Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind1. mert végülis ezen a szelón van a dvsc veresége is..
külön single szelvényen meg a juve vereség 500 ft-al megrakva és kb. 4800 ft jöhetne..
ennyiért bõven megérte, én azt hittem,hogy max. 4es szorzó lesz a cagliarira
lényegébe tét nélküli meccs,lautern kiesett hannover meg vagy 7. vagy 8. lesz...
hannover így áll otthon 16m 9gy-7d-0v!!!!
bundesligáról lévén szó simán benne lehet egy kis "bunda" lautern gyõzelem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Usa -3,5
1,8x
anno én is mikor komibiztam mindig kurva sok hibát vétettem....
4/3ba 1 v max. 2 találat.
5/3ba 2 találat kb.
6/3ba meg 1 vagy jobb esetben 2 találat 😄DD
Nantes - Arles
H 1,90
ezzel a meccsel nagyon Ajaccio érzésem van!
az arles kurva régen kapott ki a bajnokságban, a nantes meg hazai pályán brutál jól teljesít. (11-4-2) odavágón egyébként 0-0 döntetlen született.
le havre kurva régen nyert bajnoki meccset és most itt az alkalom rá ! A gond csupán az 1.5os határérték alatti szorzó, ami számomra már nem éri meg fogadni rá! 1.9ért vállalnám de így kihagyható kategória.
troyesnak hazai pályán nyernie kellene,hogy az osztályozós helye ne legyen veszélyben.
clermont-sedan
hatalmas párharc lesz, hiszen az osztályozós helyért fognak egymással megküzdeni ám szerintem a hazai pálya elõnye a clermontot fogja segíteni.
poiénszelvényre vagy kombiba min. téttel szerintem vállalható!
97 Troyes - Lens H 1,80
89 Le Havre - Amiens H 1,40
94 Nantes - Arles H 1,90
93 Metz - Guingamp D 3,00
91 Clermont - Sedan H 2,08
Eredõ odds: 29,87712
kiszedve a veszélyesebb meccseket ez maradt! --->
97 Troyes - Lens H 1,80
94 Nantes - Arles H 1,90
91 Clermont - Sedan H 2,08
Eredõ odds: 7,11360
tovább csökkentve pedig ez a két mérkõzést tudnám ajánlani a holnapi napra! Ez a kettõ közül viszont dönteni nem tudok, hogy melyik lenne a biztosabb, szerintem mindkettõ jönni fog->
97 Troyes - Lens H 1,80
94 Nantes - Arles H 1,90
Eredõ odds: 3,42000
am ja valószínû, elég jó formába vannak...
hétvégén AW 900. meccse lesz az arsenal színeiben! a 100.meccsek alkalmával egyszer sem volt 4 gól , lehet most lesz? D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szóval én még esélyt adok arra, hogy a pool megnyeri ezt a kupát is.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
szeretném kikérni a véleményeteket errõl a két szelóról, komoly pénzt tervezek rájuk dobni
Nantes-Arles H 1.90
Troyes-Lens H 1.80
és a másik
Chelsea nyeri az FA kupát 1.73
Dortmund-Freiburg(0-1) 1.80
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mondjuk nekem csak Barca, Ajax és PSV gyõzelem kellett...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Parma - Intert szintén
eddig jól halad mindkét meccs .-D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”