Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg csak 100at! Nem értem, de nem is baj, nyertem, megkaptam már a visszaigazolást, hogy elutalták, és általában 5 munkanap, blaablaa 😊
Honda - The Power of Dreams
Mert így buktam folyamatosan,meg nyertem is közbe,nem néztem hogy hogyan állok.
Kb. 45 percet játszottam,annyira belemerültem 😄 De a free spinbõl is elcsíptem vagy 6-7-et,s ott is néha adott 20 eurókat,szóval csak meg lett.
Glory, Glory Man. United!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Glory, Glory Man. United!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem kértem ki, hanem felraktam 4 meccsre
Tehát neki 274 euroval számolva 16440-et kellett volna megforgatnia elvileg. 😄
senki nem akar kazahsztánba meg ukrajnába stb. utazni ezt már hemingvéj is lenyilatkozta
hisz nem éri meg még ilyen alacsony szinten az EL
minimum 3 kört kéne menni, hogy ne + legyen a mérleg
szóval senki nem akar 4.lenni:9
siófok meg jó tavasszal
de te tudod
5 ingyenybõl lett 274 euró asszem. (bedobott még egy 10 free spint 😄 )
Megnéztem 99,5 eurót kellett megforgatom.
Megtettem, maradt 248 asszem...
Ezt tettem át a sportfogadási számlámra.
Ebbõl utalta ki a bankszámlámra 70500 Ft-ot.
Most már jó?
Illetve, ha nincs megpörgetve, addig nem is engedi áttenni a kaszinóból a sportfogadásira.
Nem a kedvedet akarom elvenni csak figyelj oda erre
Jókor voltam jó helyen 😛
Srácok, aki betclicen van, és kapott ingyenpörgetést a Thunderfist nevû gépen, ne hagyja benn, nagyon ad...
5 ingyenpörgetés => 74762 Ft a sportfogadó számlámon, amibõl 70562 Ft már jön is a számlámra 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
jó sokat ülnek rajta bsszák meg. <#nevetes1>#nevetes1>
Róma, Olaszország, Európa
16/05-12 3.Kör Bartoli, Marion vs. Goerges, Julia 0:2 36 16
Madrid, Spanyolország, Európa
05/05-12 2.Kör Bartoli, Marion vs. Cirstea, Sorana 1:2 76 46 36
Szerintem Bartoli a most induló Roland Gaross-ra koncentrál és nem kizárt, hogy Ursula Radwnaska megveri... 4,15 odds
odavágón vezetett a hazai csapat de végül 2-1re kikaptak! hazai pályán 1 gólt kellett volna szerezniük és tovább is léptek volna 😄 erre a 0-0 ra nem számítottam
de idõ mint a tenger, azt hiszem 90 nap (?) van a forgatásra? elosztod az összeget és kijön, hogy heti mekkora összeget kell megjátszanod és kész..
meglehet forgatni, nem lehetetlen 😄 azt hiszem nekem még képem is van a forgatásomról
tudnátok tippeket adni bónusz mihamarabbi kiforgatásához?
kezdõ vagyok még az online fogadások világában , számolgattam , a bet365ön 105ezret kell kiforgatni (15 egyszer , 15+15 bónusz 3szor) min. 1,5es oddson , hogy megkapja az ember 15 ezres bónuszt.
Kicsit soknak tûnik , fõleg már így holtszezonban , bár nemsoká kezdõdik az eb igaz.
ti hogy csináltátok / meddig tartott kipörgetni?
sztem ronaldo egymaga annyit és mint a fél bayern
+ Viszont azt leszögezném egyértelmûen jobb volt a Chelsea végig és sokkal jobban játszottak !!!!!!!!!