Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
4-0 van már.
Én a 15. percben a cork vesztésre állt. 2/1 re 4.5 volt rányomta öccát, erre nem 7 perc alatt rufott 3 gólt a 30. percbnebmm xd
de akkor így lesz
félidõ hazai 1:0
vége 1-2 lesz úgy, hogy kiállítanak egy vendég játékost😄😄😄
Úgy is szarod a pénzt... Ha nyersz,azt úgyis felteszed hülyeségekre. S 2 perc alatt elbaszod.
Glory, Glory Man. United!
86-odikban 3-1 még, mondom eeeez megvan. kimegyek hugyozni, vége, 3-3.. a legutóbbi 10 buktám mind ilyen. szóval nem, ilyen nincs se vak szerencse se semmi, kezdek hinni valami átokféleségben
beszoptam
pedig minden a rosenborg gól mellett szólt
holnap viszont bepróbálom megint a norvégokat akkor már lesznek gólok is😉
ma buktam
az egyik legbiztosabb gól ligám ma csõdöt mondott
ilyen se volt még norvégiába😄😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.