Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megraktam élõben a no goalt. olyan mintha 0-0 meg lenne beszélve..😊
Tegnap Reál meccs kicsit se volt bunda XD
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
fulham meccsen csak 2 percet hosszabbít a majom bíró,máskor meg rátesz 6-at amikor nem kellene...
City gól!
na tegnapi nap: 248Ft -> 3410 Ft -> M'Gladbach ; Schalke ; Stuttgart
fain
fain
azért tegnapi szelóm: barca - real - valencia okozott pár szívrohamot..😄 mármint az utolsó 2..😊
ma bepróbálok egy ilyet, hátha
Newcastle - Man City 1X
Aston Villa - Tottenham V
Bologna - Napoli 1X
Newcastle - Man City 1X
Aston Villa - Tottenham V
Bologna - Napoli 1X
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
tegnapi nyerõ szelvények

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem semmi , de azért a vendég szereplésük se semmi utolsó elõtti , ez valamit lefarag az érdemükbõl
jól raktad, hogy megraktad😄😄
hannover behúzta😄😄😄 és veretlenül szerepeltek idén otthon a bundesba(azért ez se semmi)
hannover behúzta😄😄😄 és veretlenül szerepeltek idén otthon a bundesba(azért ez se semmi)
levert a víz... de igy nem buktam rajtuk, sõt... pedig meccs közben már mindenhova küldtek öket...
De érthetõ real nem töri magát, bajnokság megnyerték ki nem fossa le a meccset 😄
Belenéztem a meccsbe, most is nyerni fognak... Egyrész real nagyon nem töri magát, másrészt Granada 11 emberrel védekezik.. 😊
A (Granada) csapat még nem szenvedett vereséget hazai pályán ebbenn a szezonban, ha vezetett 1-0-ra.
Na cselzi kupát nyert, de hozzá tartozik, hogy pool egyik gólját nem adták meg, ami pedig gól volt...
Videóbíró........ 😄
Videóbíró........ 😄
a betviktor oldalt ismeri valaki?lehet MOról i regelni jtszani? elég jok a szorzoik ahogy nézegettem
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
nincsmit 😄 közben jött az arsenal 3.5 over tipp is 😄 ugye wenger 100.meccsei alkalmával mindig 3.5 undert tolt a csapat XD
Anzsi Mahacskala - Rubin Kazan V 3.25
Siena - Parma V 2.95
Hearts - St. Johnstone D 3.15
Heerenveen - Feyenoord V 1.64
Fulham - Sunderland D 3.3
Siena - Parma V 2.95
Hearts - St. Johnstone D 3.15
Jó ez a Mainz.... 4 mecccs 0 gól 😊
-5K
-5K
csak szeretnének bajnoki címet 😛 de nem lesz meg 😄D
Hát nyernie kéne a Citynek ha szeretnének bajnokki címet.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
lol 😄D
Arsenal se fog drukkolni a Man citynek XD sztem még ennyire sose szurkoltak , a citynek mint most fognak XD
newcastle-city 1x??? vki.help 😊
nyerni fog a norwich 😛
hát ha ma elveszíti az arsenal ezt a meccset , én se tennék man city gyõzelmet a newcastle ellen
to Dean Winchester 😛
jó voltak a francia 2 tippek RESPECT!! nyertem is velük...köszönöm 😄
Siena - Parma V 2.95
most is 5 meccs megy,mint múlt héten,késõbb beírom a maradék kettõt is.
most is 5 meccs megy,mint múlt héten,késõbb beírom a maradék kettõt is.