Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
BFP4F: Yossarian23
am katar meccsen a szögletarány 13:0 vagyis már 14:0 ... nem hiszem el,hogy ennyi szögletbõl nem tudnak legalább egy gólt összehozni :S
szóval lehet bukom... ha jönne most a gól akkor 5k-n állnék és sztem mára abba is hagyom a fogadást, max. 1k-t kockáztatnék még valami overre
ha nem jön akkor meg holnap feldobok egy mixet és kész
a Holland - Portugálon sztem már meglesz ez a 2 piros lap 😄😄:
2012-es Eb - piros lap speciális fogadások
A holland válogatott játékosai kapnak legalább egy piros lapot a tornán?
Tipp: igen
2.40
2012-es Eb - piros lap speciális fogadások
A portugál válogatott játékosai kapnak legalább egy piros lapot a tornán?
Tipp: igen
2.55
emberhátrányban szépít mexikó majd kettõs emberhátrányban egyenlít 😄 😄 😄
Bet-at-home Fogadási Utalványt 3euro értékbe számlánként 1 lehet felhasználni van 2DB-om aki privátba elsõ kettõ ír nekem az kapjam meg kidobni nincs szívem!
mai nap minusz 1k plusz ami még este jött 800 is elment...
1k maradt bet365on (direkt kikértem nehogy kísértésbe essek) , szóval most újra építkezni kell xD
mai napra talán az ukrán-észt meccsen 2.5 over jöhet , esetleg észt gól?!

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Portugália - Macedónia D 9.50
Svájc - Németország H 4.33
Hollandia - Bulgária V 15.00
Törökország - Finnország V 4.20
És csak a törökök játszottak semleges pályán (eredmenyek.com szerint). 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.