Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ti vagytok a legjobbak....!
Bár a játék képe alapján is módosítgatják az oddsokat... ha a Dundalk játszott jobban, akkor lehet alacsonyabb volt. De az 1/2 is jól fizethetett. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
szóval az over .3.5re megy az 1726...
na akkor még a 2.5 overt megkísértjük de most csak 1726 ft-al 😄
szerk: raktam volna ha jóváírják a nyereményt 😄 csak vmiért belassultak h basznák meg 😄 😄 😄
2:1...
a maradék megy is rá... all in!
aztán most a wac meccsen mondom rakok egy fi. overt...
8.perc 1-0 😄 egyébként a wac eddig nekem 90%ban szerencsét hozott...
13.000 HUF Nyitott Egyszeri (20.428 HUF) Labdarúgás
WAC Casablanca v OCS Safi
Half Time Over/Under 0.5 Goals
Over
mostanság se fogokt ekkora tétet látni 😄 most szépen 19k-t le is kérek nehogy kísértésbe essek xD
"Életem legnagyobb csalódása volt, hogy nem kerültem be a kezdõcsapatba"
jó baszki , szar volt egész vég a chelsenal azt még õ van felháborodva? örüljön, hogy ennyi játéklehetõséget is kapott szerintem..
örök vesztes
remélem felismerik ezt münchenbe és elzavarják😄😄
nem akarja valaki pl, city???:😄😄
😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
rájuk raktam , mint írtam az 1 hónapja 3-0ra megnyert meccs után most nem is tudtam elképzelni, hogy kikapjon a juve, azt meg pláne nem , hogy gólt se lõjjön 😊 kb. ez volt a hétvége legtutibbja számomra!
viszont a sligo,academica,hearts kupagyõzelme tippem jól jött és hozott is vmit! a west ham feljutása szintén
egyedül még a salzburg kupagyõzelmében nem bíztam..
js és hatalmas gratula a Montpelliernek! fenállásuk elsõ bajnoki címét megszerezték! Én rohadtul örülök, hogy egy pár éve még a másodosztályban szereplõ csapat képes a francia bajnokság nagyjait maga mögé utasítani <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
egyébként félidõig néztem a meccset és szokatlanul iramos, hajtós mérkõzést láttam! szóval jó meccs volt!!!!
viszont sajnálom a juvet és persze azt a 800 ft-ot amit ez miatt buktam xD
eltaláltam a marseille under 2.5et és a bordeuax 5.5undert is :S
pedig majdnem raktam egy tízest a juve kupagyõzelmére...
Fákjúal!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2K
Ez valami Vicc , hogy lettek már volna jobbak ? elvégre megverték a Bayernt sokkal jobb játékot játszott a Chelsea