni, bátrabbaknak 2-t.
Man Utd v Everton H 1.33
Atletico Madrid v Espanyol over 2,5 1.70
Monaco v Le Havre H 1.70
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Arsenal - Chelsea H 2,00
Werder Bremen - Bayern München H 3,15 /X
Barcelona - Real Madrid X 4,00/V
Ademar - Füsche Berlin V 2,80 (Számomra érthetetlen magas oddsz vendégre, ilyet nem szabad kihagyni)
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
FSV Frankfurt - Fürth V 1.92
Monaco - Le Havre H 1.72
Villarreal B - Valladolid V 1.9
Pacos Ferreira - Braga V 1.57
mára ezeket néztem
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Brynäs - Skelleftea H 2.1
New Jersey - Florida H 1.93
Atl. Madrid - Valencia H 2.04
*(1-0) Sporting CP - Ath. Bilbao H 1.44
Tegnap poénból raktam és bejött 😄DD amikor meg agyalok rajta akkor simán elmegy.
Tettem egy teniszt, aminek örülnék ha bejönne, mert most 28k, azzal meglenne a 30k és kiutalhatnám 😄
Honda - The Power of Dreams
24.000 Ft kereken, és tettem 372,7 Ft egy esti NHL szelot, amin mind a 4 meccsn 5 gól alatt kell lennie xDD
(+ 1 fogadás, amit vesztesnek könyveltek el, pedig nyertes volt! +7000 még 😊 de holnap kiderül...)
Valencia - Atlético Madrid Továbbjutó csapat 1,20 - 4,00
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
20:45
Labdarúgás
Európa Liga, Sporting-Athletic Bilbao
STORY4
20:55
Európa Liga
Atlético Madrid - Valencia
Adja valamelyik adó? Én nem találtam 😞
Ebbõl stream lesz 😞
a tippmix meglop, szar.
semmi gáz nincs a bet365-tel. feltöltöd a személyit és kész, elfogadják, ezt minden rendes helyen meg kell csinálnod. ha mindenképp ki akarod venni 30k alatt ap énzed akkor fizetsz még be annyit hogy meglegyen a 30.
aztán regisztrálsz moneybookersre, és szépen az összes iroda bónuszát lehúzod.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!