Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
persze most már se a hibs gólt se a cagliari se novarra gólt nem tudom rakni mert már csodák csodájára mire be tudtam lépni már megszülettek ezek a gólok😄😄😄
szabotázs😄😄😄 most kukázhatok valamit a mai +6k mellé még😄😄😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
büdös csigazabálók 😄
most meg 0-1...
sg- mobilplatform, gyorsan betölt
eredmények.com -> mobilon kicsi , nagyítani kell, görgetni kurva sokat 😄
megtudom nézni ha más nem marad csak ez lett volna a legegyszerûbb... mind1 mert közben már írt vki aki segít nekem és leírja ezeket amit kértem
de köszi 😄DD
közben ajaccio látom fordított... 0-1 nél már nem is reménykedtem a hazai gyõzelemben
soccerway.com
belga-olasz-holland-francia-spanyol-török a osztály
köszi
közben úgy néz ki,hogy a lyon-anderlecht-feyenord szuper trió nyerni fog 😄
a galata meg nem? ...
a feyenordban viszont nagyon biztos vagyok, kíváncsi leszek vajon nyernek-e
91.percben 1-1 😄DD 😄DDDD
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nemtom mennyi volt rá, de néztem a meccset és eléggé vérható volt.. 😄 Ilyenkor bezzeg nincs fenn zsé neten 😄
AthB-ReM2,5g:kev,tö V 1,42
Paris SG-St-Etienne H 1,50
*(0-1)Ajax-Venlo H 1,35
Feyenoord-Heracles H 1,35
*(0-1)PSV-ADO Den H. H 1,45
Fiorentina-Novara H 1,45
Chel-Newc2,5g:kev,tö V 1,58
.
19,47230
PSG meg a jogtalan büntetõ+kiállításon bukta el a bajnoki címet,én meg a 76 ezret 😞
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
anderlecht is 1.45ért eléggé csábító...
valószínûleg ezt a két szelvényt adom fel holnap
1k ->
214 Anderlecht - Gent H 1,45
187 Lyon - Valenciennes H 1,50
206 Feyenoord - Heracles H 1,35
181 Galatasaray - Trabzonspor H 1,42
Eredõ odds: 4,16948
3k ->
214 Anderlecht - Gent H 1,45
Eredõ odds: 1,95750
189 Nice - Lille H 4,00
184 Brest - Toulouse D 2,90
225 Genoa - Cagliari D 3,35
Eredõ odds: 38,86000
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
188 Marseille - Nancy H 1,70
182 Ajaccio - Sochaux H 2,30
235 Chelsea - Newcastle: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,58
179 Ath. Bilbao - Real Madrid: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,42
167 Atl. Madrid - Real Sociedad H 1,35
Eredõ odds: 34,05409
ez lesz a holnapi poénszelvényem!
a galata 4-2re nyert 3 napja a trabzonsport otthonában. hazai közönség elõtt nem lenne képes nyerni akkor picit fura lenne...
a genoa-cal X-re nagyon tetszetõs de mivel elég régen nyert a genoa és szeretne bent maradni az a osztályban így lehet,hogy jön a hazai gyõzelem. Két esélyben 1X
a bilbaotól gólt,gólokat várok.
a chelsea gyõzelmet szemeztem ki elsõ blikkre de mivan ha jön egy döntetlen? mondjuk 2-2? megérzem a 2-1es hazai sikert mondogatja nekem 😄
az ajaccio gyõzelem 2.3ért az a kategória amit vétek kihagyni!
odavágót 2-0ra nyerte a sochaux otthonában, hazai mérlege 5-7-5 míg a sochaux idegenbeli mérlege nem valami kecsegtetõ 2-5-10
a feyenord ha bl-ben szeretne indulni akkor bizony a heracles-t megfogja verni ahogy megbírta verni a jóval erõsebb AZ együttesét úgy most is diadalmaskodni fog. alapelvem az,hogy 1.5 alatt kimenetelre nem teszünk de itt most kivételt teszek mert ha hazai pályán ez a fiatal feyenord nem képes nyerni akkor nem is érdemli meg a bl indulást.
a lyon ha megszeretné kaparintani az EL selejtezõt érõ helyet akkor hazai közönség elõtt be kell gyûjtenie a három pontot és mint tudjuk a lyon hazai pályán elég jól teljesít (12-2-2)
valencienes 1-4-12 az idegenbeli mérlege
a marseille õsidõk óta képtelen megnyerni egy mérkõzést! ha azt a nancyt se veri meg akit az odavágón 3-1re vert akkor kit fog???? viszont veszélyes ez mert a nancy az utóbbi 3 mérkõzésén sorra 1 pontot szerzett, viszont elõtte 4 mérkõzését zsinórba megnyerte.. veszélyes a hazaira fogadni de talán most jöhet a gyõzelem.
atletico madrid is szerintem most nyerni fog de ugye én az atletico meccsre soha semmikor nem fogadok (EL döntõ kivétel lesz) így õket most is kihagyom.
leszûkítve a kört erre jutottam ->
Eredõ odds: 2,87550
viszont én valószínû ezt rakom meg 4k-val
Eredõ odds: 2,02500
ha a juve gyõzelmet rátenném akkor a tétemre még +1200 ft-ot hozhatna de agybajt kapnék ha mondjuk most kapna ki a juve vagy játszana egy döntetlent.
Remélem van akinek tudtam ezzel a pár sorral segíteni, esetleg ötletet adni a holnapi fogadásához 😉
Sok sikert mindenkinek!
holnapra nekem a nice hazai nagyon tetszik (4es szorzó van rá) a hazai gól így meg egyértelmû
õsidõk óta az egymás elleni eredményeket tekintve az aktuális hazai csapat nem nyert 😄 szóval itt az idõ 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a realnak idegenben jó az 1 pont? bõven.... aztán hazai pályán meg nyernek és a hazai közönség elõtt nyerik meg a bajnokságot. jó forgatókönyv? tökéletes 😄 (pesze köv. körben még granadába látogatnak..) szóval ne tessék szidni a realt ha most nem fognak nyerni idegenben (vicc kategória 1.5os szorzóért)
pláne, hogy a bilbaonak nagyon fontos a 3pont mert ugye ez esetben az el csoportkörbe bejutnának (persze ha az EL-t megnyerik akkor is de az most mellékes)
ergo bilbaonak fontos a gyõzelem, realnak meg nem annyira...
Barca - Malaga - H
Napoli - Palermo - H
Atletico Madrid - Real Sociedad - H
Athletic Bilbao - Real Madrid - V
3.28-as szorzó, (bwin).
Szerintem tök esélyes lehet, szerintetek?